اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

جدیدترین اظهارات احمدی نژاد : سخنرانی آن مرد را دیدم، خنده ام گرفت / همه منتظر یک خبر عجیب هستند!



اخبار,اخبار امروز,اخبار جدید

احمدی نژاد:
می گویند اینجا را بگیر، آنجا را ول کن، انقلاب حفظ می شود / سخنرانی آن مرد را دیدم، خنده ام گرفت و گفتم بیچاره ترمز بریده ای و گاز هم می دهی! / همه منتظر یک خبر عجیب هستند

محمود احمدی نژاد رئیس جمهور سابق کشورمان گفت: امام تجلی رافت و رحمت الهی ست و ذات خدا رحمت است. تجلی رحمت خدا در زمین امیر المومنین است. او مظهر مهر و رافت خداست. عزت امام متکی بر حقیقت امام است. کسی در طول تاریخ ضغفی از امامان ندیده و تماما عزت هستند.

محمود احمدی نژاد رئیس جمهور سابق کشورمان گفت: امام تجلی رافت و رحمت الهی ست و ذات خدا رحمت است. تجلی رحمت خدا در زمین امیر المومنین است. او مظهر مهر و رافت خداست. عزت امام متکی بر حقیقت امام است. کسی در طول تاریخ ضغفی از امامان ندیده و تماما عزت هستند.

متن سخنان رئیس جمهور سابق در زیر می آید:

- شیطان مشغول جوسازی علیه امام عصر (عج) است. قدرتی که با اسلحه بدست آید در برابر عظمت امام عصر (عج) هیچ است.

- تمام سخنان امام مملو از نصحیت و خیرخواهی است و حتی این خیر خواهی امام در جنگ دیده می شود. دشمنان به روی امام شمشیر کشیده اند اما امام که مظهر رحمت الهی است از آن ها می گذرد. امام تجلی بحشندگی خداست و همه وجودش هم برای آخرت و هم برای دنیای مردم منشأ خیر است. حجم آبادآنی که امام انجام داده است بی نظیر است. امام منشأ بخشندگی و خیر و تجلی اسم و صفت و کرامت خداست. امام تجلی عزت خداست و عزت امام ، عزتی ساختگی نیست و متکی بر حقیقت الهی امام است.

کوچک ترین حرکت و سخنی از امام دیده  نشده است که نشانه ضعف و ذلت در آن باشد و هر چه است همه عزت است. بزرگ ترین دشمنان و گسترده تربن لشکرها و اقدامات نظامی در ذهن او هیچ است. شیطان می داند قرار است اتفاقی بزرگی در این منطقه بیفتد.

- شکست در نظر امام (ع) کوتاه آمدن از حق است. چطور می شود به مظهر نماز بگویند او نماز نمی خواند؟

- خیلی ها می گویند با پوشاندن حق انقلاب حفظ می شود. امکان ندارد حق را بپوشانیم و بتوانیم انقلاب را حفظ کنیم.

- از نظر امام (ع) ناحق را حتی برای یک ثانیه نمی توان پذیرفت. در حادثه کربلا همه بسیج شدند اما امام گفت هیهات من الذله.

- از نظر امام (ع) اگر نتوانیم حق را حفظ کنیم حکومت از عطسه بز بی ارزش تر است. عامل حفط دین و ارزش ها پافشاری بر حق، عدالت، حمایت از مظلوم و ایستادگی در برابر ظالم است.

- در نظر امام شکست کوتاه امدن از حق است و پیروزی پافشاری بر حق. مهم نیست چه اتفاقی می افتد. آقا آنچه دین را حفظ می کند پافشاری بر حق است. خیلی ها هستند شما می شناسید من هم می بینم می گویند اینجا را بگیر، آنجا را ول کن، انقلاب حفظ می شود! بابا انقلاب ذاتش حق است و حق با پافشاری بر حق حفظ می شود ولا غیر. امکان ندارد با پا فشاری بر ناحق و تظاهر به ناحق شما بتوانید حق را حمایت کنید، نشدنی است. اصلا جز با این منطق شما نمی توانید زندگی پیامبران و امیرالمومنین (ع) و امام حسین (ع) را تصویر کنید.

