اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

حمایت از کالای جنسی تا مخالفت با کالای سگی!



در شبکه بی بی سی صورت گرفت؛

حمایت از کالای جنسی تا مخالفت با کالای سگی!*سند

شبکه بی بی سی از نبود قوانین حمایت از حیوانات در هنگ کنگ ابراز تأسف کرد.

 

   سوءاستفاده جنسی,اخبار سیاسی ایران,اخبار سیاسی روز ایران,بردگی جنسی

 

به گزارش سرویس فرهنگی اجتماعی جام نیوز، شبکه بی بی سی با ابراز تأسف از نبود قوانین حمایت از حیوانات در هنگ کنگ(Hong Kong) طی خبری اعلام کرد: «چند سالی است که تجارت سگ های کوچک یا به قولی سگ های آپارتمانی در هنگ کنگ تجارتی پرسود شده است اما نوظهور بودن این بازار و نبود قوانین حمایت از حیوانات باعث شده که فروشندگان با این سگ ها بیشتر شبیه کالا رفتار کنند تا موجود زنده!»

 

بی بی سی در ادامه گزارشی منتشر کرد که چگونه یکی از مراکز نگهداری از سگ ها در هنگ کنگ، سگ هایی را نجات دادند که مجبور بودند برای درآمدزایی عده ای سودجو، تمام عمرشان را در قفس های تنگ زندانی باشند.

 

البته شبکه بی بی سی هیچ گاه حاضر نیست در حمایت از 99درصد مردم اروپا و به ویژه مردم انگلیس که به عنوان کالایی برای سودآوری یک درصد سرمایه دار مورد سوءاستفاده قرار می گیرند گزارشی تهیه کند.

 

گفتنی است، ابراز تأسف بی بی سی از نبود قوانین حمایت از حیوانات و رفتار کالاگونه از سگ ها در حالی است که این شبکه، فرهنگ غرب را به عنوان نماد مترقی فرهنگ به جهان معرفی می کند. این درحالی است که ابتذال(Banality) و برهنگی در غرب، زنان را به کالایی تبدیل کرده است که شخصیت انسانی شان را باسوءاستفاده و بردگی جنسی از بین برده است./جام نیوز


ویدیو مرتبط :
زن, کالای جنسی در غرب / استاد رایفی پور

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

فهرست ۲۰ کالای ممنوعه وارداتی/ وداع موقتی برنج خارجی با بازار ایران



 

 

کالای ممنوعه

 

 

از میان ۴۹ قلم محصول کشاورزی مربوط به لیست اول وزارت جهادکشاورزی، ثبت سفارش ۲۰ قلم کالا به صورت کامل ممنوع اعلام شد.

به گزارش خبرنگار مهر، صادق خلیلیان وزیر جهاد کشاورزی بعد از دریافت نامه همتای خود در وزارت بازرگانی، واردات ۴۹ قلم محصول کشاورزی را به شیوه قبلی ممنوع اعلام کرد. در این میان ثبت سفارش ۲۰ قلم از این ۴۹ قلم به صورت کامل ممنوع شده و ۲۹ قلم دیگر نیز صرفا با هماهنگی و اخذ مجوز از وزارت جهاد کشاورزی امکان پذیر است.

در پیوست این نامه، وزیر جهاد کشاورزی از این ۴۹ قلم کالا با عنوان "محصولات حساس کشاورزی" یاد کرده است که مشمول ماده ۱۶ قانون افزایش بهره وری بخش کشاورزی و منابع طبیعی می شوند.

بر این اساس ثبت سفارش گندم و مخلوط گندم، برنج، گوشت حیوانات از نوع گاو، تازه یا سردکرده، گوشت حیوانات از نوع گاو منجمد، تخم مرغ، تخم پرندگان بدون پوست، عسل طبیعی، پیاز و موسیر، سیر، تره فرنگی و سایر سبزیجات سیرگونه، سایر میوه های سخت پوست تازه یا خشک کرده حتی پوست کنده، مرکبات تازه یا خشک کرده، انگور تازه یا خشک کرده، سیب، گلابی، به، زردآلو، گیلاس، آلبالو و هلو، سایر میوه ها، میوه نپخته یا پخته شده، میوه های محفوظ شده، میوه های خشک کرده، پوست مرکبات یا پوست خربزه تا اطلاع ثانوی ممنوع اعلام شده است.

این درحالی است که تعرفه برخی از این محصولات نیز افزایش بسیار زیادی داشته است، به این معنا که اگر روزی در آینده، وزارت جهاد کشاورزی واردات این محصولات را مجاز و ثبت سفارش آنها را از حالت ممنوعیت خارج کرد، واردکننده با تعرفه بالایی آن را به کشور وارد کند.

از جمله کالاهای با تعرفه بالا می توان به سیر اشاره کرد که تعرفه آن از ۱۰۰ به ۱۵۰ درصد، تره فرنگی و سایر سبزیجات سیرگونه از ۲۰ درصد به ۱۰۰ درصد، پیاز و موسیر از ۳۰ به ۱۰۰ درصد افزایش یافته است.

در میان این ۴۹ قلم کالا نیز، واردات برخی تنها با اخذ مجوز از وزارت جهاد کشاورزی امکان پذیر است؛ ولی تعرفه آن ها به شکل فزاینده ای افزایش یافته است. به عنوان مثال تعرفه واردات جو دو سر از ۱۵ به ۴۰ درصد، قند و شکر از ۳۵ و ۲۰ به ۷۰ درصد، ملاس ها از ۱۵ به ۷۰ درصد و سیب زمینی از ۳۰ به ۵۰ درصد افزایش یافته است.

به گزارش مهر، افزایش تعرفه ها و ممنوعیت واردات در برخی محصولات از جمله برنج، گوشت، سیب زمینی و قند و شکر به نظر می رسد باعث بروز مشکلاتی در تنظیم بازار شود، به این معنا که تولید داخلی به اندازه کافی در برخی از این اقلام نیست و همواره واردات توانسته مابه التفاوت تولید و نیاز داخلی را جبران کند، بنابراین به نظر می رسد که تنها اعلام ممنوعیت اقلام محصولات کشاورزی کافی نباشد و در کنار آن باید در جهت افزایش تولید داخلی نیز گام برداشته شود...../تحلیل:مهر