اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

حکم برادر «مه آفرید امیر خسروی» صادر شد


مهرگان امیر خسروی یکی از متهمان پرونده فساد کلان بانکی و برادر مه آفرید امیر خسروی متهم اصلی این پرونده که حکم محکومیت به اعدام وی سحرگاه سوم خرداد ماه امسال در زندان اوین به اجرا درآمد، به 20 سال زندان محکوم شد.

خبرگزاری ایرنا: یک منبع آگاه گفت: این متهم پرونده فساد کلان بانکی علاوه بر حبس به 160 تا 170 میلیارد تومان جزای نقدی و رد مال در حق صندوق دولت محکوم شده است.

حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه ای دادستان کل کشور و سخنگوی قوه قضاییه نیز نهم تیر ماه امسال در نشست خبری هفتگی با خبرنگاران از محاکمه غیابی مهرگان امیر خسروی یکی از متهمان پرونده فساد کلان بانکی خبر داد و گفت: برادر متهم اصلی پرونده بنام مهرگان امیرخسروی به صورت غیابی محاکمه و حکم آن صادر و قطعی شده است.

سخنگوی قوه قضاییه افزود: تشریفات حکم غیابی به پایان رسیده و پرونده برای اجرای حکم به مرجع اجرای احکام ارسال شده است.

حجت الاسلام محسنی اژه ای سخنگوی قوه قضاییه 13 مرداد ماه نیز در خصوص این پرونده گفت: اموال مهرگان برادر «مه آفرید» شناسایی شده و پس از کارشناسی، اموال در روزهای آینده به مزایده گذاشته می شود.

غلامعلی ریاحی وکیل مه آفرید امیرخسروی در پرونده فساد کلان بانکی 26 بهمن ماه سال گذشته در گفت و گو با خبرنگار ایرنا درباره مهرگان امیرخسروی برادر موکلش گفت: مهرگان در ارتباط با همین پرونده به من وکالت داده و در جهت رد مال از این وکالت استفاده می کنم. وی هم اکنون در کاناداست و من به عنوان وکیل این اختیار را دارم هر جا که امضای مهرگان امیرخسروی ضروری باشد، بجای او در زمینه رد مال با دادستانی تهران همکاری کنم.

سخنگوی قوه قضاییه روزگذشته نیز در پاسخ به سئوال خبرنگاری مبنی بر اینکه مهرگان امیرخسروی در نامه ای عنوان کرده وکیل داشته و قاضی از ورود وکیل وی جلوگیری کرده است گفت: چنین چیزی صحت ندارد و معمولا مواردی که حضور متهم الزامی نباشد و وکیل بتواند دفاع کند حتما وکیل پذیرفته می شود. مگر مواردی که علاوه بر وکیل، خود متهم باید در دادگاه حضور یابد.

مهرگان امیرخسروی، متولد 1342 و ساکن شهر رشت بود. مهرگان، مرداد ماه سال90 که برادرش بازداشت شد در ترکیه به سر می برد. او از همان جا به کانادا رفت و به همسر و فرزندانش پیوست.


ویدیو مرتبط :
حکم مهدی هاشمی صادر شد

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

حکم اعدام مه آفرید خسروی تائید شد



اخبار,اخبارجدید,اخبار جالب

آیت‌الله گرکانی :  حکم اعدام مه آفرید خسروی تائید شد/ نقص قضات دیوان عالی به برخی از احکام

رئیس دیوان عالی کشور در پاسخ به این سوال که بر اساس شنیده‌ها ظاهرا در بخش اول پرونده فساد سه هزار میلیاردی که به دیوان عالی کشور ارسال شده فقط متهم ردیف اول یعنی مه آفرید خسروی و یکی دیگر از متهمان، حکم اعدام شان تائید شده است، ضمن تائید این خبر گفت که این پرونده در یکی از شعب دیوان در حال رسیدگی است و بزودی نتایج آرا اعلام می‌شود.

وی در پاسخ به این سوال که از افرادی که به حکم اعدام محکوم شده بودند فقط همین دو نفر حکم شان تائید شده و مابقی محکومین حکم شان نقض شده است، تاکید کرد که از احکام صادر در پرونده توسط قضات عالی رتبه دیوان نقص گرفته شده و احکام نقض ماهوی نشده است از این جهت که اصلاح شود و مجددا به دیوان عالی کشور باز گردد.