- آقا چه خبر است در کربلا؟ 72 نفر آمدند تکه و پاره شدند، زن و بچه، آن ها هم که دارند هلهله می کنند. چه کسی پیروز است؟ چه کسی شکست خورده؟ آن کس که ظاهر را می بینید می گوید این ها شکست خوردند وتکه تکه شدند. روی بدن هایشان هم اسب تازاندند! آن کس که عمق را می بیند می گوید و ما رایت الا جمیلا؛ حضرت زینب سلام الله علیها. کدام زیبایی است که حضرت زینب سلام الله علیها این طور به آن افتخار می کند و جلوی آن طاغوت می ایستد؟ زیبایی پافشاری بر حق. حق پیروز است، پیروزی در ذات حق است. پیروزی، ایستادگی بر حق است و شکست کوتاه آمدن از حق. مهم نیست چه بشود، کسی که از حق کوتاه آمد، آیا پیروز شده است؟ از حق کوتاه آمد همه دشمنانش را نابود کرد، آیا پیروز شده است؟! خیر.

- اگر می خواهی حق را یاری کنی، باید بدانی که با حق باید حق را یاری کرد. هدف امام (ع) حکومت کردن نیست. شما حکومت را بگیر داشته باش! طرف دید امام (ع) در حال نماز متصل کامل است، از پشت حمله برد! امام حکومت را برای حکومت نمی خواست. حکومت برای امام (ع) ابزار بود. ابزار احقاق حق و اجرای عدالت، دفاع از مظلوم و مقابله با ظالم. فرمود اگر ما نتوانیم عدالت را اجرا کنیم افسار شتر حکومت را رها می کنیم، اگر نتوانیم حق را احقاق کنیم حکومت در نظر ما از عطسه بز بی ارزش تر است. چه ارزشی دارد، یا از کفشی که هیچ قیمتی ندارد بی ارزش تر است. حکومت را می خواهیم برای ایستادگی در برابر ظلم، برای پافشاری بر حق، برای عدالت.

- عزیزان من برای فهمیدن حکمت عمل امام (ع)باید ارزش های وجودی امام (ع) را شناخت. باید ارزش های الهی و فرایند حاکم بر عالم هستی را شناخت. سکوت و پافشاری آن روز امام (ع)، امروز ثمر داده است، پافشاری امام حسین (ع) در عاشورا امروز ثمر می دهد و جریان حاکمیت حق را تضمین می کند، آن بزرگان ها لحظه ای نمی بینند.

- امام مظهر (ع) نهایت قدرت و اقتدار است، نهایت عزت، قدرت و شکست ناپذیری است، در عین حال نهایت رافت و مهربانی و تواضع است. امام (ع)یک موحد به تمام معناست و در عین حال مظهر توحید است. امام خدای نادیده را عبادت نکرده است و جز خدا هیچ چیز را عبادت نکرده است. جز خدا چیزی ندیده است و خدای ندیده را هم عبادت نکرده است. امام (ع) اول و آخر همه امور را می بیند، امام (ع) هیچ کاری و هیچ اقدامی برای غیر خدا نکرده است. از غیر خدا نه، ترسیده است و نه اطاعت کرده است. امام (ع) غرق در خداست و در عین حال مظهر بیان شیوای توحید است. دست امام (ع) دست خداست، زبان امام (ع) زبان خداست، چشم امام (ع) چشم خداست، گوش امام (ع) گوش خداست، امام (ع) هم رحمت تام است و هم خشم و تهدید و انتقام تام، هر دو با هم، هم در اوج مهربانی و بخشندگی است و هم در مقام احقاق حق مو را از ماست می کشد. هم در اوج عبودیت محض است و هم در اوج عزت و کبریایی. امام (ع) هم اوج اقتدار و قدرت است و هم اوج مهربانی.

