اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

توضیح نوبخت درباره تأخیر در واریز یارانه ها


رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ ریزی کشور گفت: تأخیر دوروزه واریز یارانه خرداد و تیر ۹۴ خللی در پرداخت یارانه‌ها ایجاد نکرده است و یارانه نقدی خانوارها طبق قانون پرداخت خواهد شد.

خبرگزاری تسنیم: رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور گفت: تأخیر دوروزه واریز یارانه خرداد و تیر ۹۴ خللی در پرداخت یارانه‌ها ایجاد نکرده است و یارانه نقدی خانوارها طبق قانون پرداخت خواهد شد.

محمد باقر نوبخت سخنگوی دولت با اشاره به تبصره 20 قانون بودجه سال 94 گفت: دولت طبق این قانون موظف است یارانه نقدی را هر ماه به حساب خانوارها واریز کند و ما نیز همین کار را انجام خواهیم داد.

وی تصریح کرد: تأخیر دوروزه واریز یارانه خرداد و تیر 94 خللی در پرداخت یارانه‌ها ایجاد نکرده است و یارانه نقدی خانوارها طبق قانون پرداخت خواهد شد.

سخنگوی دولت با اشاره به برنامه ریزی‌های دولت در چارچوب تنظیم چگونگی هزینه‌کرد دارایی‌های آزادشده گفت: در این خصوص برنامه ششم توسعه مناسب‌ترین برنامه‌ای است که می‌تواند این مأموریت را به‌عهده گیرد چرا که زمان اجرای این برنامه تقریباً مصادف با اجرایی شدن لغو تحریم‌ها خواهد بود.

وی تدوین این برنامه ریزی را در حیطه وظایف سازمان مدیریت و برنامه ریزی عنوان کرد و افزود: رقم مورد نیاز سرمایه گذاری برنامه ششم توسعه بیش از هزار و شصت و سه هزار میلیارد تومان است که یقیناً رقم حدود 120 میلیارد دلاری دارایی‌های آزاد شده نمی‌تواند پاسخگوی چنین حجم سرمایه گذاری باشد.

نوبخت محوریت این برنامه ریزی‌ها را سرمایه گذاری‌های داخلی و خارجی در چارچوب ایجاد اشتغال عنوان کرد و گفت: این مهمترین هنر و برنامه‌ای است که کارشناسان ما در سازمان مدیریت و برنامه ریزی برای دوره 1395 تا 99 در حال تدوین آن هستند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی با اشاره به انتظار مردم برای کاهش قیمت‌ها و دوران بعد از لغو تحریم‌ها افزود: ارزانی کالاها از طریق افزایش واردات از خارج از کشور به هیچ عنوان در سیاست‌های دولت نیست بلکه سیاست اصلی ما ایجاد ارزانی از طریق افزایش تولیدات داخلی ناشی از سرمایه گذاری‌هایی است که از منابع خارجی و داخلی بعد از تحریم‌ها فراهم خواهد شد.

وی افزود: همه تلاش دولت در جهت بهره‌وری از ظرفیت‌های آزاد شده برای سرمایه گذاری‌های خارجی و داخلی در جهت افزایش تولید و صادرات خودمان خواهد بود.

آقای نوبخت با اشاره به سفرهای اخیر هیئت‌های اقتصادی کشورهای مختلف به ایران تصریح کرد: ما حتی برای این هیئت‌هایی که مستمراً وارد ایران می‌شوند پکیج‌هایی را آماده کرده‌ایم تا بدانیم از هر هیئت خارجی چه‌چیزی باید بخواهیم و از حضور آنها در چه زمینه‌ای استفاده کنیم ولی این به‌معنی در اختیار گذاشتن بازار کشور به آنها و زمینگیر کردن تولیدکنندگان داخلی با واردات نخواهد بود.

سخنگوی دولت در پایان تأکید کرد: این پیام را از سوی دولت به ملت بزرگ ایران می‌دهم که دولت در تلاش است تا در شرایط پساتحریم فضا را به‌گونه‌ای آماده کند که بتوانیم بیشترین بهره را از سرمایه گذاری‌های داخلی و خارجی متناسب با نیاز کشورمان ببریم.


