اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

خونریزی بینی را جدی بگیرید


در خونریزی بینی عوامل متعددی وجود دارد که باعث از دست دادن خون فرد می‌شود.

باشگاه خبرنگاران: در خونریزی بینی عوامل متعددی وجود دارد که باعث از دست دادن خون فرد می‌شود.

پدرام برقعی متخصص گوش و حلق و بینی گفت: در خونریزی بینی عوامل متعددی است که شامل عوامل، آناتومیک، آلرژی، بیماری مخاطی، بیماری‌های سیستم خون  و انعقاد می‌باشد.

وی ادامه داد: خون ریزی‌هایی که در کودکان معمولاً به علت پرخونی مخاط بینی اتفاق می‌افتد خیلی زمانها در اثر ضربه رخ می‌دهد که معمولاً کوتاه مدت است و به سرعت بند می‌آید.

برقعی بیان کرد: خون ریزی‌‌هایی که در کودکان اتفاق می‌افتد مسئله‌ی خیلی مهمی نیست ولی اگر این موضوع تکرار شود در آن موقع باید بررسی‌ها و معاینه‌های لازم صورت بگیرد.

وی تصریح کرد: معمولاً این خونریزی‌ها به علت پارگی و بازشدن جداره‌های مویرگی است.

این متخصص گوش و حلق و بینی افزود: خوریزی‌های قدامی مسئله خاصی ندارد و فرد با بالاگرفتن و فشار دادن با توجه به گذر زمان خون ریزیشان بند می‌آید.

وی خاطر نشان کرد: خون ریزی زیاد بینی عوارض جبران ناپذیری را برای شخص به وجود می‌آورد.


ویدیو مرتبط :
کنکور رو جدی نگیر ، هدفت رو جدی بگیرید تا پیروز باشی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

خونریزی شدید در دوران قاعدگی را جدی بگیرید



قاعدگی ,خونریزی شدید در دوران قاعدگی,عادت ماهانه زنان

 خونریزی شدید در دوران قاعدگی را جدی بگیرید   
عادت ماهانه زنان تقریبا هر 28 روز یكبار رخ می‌دهد. البته ممكن است خصوصیات قاعدگی از جمله طول دوره‌ ماهانه و طول خونریزی و شدت آن از زنی تا زن دیگر متفاوت باشد. اگرچه معمولا خونریزی ماهانه 5 تا 7 روز طول می‌كشد. اما خونریزی ماهانه خفیف یا شدید،‌منظم یا نامنظم، دردناك یا بدون درد،‌طولانی یا كوتاه همگی طبیعی هستند.
بیشتر خانم ها در دوره‌ای از زندگی خود، خونریزی شدید قاعدگی را تجربه می‌کنند، اما برخی از خانم ها در تمام دوره‌ها، خون‌ریزی شدید دارند که این موضوع امری عادی و طبیعی نیست. و ممکن است بسیار خطرناک باشد و علامت نوعی اختلالات خونی باشد.
محققان عقیده دارند که خون‌ریزی‌های بیش از حد امری طبیعی نیست. خانم هایی که دچار سیکل‌های قاعدگی شدید می باشند، باید بیشتر مراقب باشند، زیرا  برخی از آنها مبتلا به اختلالات خونی ناشناخته اند.
در بدن هورمون هایی به نام استروژن و پروژسترون وجود دارند که سبب بازسازی دیواره رحم (اندومتر) می شوند.بطورطبیعی بین این هورمون ها تعادل وجود دارد. در هر پریود، دیواره رحم (اندومتر) در طول دوره قاعدگی تخریب می شود و از طریق خون‌ریزی از داخل رحم و از بدن خارج می‌شود. چنانچه میزان و تعادل بین این هورمون‌ها به‌هم بخورد، اندومتر (دیواره رحم) بیش از حد رشد می‌کند و در نتیجه خون‌ریزی بیشتری صورت می گیرد.
علائم شایع در خون ریزی شدید عبارتند از: خون ریزی مداوم،عادت ماهانه بیش از 5 روز، اختلال در زندگی معمولی، احساس درد مداوم در زیر شكم در طول قاعدگی، قاعدگی نامنظم، خستگی، بی‌حالی و...
علت­های خون ریزی شدید دوران قاعدگی
یکی از شایع ترین دلایل وجود پولیپ در دیواره رحم است، به تومور کوچک خوش‌خیم در دیواره رحم ، پولیپ رحم می گویند که باعث خون‌ریزی شدید یا طولانی شدن قاعدگی می گردد.

پولیپ رحم بیشتر در سنین باروری و به دلیل تولید یا مصرف بیش از اندازه  هورمون به وجود می‌آید و می‌تواند به خون‌ریزی در زمانی غیر از زمان قاعدگی (لکه بینی) منجر شود.
-کیست‌های تخمدان نیز موجب شدت خون ریزی در دوران قاعدگی می شوند، این کیست های تخمدان کیسه‌هایی پر از مایع هستند که داخل یا روی تخمدان‌ها ایجاد می گردند.
-نارسایی تخمدان‌ها در تولید، تکمیل و آزاد کردن تخمک (تخمک‌گذاری) باعث بر هم زدن تعادل هورمونی و در نتیجه خون ریزی شدید می گردد.
-آی.یو.دی های داخل رحمی نیز یکی از دلایل خون ریزی شدید در دوران قاعدگی است. این دستگاه داخل رحمی ، برای جلوگیری از بارداری به‌ کار می‌رود.
زنانی که زایمان داشته­اند و شیر نمی دهند، در 2 یا 3 دوره ، افزایش خونریزی  آنها طبیعی است.
در خانم های بالای ۴۵ سال، خونریزی زیاد ، می تواند نشانگر نزدیک شدن دوران یائسگی باشد. در موارد نادر افزایش خونریزی ممکن است نشانه ای از بدخیمی در رحم باشد.
در صورت طول کشیدن خونریزی به پزشک مراجعه کنید، با سونوگرافی مشکل مشخص خواهد شد.

منبع:مجله پزشکی مادر