اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

در محفل ندا و یكتا



اخبار,اخبارسیاسی,احزاب  سیاسی

دو همایش سیاسی در یك روز، یكی با نظم و ترتیب در سالن همایش و دیگری در مسجدی در میدان فلسطین!اشتباه نكنید هیچ‌یك از این دوجریان به لحاظ توان مالی دست‌كمی از هم ندارند.اصولگریان و جریان‌های هوادارشان،50 درصد از اقتصاد غیر رسمی كشور را در اختیار دارند ودر دوره حاكمیت‌شان از لحاظ دست‌و دل بازی 700 میلیارد دلار بر باد داده‌اند.از سوی دیگرحزب ندا و صادق خرازی نیز از پولداران و متمولین  جریان اصلاحات به حساب می‌آید. با این حال هر دوی این احزاب از تشكیلات حاشیه ای دو جریان اصولگرا و اصلاح‌طلب هستند.


 در همایش اصولگرایان چه گذشت؟
نشست فعالان مناطق و اقشار جبهه‌های همسو با شورای ائتلاف اصولگرایان(یكتا) با حضور برخی تشکل‌ها از جمله یاران ولایت، جبهه یکتا، نیروهای انقلاب اسلامی، تشکل‌های ایثارگران، عدالت و مهرورزی و دانشگاهیان ایران اسلامی در مسجد امام صادق (ع) میدان فلسطین با حضور چهره‌هایی همچون علیرضا زاکانی، کامران دانشجو، حمیدرضا حاجی‌بابایی، سید رضا تقوی، سیدمحمد حسینی، محمد عباسی، نیکزاد، سیدمهدی هاشمی،  فروزنده، حسین ابراهیمی، صدر، لاله افتخاری، ‌ سعیدلو، طریقت‌منفرد، ابراهیم انصاریان، مسعود زریبافان و محمدعلی رامین برگزار شد. در این میان نكته ای كه به چشم می‌آمد خالی بودن محل برگزاری همایش اصولگرایان بود که البته موضوع جدیدی نیست و هفته گذشته نیز همایش ائتلاف اصولگرایان برای صندلی‌های خالی برگزار شد!


 ترس از تكرار92 و شكست
یکی از سخنرانان همایش نواصولگرایان مسعود زریبافان كه از برگزار کنندگان این همایش بود، گفت: ما همواره به صورت فصلی گردهمایی داشته‌ایم، اما در حال حاضر به مناسبت انتخابات این گردهمایی را برگزار کرده‌ایم. البته زریبافان نگفت که آیا در همه همایش‌ها وضعیت حضور اصولگرایان در همایش‌ها این‌گونه است یا خیر. وی ادامه داد: هر تصمیمی که شورای ائتلاف اصولگرایان بگیرد حتی اگر مطابق سلیقه ما هم نباشد، به یقین آن را می‌پذیریم. وی به اتحاد اصولگرایان از زمان شورای شهر دوم و بعد انتخابات ریاست جمهوری ۸4 تحت عنوان آبادگران اشاره کرد و گفت: این اصولگرایان تحت عنوان آبادگران در رایحه خوش خدمت فعال بودند و در سال ۹۲ به کاندیدای اصولگرا کمک کردند. این فعال اصولگرا به حساسیت‌های مجلس دهم اشاره کرد و ادامه داد: ما به حساسیت مجلس دهم واقف هستیم تا مجلسی مانند مجلس ششم یا انتخابات ۹۲ شکل نگیرد که باعث تفرقه‌ اصولگرایی شود.


 ادعای ائتلاف
سخنران دیگر این مراسم، حمید رضا حاجی بابایی، عضو جبهه نواصولگرای یکتا بود. وزیر آموزش و پرورش دولت احمدی‌نژاد در این همایش مدعی‌شد: پیامی که همه دوستان در ائتلاف دارند این است که پای این ائتلاف ایستاده‌اند و قبل از اینکه به فکر خود باشند به فکر نظام و انقلاب هستند.

