اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

خبر خوش برای بیماران مبتلا به هپاتیت C


رئیس شبكه‌ هپاتیت ایران از ورود جدیدترین داروهای موثر در درمان مبتلایان به هپاتیت C به بازار دارویی دنیا خبر داد.

خبرگزاری مهر: رئیس شبكه‌ هپاتیت ایران از ورود جدیدترین داروهای موثر در درمان مبتلایان به هپاتیت C به بازار دارویی دنیا خبر داد.

 دكتر سید موید علویان با بیان اینكه پیش از این درمان مبتلایان به هپاتیت C  و نگاه درمانی به این دسته از بیماران استفاده از پگیلیتد اینترفرون به‌همراه قرص ریباویرین بود، افزود: طی یكسال اخیر با ورود دارویی با میزان كارآیی و اثربخشی بیشتر تحول عظیمی در درمان هپاتیت ویروسی C  حاصل شده است.

وی با اشاره به هزینه‌ی گزاف این دسته از داروها ادامه داد: با پیشرفت دانشمندان دنیا در کشف و تولید این داروها بدین‌ترتیب اینترفرون‌فری تراپی خدمت بزرگی در درمان بیماران مبتلاء به هپاتیت C  است كه البته این دارو به تایید سازمانهای معتبر و بین‌المللی دارویی رسیده است.

رئیس شبكه‌ هپاتیت ایران با اشاره به تلاش چندین ساله‌ دانشمندان در جهت كشف این دارو افزود: این دارو پس از انجام یكسری مطالعات حیوانی و انسانی و تائید نتایج نهایی معرفی شد كه هنوز وارد بازار دارویی كشورهای آمریكایی و اروپایی هم  نشده است اما امید می‌رود به‌زودی شاهد ورود این داروها به كشور باشیم.

علویان با بیان اینکه هم اکنون در دنیا سه تیم مجرب و خبره در خصوص تهیه واکسن هپاتیت سی در دنیا تلاش می کنند که یکی از این تیم ها مربوط به دانشگاه اسن آلمان و پروفسور روگندروف است، گفت: ایرانیان هم جزو این تیم تحقیقاتی هستند اما تاکنون پیشرفت جالب توجه منجر به کشف واکسن هپاتیت حاصل نشده است و به نظر می رسد تا رسیدن به واکسن هپاتیت سی همچنان راه طولانی در پیش داریم.

وی ادامه داد: اساس درمان در هپاتیت سی تقویت سیستم ایمنی به کمک استفاده از آلفا اینترفرون به همراه قرص ریباویرین است در هر حال همیشه در پروتکل درمانی هپاتیت اینترفرون وجود داشته است و جامعه پزشکی و بیماران همواره در آرزوی رهایی از استفاده از اینترفرون بودند و امیدوار بودند که هپاتیت فقط به کمک قرص درمان شود.

رئیس شبکه هپاتیت ایران گفت: 6 نوع ژنوتیپ ویروس هپاتیت سی  در دنیا وجود دارد که در ایران ژنوتیپ 5 و 6 (ژنوتیپ 6 بسیار نادر) را نداریم ژنوتیپ غالب 1، 2، 3 و نوع شایع در بیماران دیالیزی ژنوتیپ 4 است امکان درمان هپاتیت سی با ژنوتیپ 2 و 3 از نوع خوراکی بدون استفاده از اینترفرون وجود دارد که با استفاده از داروی جدید تا بیش از 90 درصد امکان پاسخ به درمان در هپاتیت ویروسی با ژنوتیپ 2 و 3 در مدت 6 ماه وجود دارد.

علویان درمان با این دارو را قوی تر، بهتر و با عوارض کمتر برای بیماران دانست و افزود: می توان از آن برای فرم شدید و مقاوم به درمان هم استفاده کرد هم اکنون بیش از 13 داروی دیگر در دنیا در مرحله تحقیق و پژوهش هستند و این دارو جزو نخستین داروهایی است که از این جعبه جادویی خارج شد و امید می رود  پس از این داروهای بیشتری از این جعبه جادویی خارج شود.

وی افزود: از همین‌رو شبكه‌ی علمی هپاتیت ایران متشكل از 50 مركز علمی تحقیقاتی فعال در بیماری‌های كبدی كشور با همکاری معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در نظر دارد در سوم بهمن‌ماه در اجلاس سالیانه یك‌روزه درباره‌ی آخرین پروتكل تشخیصی و درمانی هپاتیت C با صاحب‌نظران این حوزه تبادل نظر داشته باشد و اساتید مجرب داخل و خارج از كشور فعالیتها و تجارب كاری خود را به اشتراك بگذارند.

رئیس شبکه هپاتیت ایران با بیان اینكه در این جلسه همه‌ی افراد صاحب‌نظر درباره‌ی نحوه‌ی درمان و تشخیص هپاتیت ‌C تصمیم می‌گیرند، ادامه داد: به‌ عبارتی این کنفرانس علمی یکروزه‌ اجماع اصحاب تجربه در خصوص خط مشی درمان نوین هپاتیت C و پاسخ درمانی موثرتر در بالین است تا شركت‌كنندكان در پایان این كنفرانس به یك دستورالعمل واحد برای درمان این بیماران برسند.


ویدیو مرتبط :
اگر می خواهید به هپاتیت مبتلا نشوید ببینید....

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

خبر خوش تأمین اجتماعی: تمامی هزینه‌های بیماران خاص از فردا رایگان می‌شود



 بیمارهای خاص, سازمان تأمین اجتماعی ,مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی

خبر خوش تأمین اجتماعی: تمامی هزینه‌های بیماران خاص از فردا رایگان می‌شود

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی گفت: تمامی هزینه‌های بیماران خاص(دارو و تجهیزات پزشکی مربوط به بیماری‌های خاص) از جمله کلیوی، هموفیلی، دیالیزی و ... توسط سازمان‌های تأمین اجتماعی پرداخت می‌شود.

سید تقی نوربخش  درباره خبر خوش به بیماران خاص اظهار داشت: تفاهم نامه ای مابین وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی و وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی منعقد شده است که براساس آن از اول مهر تمامی هزینه های بیماران خاص از جمله کلیوی، هموفیلی، دیالیزی و ... توسط سازمان های بیمه گر از جمله تأمین اجتماعی پرداخت می شود.

وی ادامه داد: بر این اساس تمامی هزینه های بیماران خاص به صورت 100 در صد رایگان است و قیمت داروها نیز به سال 91 بر می گردد.

نوربخش یادآور شد: در گذشته سازمان تأمین اجتماعی تنها شصت درصد از هزینه های بیماران خاص را پرداخت می کرد که از اول مهر پوشش 100 در صدی داده می شود.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی یادآور شد: ردیف بودجه این اقدام نیز از بودجه سال 92 تأمین شده است و این گام بزرگی در راستای حمایت از قشر آسیب پذیر جامعه است.

وی با بیان اینکه سازمان تأمین اجتماعی در حال حاضر 37 میلیون نفر را تحت پوشش دارد بیان داشت: رایگان شدن تمام هزینه بیماران خاص از جمله تجهیزات پزشکی آنها اولین گام سازمان در راستای حمایت بیشتر است. /فارس