اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

جزییات انفجار در دانشگاه بوعلی سینا همدان


حوالی ساعت 12 و 40 دقیقه ظهر امروز یکشنبه اول مردادماه، صدای انفجار در آزمایشگاه تحقیقاتی شیمی آلی دانشگاه بوعلی سینا همدان در راهروهای دانشکده علوم طنین انداز شد که با جیغ و گریه تعدادی از دانشجویان همراه بود.

خبرگزاری ایسنا: حوالی ساعت 12 و 40 دقیقه ظهر امروز یکشنبه اول مردادماه، صدای انفجار در آزمایشگاه تحقیقاتی شیمی آلی دانشگاه بوعلی سینا همدان در راهروهای دانشکده علوم طنین انداز شد که با جیغ و گریه تعدادی از دانشجویان همراه بود.

 در حالی که تعدادی از دانشجویان دختر و پسر مقطع کارشناسی ارشد و دکترا در حال انجام آزمایش در آزمایشگاه تحقیقاتی شیمی آلی دانشگاه بوعلی سینا بودند، انفجار رخ داد.

به موجب این انفجار یکی از دانشجویان دختر از ناحیه چشم آسیب دیده، چند دختر دانشجوی دیگر نیز از ناحیه صورت و دست آسیب دیدند. یکی از دانشجویان پسر نیز در حالی که ساعدش غرق در خون بود سعی در کمک به همکلاسی‌های خود داشت.

تعدادی از کارکنان دانشگاه کمک‌های اولیه را به مصدومان ارائه کردند و دانشجویان مصدوم خود را به در اصلی دانشگاه رسانده و تا رسیدن اورژانس روی زمین نشسته بودند تا این‌که 9 دقیقه پس از تماس، اورژانس در محل حاضر شد.

یکی از دانشجویان شیمی در توضیح این حادثه گفت: در ظرفی شیشه ای که محتوی ضایعات بوده آزمایشی در حال انجام بود که به علت تولید گرمای زیاد و نبود امکانات خنک کننده انفجار رخ داد.

این دانشجو بیان کرد: در این آزمایشگاه باید از عینک استفاده شود که متاسفانه دانشجویان باید خودشان عینک تهیه کنند.

وی هم‌چنین از عدم رعایت ظرفیت تعریف شده برای حضور دانشجویان در آزمایشگاه گلایه کرد.

گفتنی است؛ پیگیری ها نشان داد دختر دانشجویی که از ناحیه چشم آسیب دیده بود پس از انتقال به بیمارستان فورا به اتاق عمل منتقل شد.        


ویدیو مرتبط :
آرامگاه بوعلی سینا همدان

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

جزییات نحوه پذیرش دانشجوی دكتری در دانشگاه تهران/ادامه مصاحبه آزمون دكتری تا پایان تیر



جزییات نحوه پذیرش دانشجوی دكتری در دانشگاه تهران/ادامه مصاحبه آزمون دكتری تا پایان تیر

معاون آموزشی دانشگاه تهران ضمن تشریح دستورالعمل دانشگاه تهران در خصوص نحوه پذیرش دانشجوی دكتری تخصصی (PH.D) در سال تحصیلی 92-1391، گفت: بر این اساس وضعیت دانشجویان با توجه به شاخص‌هایی مانند ارزیابی تخصصی و عمومی (50-0 امتیاز) و ارزیابی مدارك و سوابق سنجش می‌شود.

دكنر قمصری در گفت‌و‌گو با ایسنا: در این رابطه اظهار كرد: بر اساس ارزیابی تخصصی برای پردیس دانشكده‌های فنی، پردیس كشاورزی و منابع طبیعی، پردیس علوم، مركز تحقیقات بیوشیمی و بیوفیزیك و دانشكده دامپزشكی، معدل 3 الی 5 درس تخصصی در مقاطع كارشناسی ارشد (به تشخیص گروه آموزشی) و ارزیابی حضوری داوطلب ملاك عمل خواهد بود. لذا لازم است داوطلبان كلیه ریز نمرات و معدل كتبی در مقاطع كارشناسی و كارشناسی ارشد را به همراه داشته باشند.

وی افزود:‌ برای سایر پردیس‌ و دانشكده‌ها به تشخیص گروه آموزشی ارزیابی تخصصی به صورت آزمون كتبی و ارزیابی حضوری خواهد بود.

قمصری با اشاره به ارزیابی عمومی دانشجویان برای پذیرش، گفت: این ارزیابی شامل ارزیابی عمومی انگیزه فردی، تمام وقت بودن، موضوع مورد علاقه برای رساله دكتری، تسلط به زبان و گفتار فارسی، كیفیت پایان‌نامه كارشناسی ارشد و غیره می‌باشد.

به گفته وی، 20-0 امتیاز مربوط به تسلط به زبان عمومی، معدل كل تراز شده دوره كارشناسی، معدل كل تراز شده دوره كارشناسی ارشد است.

 

معاون دانشگاه تهران ادامه داد: همچنین بخش دوم 0-30 امتیاز مربوط به هر مقاله پژوهشی داخلی و خارجی مرتبط با حوزه تخصصی و پایان‌نامه، چاپ شده در مجلات معتبر و مورد تائید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری چاپ شده یا تائید چاپ، تالیف و ترجمه كتاب مربوط به تخصص و رشته تحصیلی، مقاله چاپ شده در مجموعه مقالات همایش‌های علمی ملی و بین‌المللی مرتبط با تخصص، اكتشاف،اختراع، تئوری‌پردازی و غیره به تائید مراجع ذی‌صلاح، آثار هنری و تشویق‌نامه‌های علمی در سطح ملی و بین‌المللی می‌باشد.

 

به گفته وی، حضور تمام وقت داوطلب در روزهای مقرر در محل پردیس یا دانشكده الزامی است. شایان ذكر است كه عدم حضور در روز مصاحبه به منزله غیبت تلقی می‌شود.

قمصری با بیان اینكه كسب حداقل 50 امتیاز از 100 امتیاز در مرحله نهایی الزامی است، گفت: دانشگاه با توجه به ظرفیت پذیرش و به ترتیب سیر نزولی امتیاز مكتسبه، داوطلب را به سازمان سنجش معرفی خواهد نمود.

وی با بیان اینكه مرحله مصاحبه تا پایان تیر ماه ادامه دارد، با اشاره به هزینه مصاحبه، گفت: داوطلبان لازم است مبلغ پانصد هزار ریال واریز نمایند و فیش واریزی را به همراه مدارك و مستندات مربوطه در تاریخ مقرر به همراه داشته باشند.

 

قمصری در خاتمه در خصوص دلیل بالاتر بودن هزینه مرحله مصاحبه آزمون دكتری دانشگاه تهران نسبت به سایر دانشگاه‌ها، گفت: با توجه به اینكه داوطلبانی كه به دانشگاه تهران معرفی شوند بیشتر از دانشگاه‌های دیگر است بنابراین انرژی بیشتری در دانشگاه‌ درگیر و هزینه می‌شود و در مواردی هزینه حق‌الزحمه مصاحبه‌ها حتی از طریق دانشگاه نیز تامین نمی‌شود./ایسنا