اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

جعفرزاده ایمن آبادی: تندروها بدنبال کانالیزه کردن اطلاعات به نفع خودشان هستند/ تشکیل پلیس نامحسوس اخلاقی برای ناامیدکردن مردم از دولت است



اخبارجدید,خبرهای جدید,اخبار جدید

نماینده مردم در مجلس نهم وزیر کشور را موظف به اظهار نظر در خصوص پرونده پلیس نامحسوس اخلاقی و منتخب مردم اصفهان دانست و گفت: در غیر این صورت آینده خوبی در انتظار رحمانی فضلی نخواهد بود.

غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی در گفت‌و‌گو با ایلنا، به تحلیل مسایل اخیر در مورد شبکه‌های اجتماعی و فساد اخلاقی موجود در جامعه و همچنین مساله پلیس نامحسوس اخلاقی و رد صلاحیت مینو خالقی پرداخت و در خصوص درخواست گروه‌های تندرو برای فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی به دلیل آنچه که آن را گسترش فساد در جامعه از طریق این شبکه ها عنوان می کنند و قتل دختر افغان را منتسب به این مسئله عنوان کرده و به طور کلی منتقد عدم برخورد دولت در زمان انتخابات با تلگرام  و اعتقاد دولت به آزادی شبکه‌های اجتماعی هستند گفت: چنین ارتباط دادن‌هایی هیچ محلی از اعراب ندارد.

نماینده مردم رشت در مجلس نهم و دهم با طرح این پرسش که آیا قبل از تاسیس تلگرام قتلی اتفاق نیفتاده بوده؟ گفت: این حرف‌ها بهانه گیری است. اینکه شبکه‌های اجتماعی در بحث انتخابات از رسانه ملی که به دنبال جهت گیری خاص و سانسور اخبار به نفع یک گروه بود پیشی گرفته‌اند سبب عصبانیت تندرو‌ها از فضای مجازی شده و باعث شده این‌ها هر چیزی را به فضای مجازی ارتباط بدهند

این نماینده مجلس اضافه کرد: اینکه در گوشه‌ای از کشور قتلی اتفاق افتاده است دل همه ایرانیان را فارغ از ملیت مقتول به درد آورده اما این ارتباط دادن موضوع به تلگرام و فضای مجازی نشان گر عمق خسارتی است که تندرو‌ها در انتخابات اخیر خورده‌اند.

او افزود: من مایلم این‌ها به این سوال پاسخ دهند که قتل‌هایی در سنوات گذشته در همین ورامین قبل از ظهور فضای مجازی رخ می‌داد چه علل و عواملی داشت؟

جعفرزاده اضافه کرد: من خودم در همین ورامین شاهد بودم قتلی اتفاق افتاد که قاتلین را در آن زمان آنش زدند. آیا دلیل این قتل این بود که قرار است سی چهل سال بعد فضای مجازی اعلام موجودیت کند؟

او تصریح کرد: این‌ها به دنبال فیلترینگ فضای مجازی‌اند تا بتوانند اطلاعات را به نفع خودشان محدود و کانالیزه کنند. گرچه هیچ وقت این اتفاق نخواهد افتاد. ما شاهدیم که پس از این همه سال موفق نشدند ماهواره‌ها را جمع کنند. مردم به طرق مختلف اطلاعات خودشان را به دست می‌آورند.

نماینده مردم رشت خاطر نشان کرد: ما از اول هم گفتیم که با محدود کردن فضای مجازی مخالفیم. این آماری که اخیرا پخش شده موید این امر است که نیمی از مشترکین تلگرام مردم ایرانند. همین امر باعث شده تندرو‌ها به تکاپو بیفتند.

او پرسشی را در خصوص چرایی گرایش مردم به فضاهای مجازی و علاقه آن‌ها به دریافت اطلاعات از این فضا‌ها و اعتماد بیشتر آن‌ها به شبکه‌های مجازی در مقایسه با رسانه‌های ملی مطرح کرد و دلیل آنرا خلأ رسانه ملی و عدم توفیق آن در بازکردن جای خود در بین مردم دانست.

جعفرزاده افزود: با این محدودیت‌ها و سانسورها و با اهرم ممنوع التصویری شخصیت‌ها توسط صدا و سیما شاهدیم می‌توان به راحتی دلیل گرایش مردم به شبکه‌های اجتماعی را توجیه کرد. همین ممنوع التصویر شدن‌ها باعث شد تا مردم به سمت فضای مجازی بیشتر روی بیاورند .

