اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

حسین‌ شریعتمداری: برخی از سكوت‌ها صدای بلندی در تایید فتنه است



 

 

 

حسین‌ شریعتمداری: برخی از سكوت‌ها صدای بلندی در تایید فتنه است

 

مدیر مسئول روزنامه كیهان گفت: هرگاه یكی از خواص در جایی كه نیاز به صحبت بود سكوت كرد، نسبت به او حساس شوید، زیرا برخی از سكوت‌ها صدای بلندی در تایید فتنه است.

حسین شریعتمداری یكشنبه شب در مسجد سید اصفهان در سلسله نشست‌های بصیرت عاشورایی در جمع عزاداران حسینی اظهار داشت:‌ یكی از ویژگی‌های اربعین امام حسین‌(ع) بصیرت‌بخشی است، از این نقطه بود كه یاد عاشورا و كربلا زنده ماند.

وی ادامه داد: اگر مختصات نقطه‌ای را كه در آن ایستاده‌‌ایم در تابلویی روشن ترسیم نشود، تفاوت دوستان و دشمنان مشخص نمی‌شود.

* خلوص مردم ما آتش فتنه را به گلستان 9دی تبدیل كرد

مدیر مسئول روزنامه كیهان با اشاره به اینكه فتنه سال 88 یكی از موهبت‌های بزرگ الهی بود، خاطرنشان كرد: فتنه در لغت به معنای آزمایش و وارد كردن طلا در آتش به منظور مشخص شدن عیار آن آمده است.

وی در خصوص ویژگی‌های فتنه افزود: در فتنه ناخالصی‌ها محو و خالص‌ها غبارزدایی می‌شوند، در فتنه غربال شدن سختی وجود دارد، مانند آتشی كه برای سوزاندن ابراهیم(ع) فراهم آوردند اما خلوص ابراهیم(ع) آتش را گلستان كرد.

شریعتمداری ادامه داد: خلوص مردم ما آتش فتنه‌ 88 را كه حداقل از 20 سال پیش تدارك دیده شده بود، تبدیل به گلستان 9دی كرد.

*فتنه 88 بازخوانی رخدادهای صدر اسلام بود

وی با بیان اینكه فتنه 88 بازخوانی رخدادهای صدر اسلام بود، اضافه كرد: حضرت زهرا(س) پس از رحلت رسول اكرم(ص) برای كمك‌طلبی در انحرافی كه پدید آمده بود به خانه انصار و مهاجرین رفتند اما آنها در پاسخ سكوت كردند یا سخن به ایما و ایهام و دوپهلو و چندپهلو پاسخ گفتند.

مدیر مسئول روزنامه كیهان با اشاره به اینكه در صدر اسلام نگاه بسیاری از مردم به خواص بود و زمانی كه خواص لغزیدند عده بسیاری را به دنبال خود لغزاندند، تصریح كرد: اما در عصر ما نگاه مردم به جلودار و رهبر است و اگر خواص بلغزند كمتر كسی را با خودشان می‌لغزانند و بلكه خود سقوط می‌كنند و رفوزه می‌شوند.

*دشمن در فتنه88 با تمام توان به میدان آمد

وی ادامه داد: در فتنه 88 همه جریان‌ها و گروه‌ها با تفاوت در ظاهر با یكدیگر متحد شدند و مانند جنگ احزاب دشمنان اختلاف‌ها را كنار گذاشتند و در یك صف ایستادند.

شریعتمداری با بیان اینكه دشمن در فتنه88 همه توان خود را به میدان آورد، خاطرنشان كرد: مدت زمان بسیار و هزینه‌های كلانی صرف شده تا دشمن این نیروها را تدارك ببیند، آنها را سازماندهی و در جای جای نظام جاسازی كند.

وی در این خصوص افزود: به قول مایكل لدین دشمن همه توان 20 ساله خود را به میدان آورد اما همه را دود كرد و به هوا فرستاد.

*فتنه 88 فضا را شفاف كرد

مدیر مسئول روزنامه كیهان با بیان اینكه به بركت فتنه 88 عرصه پیش روی مردم شفاف شد، اضافه كرد: مدتی طولانی باید سپری می‌شد تا چهره منافقین جدیدی كه چهره خود را به خط امام(ره) آراسته بودند آشكار می‌شد، اما فتنه 88 پرده از چهره واقعی آنها برداشت.

