اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

جلوه‎ای دیگـر از تخلفات استخدامی دولت احمدی‎نـژاد/استخدام هزاران نفر با مدرک فوق لیسانس برای کار خدماتی!



اخبار,اخبار سیاسی ,آموزش و پرورش

رئیس مرکز برنامه ریزی، منابع انسانی و فناوری اطلاعات گفت: در دولت قبل، مقرر شد 11 هزار نیرو با استفاده از طرح مهر آفرین برای کارهای خدماتی با مدرک سیکل جذب شود که بعداً مشخص شد 70 درصد این افراد دارای مدرک لیسانس و فوق لیسانس بوده و اکنون حاضر نیستند در پست‌های خدماتی کار کنند.

خسرو نظری در اجلاس سراسری مدیران آموزش و پرورش استان در خانه معلم، اظهار کرد: یکی از تئوریهای مدیریتی در ادوار گذشته، تفکر سیستمی است.

رئیس مرکز برنامه‌ریزی، منابع انسانی و فناوری اطلاعات یکی از مزیت‌های مدیریتی رقابتی برای سازمانهای موفق را هم گرایی عنوان کرد و افزود: اگر این هم افزایی ایجاد و یک تیم تشکیل شود، ماحصل تعاملات درون تیمی فراتر از کارایی و اثر بخشی تک تک افراد خواهد بود.

وی با بیان این که لازمه کار مدیریت داشتن دانش سیستمی است، بیان کرد: اگر مدیران سازمانی از تفکر سیستمی برخوردار نباشند، در مقابل کمترین چالش به راحتی شکننده می‌شوند.

نظری درباره جذب نیروهای مازاد در دولت گذشته بیان کرد: متاسفانه بسیاری از استخدام‌ها بدون توجه به نیازهای وزارت آموزش و پرورش بوده است.

رئیس مرکز برنامه ریزی، منابع انسانی و فناوری اطلاعات ادامه داد: در دولت قبل، مقرر شد 11 هزار نیرو با استفاده از طرح مهر آفرین برای کارهای خدماتی با مدرک سیکل جذب شود که بعداً مشخص شد 70 درصد این افراد دارای مدرک لیسانس و فوق لیسانس بوده و اکنون حاضر نیستند در پست‌های خدماتی کار کنند.

وی با بیان این که اولین سیاست آموزش و پرورش ساماندهی نیروی انسانی است اضافه کرد: جذب نیروهای ناکارآمد باعث تخریب سیستم آموزش و پرورش شده که اکنون نمی‌توان آنها را حذف کرد بلکه باید این نیروها را مدیریت کرد.

نظری خاطر نشان کرد: امسال با تدابیری که برای ساماندهی نیروی انسانی صورت گرفت برای اولین بار هیچ نیروی جدیدی در آموزش و پرورش استخدام نشد و هیچ کلاسی هم بدون معلم نماند.

رئیس مرکز برنامه ریزی، منابع انسانی و فناوری اطلاعات اظهار کرد: تنها راه ورود نیروی انسانی به آموزش و پرورش از طریق دانشگاه فرهنگیان است و با فارغ التحصیل شدن دانشجویان تا پایان سال 95 نیروهای جدید به دستگاه تعلیم و تربیت وارد خواهند شد.

وی گفت: امسال 25 هزار نفر از نیروهای آموزش و پرورش، بازنشسته شده و 25 هزار دانش آموزان جدید در پایه اول ثبت نام کرده‌اند و 10 درصد از سقف عملکرد حق التدریس سال 93 کمتر شده است.

نظری گفت: با تدابیری که در بحث مدیریت منابع انسانی انجام شد، آموزش و پرورش موفق شد یک هزار میلیارد و 545 میلیون تومان صرفه جویی انجام دهد که این امر باعث شد 20 درصد به حقوق معلمان ابتدایی افزوده شود.

وی با اشاره به این که هوشمندسازی مدارس یک فرآیند است نه هدف، اظهار کرد: سال آینده طرح تبلت را در مدارس استانها آغاز می‌کنیم و در اولین گام 13 مدرسه منطقه 19 تهران به صورت رایگان به آموزش و پرورش الکترونیک تجهیز شده‌اند.
اخبار سیاسی - خرداد

 


ویدیو مرتبط :
خرید راحت مدرک لیسانس

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

رد آمار مقامات دولتی توسط وزارت کار/ 709 هزار نفر در سال پایانی دولت احمدی‌نژاد شاغل شدند



اخبار ,اخبار اقتصادی ,اشتغال‌زایی

 

اخبار اقتصادی - روایتی دیگر از اشتغال‌زایی؛
رد آمار مقامات دولتی توسط وزارت کار/ 709 هزار نفر در سال پایانی دولت احمدی‌نژاد شاغل شدند

با وجود اینکه پیش تر رئیس جمهور تعداد کل اشتغال ایجاد شده در زمان دولت‌های سابق را سالیانه 14 هزار نفر و مرکز آمار ایران نیز حدود 68 هزار نفر اعلام کرده بود، وزارت کار گزارش داد در فاصله سال‌های 91 تا 92 تعداد شاغلان به بیش از 21 میلیون و 337 هزارنفر رسید که نشان دهنده افزایش 709 هزارنفری تعداد کل شاغلان کشور در طول یکسال است.

