اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

جزییات قتل یک شهروند توسط عوامل پیمانکار شهرداری تهران



اخبار,اخبار اجتماعی,قتل پیمانکار شهرداری تهران

 

 اخباراجتماعی - جزییات قتل یک شهروند توسط عوامل پیمانکار شهرداری تهران

مردی که توسط کارگران پیمانکار شهرداری ناحیه چهار مورد حمله قرار گرفته بود یک‌هفته پس از دست‌وپنجه نرم‌کردن با مرگ، فوت شد. ساعت 10 صبح روز 16 مرداد بود که علی چراغی برای بردن نخاله‌های ساختمانی دوستش به تهرانپارس رفت. کارگران شرکت «تلاش‌گران سرزمین طلایی» شرکت پیمانکاری جمع‌آوری پسماند شهرداری تهران خودروی وی را حوالی اتوبان باقری نبش خیابان ۱۹۶ غربی متوقف کردند. با او درگیر شدند و درنهایت، ضربه «پنجه‌بکس» یکی از کارگران به سر مرد اصابت کرد.

کارگران متواری شدند. مرد به «کما» رفت و روز پنجشنبه در بیمارستان زرافشان فوت کرد. پرونده در حال طی مراحل خود در دادگاه جنایی است. کارگران همچنان متواری‌ هستند و پیمانکار، مسوولیت ماجرا را پذیرفته است.


برادر«علی چراغی» متوفی می گوید: «پرونده در آگاهی است و از پسر مرحوم که در زمان جنایت همراهش بوده پرس و جو شده است. برادر من چیزی به همراه نداشت که ماموران به او ‌گیر داده‌اند. نه بلندگویی و نه نخاله‌ای که نشانه ضایعات‌فروشی باشد اما ماموران شهرداری با او درگیر شدند.»


او ادامه می‌دهد: «شغل اصلی متوفی خیاطی بود. با هم در مغازه‌ای در خیابان جمهوری کار می‌کردیم. اما یک‌ماهی بیکار بودیم. روز حادثه دوست برادرم با او تماس گرفت که برای جمع‌آوری نخاله‌های ساختمانی ساخت‌وسازش به کمکش برود و او همراه پسرش راهی تهرانپارس شد. ماموران شهرداری به‌دنبال آدرس دوستش بودند که با او درگیر شدند و الان پرونده در دادگاه قضایی و جنایی آگاهی در دست بررسی است.»


ابوالفضل چراغی، پسر ۱۴ساله علی چراغی درباره روز حادثه گفته است: «من و پدرم سوار وانت کنار خیابان درحال حرکت بودیم که ناگهان یک‌وانت مقابل ماشین ما پیچید و راه را بست. چهارکارگر که از اتومبیل پیاده شدند از پدرم خواستند که پیاده شود. من به درخواست پدرم داخل وانت ماندم و از داخل مکالمه آنها را می‌شنیدم. کارگری به پدرم گفت که وانت توقیف است.


پدرم اصرار داشت که شما حق توقیف ماشین را ندارید و باید با پلیس ۱۱۰ تماس بگیریم. پدرم شروع به تماس با پلیس کرد که در این هنگام چند کارگر همزمان با پدرم درگیر شدند و یکی از آنان از پشت دست‌های پدرم را گرفت و سایرین مشغول ضرب‌وشتم او شدند.


هنگامی که من مشغول پیاده‌شدن از ماشین بودم دیدم که یکی از کارگران با «پنجه بکس» به سمت چپ سر پدرم ضربه‌ای وارد کرد و پدرم به زمین افتاد. من قصد نزدیک‌شدن به پدرم را که بی‌هوش روی زمین افتاده بود داشتم اما کارگران به‌گمان اینکه پدرم تمارض می‌کند ضربه‌ای به من زدند و اجازه نزدیک‌شدن به پدرم را ندادند اما بعد از دخالت کسبه محل، هر چهار کارگر سوار بر وانت از صحنه گریختند.»


خانواده مقتول، پرونده‌ای را در کلانتری ۱۲۶ تهرانپارس تنظیم می‌کنند و ۱۱نفر از کسبه و اهالی محل نیز دراین‌خصوص شهادت داده‌اند. گزارش پزشکی‌قانونی نشان می‌دهد که در پی اصابت جسم سخت، مصدوم دچار«کاهش سطح هوشیاری، خونریزی در نواحی گیجگاهی آهیانه‌ای و پیشانی سمت چپ جمجمه و کوفتگی بافت مغزی در نواحی گیجگاهی و آهیانه‌ای سمت راست جمجمه» شده که تحت عمل جراحی قرار گرفته است.


«علیرضا جاوید»، شهردار منطقه چهار با تاکید بر اینکه «افراد مهاجم، کارگران پیمانکار بازیافت بوده‌اند و هیچ رابطه استخدامی‌ای با شهرداری نداشته‌اند» گفت: «پیمانکار مسوولیت ماجرا را پذیرفته و پرونده در مراجع قضایی و انتظامی در دست بررسی است.»


او گفت: «اینکه این دعوا در نتیجه خطای شخصی بوده یا موضوع دیگری در دست بررسی است و هنوز ابعاد ماجرا شفاف نیست.»


او در پاسخ به این سوال که آیا کارگران پیمانکار شهرداری اجازه حمل سلاح سرد از جمله پنجه‌بوکس را دارند، گفت: «باید بررسی شود که پنجه‌بوکس را پیمانکار در اختیار آنها قرار داده یا شخصا همراه داشته‌اند و در بررسی انتظامی ابعاد پرونده مشخص می‌شود که در راستای وظیفه خود اقدام کرده‌اند یا خیر.»