 

هدف اصلی ما از ائتلاف یک انتخاب نیست بلکه یک اضطرار است. همه در ائتلاف به این فکر می‌‌کنند که رهبری معظم نسبت به نیروهای مومن و انقلابی دغدغه نداشته باشد و این اصل موجب حل اختلاف همه دوستان در ائتلاف است. وی به برخی شایعات مبنی بر اختلاف در میان اصولگرایان اشاره کرد و گفت: از خیلی وقت قبل اصولگرایان دور هم جمع شدند و ایجاد وحدت کردند. این حرف که می‌گویند اصولگرایان به وحدت نرسیده‌اند حرف رقباست که می‌خواهند فضای جامعه را مهندسی کنند و با این حرف می‌گویند اصولگرایان به وحدت نرسیده‌اند. وی در آخر تأکید داشت: ائتلاف بزرگ اصولگرایان به هر جمع‌بندی برسد همه گروه‌ها به آن پایبند و اهتمام دارند و مطیع لیست شورای اصولگرایی هستیم.


   اصلاح طلبان مهمان ندا
اما از سوی دیگر دومین کنگره حزب ندای ایرانیان نیز روز پنجشنبه با حضور چهره‌هایی همچون محمدرضا عارف، کواکبیان، رسول منتجب‌نیا، الیاس حضرتی، شکوری‌راد، موسوی‌لاری، ابوالقاسم رئوفیان، محمد خوش‌چهره، شهربانو امانی، جواد اطاعت، الهه کولایی و محمدرضا تابش در سالن اجلاس سران تهران برگزار شد.


   از نقشه برای تغییر دبیر کل تا دفاع خرازی از فراهانی
حاشیه پررنگ‌تر از متن کنگره، نقشه عده‌ای از اعضای این حزب برای تغییر دبیر کل ندای ایرانیان بود که البته با ورود صادق خرازی این نقشه خنثی شد. بعد از مراسم افتتاحیه، مجید فراهانی، دبیر کل این حزب به بیان فعالیت‌های یک سال گذشته حزب متبوع خود پرداخت. بعد از آن یکی از اعضای جوان پشت میکروفن آمد و نسبت به عملکرد حزب به شدت انتقاد کرد.وی علاوه بر انتقاد از اصلاح طلبان و تمامیت خواه خواندن اصلاح طلبان نسبت به حضور ضعیف این حزب در شورای سیاستگذاری اصلاح طلبان انتقاد کرد و اینکه چرا این حزب نتوانسته ستاد جوانان اصلاح طلب را در اختیار بگیرد.

 

پس از این صحبت‌ها بود که سامان بختیاری رئیس هیات اجرایی پشت میکروفن برود و از این انتقاد‌ها گله کند و از اعضا خواست که جایگاه سال گذشته ندا را با امروز مقایسه کنند صحبت‌های دبیر اجرایی با تشویق حاضران همراه بود به طوری‌که بعد از اتمام سخنرانی‌اش تشویق اعضای حزب ندا همچنان ادامه داشت. این تائید صحبت‌های بختیاری توسط اعضای کنگره چنان بود که یکی دیگر از اعضای منتقد پشت میکروفن قرارگرفت تا جواب رئیس اجرایی حزب را بدهد و جو تغییر کند که بعد از رفتن نفر دوم بیشتر اعضا به همراه دبیر کل و معاونانش سالن را ترک کردند. تعطیلی موقت کنگره برای ناهار سبب شد که رایزنی و لابی‌ها شکل بگیرد و بزرگان این حزب نارضایتی خود را از این اتفاقات در جلسات سرپایی چند نفره ابراز کنند.


