اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

جستجوی گوگل صدایتان را ضبط می‌کند


سرویس جستجوی صوتی گوگل که روی تمام گوشی‌های اندرویدی ما به صورت پیش‌فرض نصب شده‌است، می‌تواند تمام صداها و حرف‌های ما را ضبط و در سوابق ما نگهداری کند.

وب سایت برسام - رضا اسکندری: سرویس جستجوی صوتی گوگل که روی تمام گوشی‌های اندرویدی ما به صورت پیش‌فرض نصب شده‌است، می‌تواند تمام صداها و حرف‌های ما را ضبط و در سوابق ما نگهداری کند. البته این در صورتی است که این سرویس را فعال کرده باشید و بیانیه‌ی حفظ محرمانگی یا همان Privacy Policy آن را تایید کرده باشید.

آیا جستجوی صوتی گوگل صدای شما را ضبط می‌کند؟

یکی از چیزهایی که ما معمولا نخوانده تایید می‌کنیم، بیانیه‌ی محرمانگی ابزارک‌ها و نرم‌افزارهایی است که مورد استفاده قرار می‌دهیم. یکی از این ابزارها، جستجو و دستیار صوتی Google است که روی تمامی گوشی‌های اندرویدی به صورت پیش‌فرض نصب شده اما در بسیاری از موارد فعال نیست. هر زمان که بخواهید این سرویس را فعال کنید، گوگل به شما هشدار می‌دهد که در صورت فعال شدن این سرویس، هر زمان علامت جستجوی صوتی را فشار دهید یا از میانبرهای صوتی استفاده کنید، فعالیت‌های صوتی و حرف‌های خصوصی شما هم در History اکانت گوگل شما ذخیره خواهد شد.

ضبط شدن صدا و حرف‌های شما بیش از هر چیز به گوگل کمک می‌کند تا صدای شما و نحوه‌ی حرف‌زدن‌تان را بهتر بشناسد و بتواند در زمان جستجوی صوتی، حرف‌های شما را به طریق مناسب‌تری ترجمه و تفسیر کند. هم‌چنین با ذخیره‌ی سوابق جستجو و کلمات پر تکرار، می‌تواند در ارائه‌ی خدمات جستجو و تبلیغ هم دقیق‌تر عمل کند.

علاوه بر این، گاهی گوش دادن به سوابق صوتی‌تان می‌تواند برایتان جالب باشد. Google این امکان را از طریق بخش تاریخچه یا history به شما داده است. کافی است پس از ورود به اکانت گوگل خودتان، به آدرس این بخش (history.google.com) مراجعه کنید و از منوی این بخش، گزینه‌ی داده‌های صوتی را انتخاب کنید.

ضمنا فراموش نکنید اگر سرویس صوتی گوشی‌تان را فعال کرده‌اید، بهتر است هر از چندگاهی یک‌بار به این آرشیو سر بزنید و تصمیم بگیرید چه چیزهایی را نگه می‌دارید و چه چیزهایی را حذف می‌کنید. هرچند محرمانگی در جهان امروز به صورت فزاینده‌ای از تعاریف سنتی‌اش فاصله می‌گیرد، اما به هر حال کار از محکم‌کاری عیب نمی‌کند!


ویدیو مرتبط :
جستجوی گوگل - Google

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

ترفندهایی برای جستجوی دقیق تر در گوگل


همه ما به خوبی از میزان محبوبیت موتور جستجوی گوگل آگاه هستیم و تا به حال بارها از آن استفاده کرده‌ایم.