- امام (ع) حقیقت توحید است، تجلی توحید است، راه شناخت خداست. شهریار چه زیبا می گوید به علی (ع) شناختم من به خدا قسم خدا را. راهش همین است. امام (ع) مظهر علم و حکمت و رحمت الهی است. هدیه بی نظیر خدا برای بشر در طول تاریخ است. امام (ع) مرز ندارد. دیدید بعضی ها وقتی یک مسیحی یا بودایی تعریفی از حضرت می کند، تعجب می کنند، این تعجب دارد؟  امام (ع) به همه فطرت ها آشنا است. برای همه آشناست. البته عده ای متاسفانه با مرزبندی غلط مشکل درست می کند. هر انسان فطری به هر اندازه ای که با حقیقت امام امیرالمومنین (ع) آشنا بشود عاشقش می شود. مسیحی و یهودی و بودایی و هندو ندارد، همه انسان ها فطرت الهی دارند. عظمت ها و صفات الهی امام (ع) آنقدر گسترده است که برخی گفتند خداست! که (ع) امام خودش با آن ها برخورد کرد.

- امام (ع) مظهر اتم اسماء الهی است، هر چه از خدا می خواهید بدانید باید در امام (ع) ببینید. خدا را که نمی شود دید، مظهرش را باید دید، هرچه از خدا می خواهید بشناسید نگاه کنید به امام (ع). عزیزان من ایمان، هستی هر کس است، ایمان ارزش هر انسان است، به قدر نزدیکی به امام (ع) ارزش داریم، چقدر سنخیت با امام (ع) پیدا کرده ای همانقدر بر مدار حق هستی، غیر از او چیزی وجود ندارد در عالم. البته عده ای قلیلی هم هستند که اگر همه دنیا را به آن ها بدهی بغض و کینه حق و امیرالمومنین (ع) از دل آن ها بیرون نمی رود.

- عزیزان من. امروز جهان بیش از هر زمان نیازمند اندیشه روشن امیرالمومنین (ع) و حاکمانی عادل از جنس اوست. بدون حاکمیت امام (ع) انطور که باید حق و عدالت حاکم نخواهد شد. باید امام (ع) را بشناسیم. شناختیم بعدش چه کنیم؟ باید یاری کنیم، حاکمیت عدالت و توحید بدون یاری توده های مردم ناممکن است. ما بالاتر از حضرت امیر (ع) نداریم. اصلاح نمی شود جامعه. حاکمیت توحید عدالت نیازمند یاری انسان ها و مطالبه انسان هاست.

- شیطان چند هزار سال برنامه ریزی کرده است و در نقطه مقابل مومنین و موحدین و صالحان هم تلاش کرده اند، خدای متعال هم یاری کرده است، نتیجه چه خواهد شد؟ می خواهم بشارت بدهم علی رغم  همه تنهایی ها و همه طراحی ها برای محو کردن ایمان به امام (عج) به لطف خدا امروز در سراسر جهان یک حرکت و اگاهی عظیم آغاز شده و جهان به سرعت به سوی توحید و عدالت حرکت می کند و همه پایه های شیطانیان در هم خواهد شکست. من سخنرای آن آقا را بعد از آن داستان گوش دادم. از موضع سلطنت بر جهان سخنرانی می کرد. من خنده ام گرفت. گفتم بیچاره در سرازیری می روی و ترمز بریده ای و گاز هم می دهی! بیچاره تر از تو پیدا نمی شود در عالم. به خدا تمام هیمنه آمریکا در حال فرو ریختن است. خیال می کنند 4 تا آدم ضعیف را این طرف و آن طرف دنیا دیده اند و صدا ها را خوابانده اند، دیگر حاکم شده اند تا ابد. این طور نیست. همه بنیان های 400 ساله شان فروریخته است و به فضل الهی فرزند برومند امیرالمومنین، امام صالحان (عج) به زودی زود خواهد آمد و بساط استکبار را بر خواهد چید.

