اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

خطرناکترین استان های کشور کدامند؟!


فرمانده پلیس راه گفت: استانهای مرکزی، تهران و یزد در طرح زمستانه سال گذشته بیشترین افزایش کشته ها را به خود اختصاص دادند.

 خبرگزاری مهر: فرمانده پلیس راه گفت: استانهای مرکزی، تهران و یزد در طرح زمستانه سال گذشته بیشترین افزایش کشته ها را به خود اختصاص دادند.

 سردار محمدرضا مهماندار روز یکشنبه در نشست هماهنگی طرح زمستانی اظهار داشت: در زمستان سال گذشته استان مرکزی با 34 کشته، تهران با 32 و یزد با 23 بیشترین افزایش تلفات در طرح زمستانی را داشتند ضمن این که بیشترین فراوانی کشته در پاسگاه های ساوه - همدان، اندیمشک - خرم آباد و بم - ایرانشهر به ثبت رسید.

وی ادامه داد: بر اساس آمارها 59.9 درصد تصادفات در طول سال را سواری ها و وانت ها تشکیل می دهند که این آمار در زمستان به 62.5 درصد افزایش می یابد. ضمن اینکه در تصادفات نقش ناوگان حمل و نقل عمومی مسافر در تصادفات در طول سال 1.8 درصد است که در زمستان به 2.1 درصد افزایش می یابد.

به گفته فرمانده پلیس راه، عدم توجه به جلو با 31.5 درصد و سرعت غیرمجاز با 22.7 درصد در زمستان 91 بیشترین علت تصادفات بوده اند. این در حالی است که در سایر فصل ها عدم توجه به جلو با 30.5 و سرعت غیرمجاز با 20.5 جزو مهمترین علل تصادفات هستند. در زمستان سال گذشته 63 درصد تصادفات در 30 کیلومتری شهرها و 37 درصد نیز بعد از شعاع 30 کیلومتری است. همچنین بر اساس آمارها میزان تصادفات در راه های اصلی 59 درصد که در زمستان به 62 درصد افزایش پیدا می کند. در زمستان میزان تصادفات در ساعت 8 تا 12 و 12 تا 16 به ترتیب 2 و 1 درصد افزایش پیدا می کنند.

مهماندار با اعلام اینکه 96 هزار نیرو در قالب 26 هزار تیم خودرویی در طرح زمستانی حضور دارند افزود: ماموران علاوه بر جاده های اصلی و فرعی در 110 گردنه برفگیر حاضر می شوند. میزان تیم ها و نیروها نیز 8.5 درصد نسبت به طرح زمستانه سال 91 افزایش یافته است.


ویدیو مرتبط :
خطرناکترین کشور جهان برای خبرنگاران

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

پیرترین و جوان‌ترین استان‌های کشور کدامند؟



اخبار ,اخبار اجتماعی ,پیرترین و جوان‌ترین استان‌های کشور

 

اخبار اجتماعی - پیرترین و جوان‌ترین استان‌های کشور کدامند؟

رییس اداره سالمندان وزارت بهداشت از تغییر هرم سنی جمعیت کشور به استوانه در سال 2050 خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر پریسا طاهری در سمینار کشوری طب سالمندان که در مشهد برگزار شد، گفت: تا سال 2050 جمعیت سالمندان کشور به 20 تا 30 درصد جمعیت می‌رسد و در واقع هرم جمعیتی کشور به استوانه تبدیل می‌شود.

وی افزود: سازمان بهداشت جهانی به ایران تذکر داده است تا سال 2046 باید تمام بیمارستان‌های کشور به بخش سالمندان مجهز باشند.

طاهری با اشاره به اینکه 13 استان در کشور بیشترین تعداد سالمند را به نسبت سایر استان‌ها دارند، عنوان کرد: 8.2 درصد جمعیت کشور سالمند هستند و در حال حاضر پیرترین استان کشور ایلام و جوان‌ترین آن‌ها سیستان، هرمزگان و بوشهر هستند. بیش از 7 درصد جمعیت خراسان رضوی سالمند هستند، پیرترین شهرستان استان خوشاب و جوان‌ترین آن سبزوار و گناباد است.

وی با اشاره به اینکه تعداد سالمندان زن در کشور بیشتر از سالمندان مرد است، اظهارکرد: نباید سالمندی را یک مشکل بدانیم، بلکه سالمندی یک چالش است و باید در کشور به مرحله‌ای برسیم که سالمند توانا و سالم داشته باشیم. به شکلی بدبینانه، در سال 2050 از هر چهار نفر، یک نفر سالمند و در خوشبینانه‌ترین حالت از هر پنج نفر، یک سالمند خواهیم داشت. این درحالیست که سالمندان تنها نیاز جسمی ندارند، بلکه نیازهای دیگری از جمله روحی، روانی، بیمه‌ای،‌ اجتماعی و رفاهی نیز دارند.
اخبار اجتماعی - ایسنا