اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

خانه‌ای که می‌خواهند احیا نشود



اخبار,اخبارسیاسی,خانه احزاب
 

نزدیک به پنج سال است که بی‌خانمان شده است. گاهی می‌گویند احیا می‌شود گاه بر اثر اختلافات به کنجی رانده می‌شود. این حال و روز خانه احزاب است.

«وقتی شورای مرکزی در سال 90 به دنبال برگزاری مجمع عمومی بود و می‌خواست انتخابات دوره ششم را برگزار کند، مسئولان وزارت کشور، قفل دفتر خانه احزاب را عوض کردند و اسناد و مدارک را بردند» این حکایت حسین کاشفی از تعطیل شدن خانه احزاب است. با روی کارآمدن دولت یازدهم جرقه‌هایی برای روشن شدن دوباره چراغ خانه احزاب مشاهده شد.

 

وزارت کشور دولت تدبیر و امید سعی کرد احزاب را صاحب خانه یا باشگاه کند اما شعله اختلافاتی که اصولگرایان هیزمش را جمع کرده بودند احیای دوباره این خانه را با اما و اگر‌های بسیار مواجه کرد. اصولگرایان که از انتخابات مجمع خانه احزاب ناراحت بودند و هربار به نوعی نارضایتی خود را از این انتخابات نشان می‌دادند حال که می‌دانند اقبال‌ها به آن سمت کم است به کل منکر ایجاد خانه احزاب شدند. عضو ادوار شورای مرکزی خانه احزاب با تاکید بر اینکه خانه احزاب دیگر قابل احیا نیست، گفت: اصولگرایان موافق احیای خانه احزاب نیستند و درصورت برگزاری مجمع عمومی هم در آن شرکت نخواهند کرد.

 

حسن غفوری‌فرد، عضو ادوار شورای مرکزی خانه احزاب در واکنش به برخی اظهارات مبنی بر اینکه اختلافات اساسی اصولگرایان و اصلاح‌طلبان در موضوع خانه احزاب حل شده است، اظهار کرد: برخی اخیرا اعلام کرده‌اند که این اختلافات حل شده است اما باید بگویم هر کسی که چنین موضوعی را اعلام کرده است نسبت به این امر بسیار خوشبین بوده است.

 

وی با بیان اینکه اصولگرایان از مبنا با بحث تشکل خانه احزاب مشکل دارند، گفت: اصولگرایان معتقدند خانه احزاب دارای مشکلاتی به‌خصوص از دوره سوم به بعد است و قابل احیا نیست و در جبهه پیروان خط امام و رهبری که اغلب احزاب اصولگرا حضور دارند تصمیم گرفتند که در خانه احزاب شرکت نکنند و تا آنها هم شرکت نکنند، خانه احزاب معنای عمیق خود را پیدا نخواهد کرد. غفوری‌فرد در ادامه ابراز کرد: یکی از اشکالات و اختلافات اصولگراها در موضوع خانه احزاب با اصلاح‌طلبان وجود احزاب کم‌وزن اصلاح‌طلب در این تشکل صنفی است و اختلاف دیگر هم این است که نباید تشکلی به نام خانه احزاب وجود داشته باشد زیرا ذهنیت منفی نسبت به آن ایجاد شده است.  


  اخبار سیاسی  - آرمان


ویدیو مرتبط :
عاشقی با اگر و شاید و اما نشود

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

احیا اقتصاد ایران مدیون این مرد است/چه توافق شود، چه نشود، دیگر اقتصاد ایران فرو نمی پاشد



اخبار,اخبار سیاست خارجی ,حسن روحانی

 

اخبار سیاست خارجی - اندیشکده بنیاد دفاع از دموکراسی:
احیا اقتصاد ایران مدیون این مرد است/چه توافق شود، چه نشود، دیگر اقتصاد ایران فرو نمی پاشد

حسن روحانی رئیس‌جمهوری ایران در نیویورک اعلام کرد این کشور از رکود اقتصادی خارج شده است و طبعاً وی از چنین دستاوردهایی سربلند و مفتخر بود. باید به این نکته اذعان کرد که قسمتی از این دستاوردها و نتایج مدیون سطح بالایی از مدیریت و استعداد است که با انتخاب وی به عنوان رئیس‌جمهور ایران وارد دولت کنونی ایران شد اما موفقیت روحانی بدون رفع تحریم‌ها هیچ‌گاه ممکن نبود.

