اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

خشم برخی کشورهای عربی از توافق بزرگ


امضاء توافق نامه هسته‌ای میان ایران و گروه 1+5 سران ارتجاع عرب را بشدت خشمگین کرده است. دیروز تعدادی از سران رژیم‌های مرتجع عرب، ضرورت تشکیل جلسه مشترک اعراب برای بررسی تحولات بعد از امضاء توافق هسته‌ای ایران و 1+5 را خواستار شدند.

خبرآنلاین: امضاء توافق نامه هسته‌ای میان ایران و گروه 1+5 سران ارتجاع عرب را بشدت خشمگین کرده است. دیروز تعدادی از سران رژیم‌های مرتجع عرب، ضرورت تشکیل جلسه مشترک اعراب برای بررسی تحولات بعد از امضاء توافق هسته‌ای ایران و 1+5 را خواستار شدند.

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: یک روز قبل از آن و در آستانه امضاء این توافق نامه نیز شاهزاده محمد بن نواف سفیر عربستان سعودی در لندن گفته بود: در صورت شکست آمریکا، انگلیس و قدرت‌های بزرگ در متوقف کردن برنامه خطرناک اتمی ایران، ریاض دست بسته نخواهد ماند.

 وی در مصاحبه با روزنامه "تایمز" گفت همه گزینه‌ها برای کشورش به منظور مقابله با خطر برنامه اتمی ایران مطرح است و افزود: هیجان امریکا برای گنجاندن تهران در چارچوب تحرکی برای بازنگری وسیع در سیاست خارجی آمریکا در منطقه مسأله‌ای مبهم است.

این شاهزاده سعودی، کشورهای غربی را مسئول پیامدهای چیزی دانست که معامله میان غرب و ایران بر سر برنامه اتمی ایران و اوضاع منطقه دانست.


ویدیو مرتبط :
خشم صهیونیست ها از توافق هسته ای

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تاثیرات مثبت موافقت کشورهای عربی با توافق هسته ای ایران



موافقت کشورهای عربی منطقه با توافق هسته ای، استدلال های مخالفان توافق در داخل آمریکا را از بنیان سست می کند، چون مخالفان این توافق مدعی اند این توافق با مخالفت متحدان منطقه ای آمریکا روبروست.

6 کشور عربی عضو شورای همکاری خلیج فارس دیروز اعلام کردند توافق هسته ای با ایران بهترین گزینه ممکن بوده و از جان کری وزیر امور خارجه آمریکا به خاطر تلاش های دو سال گذشته برای رسیدن به توافق هسته ای با ایران قدردانی کردند.

به گزارش عصر ایران در نشست وزرای خارجه شورای همکاری خلیج فارس و جان کری وزیر امور خارجه آمریکا که دیروز (دوشنبه) در شهر دوحه قطر انجام شد وزیر امور خارجه آمریکا توضیحاتی درباره مفاد توافق هسته ای با ایران ارایه داد و وزرای خارجه 6 کشور عضو شورای همکاری (عربستان، قطر،امارات، کویت،بحرین و عمان) نیز نظرات و دیدگاه های خود را در این زمینه اعلام کردند.

در نشست مشترک کری و وزیر امور خارجه قطر ، شیخ خالد العطیه وزیر امور خارجه قطر تاکید کرد : ما اطمینان داریم آنچه (به منظور توافق) انجام داده اند موجب امنیت و ثبات بیشتر منطقه می شود.

تاکید شورای همکاری خلیج فارس بر حمایت از توافق هسته ای گروه 1+5 با ایران، تاثیرات مثبتی در داخل آمریکا روی موضوع تصویب این تواف در کنگره خواهد داشت.

روزنامه وال استریت ژورنال آمریکا در گزارش خود از نتایج این نشست می نویسد اعلام موافقت کشورهای عربی منطقه با توافق هسته ای، استدلال های مخالفان توافق در داخل آمریکا را از بنیان سست می کند، چون مخالفان این توافق مدعی اند این توافق با مخالفت متحدان منطقه ای آمریکا روبروست. از سوی دیگر به نوشته این روزنامه این اعلام حمایت انزوای منطقه ای اسراییل را به عنوان تنها مخالف پرو پا قرص توافق هسته ای با ایران، بیش از پیش خواهد ساخت.

نشست وزرای امور خارجه شورای همکاری خلیج فارس و آمریکا در دوحه

اخبار,اخبار سیاست  خارجی,نشست دوحه


دیروز جاش ارنست سخنگوی کاخ سفید با اشاره به این موضوع گفت حمایت کشورهای عربی همسایه ایران از این توافق، استدلال مخالفان توافق هسته ای در آمریکا و نیز لابی طرفدار اسراییل در زمینه مخالفت متحدان آمریکا با این توافق را سست می کند.

او گفت:" این موضع گیری (موضعگیری العطیه) استدلال مخالفان توافق را که مدعی اند این توافق تاثیر منفی بر وضعیت امنیتی متحدان آمریکا در منطقه خواهد داشت، تضعیف می کند.

باراک اوباما رییس جمهور آمریکا روز های سه شنبه و چهارشنبه به تلاش های خود برای تصویب نهایی این توافق در کنگره ادامه خواهد داد. او روز سه شنبه (امروز) با سازمان های یهودی آمریکا دیدار دارد و فردا (چهارشنبه) بار دیگر به منظور تشریح توافق هسته ای با ایران یک گفت و گوی تلویزیونی دارد.

اعلام حمایت کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس از این توافق می تواند در شرایطی که توافق هسته ای با ایران برای تصویب و بررسی به کنگره فرستاده شده، به نفع حزب دموکرات و حامیان این توافق در کنگره باشد.

در ماه های گذشته یکی از مهم ترین استدلال های مخالفان توافق هسته ای در آمریکا این نکته بوده که متحدان عرب آمریکا در منطقه از این توافق احساس نگرانی دارند و با این توافق همراه نیستند.

 قرار است در ماه سپتامبر درباره این توافق در کنگره رای گیری شود. کاخ سفید که به نظر می رسد از تغییر نظر حزب جمهوریخواه در مخالفت با این توافق دلسرد شده است بیشتر تلاش خود را روی وحدت نمایندگان حزب دموکرات در دفاع از این توافق متمرکز کرده است.

احتمال رای نیاوردن این توافق در کنگره بالاست و در این صورت اوباما می تواند با وتوی این رای، بار دیگر متن توافق را به کنگره بفرستد و در این صورت رای دو سوم اعضای کنگره برای عبور از سد وتوی اوباما نیاز خواهد بود که در صورت حمایت حزب دموکرات از این توافق، امکان کسب دو سوم آرای اعضای کنگره برای حزب جمهوریخواه غیر ممکن خواهد بود.
 
 اخبار سیاست  خارجی  -  عصر  ایران