اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

درخواست تنش‌ برانگیز برای اعدام مرسی


گفت‌وگوی تلوزیونی وزیر دادگستری مصر در خصوص اعدام محمد مرسی، اولین رئیس جمهور این کشور، موجی از نارضایتی‌ها را در این کشور به پا کرد و مخالفان با این اظهارات خواهان برکناری و محاکمه وزیر شدند.

خبرگزاری ایسنا: گفت‌وگوی تلوزیونی وزیر دادگستری مصر در خصوص اعدام محمد مرسی، اولین رئیس جمهور این کشور، موجی از نارضایتی‌ها را در این کشور به پا کرد و مخالفان با این اظهارات خواهان برکناری و محاکمه وزیر شدند.

وزیر دادگستری مصر در یک برنامه تلویزیونی گفته بود: به خداوند قسم که به زودی حکم اعدام محمد مرسی (رئیس جمهور برکنار شده مصر) و دیگر رهبران اخوان را اجرا خواهیم کرد و او به سرنوشت حتمی‌اش که اعدام است، خواهد رسید و اگر این حکم‌ها اجرا نشود من از سمتم کنار خواهم رفت.

وی همچنین گفته بود: معتقدم که در مقابل شهدای بیگناه ما 400 هزار تروریست کافی نیست و به خدا قسم یاد می‌کنم که من شخصا آتش قلبم خاموش نخواهد شد مگر آنکه در مقابل هر شهید 10 هزار تن از اخوانی‌ها و یارانشان کشته شوند.

به دنبال این اظهارات محمد سیف الدوله از نویسندگان مصری در مطلبی در صفحه فیسبوک خود بر ضرورت برکناری الزند تاکید کرد و نوشت: برکناری و محاکمه این شخص به اتهام تحریک و تشویق به ارتکاب قتل خارج از چارچوب قانون و ایجاد فتنه‌انگیزی داخلی و تهدید صلح است.

جمال حشمت از اعضای شورای اخوان و از مخالفان برجسته در خارج از مصر نیز در واکنش به این اظهارات گفت که این اظهارات و درخواست برای کشتن رهبران اخوان و اعدام رئیس جمهور منتخب و مشروع در زندان مساله‌ای است که باید به دادگاه جنایات بین‌المللی ارجاع داده شود.

عبدالموجود الدردیری، سخنگوی کمیته روابط خارجی حزب آزادی و عدالت شاخه سیاسی اخوان نیز گفت: درخواست ما برکناری این وزیر نیست بلکه سرنگونی این نظام است او کسی است که ریختن خون افراد را مباح اعلام می‌کند و ارزشی برای عدل و عدالت قائل نیست.

ایهاب شیحه، از اسلامگرایان مخالف نیز با محکوم کردن سخنان الزند، محاکمه او را خواستار شد.

احمد الزند از چهره‌های برجسته قضایی در مصر است که از ابتدای به قدرت رسیدن مرسی با او مخالف بود و در اعتراضات 30 ژوئن 2013 هم که موجب سرنگونی مرسی شد، شرکت داشت.


ویدیو مرتبط :
واکنش تأمل برانگیز حاتمی کیا به درخواست ساخت فیلم مرصاد

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

حکم اعدام پسر جنایتكار با درخواست دادستان



 

پسر ناخلف كه در جنایتی كینه جویانه نقشه قتل مادرش را طراحی و اجرا كرده بود، در آستانه اعدام قرار گرفت.


«امید» روز چهار تیر ۸۷ مادرش «بیگم» را در یكی از محله‌های جنوب تهران با چاقو به قتل رساند.


عملیات دستگیری عامل جنایت نیز زمانی در دستوركار پلیس و تیم جنایی قرار گرفت كه مرد میانسالی مأموران كلانتری ۱۴۴ را از قتل همسر ۳۸ ساله‌اش باخبر كرد.



وی با اشاره به اختلاف‌ها و درگیری شدید همسر و پسرش از احتمال قتل به دست «امید» خبر داد. از سوی دیگر تیم جنایی كه در بررسی صحنه قتل دریافته بود قربانی جنایت پس از خفگی، هدف ضربه‌های چاقو قرار گرفته و آثار به هم ریختگی و مقاومت نیز در محل حادثه به چشم نمی‌خورد، احتمال قتل به دست یك آشنا را مطرح كرد.



بدین ترتیب «امید» پس از دستگیری تحت بازجویی قرار گرفت و گفت: «با مادرم قهر بودم به همین خاطر او مرا به خانه‌اش راه نمی‌داد. شب حادثه نیز در چالوس بودم و خبری از سرنوشت مادرم نداشتم.



اما كارآگاهان وقتی دریافتند تنها مظنون پرونده، شب حادثه در تهران بوده بار دیگر وی را به بازجویی فراخواندند. این بار پسر كینه‌جو با اعتراف به قتل گفت: «مادرم به دنبال جدایی از پدرم به عقد موقت مردی درآمد كه بارها از او خواستم جدا شود.

 


اما قبول نمی‌كرد به همین خاطر رابطه عاطفی‌مان هر روز سردتر می‌شد. تا این كه از او خواستم به خواستگاری دختر مورد علاقه‌ام برود. اما برعكس انتظارم، او به دختر جوان از شرارت‌هایم گفته بود كه همین موضوع مشكلاتمان را شدیدتر كرد.


بنابراین شب حادثه برای انتقام به تهران آمدم و پس از قتل بلافاصله به شمال برگشتم.



بدین ترتیب به دلیل شناسایی نشدن اولیای دم مقتول، دادستان تهران برای عامل جنایت تقاضای قصاص كرد و ۵ قاضی شعبه ۷۱ دادگاه كیفری استان تهران به ریاست قاضی «نورالله عزیزمحمدی» ـ حكم به قصاص نفس ـ اعدام ـ صادر كردند كه این حكم در شعبه ۲۰ دیوان عالی كشور تأیید و به دایره اجرای احكام دادسرای جنایی تهران فرستاده شد..../ روزنامه ايران