اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

حمله دولتی های سابق به احمدی نژاد؛ روی منتقدان قدیمی سفید شد!



حمله دولتی های سابق به احمدی نژاد؛ روی منتقدان قدیمی سفید شد!

 انتخاب : در حالی که طی هفت سال گذشته تعداد زیادی از روزنامه ها و سایت های خبری به دلیل انتقاد از محمود احمدی نژاد توقیف و تعطیل شده اند، برخی رسانه های اصولگرا در آخرین سال حضور احمدی نژاد در ریاست جمهوری، بیشترین حملات را به وی انجام می دهند.

به گزارش «بازتاب امروز»، سایت بازتاب و روزنامه شرق پر مخاطب ترین رسانه های مجازی و مکتوب بودند که در سال دوم دولت احمدی نژاد به دلیل انتقاد از دولت مورد برخورد قرار گرفتند و توسط سعید مرتضوی، دادستان وقت تهران پلمپ و توقیف شدند.

از آن زمان تا کنون، شمارش برخوردهایی که با اهالی رسانه های مجازی و مکتوب به دلیل انتقاد از دولت شده است، کار بسیار دشورای است و بسیاری از چهره های سیاسی، روزنامه نگاران و وبلاگ نویسان که از مسایل اقتصادی تا فرهنگی گرفته وحتی نسبت به حضور سگهای محافظ رییس جمهور انتقاد و اطلاع رسانی می کردند با برخورد مواجه می شدند.

اگرچه در دوره جدید دستگاه قضایی که مقارن با دولت دهم شده است، حساسیت نسبت به انتقاد به دولت کاهش یافته، اما باز هم وزارت ارشاد (به ویژه با نقش آفرینی جناب رامین) و سایر مراجع نظارتی با تحلیل محتوا و تحت عنوان سیاه نمایی نسبت به دولت، به تشکیل پرونده علیه رسانه های منتقد دست می زدند و به عنوان نمونه چندین روزنامه و سایت نظیر اعتماد، آینده و... به همین دلیل بارها توقیف و فیلتر و تعطیل گردیدند.

 

اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

اکنون که سال آخر دولت احمدی نژاد فرا رسیده است، برخی مطبوعات و رسانه های اصولگرا در حمله به این دولت، روی منتقدین را سفید کرده و با بدترین ادبیات و بدون هیچ گونه ملاحظه ای، دولتی که آفتاب عمر آن به لب بام رسیده است را آماج حملات خود می کنند.

حال سوال اینجاست که اگر تیترها و مطالبی که در وزنامه هایی نظیر کیهان و حتی صداوسیما درباره دولت به کار برده می شود را قبلا یک روزنامه منتقد به کار می برد، چه سرنوشتی در انتظار مدیر مسوول، خبرنگار و کارکنان آن بود؟

آیا روزنامه هم میهن به دلیل چاپ قیمت کالاها در محله نارمک توقیف نشد و مطالب آن روز هم میهن قابل مقایسه با گزارشهای امروز مطبوعات اصولگرا و گاه صداوسیما درباره گرانی هست؟

باید به این حقیقت اذعان کرد امروز که دولت قدرت و توانایی واختیارات بسیار کمتری نسبت به چند سال گذشته دارد، این گونه حمله کردن به احمدی نژاد و دولتش جوانمردانه نیست و دقیقا جریان رسانه ای که بیشترین حمایت از تصمیمات غلط دولت در سال های گذشته و حمایت از سرکوب و برخورد با منتقدان را داشته است، امروز خود بدترین حمله ها را به دولت می کند تا از قبل زدن دولت منافع سیاسی کسب کرده و ضمن فرار از مسوولیت در قبال اقدامات دولت، به قدرت بیشتر برسد./انتخاب


ویدیو مرتبط :
پاسخ احمدی نژاد به منتقدان دولت

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

حمله کم سابقه کیهان به احمدی نژاد



 

 

حمله کم سابقه کیهان به احمدی نژاد

 

حمله کم سابقه کیهان به احمدی نژاد: مشورت های غلط به ایشان داده می شود!

تجاهر و تظاهر به فساد در خیابان -حریم عمومی- با حریم خصوصی متفاوت است. كسی نمی تواند از حریم خصوصی افراد سؤال كند اما اگر عناصر قانون گریز و هنجارشكن اصرار بر ارتكاب بزه های اخلاقی و اجتماعی كردند،نه تنها بازخواست كه در چارچوب قانونی باید مجازات هم كرد...

در حالی که سخنان یکشنبه شب رئیس جمهور در تلویزیون راجع و انتقاد وی از نحوه برخورد با پدیده بدحجابی با استقبال عمومی در سطح جامعه مواجه شده ، روزنامه کیهان ، اظهارات محمود احمدی نژاد را به باد انتقاد گرفت و در مطلبی تحت عنوان "آقای رئیس جمهور از شما انتظار دیگری بود" نوشت:

اظهارات پریشب رئیس جمهور درباره بدحجابی و مبارزه نیروی انتظامی با مفاسد اخلاقی و اجتماعی تحت عنوان امنیت اخلاقی و اجتماعی، انتقادبرانگیز شد.

