اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

خطرناکترین جراحی‌ های جهان


به طور کلی تمام جراحی‌ها تهدیدکننده و با خطراتی همراه هستند و به همین دلیل اغلب افراد پیش از رفتن به اتاق عمل دچار استرس و دودلی می‌شوند.

خبرگزاری ایسنا: به طور کلی تمام جراحی‌ها تهدیدکننده و با خطراتی همراه هستند و به همین دلیل اغلب افراد پیش از رفتن به اتاق عمل دچار استرس و دودلی می‌شوند.

با وجود خطرزا بودن تمامی عمل‌های جراحی برخی از آن‌ها به طور خاص با ریسک بالاتری همراه هستند که دلیل آن حساس بودن عضو تحت عمل یا پیچیده بودن روند عمل است. به طور کلی هر روش جراحی که تهاجمی خوانده می‌شود، خطرزا خواهد بود و می‌تواند شامل برش پوست، بیهوشی و یا نمونه‌بردای از بافت شود.

مشکلات حین عمل جراحی می‌تواند از بیهوشی بیمار آغاز شود به طور مثال ممکن است بیمار به داروی تزریق شده واکنش معکوس نشان دهد. بیهوشی گاهی اوقات با فرو بردن لوله تنفسی همراه و موجب فرو رفتن غذا با مایع به داخل ریه‌ها می‌شود. همچنین در برخی موارد بیهوشی افزایش شدید دمای بدن را به همراه دارد.

از دیگر خطراتی که در حین عمل جان بیمار را تهدید می‌کند می‌توان به مشکلات خونریزی و شکل‌گیری لخته‌های خونی اشاره کرد. البته این مشکلات نادر هستند و نباید فرد را از انجام عمل جراحی منصرف کنند.

مدیکال دیلی در گزارش جدید خود به پنج مورد از خطرناکترین جراحی‌ها اشاره کرده که به شرح زیر است:

1- جراحی قلب باز: عمل جراحی قلب باز شامل شکافتن قفسه سینه و جراحی روی ماهیچه‌های قلب، رگ‌ها یا دریچه‌های قلب است. شایعترین نوع این عمل پیوند بای‌پس شریان کرونری است که در این عمل بخشی از یک رگ سالم به شریان کرونری مسدود شده پیوندزده می‌شود.

در این عمل، جراح با بیهوشی عمومی شکافی روی قفسه سینه بیمار ایجاد می کند. بر اثر این عمل جراحی احتمال ابتلای فرد به عفونت زخم قفسه سینه، سکته قلبی یا سکته مغزی، ضربان نامرتب قلب، نارسایی کلیوی و ریوی و مشکلات تنفسی افزایش می‌یابد.

2- عمل پیوند کبد: کبد عضو مهم و با ارزش بدن به حساب می‌آید که وجود آن برای فعالیت‌های روزانه بدن حیاتی است. این عضو حیاتی از بدن سم‌زدایی و غذا را به انرژی تبدیل می‌کند.

اگرچه پیوند کبد به نسبت فرآیندی معمول تلقی می‌شود اما همچنان با خطر بالایی برای بیمار همراه است و احتمال آنکه بدن عضو جدید را نپذیرد بالا است و به همین دلیل این بیماران تا پایان عمر مجبور به استفاده از داروهایی هستند که سیستم ایمنی بدن آنان را با این عضو جدید سازگار کند تا کبد پیوندی را پس نزند. همچنین خونریزی، عفونت، مسدود شدن رگ های خونی از دیگر مشکلات متوجه بیماران دارای کبد پیوندی است.

3- جراحی پیوند روده: وقتی روده‌ها جذب مواد مغذی،‌ مایعات و الکترولیت‌ها را متوقف کنند، فرد به نارسایی روده‌ای مبتلاست. اگرچه مبتلایان به این نارسایی از طریق تزریق مواد خوراکی تغذیه می‌شوند اما اغلب با مشکلات تهدیدکننده از جمله بیماری کبدی و حتی بیماری استخوانی مواجه می‌شوند. به همین دلیل بسیاری از پزشکان برای جلوگیری از این عوارض جانبی ترجیح می‌دهند در این بیماران پیوند کامل روده انجام شود.

4- جراحی‌های مربوط به سرطان:
این جراحی‌ها شامل جراحی‌های مربوط به خارج کردن تومور از بخش‌های مختلف بدن است و شامل خارج کردن سینه در سرطان پستان یا خارج کردن ریه‌ها در سرطان ریه نیز می‌شوند. همچنین خطر خارج کردن یک عضو بدن طبعا با درد، عفونت، خونریزی، شکل گیری لخته‌ خون و حتی عود کردن سرطان نیز همراه خواهد بود.

