اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

در اینترنت ملی چه اتفاقی رخ می دهد؟


تنها منبع موثق برای پیش بینی حداقلی از نحوه دسترسی به اینترنت در آینده، همان بخشنامه جداسازی اینترنت از اینترانت باشد که در آبان 90 ابلاغ شد. اگر بخواهیم به صورت خلاصه منظور این بخشنامه را توضیح بدهیم، نتیجه این می شود:

هفت صبح: باتوجه به سکوت یا صحبت های ضد و نقیض مسوولان، پاسخ دقیق به این سوال کمی مشکل است و نمی توان دورنمای خیلی دقیقی از وضعیت پیش رو ترسیم کرد. به نظر می رسد تنها منبع موثق برای پیش بینی حداقلی از نحوه دسترسی به اینترنت در آینده، همان بخشنامه جداسازی اینترنت از اینترانت باشد که در آبان 90 ابلاغ شد. اگر بخواهیم به صورت خلاصه منظور این بخشنامه را توضیح بدهیم، نتیجه این می شود:

1- تمام آی پی سایت های خارجی (و هر برنامه ای که در محیط اینترنت از آن استفاده می شود، مانند یاهو مسنجر) از داخلی جدا می شود. نتیجه این کار چیست؟! در نتیجه این جداسازی، دسترسی به همه سایت ها امکان خواهد داشت اما با یک تفاوت بزرگ با گذشته. در صورت عملی سازی این طرح، اولا سرعت دسترسی به سایت های داخلی با افزایش چندبرابری رو به رو خواهد شد و رویای افزایش سرعت دستیابی به دنیای مجازی تحقق پیدا می کند، دنیای مجازی که البته فقط در آن سایت های داخلی قرار گرفته است.

دوما در مواقع لزوم به راحتی می توان جلوی دستیابی کاربران به سایت های خارجی را مسدود کرد. درواقع با اجرای این طرح، دو لوله آب جداگانه (با دو سرعت متفاوت خواهیم داشت) که می توان در هر زمان راه یکی از این لوله ها بدون آنکه به دیگری لطمه وارد سازد را قطع کرد.

2- هر شرکت ISP باید برای متصل شدن به اینترنت، آی پی های مشخصی را برای کاربران تعیین کند و به این ترتیب با اختصاص آدرس های IP معتبر، امکان شناسایی و رهگیری کاربران آسان تر می شود. همچنین طبق همان بخشنامه به طور رسمی ا علام شده که استفاده از فیلترشکن ها هم برای کاربران و هم برای شرکت های خدمات دهنده اینترنت ممنوع است و در مورد قطع شدن یا پایین آمدن سرعت وی پی ان ها کسی حق هیچ گونه اعتراضی را ندارد.

3- سازمان فناوری اطلاعات قرار است برای مراکز ارایه دهنده میزبانی (Host) که در داخل کشور قرار دارند، خودش سرورهایی را مشخص کند و مراکز ارایه دهنده میزبانی مجاز هستند سایت ها را فقط در همان سورها قرار دهند. معنی این حرف چنین می شود که اگر وزارت ارتباطات از محتوای سایتی ناراضی باشد، می تواند سرور اصلی آن سایت را به راحتی شناسایی، به محتوای آنها دسترسی و حتی آنها را حذف کند.

در چند روز گذشته هم مسوولان امر این احتمالات را به نوعی تایید کرده اند. چند روز پیش معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همین صحبت ها را تایید و حتی اعلام کرده که هم اکنون برخی شرکت ها به صورت آزمایشی ترافیک اینترنت از اینترانت را جدا کرده اند و برای شرکت هایی که در آینده این کار را پیاده سازی خواهند کرد، نیز این کار به راحتی قابل اجراست.


ویدیو مرتبط :
اتفاقی که برای این زن رخ می دهد!!

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

اجرای شبکه ملی اینترنت...



 

اجرای شبکه ملی اینترنت در سال ۸۹/ افزایش ظرفیت شبکه ارتباطات زیرساخت

 

 

اجرای شبکه ملی اینترنت

 

 

معاون فناوری اطلاعات شرکت ارتباطات زیرساخت از اجرای شبکه ملی اینترنت در سال آینده و افزایش دو برابری ظرفیت شبکه زیرساخت کشور خبر داد و گفت: سال آینده ظرفیت شبکه ارتباطات زیرساخت به چهار برابر فعلی افزایش می یابد.

 


محمدعلی آریانیان در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد وضعیت فعلی شبکه ارتباطات زیرساخت با اعلام این خبر گفت: با ارتقای شبکه زیرساخت، ظرفیت پهنای باند بین الملل به ۲۲گیگابیت در ثانیه و ظرفیت پهنای باند داخلی به ۳۵ گیگابیت در ثانیه رسید.

 


وی خاطرنشان کرد: با اجرای شبکه ملی اینترنت (IP) در سال آینده ظرفیت فعلی شبکه ارتباطات زیرساخت کشور به چهار برابر ظرفیت فعلی افزایش می یابد.

 


به گفته معاون فناوری اطلاعات شرکت ارتباطات زیرساخت، مناقصه اجرای شبکه ملی IP درسال جاری برگزار شد و پیمانکار این پروژه در حال نصب تجهیزات این شبکه است و طبق پیش بینی های انجام شده شبکه ملی IP در ۶ ماهه نخست سال ۸۹ به بهره برداری می رسد و عملیاتی می شود.

 


اجرای شبکه ملی اینترنت (IP) در لایه های Core و سوپر Core برای توسعه و ارتقای زیرساخت های اطلاعاتی کشور و با هدف پیاده سازی اهداف کمی و کیفی برنامه چهارم توسعه در دستور کار وزارت ارتباطات قرار گرفت.

 


این پروژه برای اولین بار در سال ۸۴ به مناقصه گذاشته شده بود که به جمع بندی نرسید و برای سه بار تجدید مناقصه شد.