اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

درخواست برای امامت جمعه حسن روحانی


نماز جمعه تهران در دهه 60 و 70 تریبون رسمی جمهوری اسلامی بود. حضور مقامات ارشد به عنوان امام جمعه و بیان مشکلات از سوی آنها از این تریبون باعث شده بود، تا رسانه‌های ایران و جهان، فرکانس‌های خود را در روز جمعه به روی دانشگاه تهران تنظیم کنند تا ببینند، امامان موقت جمعه تهران، که اتفاقا از روسای قوا نیز بودند، در مورد شرایط داخلی و بین المللی چه اظهار نظری می کنند.

خبرگزاری ایسنا: نماز جمعه تهران در دهه 60 و 70 تریبون رسمی جمهوری اسلامی بود. حضور مقامات ارشد به عنوان امام جمعه و بیان مشکلات از سوی آنها از این تریبون باعث شده بود، تا رسانه‌های ایران و جهان، فرکانس‌های خود را در روز جمعه به روی دانشگاه تهران تنظیم کنند تا ببینند، امامان موقت جمعه تهران، که اتفاقا از روسای قوا نیز بودند، در مورد شرایط داخلی و بین المللی چه اظهار نظری می کنند.

مصطفی داننده در ادامه یادداشت خود در روزنامه ابتکار افزود: مردم تهران به خوبی یاد دارند که هر دو هفته یک بار یا کمی بیشتر یا کمتر، نظرات رئیس جمهور خود را از تریبون عبادی و سیاسی نماز جمعه می‌شنیدند. تبیین شرایط کشور، بیان مشکلات، تشریح خدمات و دستاوردهای کشور در زمینه‌های مختلف بخشی از خطبه‌های نماز جمعه این روسای جمهوری بود.

حضرت‌آیت‌الله خامنه‌ای و آیت‌الله هاشمی رفسنجانی به عنوان دو رئیس جمهوری که نماز جمعه را اقامه می‌کردند به خوبی از این تریبون برای گفت‌وگو با مردم استفاده می‌کردند و مردم نیز با استقبال وصف ناپذیری از این خطبه‌ها استفاده می‌کردند. بعد از گذشت دهه 60 و با روی کارآمدن دولت‌های خاتمی و احمدی نژاد و کناره گیری تدریجی چهره‌های شناخته شده اجرایی از نماز جمعه و نداشتن شرایط کافی از سوی دو رئیس جمهور پیشین برای اقامه این نماز، این تریبون پر اهمیت از چهره‌های اجرایی خالی شد. حالا بعد از گذشت 16 سال از آخرین خطبه یک رئیس جمهور در نماز جمعه تهران، به نظر می‌رسد، فضا برای حضور رئیس قوه مجریه در نماز جمعه تهران فراهم باشد.

حسن روحانی به عنوان یک روحانی برجسته و یک سیاستمدار هوشمند، بدون شک دارای ویژگی‌های یک خطیب جمعه هست و با توجه به جایگاه رفیع این نماز به نظر می‌رسد وی می‌تواند با توجه به شرایط حساس این نماز را اقامه کند. حضور حسن روحانی در نماز جمعه می‌تواند بسیاری از مشکلات کنونی جامعه را حل کند. اگر این اتفاق بیفتد و حسن روحانی، عبای امامت نماز جمعه را به تن کند، مردم به صورت مستقیم و بدون واسطه می‌توانند سخن رئیس قوه مجریه بشنوند و با مشکلات و سختی‌ها و پیشرفت‌های کشور آشنا شوند. این کار باعث می‌شود که روحانی موظف شود هر دو یا سه هفته یک بار گزارش مبسوطی از شرایط کشور به مردم ارئه دهد. این کار می‌تواند از فاصله افتادن میان مردم و دولت جلوگیری کند.

بسیاری از مخالفان دولت اعتقاد دارند، که طیف ارزشی کشور با دولت روحانی زاویه دارند. حضور رئیس جمهور در نماز جمعه و با توجه به حضور حداکثری این قشر در این نماز، می‌تواند زمینه ساز بهبود رابطه دولت با این قشر خاص شود. بیان شرایط دولت در سیاست خارجی به ویژه در عرصه هسته‌ای و ترسیم شرایط بین المللی و منطقه‌ای از زبان رئیس جمهور، می‌تواند دیگر حسن حضور روحانی در نماز جمعه باشد. حضور « شیخ دیپلمات» در قامت خطیب جمعه باز هم می‌تواند تمام نگاه‌ها را به سمت نماز جمعه جلب کند. حضور روحانی، خاطرات خوب مردم از خطبه‌های آتشین مقام معظم رهبری و آیت‌الله هاشمی را تکرار خواهد کرد.


ویدیو مرتبط :
درخواست احمدی نژاد برای مناظره با حسن روحانی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

درخواست سران گروه هشت از حسن روحانی/ احتمال شرکت احمدی‌نژاد در همایش صادرکنندگان گاز



درخواست سران گروه هشت از حسن روحانی

درخواست سران گروه هشت از حسن روحانی

سران گروه هشت از حسن روحانی، رییس‌جمهور منتخب ایران خواستند روابط ایران با جامعه جهانی را بهبود بخشد.

خبرگزاری نووستی گزارش داد: در بیانیه پایانی نشست سران گروه هشت که در ایرلند شمالی برگزار شد، آمده است: انتخاب رییس‌جمهور روحانی را گرامی می‌داریم و از ایران می‌خواهیم از این فرصت برای غلبه بر اختلافات با جامعه جهانی استفاده کند.

بنا بر گزارش خبرگزاری ترند، در این بیانیه آمده است: ما بار دیگر از ایران می‌خواهیم به طور کامل و با سرعت عمل تعهدات بین المللی‌اش را آغاز کند. ما از جامعه بین‌المللی می‌خواهیم اجرای کامل تحریم‌های سازمان ملل را تضمین کند.

بنا بر این گزارش، سران گروه هشت از ایران خواستند به همه سوالات درباره برنامه هسته‌یی‌اش پاسخ دهد و وضعیت حقوق بشر را بهبود بخشد.

آنها به علاوه از دولت ایران خواستند مذاکرات در چارچوب گروه شش را جدی بگیرد. 

 

پوتین از احتمال شرکت احمدی‌نژاد در همایش صادرکنندگان گاز خبر داد

رییس‌جمهور روسیه اعلام کرد که ممکن است محمود احمدی‌نژاد برای شرکت در همایش کشورهای صادرکننده گاز به مسکو سفر کند.

ولادیمیر پوتین، رییس جمهور روسیه با اعلام این که احتمالا محمود احمدی نژاد، رییس جمهور ایران برای شرکت در همایش کشورهای صادرکننده گاز به مسکو سفر کند، اظهار کرد که آماده است مساله هسته‌یی را با وی مورد بررسی قرار دهد.

بنا بر گزارش خبرگزاری "نووستی" همایش کشورهای صادر کننده گاز قرار است در روزهای 1 و 2 ماه ژوئیه (10 و 11 تیرماه) در مسکو برگزار شود.

رییس جمهور روسیه گفت: من امیدوارم که بحث در خصوص مساله هسته‌یی ایران با مقامات این کشور ادامه یابد. محمود احمدی نژاد به زودی برای شرکت در همایش گاز وارد مسکو می‌شود و البته من این موضوع را با وی مورد بررسی قرار می دهم.

ایسنا