5- جراحی مغز:
بدون شک هر نوع از عمل جراحی مغز در نوع خود جزو خطرناکترین‌هاست. «کرانیوتومی»، رایج‌ترین نوع عمل جراحی مغز به منظور خارج کردن تومور است که باید جراح بخشی از جمجمه شکافته شود. اغلب برای جراح این امکان وجود ندارد که در یک عمل جراحی تمامی تومور را خارج کند. این عمل جراحی می‌تواند به عفونت، خونریزی مغزی، لخته خون، ورم مغز، تشنج و حتی سکته مغزی ناشی از کاهش فشارخون منجر شود.


ویدیو مرتبط :
خطرناکترین جاده های جهان

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

خبرناراحت کننده از آخرین وضعیت سلیمی / احتمال خداحافظی قوی‌ترین مرد جهان/سلیمی باید جراحی کند



احتمال خداحافظی قوی‌ترین مرد جهان/سلیمی باید جراحی کند

قوی‌ترین مرد جهان مجبور است برای بهبود وضعیت آسیب دیدگی خود کتفش را جراحی کند.

 

اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

به گزارش فارس، بهداد سلیمی، قهرمان فوق سنگین وزنه برداری جهان و المپیک 2012 لندن مدت‌هاست از ناحیه‌های مختلف بدنش مصدوم بوده و احساس درد می‌کند.

وی تا قبل از المپیک لندن به شدت از ناحیه زانو احساس درد می‌کرد که این آسیب دیدگی تا قبل از المپیک با فیزیوتراپی و درمان‌های مقطعی رفع شد، هرچند که این مصدومیت روی کار بهداد در المپیک نیز تأثیرگذار بود و این وزنه بردار فوق سنگین تنها به کسب طلای المپیک بسنده کرد و از شکستن رکورد و سایر موارد صرف‌نظر کرد.

سلیمی با این حال پس از المپیک درمان زانو را در دستور کار قرار داد و با فیزیوتراپی و اقدامات درمانی دیگر، آرام آرام درد زانو را به فراموشی سپرد.

قوی‌ترین مرد جهان با برطرف شدن مصدومیتش از ناحیه زانو این روزها از ناحیه دیگری به شدت احساس درد می‌کند؛ درد و مصدومیتی که به احتمال زیاد کار این وزنه‌بردار را به عمل جراحی خواهد کشاند.

به تازگی مصدومیت کتف راست بهداد تشدید شده و تصمیم نهایی کمیسیونی که فدراسیون پزشکی ورزشی برای رفع مصدومیت این وزنه بردار در نظر گرفته است، خروجی‌اش چیزی نیست جز عمل جراحی.

سلیمی باید کتفش را جراحی کند، هرچند که به قول دکتر پورکاظمی، رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی جراحی، خیلی روند وزنه زدن سلیمی را مختل نمی‌کند، اما جراحی کتف عواقب خاص خودش را دارد و برخی از وزنه برداران سنگین وزن از جمله اصغر ابراهیمی پس از جراحی کتف دیگر هیچگاه نتوانستند به دوران موفقیت و قهرمانی گذشته‌شان بازگردند.

دکتر پورکاظمی در این خصوص به خبرنگار ورزشی فارس گفت: سلیمی در طول دو هفته گذشته توسط چند دکتر از جمله دکتر رازی، دکتر اصلانی، فوق تخصص شانه، دکتر کیهانی و همچنین دکتر روشنک مرادی مورد معاینات تخصصی و فوق تخصصی قرار گرفته است، ضمن این دکتر رازی در المپیک لندن نیز یک بار سلیمی را مورد معاینه قرار داده بود.

وی ادامه داد: پرونده‌ای برای سلیمی تشکیل شده و کمیسیون 5 نفره‌ای از بهترین متخصصان در حال بررسی مصدومیت کتف سلیمی هستند.

پورکاظمی تأکید کرد: رباط عضله کتف راست سلیمی پارگی تقریبا نسبی دارد و باید مورد عمل جراحی قرار بگیرد، البته وی می‌تواند پس از عمل جراحی به دوران قهرمانی بازگشته و برای مسابقات قهرمانی جهان خود را آماده کند.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا سلیمی پس از جراحی، قدرتش را از دست نخواهد داد، گفت: شدت آسیب دیدگی سلیمی کمتر از سایرین است که قبلاً جراحی کرده‌اند و به نظر مشکل خاصی پیش نخواهد آمد، ضمن اینکه زانوی بهداد دیگر مشکلی ندارد.

به گزارش فارس، باید منتظر ماند تا در نهایت عاقبت عمل جراحی روی پای بهداد سلیمی، وزنه بردار فوق سنگین کشورمان مشخص شود. در صورتی که این عمل موفقیت‌آمیز باشد که از حالا طلای فوق سنگین جهانی 2013 لهستان را می‌توان در کارنامه وزنه برداری ایران پیش بینی کرد، اما این عمل می‌تواند عواقب بدتری هم داشته باشد تا جایی که برای همیشه موجب خداحافظی قوی‌ترین مرد جهان از دنیای قهرمانی شود./فارس