به گزارش تیک بدون دستیابی به توافق نهایی، لغو تحریم‌ها امری موقتی و برگشت‌پذیر خواهد بود و حتی تحریم‌های جدید و تازه‌ای نیز ممکن است اعمال شود. اما تمامی این گزینه‌ها برای شرایطی است که مذاکرات با شکست کلی روبرو شود. در حال حاضر، بهبود شرایط اقتصادی (در نتیجه کاهش تحریم‌ها) باعث شده تا ایران دیگر نگرانی اقتصادی نداشته باشد، امری که به اعتقاد بسیاری از مقامات غربی محرک و انگیزه قوی حسن روحانی برای دستیابی به توافق موقت سال گذشته بود. در نتیجه، ایران در حال حاضر احساس می‌کند که تنها به مذاکره نیازمند است نه مصالحه.

«عباس عراقچی» معاون وزیر امور خارجه ایران و عضو ارشد تیم مذاکره‌کننده این کشور اخیراً در اظهاراتی عنوان کرد: «اگر نتیجه‌ای از مذاکرات حاصل نشود فاجعه‌ای برای ایران رخ نداده است.» «علی یونسی»، مشاور حسن روحانی و وزیر سابق اطلاعات ایران نیز اخیراً طی مصاحبه‌ای با خبرگزاری فارس اظهار کرد: «به نظر می‌رسد آمریکا بیش از سایر قدرت‌های جهانی مشتاق دستیابی به توافق نهایی است.» به نظر می‌رسد که اشتیاق بیش از حد آمریکا برای دستیابی به توافق هسته‌ای نسبت به آنچه مذاکره‌کنندگان می‌خواستند نتیجه مخالفی در بر داشته است و در حال حاضر بدون عواقب و پیامدهای نقض توافق از سوی ایران (به عنوان مثال فروش نفت بیش از سهمیه و میزان مورد توافق) این پیام را به ایران می‌دهد که اعمال فشارها برای دستیابی به امتیازات بیشتر از سوی ایران با گذشت زمان کاهش خواهد یافت

پیامی که این شرایط برای سراسر بازار تجارت جهان با خود به همراه دارد نیز کاملاً مشخص و واضح است، اینکه درهای ایران به روی تجارت باز است و این کشور به طرز فزاینده‌ای مکانی مناسب برای سرمایه‌گذاری خوب و مطمئن است.

چه توافق نهایی حاصل شود یا چه نشود، باید گفت که اقتصاد ایران از آستانه فروپاشی و سقوط کامل بازگشت، آن هم بدون آنکه این کشور امتیاز برگشت‌ناپذیری را در مورد برنامه و فعالیت‌های هسته‌ای خود اعطاء کرده باشد. اگر توافق نهایی در طی مدت باقی‌مانده حاصل نشود، دولت اوباما باید در مقابل پیشنهاد کاهش و لغو تحریم‌های مقاومت بیشتری از خود نشان دهد.

در شرایطی که ایران در سال ۲۰۱۳ میلادی در ورطه رکود اقتصادی قرار داشت، لغو و کاهش تحریم‌ها آن هم قبل از امتیاز دهی ایران یک اشتباه بزرگ از سوی غرب بود و در حال حاضر اگر رئیس‌جمهور آمریکا همچنان مصمم است که از ایران هسته‌ای جلوگیری کند نباید همان اشتباه را دوباره تکرار نماید.
اخبار سیاست خارجی - تیک