وی ادامه داد: میدان در آغاز كار غبارآلود و هوا گرگ و میش بود و دوستان از دشمنان شناخته نمی‌شدند.

شریعتمداری با اشاره به بارخوانی معیارهای انقلاب در فتنه 88 خاطرنشان كرد: نكات فراموش شده انقلاب بار دیگر مرور شد و نسل سوم و چهارم انقلاب كه دشمن را نمی‌شناختند شاهد هماهنگی و همكاری مثلث آمریكا، انگلیس و اسرائیل بودند.

*در فتنه88 امام دوباره طلوع كرد

وی با بیان اینكه فتنه 88 طلوع دوباره امام بود، اظهار داشت: فتنه‌گران به تزویر و دروغ از امام راحل(ره) نام می‌بردند و در فتنه 88 دوستان ولایت گفته‌های امام(ره) و راه امام(ره) را به طور مستند و مكتوب پیش چشم نهادند در حالی كه بسیاری از رهنمودهای امام(ره) از یاد رفته بود.

مدیر مسئول روزنامه كیهان با بیان اینكه مردم در فتنه 88 متوجه شدند كه دشمن نخوابیده است، تصریح كرد: مردم فهمیدند دشمن بیدار است، پس باید بیدار باشند.

وی ادامه داد: مردم ‌در فتنه 88 مشاهده كردند كه رهبر انقلاب چگونه با مدیریت و رهبری الهی ملت ایران را از پیچ و خم گردنه‌های و شیب‌های تند و نفس‌گیر فتنه عبور داد، مردم فهمیدند آنچه كه دیگران در آیینه نمی‌بینند، رهبری در خشت خام می‌بیند.

*9دی آخرین آزمایشگاه فتنه 88 بود

شریعتمداری در این خصوص یادآور شد: مردم با تمام وجود به جمله "خامنه‌ای خمینی دیگر است "، ایمان آوردند.

وی با بیان اینكه 9دی آخرین آزمایشگاه فتنه88 بود، تصریح كرد: مردم در 9دی ماه به صورت میلیونی در صحنه حاضر بودند و این نشان‌دهنده خلوص و عیار بالای این ملت است.

مدیر مسئول روزنامه كیهان با اشاره به اینكه ملت ایران در فتنه88 به زمین نخورد، گفت: ملت ایران از همان ابتدا با گفتن اعوذ بالله من الشیطان الرجیم به خدا پناه برد و به ریسمان الهی چنگ زد و دشمن دید كه با دین و خدای بزرگ، قادر، قاهر و جبار درافتاده است.

*دوران فتنه‌گری تمام نشده است

وی با اشاره به رصدكردن پیامك‌ها، سایت‌ها و رسانه‌های مختلف در ایام فتنه افزود:‌ فتنه88 عامل بصیرت افزایی مردم بود و هنوز فتنه‌گران سخنی نگفته، پاسخ آن به شكل ظریف و گیرا آماده بود.

شریعتمداری با بیان اینكه دوران فتنه‌گری تمام نشده است، تصریح كرد: ملت ایران به طور ماهوی با دشمن درگیر است، نظام سلطه بین‌الملل دشمنی خود را با ملتی كه بر اسلام ناب در حاكمیت و اسلام ظلم‌ستیز تاكید می‌كند، ثابت كرده است.

وی ادامه داد: دشمن كانون اصلی و اقتدار نظام یعنی اسلام ناب را هدف‌ گرفته است، امام(ره) در برابر اسلام ناب، اسلام آمریكایی كه تمام ویژگی‌های اسلام ناب به جز ظلم‌ستیزی را دارد به مردم معرفی كردند.

*فتنه88 نظام اسلامی را واكسینه كرد

مدیر مسئول روزنامه كیهان با میكروب خواندن سران فتنه خاطرنشان كرد: سران فتنه باید قبول كنند كه مانند میكروب وارد بدن نظام شدند و آن را واكسینه كردند.