- کارشان تمام است. تکیه شما به کجاست که با مردم اینطور صحبت می کنید؟ شما بزرگتر از زورگویان قبل از خودتان هستید؟ اینطور نیست، آن ها بزرگتر از شما بودند اما هیچ اثری از آن ها باقی نمانده است. البته من بنا ندارم صحبت کنم در این باره چون ممکن است برخی ها برداشت های دیگری کنند. اما بدانید تمام شده است کار این ها. حوادث دنیا سرعت گرفته است. نگاه کنید! همه منتظر یک خبر عجیب هستند. لحظه ای که آن کشور به کشور دیگر حمله کرد شمارش معکوس نابودی خودش آغاز شد.

- جهان به سمت همگرایی و  وحدت می رود، مرزها برداشته می شود، اندیشه ها و دل ها بایکدیگر یکی می شوند. یک اقلیت محض چند هزار نفری دارند دنیا را می چاپند، همه ثروت عالم را گرفته اند و به 7 میلیارد نفر ظلم می کنند، این یک همدلی می خواهد. یک حرکت می خواهد تا بساط این ها را از عالم جمع کنیم و بشریت نجات پیدا کند. چقدر انسان به دنیا می آید اما طعم انسانیت را نمی چشد و مثل غنچه ناشکفته از دنیا می رود؟ خوشبختانه این عده قلیل منفور هستند و در حال رفتن هستند و به فضل الهی به زودی نابود می شوند.

اخبار سیاسی - انتخاب

 


ویدیو مرتبط :
شباهت بسیار عجیب یک مرد پاکستانی به محمود احمدی نژاد

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

عباس عبدی:"گریه احمدی نژاد در کنار مادر چاوز" را که دیدم، از خنده منفجر شدم!



اخبار,اخبارجدید,اخبار جالب

عباس عبدی:"گریه احمدی نژاد در کنار مادر چاوز" را که دیدم، از خنده منفجر شدم! / اگر قرار بر گریه‌کردن بود، احمدی نژاد باید به خاطر مرگ هموطنانش می گریست

مضحک‌بودن این تصویر نه در روبوسی و مصافحه، که در گریان‌بودن رییس دولتی بود که اگر قرار بر گریه‌کردن به‌مناسبت از‌دست‌رفتن هموطنانش داشت در این سال‌ها ده‌ها بار باید عکس گریانش را می‌دیدیم؛

 انتخاب  :   عباس عبدی در واکنش به آنچه "گریه رییس دولت در کنار مادر یا یکی از نزدیکان آقای چاوز" خواند، در اظهارنظری عجیب گفت: با مشاهده اولین بار تصویر، از خنده منفجر شدم که انصافا از هر نظر نوبر بود.

وی می افزاید: مضحک‌بودن این تصویر نه در روبوسی و مصافحه، که در گریان‌بودن رییس دولتی بود که اگر قرار بر گریه‌کردن به‌مناسبت از‌دست‌رفتن هموطنانش داشت در این سال‌ها ده‌ها بار باید عکس گریانش را می‌دیدیم؛ حداقل در زلزله آذربایجان باید قطره اشکی نثار مردم داغ‌دیده می‌شد.

عبدی می افزاید: مرگ هوگو چاوز از اتفاقاتی است که یکی از ابعاد ناشناخته جریان دولت را برملا کرد و آن نگاه این جریان به خارج است. تفاوت نگاه این جریان به نیروهای داخل و خارج از کشور را می‌توان در تعریف‌و‌تمجید‌هایی دید که رییس دولت از چاوز کرد که او را بالا‌تر از قدّسین و هم رکاب با امام‌زمان و حضرت مسیح قرار داد و بازگشت او را وعده داد (در حالی که آن بنده‌خدا در آخرین لحظات زندگی‌اش درخواست می‌کرد نگذارند بمیرد!)

