اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

در آستانه بی‌آبرویی!


عضو جامعه‌ی تورگردانان ایران بیان کرد: متأسفانه 60 درصد عکس‌هایی که گردشگران و آژانس‌های خارجی به نشانه‌ی تذکر و اعتراض برای ما می‌فرستند، به بهداشت داخل اتاق‌ها و بخصوص سرویس‌های بهداشتی هتل‌ها مربوط است.

خبرگزاری ایسنا: ورود گردشگران خارجی به ایران براساس اعلام رییس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری 240 درصد رشد داشته، آن هم فقط در 45 روز نخست سال‌، آژانس‌های گردشگری ایران در عین حال که این رشد را تأیید می‌کنند، اما نسبت به ظرفیت و کیفیت زیرساخت‌ها هشدار جدی می‌دهند، چراکه به اعتقاد آن‌ها، کشور در آستانه‌ی یک بی‌آبرویی قرار گرفته است!

افشین عزیزی - عضو جامعه‌ی تورگردانان ایران - درباره‌ی وضعیت موجود گفت: به‌شدت با مشکل زیرساخت مواجهیم و تا این مشکل حل نشود، نباید اجازه دهیم گردشگران به‌شکل لجام‌گسیخته‌ای به کشور وارد شوند، چون در این صورت فقط آبروی مملکت می‌رود.

او که مدیر یک شرکت گردشگری زیرمجموعه‌ی بنیاد مستضعفان است که دولتی تلقی می‌شود و به اعتقاد بسیاری، از خدمات متمایزی بهره‌مند می‌شود، اظهار کرد: با وجود آن‌که بزرگ‌ترین زنجیره‌ی هتلی، زیرمجموعه‌ی بنیاد مستضعفان است و شرکت گردشگری ما نیز به آن وابسته است، اما برخلاف تصور دیگران، واقعیت این است که هتل‌های زیرمجموعه‌ی بنیاد هیچ اولویتی برای آژانس ما قائل نیستند و ما هم مانند سایر آژانس‌ها با مشکل زیرساخت، بویژه در بخش اقامت روبه‌رو هستیم.

وی با اشاره به کیفیت پایین خدمات، بخصوص در هتل‌ها‌، گفت: ما به کشورهای دیگر رفته‌ایم و می‌دانیم استاندارد هتل، آن هم در هتل‌های چهار و پنج ستاره چیست، ستاره‌ی هتل‌ها معمولا براساس یکسری استاندارد و امکانات تعیین می‌شود؛ اما به‌جز این، یک ویژگی در نظام هتلداری جهان، عمومیت دارد که رعایت نظافت است.

او بیان کرد: متأسفانه 60 درصد عکس‌هایی که گردشگران و آژانس‌های خارجی به نشانه‌ی تذکر و اعتراض برای ما می‌فرستند، به بهداشت داخل اتاق‌ها و بخصوص سرویس‌های بهداشتی هتل‌ها مربوط است.

عزیزی گفت: ما تقریبا هفته‌ای 200 گروه داریم که دست‌ کم یک گروه به وضعیت کیفیت و بهداشت خدمات اعتراض و درخواست غرامت می‌کند و ما نیز حداقل هفته‌ای به یک گروه گردشگری غرامت می‌پردازیم.

او در ادامه پیشنهاد کرد: دولت با هزینه‌ی کمی می‌تواند به بازسازی هتل‌ها کمک کند‌، استانداردهایی را بگذارد و جریمه‌هایی را نیز برای هتل‌هایی که معترض و شاکی دارند، تعیین کند.

عزیزی افزود: هتل‌ها در گذشته می‌گفتند میزان اشغال آن‌ها پایین است و نمی‌توانند امکانات و ساختمان خود را بازسازی کنند؛ اما حالا که میزان اشغال هتل‌ها بالا رفته، می‌توانند به بازسازی و رفع مشکلات بپردازند‌. این کار به هم خودشان و هم به توسعه‌ی صنعت گردشگری و افزایش تعداد گردشگران کمک می‌کند و اصلا موضوعی یک‌طرفه نیست.