   دفاع خرازی از دبیر کل
بعد از وقفه یک ساعته مطابق برنامه پنل کارگروه اقتصادی شروع شد اما ورود ناگهانی صادق خرازی سبب شد که ترتیب برنامه به‌هم بخورد و رئیس شورای مرکزی پشت تریبون برود و در غیاب دبیرکل که کنگره را ترک کرده بود به سخنرانی بپردازد. خرازی با دفاع از عملکرد فراهانی انتقاد را حق طبیعی افراد دانست اما عدم رعایت اخلاق و عبور از خط قرمز‌ها را امری مغموم و ناپسند دانست. رئیس شورای مرکزی ندا افزود: من خود بار‌ها شاهد بودم که دبیرکل از زندگی و سرمایه شخصی خود برای این حزب هزینه کرد و جایگاهی که ما امروز در آن قرار داریم مرهون زحمات ایشان است. با صحبت‌های خرازی این شائبه که حمله به دبیر کل از سوی وی بوده، برطرف شد. این شک در میان اعضای حزب ندا مطرح شده بود که به سبب نزدیکی افراد منتقد به خرازی و با توجه به نداشتن وزنه آنچنانی این افراد از سوی رئیس شورای مرکزی حمایت شده‌اند.

 

در حالی که صبح در همین کنگره محمد رضاعارف، رئیس شورای سیاستگذاری اصلاح طلبان از جوانان خواسته بود اجماع احزاب اصلاح طلب و از خود گذشتگی را سرلوحه خود قرار دهند، حزب نوپای ندای ایرانیان تا آستانه از هم پاشیدگی رفت. از نکات قابل توجه این کنگره عدم حضور حسن یونسی، معاون سیاسی دبیر کل در این مراسم بود که شایعاتی مبنی بر اختلافات با ارکان شورای مرکزی این حزب را تقویت کرد.


   تفاوت‌های دو همایش با دو نگرش
دو میتینگ سیاسی-انتخاباتی از جانب دو گروه تازه تاسیس برگزار شد. در این بین بدون نگاه تبعیض آمیز به اقدامات آنها در برگزاری همایش و تعمیم این مراسم‌ها و برگزاری آن به قدرت اداره كشور، به خوبی می‌توان دریافت كه جریان منسوب به نواصولگرایان همان‌طور كه در ماكت سیاسی خود نشان دادند، توانایی  اجرا و مدیریت یك همایش ساده در یك مسجد‌ را ندارند و آن را بدون برنامه اجرا می‌كنند، چه برسد به اداره كشوری با این  وسعت! این اقدامات در سطح جامعه و كشور نیز صدق می‌كند و ما نمود چنین وضعیتی را در سال‌های ریاست این تفكر بر كشور مشاهد‌ه كردیم كه این افراد هیچ اعتقادی به توسعه سیاسی و سهیم بودن مردم در سیاست ندارند. از سوی دیگر اجرای بی نقص یك همایش از سوی نو اصلاح‌طلبان ولو با اختلافات جزئی بیانگر وجود یك توجه ویژه به توسعه سیاسی و اجتماعی است ولی این جریان همچنان با تضاد دیدگاه‌های مشكل آفرین دست و پنجه نرم می‌كنند كه در آینده به خوبی می‌تواند زیر پای اصلاحات را خالی كند.به نوعی باید گفت كه اصلاح‌طلبان نیز بیشتر از آنكه تلاش می‌كنند تا ظاهر خود را تقویت كنند، باید به تحكیم وضعیت درونی خود بپردازند تا بتوانند در آینده ایران سهمی بیشتر از اینكه هست داشته باشند.


 خلأ احزاب قدرتمند
انتخابات فصل گلاب‌گیری احزاب است و ضعف ساختاری احزاب در ایران همواره مورد نقد قرار گرفته‌است اما وقایع امروز كشور به ویژه رد صلاحیت كاندیدا‌های مرتبط با احزاب سیاسی در انتخابات و در عوض تائید صلاحیت افراد فاقد پیشینه حزبی به نوعی اثبات این واقعیت است كه نگاه حاكمیتی كشور به احزاب هم در تضعیف نظام حزبی بی تاثیر نبوده است.

 

 اخبار  سیاسی  -  قانون 


ویدیو مرتبط :
شعر طنزاستاد یكتا سیدعلی آكوچكیان هنركده یكتا

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

هك سایت لیلا اوتادی در واكنش به بازی در نقش ندا



 

هك سایت لیلا اوتادی در واكنش به بازی در نقش ندا

 

روز پنج شنبه پس از آنكه یك سایت معتبر سینمایی خبر داد فیلم پایان نامه با موضوع جنگ نرم و حوادث بعد از انتخاباتبه تهیه كنندگی روح الله شمقدری و كارگردانی حامد كلاهداری جلوی دوربین رفته است، واكنشها به این موضوع آغاز شد.

