اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

خبرسازی مسبب فیلم موهن درباره پیامبر(ص)


سیاستمدار اسلام ستیز هلندی که قبلا با تولید فیلم موهن درباره پیامبر اسلام (ص)، باعث بروز اعتراضات گسترده ای در دنیا شده بود، با انتشار مقاله ای توهین آمیز بار دیگر خبر ساز شد.

پایگاه خبری العالم: سیاستمدار اسلام ستیز هلندی که قبلا با تولید فیلم موهن درباره پیامبر اسلام (ص)، باعث بروز اعتراضات گسترده ای در دنیا شده بود، با انتشار مقاله ای توهین آمیز بار دیگر خبر ساز شد.

گرت ویلدرز رئیس حزب "بخاطر آزادی" و عضو پارلمان هلند که پیش از این فیلم توهین آمیز "فتنه" را در سال 2008 به نمایش گذاشته بود بار دیگر با انتشار مقاله ای توهین آمیز به بهانه نهمین سالگرد کشته شدن "تئو ون گوک" دیگر کارگردان اسلام ستیز این کشور، به دین مبین اسلام و پیامبر اکرم(ص) توهین کرد.

ون گوگ 9 سال پیش به دست یک مسلمان در خیابانهای آمستردام کشته شد.

ویلدرس در این مقاله گفته است که هنوز تحت حمایت پلیس زندگی می کند و از آزادی محروم شده اما همچنان به گفتن مواضع خود ادامه خواهد داد.

ویلدرس در این مقاله طرحی تحریف شده و توهین آمیز را از نوشته "لا اله الا الله" روی پرچم عربستان منتشر کرد.

تصویر طراحی شده ویلدرس برای پرچم عربستان سعودی به حدی توهین آمیز است که سی ان ان عربی از پخش آن، خودداری کرد.

در سال 2008 پخش فیلم ویلدرز باعث اعتراضات گسترده مسلمانان در سراسر دنیا شد.


ویدیو مرتبط :
اعتراض به فیلم موهن به پیامبر(ص)

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

بازداشت سازنده فیلم موهن علیه پیامبر (ص)


سازنده فیلم توهین‌آمیز به پیامبر اسلام (ص) به دلیل زیر پا گذاشتن شروط آزادی خود در کالیفرنیا دستگیر شد.

خبرگزاری ایسنا: سازنده فیلم توهین‌آمیز به پیامبر اسلام (ص) به دلیل زیر پا گذاشتن شروط آزادی خود در کالیفرنیا دستگیر شد.

نقولا بیسلی نقولا دو سال پیش به جرم جعل اسناد بانکی دستگیر شده و به دو سال حبس محکوم شده بود، اما یک سال بعد، پیش از اتمام دوره دو ساله محکومیتش، به صورت مشروط از زندان آزاد شده بود.

دستگیری وی ارتباطی به محتوای فیلم منتشر شده ندارد. بر اساس قوانین آزادی بیان در آمریکا، پلیس این کشور اجازه ندارد نقولا را به دلیل محتوای فیلم دستگیر کند.

طبق اسناد دادگاه نقولا به مدت پنج سال از استفاده از اینترنت، بدون حضور مامور ناظر بر آزادی‌اش محروم شده بود. وی همچنین اجازه نداشت در اینترنت از نام مستعار استفاده کند.

 این در حالی است که نقولا فیلم خود را در وب‌سایت یوتیوب بدون حضور مامور قرار داده و از نام مستعار "سام بسیل" نیز استفاده کرده است.

بازداشت سازنده فیلم موهن علیه پیامبر (ص)

تام مروزک، سخنگوی دفتر دادگستری کالیفرنیا روز پنجشنبه دستگیری سازنده فیلم را تایید کرد و گفت این کار در پی درخواست دفتر ناظر بر آزادی مشروط انجام گرفته است. به گفته وی آنها معتقدند، نقولا شروط آزادی خود را زیر پا گذاشته است.

قرار است نقولا که ۵۵ سال سن دارد و اهل مصر است، در دادگاه حضور پیدا کند. رسانه‌ها اجازه حضور در این دادگاه را نخواهند داشت.

پیشتر مقام‌های آمریکایی از شرکت گوگل خواسته بودند این ویدئو را که باعث کشته شدن دست‌کم ۳۰ تن، از جمله سفیر آمریکا در لیبی شده را از وب‌سایت‌های خود حذف کند اما گوگل با این کار موافقت نکرده و گفته بود این ویدئو قوانین این شرکت را زیر پا نمی‌گذارد.

پلیس کالیفرنیا دو هفته پیش نیز به منزل نقولا رفته بود. رییس پلیس کالیفرنیا در آن زمان گفت، او به طور داوطلبانه خواسته به سوال‌های پلیس جواب دهد و دستگیر نشده است. بعد از آن نقولا در مکانی نامعلوم پنهان شده بود.

فیلم توهین‌آمیز

فیلمی که حدود دو هفته پیش توجه‌ها را به خود جلب کرد، برای اولین بار حدود دو ماه پیش در وب‌سایت یوتیوب منتشر شده بود.

نسخه اولیه آن به زبان انگلیسی بود، اما زمانی که نسخه جدیدتر با ترجمه عربی منتشر شد، خشم مسلمانان را در کشورهای مختلف برانگیخت. تظاهرات گسترده‌ای در کشورهای مختلف برگزار شد.

چهار روز پیش نیز وزیر راه آهن پاکستان برای کشتن سازنده فیلم جایزه ۱۰۰ هزار دلاری تعیین کرده بود. وزارت خارجه آمریکا این اقدام وزیر پاکستانی را "فتنه‌انگیزانه و نامناسب" توصیف کرد.

هنرپیشه‌هایی که در فیلم بازی کرده بودند، از سازنده فیلم شکایت کرده و مدعی شده‌اند صدای دیگری روی صدای آنها قرار داده شده است.

آنها همچنین مدعی هستند، دست اندرکاران فیلم به آنها گفته‌اند موضوع فیلم درباره مصر قدیم است و در متن اصلی که آنها از آن استفاده کردند به پیامبر اسلام (ص) توهین نشده است.