ویدیو مرتبط :
عجب آبرویی ازشون برد...

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

نیایش در آستانه جنگ



ترجمه فارسی نهج البلاغه
در آغاز نبرد صفین فرمود
نیایش در آستانه جنگ
ای خدای آسمان برافراشته، و فضای نگاه داشته، که آن را زمینه پیدایش شب و روز، و جریان گردش ماه و خورشید، و مسیر آمد و شد ستارگان سیار قرار داده‏ای، و جایگاه گروهی از فرشتگانت ساخته‏ای که از عبادت تو خسته نمی‏گردند. ای پروردگار این زمین، که آن را جایگاه سکونت انسانها، و مکان رفت و آمد حشرات و چارپایان، و پدیده‏های دیدنی و نادیدنی غیر قابل شمارش قرار داده‏ای، و ای پروردگار کوههای بلند و پابرجا، که آن را برای زمین چونان میخهای محکم، و برای مخلوقات تکیه‏گاهی مطمئن ساخته‏ای. اگر بر دشمن پیروزمان ساختی، ما را از تجاوز برکنار دار، و بر راه حق استوار فرما، و چنانچه آنها را بر ما پیروز گرداندی شهادت نصیب ما فرموده و از شرک و فساد و فتنه‏ها، ما را نگهدار!
روش بسیج نیروها در جنگ
کجایند آزادمردانی که به حمایت مردم خویش برخیزند؟ کجایند غیور مردانی که به هنگام نزول بلا و مشکلات مبارزه می‏کنند؟ هان مردم!! ننگ و عار پشت سر شما، و بهشت در پیش روی شماست.
متن عربی نهج البلاغه
( وَ مِنْ کَلامٍ لَهُ عَلَیْهِ السَّلامُ ) لَمَّا عَزَمَ عَلى لِقإِ الْقَوْمِ بِصِفَّینَ: اللَّهُمَّ رَبَّ ‏السَّقْفِ‏ ‏الْمَرْفُوعِ‏، وَ الْجَوِّ ‏الْمَکْفُوفِ‏، الَّذِى جَعَلْتَهُ ‏مَغِیضاً لِلَّیْلِ وَ النَّهارِ، وَ مَجْرىً لِلشَّمْسِ وَ الْقَمَرِ، وَ مُخْتَلَفاً لِلنُّجُومِ السَّیارَةِ، وَ جَعَلْتَ سُکَّانَهُ ‏سِبْطاً مِنْ ‏مَلائِکَتِکَ‏، لا یَسْأَمُونَ مِنْ عِبادَتِکَ، وَ رَبَّ هذِهِ الْأَرْضِ الَّتِى جَعَلْتَها قَراراً لِلْأَنامِ، وَ مَدْرَجاً لِلْهَوامِّ وَ الْأَنْعامِ. وَ ما لا یُحْصى مِمَّا یُرى وَ ما لا یُرى، وَ رَبَّ الْجِبالِ الرَّواسِى الَّتِى جَعَلْتَها لِلْأَرْضِ أَوْتاداً وَ لِلْخَلْقِ ‏اعْتِماداً، إِنْ أَظْهَرْتَنا عَلى عَدُوِّنا فَجَنِّبْنا الْبَغْىَ، وَ سَدِّدْنا لِلْحَقِّ، وَ إِنْ أَظْهَرَتَهُمْ عَلَیْنا فَارْزُقْنَا الشَّهادَةَ، وَ اعْصِمْنا مِنَ الْفِتْنَةِ. أَیْنَ الْمانِعُ ‏لِلذِّمارِ، وَ الْغائِرُ عِندَ نُزُولِ ‏الْحَقائِقِ‏ مِنْ أَهْلِ ‏الْحِفاظِ؟! الْعارُ وَراءَکُمْ، وَ الْجَنَّةُ أَمامَکُمْ.