اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

خسارت میلیونی انصراف دانشجویان پزشکی


رئیس مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت گفت: می‌توان خسارت انصراف از تحصیل دانشجویان رشته‌های پزشکی را براساس نرخ روز و طبق مصوبه جدید تغییر داد.

باشگاه خبرنگاران: دکتر حمید اکبری درخصوص تجمع دانشجویان روزانه رشته‌‌های علوم پزشکی که قصد انصراف دارند و براساس مصوبه جدید باید به ازای هر ترم خسارت‌های میلیونی بدهند، گفت: مصوبه هزینه‌های آموزشی به ازای هر ترم و رشته تحصیلی مربوط به ده سال پیش است که در این چندسال تا به حال بازنگری نشده است به طوری که میزان خسارت براساس هزینه‌های آموزشی 10 سال پیش 200 هزار تومان مصوب شده بود.

وی ادامه داد: چندماه پیش این مصوبه بازنگری شد و قرار شد که میزان خسارت از انصراف، براساس هزینه سرانه آموزش هر دانشجو و رشته تحصیلی محاسبه شود.

اکبری در پاسخ به این که حالا وضعیت این دانشجویان به چه صورت خواهد بود، عنوان کرد: درحال تصمیم‌گیری هستیم که به یک جمع‌بندی برسیم که این بخشنامه شامل حال ورودی‌های چه سالی می‌شود.


ویدیو مرتبط :
زندگی دانشجویان پزشکی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

شرط معدل برای پرداخت تسهیلات ارزی به دانشجویان علوم پزشکی



شرط معدل برای پرداخت تسهیلات ارزی به دانشجویان علوم پزشکی

رئیس مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت با اشاره به تسهیلات ارزی که برای دانشجویان علوم پزشکی درنظر گرفته می شود، از وجود شرط معدل و نمره برای پرداخت این گونه تسهیلات خبر داد.

دکتر محمود قاضی خوانساری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: میزان تسهیلات ارزی بستگی به کشور مقصد دارد که البته این تسهیلات با شهریه دانشجویان که پرداخت می شود، تفاوت دارد.

رئیس مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت اظهار داشت: ما در وزارت بهداشت و هم همکاران ما در وزارت علوم می دانیم که کشورهای مختلف از نظر هزینه و شهریه با هم تفاوت دارند و این موضوع را در بورسیه های دانشجویی در نظر می گیریم.

وی با اشاره به شرایط ارائه تسهیلات ارزی برای گروه علوم پزشکی گفت: دانشجویان رشته های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی که در دانشگاههای کشورهای مشترک المنافع و بلوک شرق تحصیل می کنند باید دارای جمع معدل دیپلم و پیش دانشگاهی بالای 17 و همچنین نمرات بالاتر از 14 باشند تا بتوانند تسهیلات ارزی دریافت کنند.

قاضی خوانساری گفت: گروه پزشکی با جان مردم در ارتباط است بنابراین معدل در گروه علوم پزشکی با معدل در رشته های مرتبط با وزارت علوم متفاوت است و از همین رو در اعطای تسهیلات آن را دخالت می دهیم.

وی تاکید کرد: تمامی دانشجویان ایرانی شاغل به تحصیل در خارج از کشور برای دریافت تسهیلات ارزی باید در سامانه کامپیوتری، پرونده دانشجویی تشکیل دهند و از این پس ثبت نام و نوبت دهی در سامانه انجام می گیرد و به هیچ یک از درخواست ها خارج از این سیستم پاسخ داده نمی شود./مهر