احمدی نژاد در گفت وگوی مستقیم شبكه یك سیما منتقدان بدحجابی برخی خانم ها را مورد خطاب قرار داد و گفت: آنها باید خود را اصلاح كنند وقتی نابسامانی های اخلاقی پیش می آید همه مقصرند و مردها بیشتر از همه.

رئیس جمهور اضافه كرد: باور ما این است كه هر كجا زن به صورت گسترده وارد شد اجتماع آنان بسیار سالم تر، صحیح تر و اخلاقی تر است. عده ای در هر دوره ای هرچند ماه می خواهند جنجالی در كشور برپا و برخورد كنند كه بنده در همین جا به صراحت اعلام می كنم كه ما مطلقا و از بنیاد با این موضوع مخالفیم.

احمدی نژاد تاكید كرد: البته این بدان معنا نیست كه ما از عده ای كه بطور سازمان یافته بخواهند مشكلات اخلاقی را در جامعه گسترش دهند، چشم پوشی كنیم بلكه باید با كار اطلاعاتی و شناسایی و قانونی آنها را بازخواست و مجازات كنیم.

وی افزود: برخی ها می گویند باید امر به معروف كنیم و این حرف درستی است اما قبل از امر به معروف باید پدیده ای در جامعه تبدیل به معروف شود و وقتی معروف شد و عموم جامعه گفتند این كار خوبی است با روش درست به او می گوییم این موضوع را رعایت كند. اما اگر كسی اصرار دارد سازمان یافته و با وصل به بیگانه ذهن جوانی را تخریب كند، كارش جداست.

احمدی نژاد گفت: محال است فردی، شخصیت كسی را تخریب كند و او حرفش را بپذیرد. باید با ادبیات امروز با نسل خود حرف بزنیم و مفاهیم مكتب را با بیان امروز منتقل كنیم.

رئیس جمهور گفت: اینها ربطی به دولت ندارد و دولت واقعا در این مسائل دخالتی ندارد؛ ما اینها را توهین می دانیم كه زن و مردی در خیابان راه بروند و كسی بیاید بگوید نسبت شما چیست. هیچ كس حق ندارد در این مورد سؤال كند، این به معنای آن نیست كه ما نابسامانی های اجتماعی را نمی بینیم و یا نباید اصلاح كنیم بلكه می گویم این روش، روش درستی نیست. اینها مال دولت نیست و آنها را قبول نداریم و تا آنجایی كه بتوانیم برخورد و كنترل می كنیم.

کیهان در نقد سخنان رئیس جمهور نوشت:
درباره این بخش از مصاحبه رئیس جمهور باید متذكر شد اولا وقتی معروفی در حال خدشه و فراموشی یا منكری در حال غلبه است، امر به معروف و نهی از منكر تكلیف است و نمی توان با این توجیه كه معروف،معروف نشده، دست از امر به معروف و نهی از منكر كشید ضمن اینكه برای اكثریت قاطع ملت ایران حجاب و عفاف یك معروف مسلم و بدحجابی و بی عفتی، یك منكر بزرگ است.

ثانیا كار فرهنگی و ارشادی تناقضی با برخورد با مفاسد اخلاقی و اجتماعی متجاهرانه ندارد و به نام كار فرهنگی نمی توان اجرای قانون و پاسداری از مرزهای امنیت اخلاقی و عفت عمومی را تعطیل كرد یا پاسداران این مرزها را نكوهش نمود.
اگر هم در اجرای قانون خطا و خللی دیده شد نمی توان اصل قانون را تعطیل كرد و از مجریان و ضابطان خواست به خاطر آن خطاها، اساسا تكلیف و مسئولیت خود را تعطیل كنند.

ثالثا تجاهر و تظاهر به فساد در خیابان -حریم عمومی- با حریم خصوصی متفاوت است. كسی نمی تواند از حریم خصوصی افراد سؤال كند اما اگر عناصر قانون گریز و هنجارشكن اصرار بر ارتكاب بزه های اخلاقی و اجتماعی كردند، نه تنها بازخواست كه در چارچوب قانونی باید مجازات هم كرد.

رابعاً برخورد با این نابهنجاری های سازمان یافته اتفاقا از جمله مسئولیت های حاكمیتی دستگاههای دولتی است و این بیان كه ما دخالتی نداریم، نه تنها رافع مسئولیت نیست بلكه خدمات و تلاش های دولت خدمتگزار در سایر حوزه ها را نیز زیر سؤال می برد.

طبیعی است كه بین مقولاتی مانند ارشاد، امر به معروف و نهی از منكر، تذكر و مبارزه با جرایم اخلاقی و اجتماعی تفاوت های مرحله ای وجود دارد و هر مرحله دارای مقتضیات و لوازم خود است اما این تفكیك نمی تواند توجیهی برای تعطیلی همه این تكالیف قانونی و شانه خالی كردن از بار مسئولیت باشد.

ضمن اینكه به نظر می رسد متاسفانه برخی مشورت های غلط در این زمینه به رئیس جمهور محترم داده می شود كه با بنیان اسلامی و انقلابی تفكر ایشان در تضاد است.

برخی گمانه ها حاكی از آن است كه جریانی می كوشد به ایجاد بدگمانی میان علما و متدینین با رئیس جمهور خدمتگزار دامن بزند و نتیجه این بدگمانی را در آغوش فتنه گران بریزد...../تحلیل:عصرایران