اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

خوردن برنج های خارجی ممنوع شد


استاندار مازندران گفت: به منظور حمایت از تولید محصول برنج داخلی رئیس جمهوری دستور قطع واردات برنج به کشور را صادر کرده است.

سید علی طاهایی عصر جمعه در حاشیه دیدار با مردم زرگر شهر بابل اظهار داشت: با دستور رئیس جمهوری، واردات برنج های خارجی تا آبانماه به کشور ممنوع بوده و وزارتخانه‌هایی که نسبت به ورود برنجهای خارجی اقدام کنند، با آنها برخورد می‌شود.

وی افزود: بر اساس این دستور، واردات برنجهای خارجی در استانهای برنج خیز کشور نیز ممنوع اعلام شده و با دستگاههایی که خودسرانه نسبت به ورود برنجهای خارجی اقدام کنند به شدت با آنها برخورد می‌شود.

استاندار مازندران گفت: این اقدام گامی در جهت حمایت از برنج ایرانی و شالی کاران شمال مفید و موثر خواهد بود.

وی با بیان اینکه رئیس جمهور در سفرهای استانی خود به شمال کشور با مشکلات کشاورزان منطقه آشنایی بیشتری یافته اند تصریح کرد: اقتدار امروز کشور در سفرهای استانی برای رفع مشکلات مردم، در سایه تشویق و ترغیب رهبری بوده و با حمایت ایشان، رئیس جمهوری مصمم بر رفع مشکلات و محرومیتهای کشور است.

وی بیان داشت: حضور مسئولان در محافل و مجالس مردمی و دیدار چهره به چهره با آنها برای رفع مشکلات از برکات نظام مقدس اسلامی و دولت خدمتگزار است.

طاهایی، به مشکل گازرسانی برخی از روستاهای بخش لاله ‌آباد اشاره کرد و افزود: هم اکنون برخی از روستاهای بخش لاله‌آباد از نعمت گاز برخوردار نیستند.

وی افزود: با توجه به اینکه در سفر سوم دولت به مازندران برای گازدار شدن تمام روستاهای مازندران تاکید شده، امیدواریم به ‌زودی تمام روستاهای بابل از نعمت گاز برخوردار شوند.

استاندار مازندران به برقدار کردن چاههای زراعی و تامین آب شرب بخش لاله آباد اشاره  کرد و افزود: برای کمک به دهیاری و شهرداری زرگرمحله، از طریق فرمانداری در بودجه امسال به زرگر شهر کمک می‌شود.

بابل یکی از شهرستانهای پرجمعیت مازندران است.

منبع: مهر



ویدیو مرتبط :
بکام خارجی بنام داخلی(عرضه برنج خارجی بابسته بندی داخلی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

واردات برنج همچنان ممنوع است/ قولی به خارجی‌ها نداده‌ایم



اخبار,اخبار اقتصادی,واردات برنج

در حالیکه تاجران هندی از قول‌ها و مجوزهای جدید ایران برای شواردات برنج باسماتی از هند طی دو ماه آینده خبر داده‌اند، معاون وزیر جهاد کشاورزی از ادامه ممنوعیت واردات برنج خبر داد و تصریح کرد: تاکنون هیچ قولی به طرف‌های خارجی برای واردات برنج نداده‌ایم.

مدیرکل انجمن صادرکنندگان برنج هندی اعلام کرده که صادرکنندگان هندی انتظار دارند با گذشت بیش از یک سال از ممنوعیت وارداتی، صادرات برنج به ایران از سر گرفته شود.

وی گفت: با توجه به سیگنال‌هایی که از واردکنندگان در ایران درباره احتمال صدور مجوزهای جدید طی دو ماه آینده دریافت کرده‌ایم، به نظر می‌رسد صادرات این محصول به ایران از سر گرفته شود.

این در حالی است که عباس کشاورز - معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور زراعت - در این باره به خبرنگار ایسنا گفت: ممنوعیت واردات برنج همچنان ادامه دارد و هیچ قولی از این بابت به طرف‌های هندی یا دیگر صادرکنندگان برنج به ایران نداده‌ایم.

وی افزود: در سال جاری حدود 1.9 میلیون تن برنج تولید شده است و همچنان ممنوعیت واردات اعمال می‌شود.

به گفته کشاورز، واردات انجام شده برنج همچنان مرتبط با ثبت سفارش‌های گذشته است.

فقط از کشت برنج‌های شمالی حمایت می‌کنیم
معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور زراعت افزود: برنج جزو محصولاتی است که به دلیل آب‌بر بودن و محدودیت منابع آبی کشت آن در غیر از دو استان شمالی مازندران و گیلان مورد حمایت دولت و وزارت جهاد کشاورزی نیست.

کشاورز ادامه داد: گرچه نمی‌توان به دلیل نداشتن ماده قانونی، کشت برنج را در غیر از دو استان مذکور ممنوع اعلام کرد اما وزارت جهاد کشاورزی تسهیلات مرتبط با کشت، مکانیزاسیون و ... را به بهره‌برداران نمی‌دهد.

وی با بیان اینکه تعرفه واردات برنج مانند دیگر محصولات کشاورزی از ابتدای هر سال مشخص و اعمال می‌شود، گفت: امسال از نظر تولید سال خوبی برای برنج محسوب می‌شود، چرا که با افزایش نسبی تولید این محصول نسبت به سال گذشته مواجه شدیم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور زراعت اظهار کرد: مصرف سرانه برنج سالانه حدود 38 کیلوگرم است که به نظر می‌رسد این میزان مصرف بالا بوده و برای ارتقای سلامت جامعه باید کاهش پیدا کند تا بتوانیم واردات و تولید این محصول را به میزان مورد نیاز کنترل کنیم.

اخبار اقتصادی - ایسنا