اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

درمان سرطان پروستات با موم زنبور عسل


ترکیب استخراج شده از پروپولیس یعنی بره موم زنبور عسل در درمان سرطان پروستات و کاهش گسترش و رشد سلول های سرطانی تاثیر زیادی دارد.

هفت صبح: آخرین تحقیقات پژوهشگران مرکز پزشکی دانشگاه شیکاگو روی موش های آزمایشگاهی نشان می دهد که ترکیب استخراج شده از پروپولیس یعنی بره موم زنبور عسل در درمان سرطان پروستات و کاهش گسترش و رشد سلول های سرطانی تاثیر زیادی دارد. بره موم یکی از فرآورده های مفید زنبور عسل و مخلوطی از مقادیر مختلف رزین های محافظ برگ و گل و موم زنبور است.

اثربخشی این ماده در واقع به دلیل وجود اسید کافئیک موجود در موم است. این اسید قرن هاست که در قالب یک مکمل غذایی برای درمان حساسیت و التهاب گلو و درمان سوختگی در سراسر جهان مورد استفاده قرار می گیرد.

اسید کافئیک با متوقف کردن و بستن مکانیزم های مورد استفاده سلول های سرطانی برای تغذیه و رشد، می تواند سرطان پروستات را در مراحل اولیه کنترل کند.

در این پژوهش، تغذیه روزانه موش ها با اسید کافئیک موجب متوقف کردن رشد تومورهای آنها شد. این در حالی است که در زمان توقف مصرف، تومورها دوباره شروع به پیشروی کردند. علاوه بر این اسید موجود در موم، در طول شش ماه متوالی، گسترش و رشد این سلول ها را تا 50 درصد کاهش داد.


ویدیو مرتبط :
معجزه بره موم زنبور عسل در درمان سرطان

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

پادتن درمان سرطان پروستات کشف شد



 

پادتن درمان سرطان پروستات

 

 

دانشمندان پادتنی را کشف کرده اند که سلول های سرطان پروستات را به دام انداخته و این بیماری مهلک را حتی در مراحل پیشرفته از بین می برد.

 


پادتن F۷۷ می تواند به آسانی به سلول و بافت های سرطانی پروستات متصل شده و بافت های سرطانی را از بین ببرد.

 


نتایج پژوهش های دانشگاه پنسیلوانیا در مجموعه مقالات فرهنگستان ملی علوم آمریکا منتشر شده است.

 


در حالی که این پادتن سلولهای سرطانی پروستات را هدف قرار داده و آنها را از بین می برد، کاری با بافت های سالم و حتی بافت های سرطانی در دیگر نقاط بدن از جمله روده بزرگ، کلیه، لوزالمعده، ریه، پوست، گردن رحم یا مثانه ندارد.

 


به گفته این پژوهشگران این پادتن قابلیت های امیدوار کننده ای برای تشخیص و درمان سرطان پروستات بویژه سرطان پروستات فراگستر مستقل از اندروژن دارد که اغلب تا استخوانها شیوع یافته و درمان آن به دشواری انجام می پذیرد.

 


بر اساس آمار سازمان بهداشت جهانی سرطان پروستات دومین سرطان شایع در بین مردان است و سالانه حدود نیم میلیون مرد در سراسر جهان بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست می دهند.