وی با اشاره به اینگه دشمنی نظام سلطه با ملت ایران در دو حالت پایان می‌یابد، اظهار داشت: اگر ملت ایران از حمایت اسلام ناب در حاكمیت دست بكشد، دشمنی نظام سلطه با این ملت پایان می‌یابد و اگر نظام سلطه خوی استكبار خود را عوض كند و با به قول امام راحل(ره) از خر شیطان پیاده شود نیز بین ملت ایران و نظام سلطه صلح واقع می‌شود.

شریعتمداری ادامه داد: فتنه88 مرده است و دشمن از عوامل سوخته یك فتنه در فتنه بعدی استفاده آشكار نمی‌كند.

*نقشه راه به دست رهبر انقلاب است

وی درباره اینكه كسی كه نقشه راه را در اختیار نداشته باشد به بیراهه می‌رود، تصریح كرد: در شب عاشورا افرادی كه نقشه راه را در اختیار داشتند و در سپاه دشمن بودند خود را به امام حسین(ع) رساندند، در حالی كه افرادی كه كنار امام حسین(ع) بودند و نقشه راه را از دست داده بودند، از امام حسین(ع) فاصله گرفتند.

مدیر مسئول روزنامه كیهان در این خصوص اظهار داشت:‌ در زمان كنونی نقشه راه به دست رهبر معظم انقلاب است.

وی با بیان اینكه اولین معیار تشخیص حق از باطل نگاه و نظر رهبری است، گفت: اگر كسانی از خط امام(ره) فاصله گرفتند آنها را با نگاهی دقیق و تیزتر ارزیابی كنید.

* در فتنه 88 براندازی نظام، نقطه مشترك ائتلاف جریان‌های ناهمگن بود

شریعتمداری با اشاره به اینكه اگر جریان‌های متفاوت باهم ائتلاف كردند، به مبانی ائتلاف شك كنید، خاطرنشان كرد: در فتنه88 جریان‌هایی ناهمگن از جمله بهایی‌ها، ماركسیست‌ها، منافقین جدید و قدیم، سلطنت‌طلب‌ها، گروهك‌های كومله و دموكرات، موساد و سیا به صورت آشكار در یك نقطه ائتلاف كردند و به طور قطع این ائتلاف به خاطر رقابت انتخاباتی نبود.

وی ادامه داد: براندازی نظام نقطه مشترك ائتلاف جریان‌های ناهمگن و فرقه‌های مختلف بود.

مدیر مسئول روزنامه كیهان با اشاره به اینكه در انطباق معیارهای انقلاب بر افراد به روابط سببی و نسبی توجه نكنید، افزود: این به این معنا نیست كه از همان ابتدا به اشخاص به دیده تردید نگاه كنید كه این خود موجب غبارآلوده شدن فضا می‌شود.

وی در این رابطه اضافه كرد: حق را با افراد نسنجید، بلكه افراد را با حق ارزیابی كنید.

* برخی از سكوت‌ها صدای بلندی در تایید فتنه است

شریعتمداری با بیان اینكه خطا هرگاه تكرار شود به خط و جریان تبدیل می‌شود، اظهار داشت: هرگاه افرادی مرزبندی معینی با دشمان داخلی یا بیرونی نظام نداشتند سنجیده و هوشیارانه در مورد آنها قضاوت كنید.

وی درباره سكوت خواص در فتنه‌های مختلف اضافه كرد: هرگاه یكی از خواص در جایی كه نیاز به صحبت بود سكوت كرد، نسبت به او حساس شوید، زیرا برخی از سكوت‌ها صدای بلندی در تایید فتنه است.

مدیر مسئول روزنامه كیهان اضافه كرد: به افرادی كه معیارهای اصلی و قابل ارزیابی را به میدان‌های غیرقابل سنجش و ارزیابی می‌كشانند، حساس شوید و با دقت در كار آنها نظر كنید....../تحلیل:عصرایران


ویدیو مرتبط :
افشاگری شریعتمداری و هیاهوی فتنه گران در دانشگاه تهران

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

انتقاد تند حسین شریعتمداری از بازاریان



 

 

 

انتقاد تند حسین شریعتمداری از بازاریان

 