این تحلیلگر اصلاح طلب اضافه می کند: درمقابل، توهین و استهزایی نبوده و اکنون هم نیست که نثار صدر‌و‌ذیل شخصیت‌های ایرانی نکرده باشند؟

بسیاری از افراد این جامعه هستند که نسبت به عملکرد‌ها و سیاست‌ها و حتی تعلّقات فردی شخصیت‌های انقلاب و ایران نقد دارند و آن را در حد مقدور طرح هم می‌کنند، ولی این بدان معنا نیست که مرغ همسایه را غاز بدانیم و خط بطلان بر سابقه‌و‌لاحقه سیاستمداران و شخصیت‌های ایرانی بکشیم که چه خوب چه بد برای این کشور کوشیده‌اند، ولی وقتی نوبت به خارجی‌ها می‌رسد گیوه خود را بالا‌کشیده از این سرِ عالم بکوبیم به آن سوی دنیا برویم و بعد تعاریفی از فرد متوفا کنیم که با هیچ منطقی جور در‌نمی‌آید و مرحوم از‌دنیا‌رفته هم این چیز‌ها را درباره خودش قبول نداشته‌، شاید هم متوجه این موقعیت خود نبوده است!

مشکل اصلی جامعه ما رفتار رییس دولت و گروه او نیست؛ مشکل آنانی هستند که اگر کسی کوچک‌ترین حرفی برخلاف گزاره‌های رسمی آنان از دین می‌گفت، کفن‌هایشان را که روی چوب لباسی حاضر و آماده بود می‌پوشیدند و سرازیر خیابان‌ها می‌شدند تا مانع از رفتن ایمان و امان مردم شوند، ولی امروز در برابر این اظهارات و رفتار‌ها، جز سکوت کار دیگری انجام نمی‌دهند.

آنان که در سال 84 انتخاب او را ناشی از دستور یا خواست امام‌زمان می‌دانستند، امروز چگونه می‌توانند در برابر این دستور یا خواست راه دیگری در پیش گیرند؟

جناح دولت در مسیر از‌پیش‌تعیین‌شده‌ای به‌سوی انتخابات در حال حرکت است و گمان نمی‌کنم که بخواهند یا قادر شوند در مسیر دیگری نیز گام بردارند و منتقدان محافظه‌کار آنان هم توجه کافی ندارند که دولت گام‌هایی را برمی‌دارد و هنگامی که محافظه‌کاران خود را سرگرم مواجهه با یکی از این گام‌ها می‌کنند، دولت گام بعدی را برمی‌دارد که چالش‌برانگیز‌تر از قبلی است؛ در نتیجه مجبور می‌شوند کار پیشین دولت را رها کنند و در پی رفع‌و‌رجوع اقدام بعدی آن شوند، ولی هنوز بحث درباره کمّ‌و‌کیف اقدام جدید را نکرده‌اند که رییس دولت گام‌ بعدی را بر‌می‌دارد.

از این‌رو محافظه‌کاران یا باید با ادامه این مسیل همراه شوند، که نهایت آن از پیش روشن است، یا آن‌که نگاه خود را تغییر دهند. تغییر این نگاه مستلزم یک خانه‌تکانی ذهنی از اتفاقاتی است که در هفت سال گذشته رخ داده است؛ سیاست یک‌بام و دو‌هوا را نمی‌توان در بلندمدت پیگیری و اجرا کرد.

عبدی در پایان تصریح می کند: راستی تا فراموش نکرده‌ام بد نیست بگویم دیروز و به‌مناسبت روز زن (8‌مارس) برگی از زندگینامه بعضی از زنان ایرانی را می‌خواندم. نمی‌دانم چرا با دیدن این تصویر از رییس دولت به یاد اقدام قره‌العین در مازندران افتادم./انتخاب