آیت‌الله محسنی گرکانی ضمن تائید سخنان خبرنگار مشرق مبنی بر اینکه با این اوصاف احکام دو متهم پرونده فساد سه هزار میلیاردی تائید و مابقی متهمان پرونده‌شان دارای نقص است، خاطر نشان کرد که پس از رفع نقص در دادگاه مربوطه، مجددا پرونده متهمان برای تائید نهایی به دیوان عالی کشور برگشت داده می‌شود.

وی در پاسخ به این سوال که پس از اعلام احکام تائید شده، پس از چه مدت حکم اعدام مه آفرید خسروی به مرحله اجرا گذاشته می‌شود، گفت که این موضوع بستگی به وضعیت شعبه‌ای که پرونده را رسیدگی می‌کند دارد زیرا گاهی به مشکلات و مسائلی بر می‌خورند که زمان بیشتری برای سیر تحقیقات لازم است.

رئیس دیوان عالی کشور در خصوص زمان قطعی اجرای حکم اعدام هم مجددا تاکید کرد که البته موضوع بستگی به این دارد که باز شعبه از نظررسیدگی دقیق پرونده با مسائل و مشکلات دیگری برخورد نکند چون مساله اعدام است.

وی در پاسخ به این پرسش که بالاخره حکم اعدام چه زمانی حالت اجرایی پیدا می‌کند، گفت که پس از ابلاغ حکم اعدام مه آفرید خسروی در زمان خودش به مرحله اجرا گذاشته می‌شود.

آیت الله گرکانی در پاسخ به این سوال که توصیه شما به مابقی افرادی که از این پس در فکر سواستفاده اقتصادی در کشور و ایجاد مفسده هستند چیست، تصریح کرد که امیدواریم شاهد مسائل این چنینی نباشیم ولی پرونده‌های مفاسد اقتصادی را آنچه به دیوان عالی کشور ارسال شود با دقت مورد رسیدگی قرار می گیرد.

پیچ و خم‌های رسیدگی به پرونده فساد مالی بزرگ

رسیدگی به پرونده فساد مالی از اواسط مرداد ماه سال گذشته آغاز شد و پس از ماه‌ها تحقیقات گسترده پرونده متهمان در دی ماه سال گذشته تکمیل و 24 بهمن ماه سال 90 با صدور کیفرخواست برای 32 تن از متهمان به دادگاه رفت.

اولین جلسه دادگاه نیز 29 بهمن برگزار شد که بعد از آن رئیس دادگاه به خاطر وجود نواقصی در پرونده آن را به دادسرا بازگرداند.

در دادسرا نیز تلاش شد در کوتاهترین زمان ممکن نواقص اشاره شده رفع و پرونده دوباره به دادگاه فرستاده شود. پس از رفع نقایص پرونده به دادگاه ارسال و 21 اسفند دومین جلسه محاکمه برگزار شد.

در ابتدا پرونده 32 متهم به دادگاه فرستاده شده بود که در ادامه تعداد متهمان به 39 نفر رسید. پس از 5 ماه در تاریخ 25 تیر آخرین جلسه دادگاه برگزارشد.

سرانجام برای 39 متم این پرونده حکمی 1660 برگی صادرشد که درآن گزارش کارشناسان سازمان بازرسی، کارشناسان دادگاه و اظهارات وکلا و متهمان مورد استناد قرار گرفته است.

در این رای، مه آفرید خسروی ، آقای (ب.ب) مشاور حقوقی مه آفرید، آقای (الف.ش) مدیر مالی شرکت سرمایه گذاری امیر منصور آریا و آقای (س. ک) رئیس شعبه بانک صادرات گروه ملی فولاد در پرونده فساد مالی بزرگ به اعدام ، رد مال و جزای نقدی محکوم شدند. همچنین مه آفرید متهم ردیف اول پرونده به پرداخت یک چهارم عواید حاصل از پولشویی به میزان 25 هزار و 729 میلیون و 800 هزار ریال و پرداخت 28 هزار میلیارد و 554 میلیون ریال به بانک ها - معادل کل ال سی های پرونده محکوم شده است.رئیس دادگاه همچنین آقای (س. م) رئیس سابق بانک ملی کیش و آقای (د. م) از متهمان پرونده را به حبس ابد، رد مال و جزای نقدی محکوم کرده است./مشرق نیوز