جاوید ادامه داد: «همکاری شهرداری با پیمانکار، براساس قرارداد منعقد شده، ادامه دارد و قرارداد شهرداری با پیمانکار فسخ نشده است.»

توضیح شهرداری درباره مرگ این شهروند
شهرام گیل‌آبادی، سخنگوی شهرداری تهران‌ در این رابطه گفت: این کارگرها، نیروهای شرکت خصوصی بوده‌اند و این اتفاق در یک‌نزاع خیابانی رخ داده. موضع ما روشن است. شهرداری بر پیمانکاران نظارت کامل دارد و برخورد جدی می‌کنیم. شهرداری تهران در مورد اتفاقاتی که توسط پیمانکاران، پیش می‌آید هیچ اغماضی نمی‌کند و موضع ما خدمت‌رسانی است.

 

 اخبار اجتما عی - شرق


ویدیو مرتبط :
کلیپ ضرب و شتم عوامل شهرداری شاهرود با یک شهروند | سایت انتخاب

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

ادامه همکاری شهرداری تهران با پیمانکار متهم در قتل علی چراغی



اخبار,اخبار

 

 اخباراجتماعی  -  ادامه همکاری شهرداری تهران با پیمانکار متهم در قتل علی چراغی

«مسئولیت ماموران رفع سد معبر شهرداری منطقه ۴ تهران همچنان برعهده‌‌ همان پیمانکاری است که در رابطه با قتل برادرم برای مدتی بازداشت شده بود و هم اکنون نیز با قرار وثیقه آزاد است.»

خانواده «علی چراغی» کارگری که در تاریخ بیست و سوم مرداد ماه براثر جراحات ناشی از درگیری با ماموران سد معبر شهرداری منطقه ۴ تهران کشته شد می‌گویند این ماموران همچنان به رویه سابق خود ادامه می‌دهند.

«محمد چراغی» با اعلام این خبر به ایلنا گفت: به تازگی مطلع شده‌ایم که مسئولیت ماموران رفع سد معبر شهرداری منطقه ۴ تهران همچنان برعهده‌‌ همان پیمانکاری است که در رابطه با قتل برادرم برای مدتی بازداشت شده بود و هم اکنون نیز با قرار وثیقه آزاد است.

وی افزود: از قرار معلوم ماموران واحد رفع سد معبر شهرداری منطقه ۴ در رویه سابق خود هیچ تجدید نظری نکرده‌اند و حتی مدعی شده‌اند که در رابطه با قتل مرحوم برادرم در ‌‌نهایت با پرداخت دیه پرونده مختومه خواهد شد.

بردار علی چراغی گفت: پس از آنکه برادرم در روز روشن مقابل چشمان فرزندش بطرز غم‌انگیزی کشته شد، انتظار می‌رفت که حداقل مدیران شهرداری تهران از یکسو در ادامه همکاری با پیمانکار خاطی منطقه ۴ تجدید نظر کنند و ازسوی دیگر با اعمال نظارت جدی‌تر از تکرار چنین حوادثی جلوگیری کنند.

وی ادامه داد: با این حال اخباری که بعد از فوت برادرم در رابطه با درگیری ماموران شهرداری تهران با مردم منتشر شد نشان داد که مدیران شهرداری تهران درصدد جلوگیری از تکرار حوادث مشابه نیستند.

چراغی افزود: هرچند متهم اصلی پرونده به همراه سایر مامورانی که در روز حادثه در محل ضرب و جرح برادرم حضور داشتند با حکم قاضی پرونده همچنان در بازداشت هستند، اما مطابق شواهد موجود به نظر بعید است که خواسته اصلی خانواه چراغی مبنی بر پایان یافتن خشونت رفتاری ماموران شهرداری پایان یافته باشد.

وی با یادآوری ملاقاتی که رئیس سابق شورای شهر تهران بعد از رسانه‌ای شدن خبر مرگ برادرش با خانواده چراغی داشت، گفت: آنزمان هم به آقای مسجد جامعی گفتیم که می‌خواهیم کاری کنید که دیگر هیچ خانواده‌ای به دلیل خشونت رفتاری ماموران شهرداری عزیز خود را از دست ندهد، اما بازهم جسته و گریخته می‌شنویم که ماموران شهرداری هر از چند گاهی در گوشه و کنار شهر با شهروندان درگیر می‌شوند.

وی در عین حال از محقق نشدن وعده‌هایی که توسط مسئولان شهرداری و اعضای شورای شهر تهران به خانواده مرحوم برادرش داده شده بود خبر داد و گفت: خانواده چراغی همانطور که قبلا هم گفته بود هرگز از هیچ شخص حقیقی و حقوقی توقعی نابجا و غیر قانونی نداشته‌اند و در عین حال از تمامی کسانی که به نوعی در رابطه با کشته شدن علی چراغی همدردی خود را اعلام کرده‌اند ممنون‌دار بوده‌ است.

برادر علی چراغی با یادآوری اینکه از زمان مرگ برادرش همسر و چهار فرزند او سرپرست و نان آور خود را از دست داده‌اند، افزود: اما واقعیت این است که مسئولان شهرداری و شورای شهر تهران بدون آنکه خانواده علی چراغی درخواستی کرده باشند وعده‌هایی دادند که تاکنون در حد حرف باقیمانده است و تا این لحظه تنها هزینه‌هایی که خانواده چراغی بابت درمان مرحوم علی چراغی کرده‌اند به آن‌ها پرداخت شده است.


 اخباراجتماعی  - ایلنا