انتقاد تند حسین شریعتمداری از بازاریان

اگر بازاریان برای همیشه مغازه‌های خود را تعطیل کنند ،چه اتفاقی می‌افتد ؟!هیچ

حسین شریعتمداری، مدیر مسوول روزنامه کیهان در سر مقاله دیروز این روزنامه به انتقاد تند از بازاریانی پرداخت که مغازه‌های خود را تعطیل کرده‌اند و نوشت‌: بعد از نماز جمعه تهران جوانی دست روی شانه‌ام گذاشت، پرسید آیا صحت دارد كه بازاریان تهران در اعتراض به مالیات كركره‌ها را پایین كشیده‌اند؟ گفتم؛ همه آنها نه، ولی خبر صحت دارد. گفت؛ در جایی خوانده‌ام مجموعه مالیاتی كه از اصناف و بازاریان دریافت می‌شود فقط 5 درصد كل مالیات‌های دریافتی دولت است.

پاسخم مثبت بود. با تعجب پرسید سهم مالیاتی من و شما و سایر كارمندان و كارگران كه اول هر ماه از حقوقمان كسر می‌شود چقدر است؟ گفتم، تا آنجا كه خبر دارم، بین 8 تا 9 درصد از كل مالیات دریافتی كشور است. پرسید؛ عادلانه است؟ پرسیدم كدامیك؟ مالیاتی كه از ما حقوق‌بگیران دریافت می‌شود یا مالیاتی كه اصناف و بازاریان می‌پردازند؟ گفت؛ ما كه حرفی نداریم، منظورم اصناف و بازاریان است، با آن ثروت‌های انبوه و درآمدهای كلانی كه بسیاری از آنها دارند.

گفتم نه، عادلانه نیست، سهم آنها خیلی بیشتر از آن است كه می‌پردازند. پرسید؛ یعنی از ما كارگران و كارمندان و اقشار مستضعف و كم درآمد مالیات می‌گیرند تا برای تامین رفاه و‌امنیت بازاریان و ارائه خدمات به ثروتمندان هزینه كنند؟! من كه راضی نیستم. گفتم؛ همه بازاریان اینگونه نیستند، اكثر آنها افرادی مومن و متدین هستند و حلال و حرام و حق‌الناس سرشان می‌شود. گفت؛ پس چرا در مقابل زورگویی یك اقلیت ساكت نشسته‌اند. گفتم؛ سكوت نكرده‌اند، بسیاری از آنها درپی حل عادلانه ماجرا هستند و البته از آنان انتظار بیشتری می‌رود.

به خیابانی كه كنار آن ایستاده بودیم اشاره كرد و گفت؛ این خیابان‌ها با پول ما ساخته می‌شود، ولی پولدارهایی كه مالیات نمی‌دهند با ماشین‌های مدل بالا و گران قیمت خود در آن تردد می‌كنند. خانه‌های ما نیازی به مراقبت پلیس ندارد، كدام دزد ناشی برای سرقت از خانه‌های ما وقت تلف می‌كند! ولی از كیسه ما برای تامین‌امنیت مالی و جانی پولدارانی كه از مالیات فرار می‌كنند، هزینه می‌شود، برج‌های سر به فلك كشیده، خانه‌های لوكس و اشرافی، ویلاهای فوق مدرن در خوش آب و هواترین نقاط كشور و... نفسی تازه كرد و گفت؛ می‌دانم عجله‌داری،‌ اما فقط یك سوال دیگر و پرسید؛ به نظر شما اگر بازاریان مغازه‌های خود را برای همیشه تعطیل كنند، چه حادثه تلخ و ناگواری اتفاق می‌افتد؟! سوال سختی بود، شاید به این علت هیچ وقت به آن فكر نكرده بودم. جوان پرشور به كمكم آمد و گفت؛ اكثر بازاریان فقط واسطه فروش كالا هستند.

اهل تولید كه نیستند. دولت می‌تواند در نقاط مختلف شهر مراكز فروش تاسیس كند، یعنی همان كاری كه در ایام نوروز انجام می‌دهد. با این اقدام، علاوه بر تولید شغل برای بسیاری از جوانان بیكار، قیمت‌ها نیز كنترل می‌شود و مالیات هم با محاسبه دقیق و استفاده از سیستم «باركد» به آسانی و كاملا عادلانه دریافت خواهد شد.... ‌اندكی درنگ كردم، پاسخ سوالش سخت نبود «اگر بازاریان مغازه‌های خود را برای همیشه تعطیل كنند چه حادثه تلخ و ناگواری اتفاق می‌افتد»؟! با اطمینان جواب دادم؛ هیچ!!