به گزارش خبرنگار مهر، مردادماه سال گذشته و در واپسین روزهای فعالیت دولت دهم، رئیس جمهور در گزارشی تعداد اشتغال ایجاد شده در طول فعالیت دولت‌های نهم و دهم را سالیانه تنها 14 هزار شغل اعلام کرده بود که با واکنش تند مقامات دولت سابق روبرو شد.

اندکی پس از آن مرکز آمار ایران نیز در گزارشی به عملکرد 8 ساله دولت‌های نهم و دهم پرداخت و اعلام کرد: تعداد کل اشتغال ایجاد شده در زمان فعالیت این دولت‌ها به نحوی بوده که تنها 542 هزار و 769 نفر به کل شاغلان کشور افزوده شده که آماری کمتر از 68 هزار شغل را در فاصله سال‌های 84 تا 92 نشان می دهد.

پس از آن بود که مسئولان دولت یازدهم عنوان کردند آمارهای ارائه شده در دولت‌های نهم و دهم درباره اشتغال زایی غیرواقعی بوده و دولت تدبیر و امید قصد دارد در این زمینه واقعیت ها را بیان کند.

با وجود تاکیدات فراوان رئیس جمهور و برخی مقامات ارشد دولت تدبیر و امید، در طول یکسال گذشته تنها هشدارهای مکرری درباره بیکاری داده شده و با وجود بازگشت آرامش به فضای کلی اقتصاد کشور، اما حرکت قابل توجهی در بازار کار کشور صورت نگرفته است.

روایت‌هایی از بیکاری و اشتغال
حال در آستانه یک سالگی دولت تدبیر و امید، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گزارش جدیدی را درباره وضعیت بازار کار در فاصله سال‌های 91 تا 92 ارائه کرده است که به صورت کلی آمارهای ارائه شده از سوی رئیس جمهور، مقامات ارشد دولت تدبیر و امید و مرکز آمار ایران را رد می کند.

براساس اعلام جدید وزارت کار، تعداد کل شاغلان کشور از 20 میلیون و 628 هزار و 225 نفر در سال 91 به 21 میلیون و 337 هزار و 478 نفر در سال 92 افزایش یافته است. به عبارتی، در فاصله سال‌های 91 تا 92، بر تعداد کل شاغلان کشور 709 هزار و 253 نفر افزوده شده است.

همچنین عنوان شده است تعداد کل مردان شاغل کشور از 17 میلیون و 181 هزار و 105 نفر در سال 91 به 18 میلیون و 193 هزار و 544 نفر در سال 92 افزایش یافته است. از سویی تعداد جمعیت زنان شاغل نیز از 3 میلیون و 447 هزار و 120 نفر به 3 میلیون و 143 هزار و 932 نفر رسیده که البته در این بخش کاهش گزارش شده است.

به عبارتی، در فاصله سال‌های 91 تا پایان 92، از جمعیت زنان شاغل کشور کاسته و بر تعداد مردان شاغل افزوده شده است. از کل مردان و زنان شاغل کشور 14 میلیون و 302 هزار و 976 نفر در سال 91 در شهرها ساکن بوده اند که این تعداد در سال 92 به 15 میلیون و یکهزار و 61 نفر افزایش یافته است که نشان دهنده ادامه مهاجرت به شهرها و یا شاغل شدن بخشی از جمعیت غیرفعال در شهرهای کشور است.

افزایش اشتغال در صنعت و خدمات و کاهش در کشاورزی
بر اساس اعلام وزارت کار، تعداد کل شاغلان زن کشور از 6 میلیون و 325 هزارو 249نفر در سال 91 به 6 میلیون و 336 هزار و 416 نفر در سال 92 رسیده است. همچنین در سال 91 تعداد 3 میلیون و 998 هزار و 417 نفر در بخش کشاورزی، 6 میلیون و 897 هزار و 601 نفر در بخش صنعت و 9 میلیون و 731 هزار و 764 نفر نیز در بخش خدمات مشغول به فعالیت بوده اند.

این تعداد در سال 92 برای بخش کشاورزی به 3 میلیون و 913 هزار و 412 نفر کاهش یافت، برای بخش صنعت به 7 میلیون و 313 هزار و 669 نفر رسید و در بخش خدمات نیز با افزایش به 10 میلیون و 110 هزار و 397 نفر بالغ شد.

جدول مقایسه ای تعداد شاغلان شهری و روستایی کشور در سال های 91 و 92

اخبار ,اخبار اقتصادی ,اشتغال‌زایی

اخبار اقتصادی - مهر