اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

«جودی دنچ» مدیر بنیاد «برونته» شد


مدیریت افتخاری بنیاد فرهنگی «برونته» به «جودی دنچ» بازیگر باسابقه تئاتر، سینما و تلویزیون تقدیم شد.

خبرگزاری ایسنا: مدیریت افتخاری بنیاد فرهنگی «برونته» به «جودی دنچ» بازیگر باسابقه تئاتر، سینما و تلویزیون تقدیم شد.

«جودی دنچ» هنرپیشه معروف انگلیسی که در اقتباس سال 2011 رمان «جین ایر» درخشیده بود، عنوان مدیریت بنیاد «برونته» را به صورت افتخاری دریافت کرد.

«دنچ» 81 ساله پس از کسب این عنوان گفت: برای من افتخاری است که برای حفظ میراث خواهران برونته، با این انجمن همکاری کنم.

«جودی دنچ» مدیر بنیاد «برونته» شد

«جودی دنچ» فعالیت هنری خود را از سال ۱۹۵۷ با بازی در نقش «اوفلیا» در نمایش‌نامه «هملت» آغاز کرد و از آن پس در ده‌ها نمایشنامه درام و موزیکال معتبر بازی کرد. این بازیگر انگلیسی نخستین‌بار در سال ۱۹۶۴ در یک فیلم سینمایی ظاهر شد و با بازی در فیلم‌هایی چون «هنری پنجم»، «شکسپیر عاشق»، «شکلات»، «آیریس» و چند فیلم از مجموعه «جیمز باند» شهرتی جهانی پیدا کرد.

وی تاکنون در عرصه‌ سینما هفت‌بار نامزد جایزه اسکار بهترین بازیگر زن شده که یک‌بار در سال 1999 برای فیلم «شکسپیر عاشق» موفق به کسب این جایزه شده است، 10 بار جایزه «بفتا»ی بهترین بازیگر زن را کسب کرده و دوبار نیز به عنوان بهترین بازیگر جایزه «گلدن گلوب» انتخاب شده است.

«جودی دنچ» مدیر بنیاد «برونته» شد

خواهران برونته

به گزارش بی‌بی‌سی، بنیاد «برونته» که به حفظ و ترویج آثار سه خواهر نویسنده می‌پردازد، 21 آوریل (دوم اردیبهشت‌ماه)‌ دویستمین سال‌روز تولد «شارلوت برونته» خالق رمان کلاسیک «جین ایر» را جشن می‌گیرد. او خواهر بزرگ‌تر «امیلی» و «آن» دو نویسنده دیگر انگلیسی است. طی مراسمی که هفته آینده برگزار می‌شود، علاقه‌مندان به کارهای این سه نویسنده می‌توانند از خانه موزه «پارسوناژ» که از سال 1820 تا 1861 محل زندگی آن‌ها بوده دیدن کنند.

خواهران «برونته» سه خواهر انگلیسی بودند که کتاب‌هایشان در دهه‌های ۴۰ و ۵۰ قرن نوزدهم میلادی منتشر شد و جزو آثار کلاسیک ادبیات جهان قرار گرفت. «شارلوت برونته» متولد 21 آوریل ۱۸۱6، «امیلی برونته» متولد 30 جولای ۱۸۱۸ و «آن برونته» متولد 17 ژانویه ۱۸۲۰ فرزندان «پاتریک برونته» در یورکشایر غربی به دنیا آمدند. آن‌ها دارای دو خواهر دیگر نیز بودند که در کودکی از دنیا رفتند. همچنین برادرشان «برانول» نیز شاعر و نقاشی مشهور به شمار می‌رود.

در سال ۱۸۴۶ این سه خواهر کتاب شعری با هزینه خود منتشر کردند و برای انتشار آن اسامی مستعار «کارر» برای شارلوت، «آلیس» برای امیلی و «اکتون» بری «آن» را انتخاب کردند، البته این کتاب موفقیتی به دست نیاورد و پس از آن خواهران به نوشتن رمان روی آوردند. سپس کتاب‌های «اگنس گری» توسط آن و «جین ایر» توسط شارلوت در سال ۱۸۴۷ به چاپ رسید که در این سال «جین ایر» جزو پرفروش‌ترین آثار به شمار می‌رفت. سپس در سال ۱۸۴۸ امیلی رمان «بلندی‌های بادگیر» و آن داستان «مستاجر عمارت وایلدفل» را منتشر کرد.