 

این خبر زمانی اعلام می شود كه پیش از این چندین مستند مختلف و بعضا متناقض در مورد ندا آقاسلطان، ساخته شده و به گسترش بی اعتمادی مخاطبان در این زمینه دامن زد.

تكذیب قتل ندا و زندگی او در یونان، قتل وی توسط استادش و چندی بعد دعوت از همان استاد به عنوان شاهد قتل در كنار این ادعا كه خون روی صورت ندا با پمپ تزریق شده، موارد مختلفی بود كه در سیما و فضای مجازی مطرح شد.

در بخش های خبری نیز گزارش هایی مختلف تهیه شد و قاتل او از آرش حجازی و خبرنگاران بی بی سی تا زنی مجهول معرفی شد و... امابه نظر می رسد افكار عمومی در مورد این معما، چندان توسط رسانه ملی ارضا نشده است.

حالا بار دیگر خبر ساخت اثری جدید در خصوص قتل ندا آقا سلطان- كه به رغم رخدادهای مختلف به دلایلی بیش از همه مورد توجه رسانه های معترضان و نیز شبكه های خارجی قرار گرفت- رسیده است.

با وجود آن كه اوتادی به دلیل بازی و چهره خاصش، بین عامه مردم طرفداران زیادی داشت و پیش از این به وفور عكس وی روی جلد مجلات زرد به چاپ رسیده بود، تنها انتشار خبر حضور وی در این این اثر، موجب شد تا موجی از اعتراضات در وب فارسی علیه وی شكل بگیرد و نیمه شب گذشته در شبكه فیس بوك حدود ۵۰۰۰ اعتراض و توهین علیه وی منتشر شد كه بعضا به هیچ وجه در شان مردم ایران نبود.

پیش از اوتادی نیز، محمدرضا گلزار، سوپراستار نام آشنا، شریفی نیا بازیگر پر حاشیه فیلم های سینمایی و... در كنار قطبی و رضا زاده و در بین خوانندگان نیز افتخاری، به خاطر تلقی عملكرد سیاسی از آنها، مورد هجمه های معترضان قرار گرفته بودند؛ هجمه هایی كه بعضا به افراط كشیده شده و انتقاداتی را درباره تندروی مقابل چند هنرمند و ستاره هنری ورزشی برانگیخت.

هك سایت اوتادی

واكنش بعدی به اوتادی، هك سایتش بود. تنها چند ساعت پس از انتشار خبر حضور وی در این اثر، سایت شخصی وی هك شد و در آن تصاویری از ندا آقاسلطان به نمایش در آمد.

همچنین، تهیه پوسترهایی علیه این بازیگر عامه پسند در سایت های سیاسی و اشتراك آن در سایت های لینك پراكنی و جوامع مجازی فارسی زبان، واكنش عجیب دیگری به قصد یك بازیگر در بازی در یك فیلم در نقش آقاسلطان بود. این در حالی بود كه هنوز اساسا سناریو و فیلمنامه این فیلم مشخص نشده بود.

واكنش سایت اوتادی

البته سایت اوتادی به سرعت مشكل فنی را حل كرد و ضمن اعلام تعطیلی تا تایید یا تكذیب یك خبر، به انتقاد از این هجمه ها پرداخت و نوشت:

طی ۲۴ ساعت گذشته تعداد بیشماری پیام و مطلب چه در اینجا چه در سایت های دیگر به خصوص سایت های اجتماعی دیدم.همه معترضان و منتقدان این ماجرایی كه قرار است آغاز شود.

ولی متاسفانه گاها رفتارها و الفاظی را مشاهده كردم كه به هیچ وجه در خور و شایسته یك ایرانی نیست.اینكه ما منتقد ، مخالف یا حتی دشمن یك جریان فكری ، یك رفتار ، یك حركت هستیم دلیلی نمیشود كه با فحاشی و الفاظ ركیك از آن یاد كنیم.

