اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

جنبش "زنان حامله" علیه حزب حاکم ترکیه(+عکس)



جنبش "زنان حامله" علیه حزب حاکم ترکیه(+عکس)

عمر اینانچر در اظهارات خود با اشاره به اینکه زنان باردار پس از 7 ماهگی و برآمدگی شکمشان نباید در انظار عمومی ظاهر شوند گفت که در دو ماه آخر بارداری حضور زن در انظار عمومی نوعی بی ادبی و بی نزاکتی به جامعه تلقی می شود.

ماه ها پیش وقتی رجب طیب اردوغان نخست وزیر ترکیه از زنان کشورش خواست تا برای حفظ جوانی جمعیت این کشور حداقل سه فرزند بیاورند، به این معنا بود که جامعه ترکیه اگر بخواهد به حرف های آقای نخست وزیر عمل کند، باید شاهد زنان باردار بیشتری باشد، اما سخنان هفته گذشته یک متفکر اسلامگرا در شبکه تلویزیون دولتی ترکیه (تی آر تی 1) جنبشی را علیه حزب حاکم ترکیه و اسلامگرایان به جریان انداخت.

به گزارش عصر ایران به نقل از سایت شبکه خبر ترکیه ، در هفته گذشته و پس از اظهارات هفته گذشته " عمر طغرل اینانچر" متفکر اسلامی در برنامه افطار شبکه تی آر تی ترکیه ، موجی از تظاهرات اعتراضی علیه اظهارات او که زن ستیزانه تلقی شده است، به راه افتاده است.

عمر اینانچر در اظهارات خود با اشاره به اینکه زنان باردار پس از  7 ماهگی و برآمدگی شکمشان نباید در انظار عمومی ظاهر شوند گفت که در دو ماه آخر بارداری حضور زن در انظار عمومی نوعی بی ادبی و بی نزاکتی به جامعه تلقی می شود.

وی پیشنهاد داد زنان باردار در دو ماه آخری حاملگی شان اگر می خواهند هوا بخورند شب هنگام سوار اتومبیل شوهر خود شوند و بیرون بروند.

پخش این اظهارات از تلویزیون دولتی ترکیه موجی از اعتراضات فعالان مدنی و زنان ترکیه را در پی داشت و در شهرهای مختلف ترکیه از جمله ازمیر ،استانبول و آنکارا اجتماعات اعتراضی علیه این سخنان شکل گرفت.

گفتنی است توصیه نخست وزیر ترکیه به باروری زنان این کشور نیز در ماه های گذشته جنجال ساز شده بود و برخی فعالان زنان و فمنیست ها این سخنان را توهین به خود تلقی کرده بودند، چرا که از نظر آنها نخست وزیر ترکیه حق تعیین تکلیف برای زنان را ندارد.

از نظر حزب حاکم ترکیه سقط جنین امری مذموم است و این در حالی است که از نظر فعالان حقوق زن ، سقط جنین و تصمیم برای نگهداشتن فرزند ، حق یک زن محسوب می شود.

جنبش زنان حامله علیه حزب حاکم ترکیه,اعتراضات زنان حامله درترکیه,علت تظاهرات زنان بارداردرترکیه

 

 

جنبش زنان حامله علیه حزب حاکم ترکیه,اعتراضات زنان حامله درترکیه,علت تظاهرات زنان بارداردرترکیه

 

 

اخبار,اخبارجدید,اخبار جالب
اجتماعات اعتراضی فعالان حقوق زنان علیه اظهارات اینانچر در ازمیر و استانبول

عصرایران


ویدیو مرتبط :
amp در سئو چیست

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

اعتراضات سراسری در ترکیه علیه حزب اردوغان (+عکس)



در شهرهای استانبول، ازمیر، باتمان، دیاربکر، هکاری و هاتای معترضان با گردهمایی علیه حزب حاکم عدالت و توسعه شعار سردادند و خواستار اعاده صلح در ترکیه شدند.

