اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

تولیدكنندگان پوشاك درآستانه ورشكستگی



 

تولید کنندگان پوشاک

 

 

اغلب تولیدكنندگان پوشاك در آستانه ورشكستگی ایستاده‌اند.

 

 

هم‌اکنون بسیاری از فروشندگان به دلیل رکود بی‌سابقه در بازار، با نصب اتیکت تحت عنوان فروش فوق العاده در تلاش هستند که پوشاک خود را با حداقل قیمت به فروش برسانند.

رییس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک تهران گفت: ایام محرم و صفر بر رکود یکسال گذشته بازار پوشاک دامن زد و باعث کاهش قیمت ۱۰ درصدی منسوجات و افزایش حجم عرضه بدون تقاضا در این بازار شده است.

 


ابوالقاسم شیرازی در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا به تشریح دلایل رکود در بازار پوشاک به خصوص طی چند ماه گذشته پرداخت و افزود: مسائل سیاسی و تشنجاتی که طی چند ماه گذشته به وقوع پیوست، موجب کاهش بیش از پیش متقاضیان در بازار پوشاک شد.

 


وی با اشاره به این كه تغییرات جوی نیز بر بازار پوشاک تاثیر گذار است، گفت: تغییرات نابهنگام جوی باعث شده تا طی این مدت بازار زمستانی پوشاک با کساد مواجه شود.

 


شیرازی از ورشکستگی تولیدکنندگان طی یکسال گذشته خبر داد و گفت: طی سال جاری اغلب تولید کنندگان پوشاک به دلیل رکود و عدم حمایت دولت سرمایه خود را ازدست داده و اغلب دچار ورشکستگی و یا در آستانه ورشکستگی قرار دارند.

 


وی تصریح کرد: در حال حاضر شرکت‌های تولیدی محدودی همچون هاکوپیان، آرین جین که از تسهیلات بانکی سود می‌برند مشغول به فعالیت هستند و بسیاری از شرکت‌های تولیدی که۹۰ درصد سرمایه خود را از دست داده‌اند حتی توان واردات پوشاک را نیز ندارند.

 


رییس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان تهران بیان داشت: قیمت‌ها در بازار پوشاک نسبت به گذشته چندان رو به رشد نبوده و حتی در حال حاضر تا حدود ۱۰ درصد کاهش یافته است.

 


رییس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک تهران گفت: هم اکنون بسیاری از فروشندگان به دلیل رکود بی‌سابقه در بازار، با نصب اتیکت تحت عنوان فروش فوق‌العاده در تلاش هستند که پوشاک خود را با حداقل قیمت به فروش برسانند.

 


شیرازی در خصوص واردات بیان داشت:۶۰ درصد واردات پوشاک به صورت قاچاق وارد می‌شود و همین امر موجب شده است تا تولید پوشاک در کشور با معضلات فراوانی روبرو شود.

 


وی افزایش هزینه ها، دستمزد کارگران و رکود حاکم بر اقتصاد کلان را از دلایل ناتوانی تولیدکنندگان ذکر کرد.

 

 

 


ویدیو مرتبط :
سخنرانی حاج اقاانصاری درآستانه محرم

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

دانشجویان دانشگاه قزوین درآستانه بخشودگی



 

 

 

دانشگاه

 

سرپرست دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) قزوین گفت: در حوادث پس از انتخابات تنها برای ۱۰ دانشجو پرونده انضباطی تشکیل شده که با نگاه اصلاحی درصدد حل مشکلات این افراد هستیم.

عبدالعلی آل بویه در گفتگو با خبرنگار مهر در قزوین، در خصوص اعلام تعداد دانشجویان خاطی این دانشگاه در رسانه ها گفت: خوشبختانه فضای موجود در دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) فضای آزاداندیشی است و از روزی که سرپرستی دانشگاه را پذیرفتم همواره همه تشکلهای سیاسی و علمی و فرهنگی را دعوت کرده ایم تا در چارچوب قانون و سیاستهای نظام، شورای عالی انقلاب فرهنگی، وزارت علوم و دانشگاه حرکت کنند وبرای فعالیتهای آنها نیز هیچ محدودیتی قائل نشده ایم.

وی افزود: دانشگاه محلی برای پویایی فکر و اندیشه دانشجویان است و به همین دلیل از دانشجویان دعوت کرده ایم تا درفضایی صمیمی و با استدلال و عقلانیت وارد بحث و گقتگو شوند وسیاست ما نیز به عنوان یکی از دانشگاه های مهم کشور زمینه سازی برای فعالیت همه گروه های قانونی است.

آل بویه یادآور شد: بر همین اساس تشکلهای مختلفی مانند جامعه اسلامی، تشکل اسلامی اصلاح طلب، بسیج دانشجویی در دانشگاه فعال هستند و ازآنها نیز خواسته ایم در چارچوب قانون حرکت کنند.

سرپرست دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) قزوین بیان کرد: سیاست ما در دانشگاه همان سیاستی است که رهبری تعیین کردند، (جذب حداکثری و دفع حداقلی) و در زمان انتخابات هم بیشترین جلسات را با دانشجویان اصلاح طلب داشتیم و به آنها نصیحت می کردیم که دانشجو باید خودش باشد و بازیچه احزاب سیاسی و تشکلها قرار نگیرد و به تشکلهای هیئت علمی نیز ابلاغ شده بود که از دانشجو استفاده ابزاری نشود.

آل بویه در خصوص دستگیری تعدادی از دانشجویان این دانشگاه در حوادث پس از انتخابات هم گفت: همه دانشجویان فرزند ما هستند وارتباط صمیمانه با آنها داریم و معتقدیم نباید آنها را حذف کنیم بلکه باید مدیریت و کنترل کنیم اما از مجموع هفت هزار دانشجو تنها ۱۰ نفر بدلیل عدم فعالیت در چارچوب قانون و بی توجهی به تذکر کتبی و شفاهی و به رغم صحبتهای انجام شده بدلیل بهم زدن نظم دانشگاه و جلسات آزمون که دانشگاه مجبور شد طبق ضوابط با آنها برخورد کند.

● پرونده ۱۰ دانشجو در کمیته انضباطی

وی افزود: تنها ۱۰ پرونده در کمیته انضباطی دانشگاه تشکیل و برای آنها حکم صادر شده است که خیلی از این افراد پذیرفته اند که اشتباه کردند و تقاضا کرده اند تا در کمیته تجدید نظر با انصاف با آنها برخورد شود و ما نیز سهمیه این افراد را قطع نکرده ایم، همچنان یارانه می گیرند، تاکنون از تحصیل محروم نشده اند و در مرحله تجدید نظر از تک تک آنها دعوت می شود تا از خود دفاع کنند که امیدواریم و سعی ما نیز بر آن است تا در این مرحله با رافت اسلامی و نگاه اصلاحی زمینه بخشودگی آنها را فراهم کنیم که مشکل هفت نفر هم تقریبا حل شده و فقط پرونده سه نفر رسیدگی بیشتری می خواهد که امیدواریم آن هم حل شود.

● دانشگاه از هیچ استادی شاکی نیست

سرپرست دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) خاطر نشان کرد: دانشگاه از هیچ استادی شاکی نیست وتاکنون از دانشگاه حکم تنبیهی نگرفته و خوشبختانه این دانشگاه دارای نهادهای مستقلی است که در موارد تخلف به آن رسیدگی می کند اما انتظار می رود استاد، دانشجو و کارمند وقتی وارد حریم دانشگاه می شوند حریم دانشگاه را محترم بشمارند ودر چارچوب قانون حرکت کنند.