امیلی 30 ساله و آن 29 ساله به فاصله شش ماه بر اثر ابتلا به ذات‌الریه در سال‌های 1848 و 1849 جان خود را از دست دادند. برادرشان نیز بر اثر همین بیماری درگذشت. شارلوت به نوشتن ادامه داد و ازدواج کرد اما او هم در مارس 1855 قربانی ذات‌الریه شد.


ویدیو مرتبط :
پیام مدیر عامل بنیاد آفبا

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

کتایون ریاحی مدیر یک بنیاد نیکوکاری می شود+عکس



کتایون ریاحی,بنیاد نیکوکاری,عکس کتایون ریاحی

کتایون ریاحی مدیر یک بنیاد نیکوکاری می شود+عکس
نخستین بنیاد نیکوکاری در جزیره کیش با مدیریت کتایون ریاحی، بازیگر آغاز به کار کرد.
 آیین گشایش بنیاد نیکوکاری کمک با حضور همایون هاشمی رئیس سازمان بهزیستی کل کشور، جمعی از مدیران ارشد بهزیستی، ضرغام رئیس دانشگاه پردیس بین­‌المللی کیش دانشگاه تهران و مدیرعامل، اعضا و کارکنان بنیاد کمک (کیش مهر کتایون) برگزار شد و این بنیاد نیکوکاری مردم نهاد که مدیریت آن را کتایون ریاحی بازیگر سینما و تلویزیون ایران عهده­‌دار است، رسماً آغاز به کار کرد.

کتایون ریاحی,بنیاد نیکوکاری,عکس کتایون ریاحی

این مراسم صبح روز پنج­شنبه سوم اسفندماه در محل دفتر مرکزی بنیاد نیکوکاری کمک (نخستین مؤسسه نیکوکاری در جزیره کیش) برگزار شد. در ابتدا کتایون ریاحی با ارائه گزارشی از روند کارهای این بنیاد، به به‌سازی دو روستای خرابه (در نزدیکی بندر مقام) و باغ نرگس (در نزدیکی رودان) اشاراتی کرد و گفت: فعالیت­‌های بنیاد کمک چند ماهی است با توانمندسازی اهالی این دو روستا و به‌سازی بناهای فرسوده آغاز شده و این مجموعه قصد دارد که با پوشش و بهینه­سازی کامل این دو روستا، برنامه­‌های خود را گسترش دهد.

کتایون ریاحی,بنیاد نیکوکاری,عکس کتایون ریاحی

وی از برنامه­‌های بلندمدت این بنیاد نیز به طراحی و ساخت و اجرای یک مجموعه مناسب برای اسکان سالمندان در کنار بچه­‌های بی­‌سرپرست در کیش اشاره کرد و جزئیات آن را به اطلاع رئیس سازمان بهزیستی کل کشور رساند.
سپس هاشمی رئیس سازمان بهزیستی کل کشور در بخشی از صحبت­‌هایش آماری از فعالیت­‌های سازمان بهزیستی کل کشور را ارائه کرده و گفت: این آرزوی سازمان و نهادهایی از جنس ماست که افرادی نظیر کتایون ریاحی، خودشان کارها را بر عهده بگیرند و ما هم در دستگیری از نیازمندان و برطرف کردن چهره فقر کمک حال وی باشیم زیرا نهادهای خصوصی و NGOهای این حوزه به مراتب در انجام کارهایشان و توانمندسازی نیازمندان موفق­ترند.

کتایون ریاحی,بنیاد نیکوکاری,عکس کتایون ریاحی

در پایان نیز وی مجوز فعالیت رسمی بنیاد کمک را به کتایون ریاحی ارائه کرد و قول­هایی در همکاری­‌های نزدیک­‌تر برای برطرف کردن درد و آلام اقشار ضعیف و نیازمندان جامعه داد.
کتایون ریاحی در پاییز سال 1390 کمک­‌هایی را به مردم نیازمند سومالی رساند و بیش از یکسال است که به شکل رسمی به عنوان سفیر نیکوکاری مهرآفرین فعال بوده و نخستین زن هنرمند سینما و تلویزیون ایران است که شخصاً یک بنیاد نیکوکاری را دایر کرده است.
منبع:cinemakhabar.ir