در پی خونین ترین حمله تروریستی در تاریخ ترکیه بسیاری از شهرهای ترکیه دیروز ناآرام بود و معترضان با برگزاری تجمعات علیه حزب حاکم ترکیه و اقدامات تروریستی شعار سر دادند.

 همزمان با اعلام افزایش آمار تلفات انفجار های تروریستی روز شنبه در آنکارا که در آخرین آمار تعداد کشته ها به 95 و زخمی ها به بیش از 246 نفر رسیده است دیروز تجمعات سراسری در شهرهای ترکیه به ویژه در مناطق کردنشین علیه دولت مرکزی برگزار شد و پلیس ترکیه برای متفرق کردن معترضان وارد عمل شد.

در شهرهای استانبول، ازمیر، باتمان، دیاربکر، هکاری و هاتای معترضان با گردهمایی علیه حزب حاکم عدالت و توسعه شعار سردادند و خواستار اعاده صلح در ترکیه شدند.

در استانبول صدها معترض در میدان گالاتاسارای بست نشستند با سردادن شعار و در دست گرفتن پلاکارد به حمله تروریستی آنکارا اعتراض کردند.

در ازمیر پلیس بیش از 60 معترض را دستگیر کرده است. در گردهمایی شهر باتمان نیز که با حضور نماینده عضو حزب کردی دموکراتیک خلق ها (HDP) برگزار شده بود پلیس وارد عمل شد و با ماشین آب پاش و گاز اشک آور تعدادی از معترضان را دستگیر کرد.

حمله انتحاری شنبه به تجمع گروهی از طرفداران صلح در آنکارا خونین ترین حمله تروریستی تاریخ جمهوری ترکیه محسوب می شود.

هنوز هیچ گروهی مسئولیت این حمله را بر عهده نگرفته است اما کردها و بسیاری از فعالان مخالف حکومت ترکیه انگشت اتهام را به سمت حزب حاکم نشانه رفته اند و حملات ارتش ترکیه به پ.ک.ک به بهانه حمله به داعش را عامل گسترش ناآرامی ها و به هم خوردن روند آشتی ملی با کردها می دانند. سه ماه پیش نیز در اثر حمله تروریستی در شهر کردنشین سوروچ دهها تن از حامیان حزب کردی دموکراتیک خلق ها کشته شده و بسیاری زخمی شدند.

در گردهمایی 14 هزار نفری طرفداران صلح در آنکارا نیز  بسیاری از هواداران حزب کردی دموکراتیک خلق ها و فعالان سندیکایی ترکیه شرکت داشتند . در فراخوان های فعالان سندیکاها از تمامی افرادی که مخالف سیاست های حزب حاکم عدالت و توسعه بودند، دعوت به مشارکت شده بود.

انفجار تروریستی آنکارا در حالی روی داده است که قرار است کمتر از دو ماه دیگر (اول نوامبر) انتخابات زودهنگام پارلمانی برگزار شود که نتیجه آن تعیین کننده ساختار حکومت آتی ترکیه خواهد بود.

از زمان آغاز حملات ارتش ترکیه به مواضع پ.ک.ک که به بهانه حمله تروریستی 3 ماه پیش گروه داعش به اجتماع کردها در شهر سوروچ ترکیه  آغاز شده است، بیش از 110 نظامی ترکیه ای و 1000 شبه نظامی پ.ک.ک و دهها غیر نظامی ترکیه ای  در حملات متقابل پ.ک.ک و ارتش ترکیه کشته شده اند.

 

بست نشینی معترضان در میدان گالاتاسارای استانبول

اخبار,اخباربین الملل  ,انفجار های تروریستی


دخالت پلیس برای متفرق کردن معترضان در تظاهرات اعتراضی شهر باتمان

اخبار,اخباربین الملل  ,انفجار های تروریستی

 اخبار  بین الملل  -  عصر  ایران