او در ادامه به مساله پلیس نامحسوس اخلاقی اشاره کرد و گفت: پلیس نامحسوس اخلاقی زمینه نا‌امنی فکری را به وجود می‌آورد. ما در کل کشور برای محیط زیست ۲۷۰۰ محیط بان داریم و درحالی که در تهران برای چنین منظوری ۷۰۰۰ نیرو در نظر گرفته شده است.

این نماینده مجلس چنین کارکردی را خارج از محدوده کارکرد پلیس خواند و گفت: اشتباه این‌ها این است که نمی‌دانند پلیس نمی‌تواند به معنای عمیق کلمه ارشادی عمل کند. ممکن است پلیس تذکر‌هایی بدهد اما ارشادکننده نیست چرا که جنس پلیس ارشادی نیست.

وی افزود: به نظر می‌رسد این مساله هزینه گزافی را بر مملکت تحمیل خواهد کرد و در عین حال موجب امنیتی شدن جامعه خواهد شدچرا که الان همه از هم می‌ترسند.

او در خصوص ارتباط بین پلیس نامحسوس اخلاقی و فضای به وجود آمده ناشی از آن و انتخابات پیش رو گفت: الان شصت کرسی برای مجلس باقی مانده است. باید به هر شکلی شده مردم را از دولت نا‌امید کنند.

او تاکید کرد: در این وضعیت وزارت کشور باید ورود کند تا در انتخابات مرحله دوم چنین مسائلی بر روی مردم اثر گذار نباشد.

نماینده مردم رشت و منتخب مردم در مجلس دهم تصریح کرد: در صورتی که وزیر کشور در این رابطه ابراز بی‌اطلاعی کند و یا بگوید من کاره‌ای نیستم‌‌ همان بهتر که درب آن وزارت خانه را با چنین وزیری ببندیم.

او گفت: در همین رابطه در صورتی که در مرحله بعدی وزارت کشور درخصوص پرونده منتخب مردم اصفهان اظهار نظر نکند و موضوع را به بررسی اعتبار نامه‌ها موکول نکند وی را استیضاح خواهیم کرد.

جعفرزاده در پایان تاکید کرد: اگر وزیر کشور در مورد پرونده مینو خالقی و پلیس نامحسوس اخلاقی کوتاهی کند و تنها نقش تماشاگر را بازی کند عاقبت خوبی برای آقای رحمانی فضلی پیش بینی نمی‌کنم.

اخبار سیاسی - ایلنا


ویدیو مرتبط :
نطق مهندس غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی-30تیر92/دوم

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

جعفرزاده ایمن‌آبادی : احمدی‌نژادی‌ها با بداخلاقی قادر به تاثیرگذاری در انتخابات در دقیقه ۹۰ هستند



اخبار,اخبار انتخابات ,غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی

 اخبار  انتخابات  مجلس  - عضو شورای مرکزی فراکسیون رهروان ولایت ضمن تاکید بر حضور قطعی احمدی‌نژادی‌ها در انتخابات مجلس، اعلام کرد: از آن‌جا که رهروان ولایت ساختار تشکیلاتی قدرتمندی ندارد، قطعاً با شکست روبرو خواهد شد.

غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی ایلنا با انتقاد از شیوه فعالیت‌های انتخاباتی اعضای فراکسیون رهروان ولایت اظهار داشت: نمایندگانی که در ۴سال گذشته تحت عنوان فراکسیون رهروان ولایت در مجلس فعالیت کردند، قدرت لازم برای ورود به انتخابات مجلس را ندارد.

رهروان ولایت به دلیل فقدان ساختار تشکیلاتی قطعاً شکست می‌خورد

وی افزود: ما باید با واقعیت‌ها روبرو شویم، از آن‌جا که رهروان ولایت ساختار تشکیلاتی قدرتمندی ندارد و اعضای آن هیچ‌گاه در کنار یکدیگر کار تشکیلاتی انجام نداده‌اند، قطعاً با شکست روبرو خواهد شد.

عضو شورای مرکزی فراکسیون رهروان ولایت در پاسخ به این سوال که دلیل برگزاری جلسات انتخاباتی رهروان ولایت و تاکید اعضای این فراکسیون بر حضور منسجم در انتخابات چیست، گفت: البته جلساتی برگزار شده و خواهد شد اما این جلسات بیشتر با هدف نمایش و دلگرمی تشکیل می‌شوند و به هیچ‌عنوان نمی‌توان این نشست‌ها را جلسات حرفه‌ای انتخاباتی دانست.