در فیس بوك چندین و چند Page در این زمینه مشاهده كردم كه متاسفانه در بردارنده سخنان بسیار ناشایستی بود و این به هیچ وجه قابل پذیرش نیست.سایت ایشان هك شده كه باز هم رفتار نادرستی بود .این نوع اعتراض و انتقاد به هیچ وجه در مورد یك هنرمند درست نیست.

كاش فرصت میدادیم ببینیم موضوع چیست ، كاش كاملا بر موضوع آگاه میشدیم و لااقل بعد این هجمه ها و توهین ها را آغاز میكردیم. درسته اگر این فیلم آنچه باشد كه ما فكر میكنیم ، آیا مقصر اصلی آن بازیگران آن هستند ؟

چرا ما سناریو نویسان اصلی آن را رها كردیم و به موارد درجه دو و سه آن میپردازیم.اگر تیر انتقاد و اعتراضی است نخست به آنهاست و نه به هنرمندان .

درسته بازهم میگویم اگر خبر صد رد صد درست باشد هنرمندان این سناریو هم مقصرند. و اگر این خبر نادرست باشد و یا حداقل آن چیزی نباشد كه ما فكر میكنیم، پاسخگوی این توهین ها و جسارت ها به هنرمندانمان و بویژه خانم اوتادی كیست ؟

آیا شخصیت یك فرد انقدر بی ارزش شده كه هر چه خواستیم بگوییم و تهمت بزنیم و الفاظ ناشایست بكار ببریم و بعد اگر نادرست بود گویی كه آب از آب تكان نخورده ؟؟؟؟؟ آیا تجربه این رفتارهای غلط و احساسی را قبلا نداشتیم كه امروز اینچنین و گاها بی شرمانه به هنرمندی ایرانی حمله میشود.

امیدوارم در ادامه این روند فراموش نكنیم كه اگر اعتراض و انتقادی هست منصفانه و منطقی انتقاد كنیم نه از روی احساسات و بی منطق . قرار نبود تا مشخص شدن موضوع بنویسم ولی متاسفانه رفتارهای نادرست و توهین آمیزی را كه دیدم مرا بر این داشت كه بیایم و هنوز از هنرمندم در برابر این هجمه ها دفاع كنم ، با اینكه اولین معترض و منتقد ایشان "در صورت تایید خبر و اتفاق افتادن سناریویی كه در ذهنمان هست" شخص خود من هستم.

ولی فعلا من شخصا هیچ تصمیم گیری نمیكنم ، منتظر خبرهای رسمی تر از این موضوع هستم .امیدوارم هنرمند محبوبم كه از سال ۸۵ در دنیای مجازی در حمایت و پشتیبانی ازشون قلم میزنم و همواره سعی كرده در همه موارد كه ممكن بوده نگاه بی انصافانه ای در مورد ایشان صورت پذیرد حمایتشون كردم ، این بار نیز نشان دهند كه من ومای دوستدار و طرفدارشون اشتباه نكردیم و باز هم مثل گذشته تا همیشه در همه روزها پشتیبان و حامیان اصلیشان (حداقل در دنیای مجازی) باشیم.

ایجاد درگیری در وبگاه های فارسی

همزمان با واكنش معترضان به بازی اوتادی و سایر بازیگران در این اثر، حامیان دولت نیز بیكار ننشسته و به ستایش از عملكرد شمقدری و نكوهش عملكرد سبزها پرداختند.

از سوی دیگر، برخی از سایت های زرد و عامه پسند، كه عموما دست به اقداماتی نظیر انتشار تصاویر خصوصی بازیگران سینما و تلوزیون می زنند و چهره هایی چون لیلا اوتادی، یكی از سوژه های همیشگی آنهاست نیز در دفاع از اوتادی موضع گیری هایی را اتخاذ كردند.

گزارش : پایگاه خبری تحلیلی فرارو (www.fararu.com)