حسین شریعتمداری در ادامه می‌نویسد‌: بیشترین میزان فرار مالیاتی به ترتیب از سوی دو گروه «الف» و «ب» صورت می‌پذیرد و كسانی از این دو گروه- و نه همه آنها- به‌رغم درآمدهای نجومی‌ و كلانی كه دارند، نه فقط حاضر به پرداخت مالیات- یعنی حق مردم- نیستند بلكه هر وقت پای حساب و كتاب مالیاتی آنها به میان كشیده می‌شود با توسل به شانتاژ، دروغ‌پراكنی، شایعه‌سازی و حتی تهدید بازاریان از طریق افراد اجیر شده دست به اقداماتی نظیر بستن مغازه‌ها می‌زنند و می‌كوشند «فرار مالیاتی» خود را به «ماجرای سیاسی» تبدیل كنند! و در همان حال با بهره‌گیری از رسانه‌های بیگانه اینگونه اقدامات زشت و پلشت را كه «مال مردم خواری» مناسب‌ترین واژه برای آن است، به تمامی ‌بازاریان مومن و متعهد نسبت می‌دهند!

مدیر مسوول کیهان می‌نویسد‌: یك خبر موثق حكایت از آن دارد كه تعداد‌اندك و كم شماری از تجار و فروشندگان بزرگ صنف طلا و جواهرات بیشترین فعالیت تخریبی در اینگونه موارد را برعهده دارند.
شریعتمداری ادامه می دهد‌: همین جا باید گفت دولت می‌تواند و مطابق قانون حق دارد از عوامل اصلی این حركت ناپسند كه می‌دانیم از ثروت‌های افسانه‌ای برخوردارند بپرسد «از كجا آورده‌اید»؟!

و از بازاریان متدین و متعهد گلایه كرد كه چرا علیه توطئه این عده معدود و‌اندك دست به اقدامی‌نمی‌زنید؟ شما كه بیشترین آرزویتان برپایی هیات‌‌های مذهبی، زیارت عتبات عالیات، كمك به مستمندان و‌ امثال اینگونه اقدامات خداپسندانه است با مشتی مال مردم خوار كه از صدقه سر این ملت مظلوم، ثروت‌های افسانه‌ای ‌اندوخته‌اند و تابستان‌ها در جزایر‌هاوایی لم می‌دهند و زمستان‌ها در پیست‌های اسكی سوئیس قیقاج می‌روند چه نسبتی می‌توانید داشته باشید؟

شریعتمداری می‌نویسد‌: مالیات حق مردم است و دولت حق ندارد در مقابل كسانی كه با شانتاژ و توهم پراكنی یا توسل به تهدید از طریق مشتی افراد اجیر شده بازار را به تعطیلی می‌كشانند، كوتاه بیاید.

طی چند روز اخیر تلفن‌های كیهان از نفس نمی‌افتاد و بسیاری از بازاریان مومن و متعهد یعنی قاطبه و اكثریت قریب به اتفاق بازاریان از كوتاهی مسوولان در مقابله با توطئه مشتی سرمایه‌دار مرفه و بی درد، آنهم در شرایط حساس كنونی گلایه می‌كردند. فقط به مضمون چند پیام از میان انبوه پیام‌هایی كه خطاب به روزنامه ارسال شده است توجه بفرمائید؛

«ما جوانان این مرز و بوم فرزند 9 دی و 22 بهمن هستیم، اگر مسوولان ذیربط برای برخورد با عوامل توطئه كه شناخته شده نیز هستند، ملاحظاتی دارند، ماجرا را به ما و انبوه بازاریان مومن و متعهد بسپارند. ما و بازاریان متعهد و مومن در همه فراز و نشیب‌ها در كنار هم بوده‌ایم و هنوز به این پیوند مقدس برای مقابله با عوامل توطئه پایبندیم..../تحلیل:تابناک