نماینده مردم رشت با بیان این‌که هیچ برنامه مشخصی در فراکسیون رهروان ولایت برای حضور در انتخابات وجود ندارد، تصریح کرد: با این وضع اعضای فراکسیون رهروان ولایت نمی‌توانند در انتخابات به صورت منسجم و ذیل عنوان یک حزب و جریان مشخص سیاسی فعالیت کنند.

نیمی از رهروانی‌ها فاقد اصالت سیاسی هستند

وی افزود: هم‌اکنون حدود ۵۰ درصد از نمایندگانی که ذیل عنوان فراکسیون رهروان ولایت در مجلس فعالیت می‌کنند، اصالت ندارند و نمی‌توان هیچ‌گونه یکدستی و انسجامی را در آن‌ها دید.

عضو شورای مرکزی فراکسیون رهروان ولایت خاطرنشان کرد: متاسفانه رهروان ولایت تاکنون موفق به برقراری انسجام کامل میان اعضای خود نشده‌است؛ انسجام استخوان‌داری که بتوان بر اساس آن حداقل در مواقع خاص و بحرانی، ۹۰ درصد اعضا را پای کار بیاورد.

احمدی‌نژادی‌ها با بداخلاقی قادر به تاثیرگذاری در انتخابات در دقیقه ۹۰ هستند

جعفرزاده ایمن‌آبادی با مقایسه اصولگرایان نزدیک به احمدی‌نژاد و رهروان ولایت تصریح کرد: باوجود زمان اندکی که تا انتخابات باقی مانده، قطعاً حامیان احمدی‌نژاد قادر به برقراری انسجام میان خود هستند ولی این اتفاق برای رهروان نخواهد افتاد که البته دلیل این برتری ظاهری تیم احمدی‌نژاد این است که آن‌ها مقید به رعایت چارچوب‌ها نیستند.

نماینده مردم رشت در مجلس تشریح کرد: بداخلاقی‌های فعالان سیاسی نزدیک به احمدی‌نژاد در عدم رعایت چارچوب‌ها باعث می‌شود که بتوانند حتی در دقیقه ۹۰ نیز تاثیرگذار باشند و موج ایجاد کنند.

احمدی‌نژادی‌ها قطعاً می‌آیند!

عضو شورای مرکزی فراکسیون رهروان با تاکید بر حضور قطعی نزدیکان احمدی‌نژاد در انتخابات مجلس دهم، تصریح کرد: هیچ شکی در حضور تیم احمدی‌نژاد در انتخابات مجلس ندارم.

این نماینده مجلس نهم با بیان این‌که به چندنفر از وزرای احمدی‌نژاد کماکان ارتباط دارد، یادآور شد: معدودی از نزدیک احمدی‌نژاد افراد مقبولی هستند و حتی با شخص احمدی‌نژاد بر سر برخی مسائل اخلاقی مشکلاتی هم دارند که با این وجود، به صورت منظم در جلسات شرکت می‌کنند و برای انتخابات مجلس برنامه‌ریزی و فعالیت می‌کنند.

احمدی‌نژاد در صورت نیاز حتی از پایداری هم عبور می‌کند

وی در تشریح طیف‌های مختلف نزدیک به احمدی‌نژاد با اشاره به نقش جبهه پایداری، گفت: احمدی‌نژاد آن‌چنان پایبند به شخص یا جریان مشخصی نیست و قادر است به راحتی از همه عبور کند و به گمان من، اگر پایداری بخواهد بیش از این با رویکرد قیم‌مآبانه با احمدی‌نژاد برخورد کند، احمدی‌نژاد از پایداری هم عبور می‌کند.

جبهه پایداری فاقد پایگاه مردمی است

جعفرزاده ایمن‌آبادی تصریح کرد: آنچه مسلم است، جبهه پایداری پایگاه مردمی ندارد و توده مردمی آن‌ها را همراهی نمی‌کنند ولی واقعیت این است که احمدی‌نژاد توانمندی حرکت دادن توده مردم را دارد و قادر است به شیوه خود، گروه خاصی از مردم را با خود همراه کند.

 اخبار  انتخابات  مجلس  -  ایلنا