ویدیو مرتبط :
واریز یارانه

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

توضیح نوبخت درباره روند حذف برخی دهک‌ها از جمع یارانه‌بگیران/ توافق مجلس و دولت برای فاز دوم هدفمندی



اخبار ,اخبار اقتصادی,توضیح نوبخت درباره حذف برخی دهک‌ها


اخبار اقتصادی - توضیح نوبخت درباره روند حذف برخی دهک‌ها از جمع یارانه‌بگیران/ هدفمندی فعلی با قانون فاصله زیادی دارد

معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور با اشاره به توضیحاتی درباره برخی اخبار مبنی بر حذف برخی دهک های بالای درآمدی جامعه از جمع یارانه‌بگیران گفت: آنچه تاکنون با عنوان هدفمندی یارانه ها در کشور اجرا شده، با اهداف قانونی فاصله زیادی دارد.

محمدباقر نوبخت در گفتگو با  مهر، در پاسخ به این سوال که سیاست دولت برای ادامه اجرای هدفمندی یارانه ها چگونه خواهد بود؛ چراکه برخی اعضای کابینه نظیر آقای ترکان اجرای هدفمندی را طرحی شکست خورده خوانده اند، اظهار کرد: هدفمند کردن یارانه ها یک قانون است و دولت آن را با عنوان یک ضرورت در کشور لازم به تعقیب می دانند.

وی با تاکید بر اینکه هدفمندی یارانه ها باید به شکل صحیح دنبال و اجرا شود، افزود: منتهی مراتب قطعا آنچه تاکنون با عنوان هدفمندی یارانه ها در کشور اجرا شده، با اهدافی که در قانون برای آن پیش‌بینی شده بود، فاصله زیادی دارد.

معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور با اشاره به ضعف های فعلی اجرای قانون هدفمندی یارانه ها تصریح کرد: به همین جهت دولت مصمم است در ادامه هدفمندی را به شیوه بهتری که ما را به اهداف اصلی اجرای این قانون نزدیک می کند، اجرا کند.

وی ادامه داد: در راستای اجرای این سیاست، چگونگی اجرای هدفمندی در دولت تدبیر و امید قرار است به زودی در قالب لایحه ای جداگانه به مجلس تقدیم شود.

نوبخت در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا دولت بنا دارد برخی دهک های بالای درآمدی جامعه را از جمع یارانه بگیران در لایحه مذکور حذف کند یا خیر؟، گفت: هر جزئیاتی مربوط به حذف برخی دهک‌های بالای درآمدی وجود داشته باشد، در لایحه اصلاح هدفمندی از سوی دولت اعلام خواهد شد.

سخنگوی دولت در پاسخ به این سوال که گفته می شود در لایحه دولت برای اصلاح شیوه اجرای هدفمندی یارانه‌ها حذف یک دهک قطعی شده و دولت در حال بررسی برای حذف دهک دوم بالای درآمدی از جمع یارانه‌بگیران است، خاطر نشان کرد: ما قطعا همه جزئیات برنامه دولت برای چگونگی ادامه هدفمندی را در لایحه تدوین خواهیم کرد و سپس آن را به نحو شایسته ای اطلاع رسانی می‌کنیم.
                                   .......................................................
توافق نوبخت و لاریجانی برای چالش بودجه استانها/ فاز دوم هدفمندی وارد بودجه می‌شود

سخنگوی کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی از توافق رئیس مجلس و معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور در خصوص تعیین تکلیف هدفمندی در لایحه بودجه 93 و بودجه استان ها خبر داد.

غلامرضا کاتب در گفتگو با خبرنگار پارلمانی مهر با اشاره به جلسه هیئت رئیسه کمیسیون تلفیق و با لاریجانی و نوبخت گفت: در این جلسه توافق کردیم قانون بودجه 93 به گونه ای تنظیم شود که هیچ استانی اعتبارات بخش های تملک دارایی اش بیشتر از 33 درصد کاهش نیابد تا توازن منطقه ای و عدالت اجتماعی رعایت شود.

وی با اشاره به رایزنی مجلس با دولت برای ارائه راهکار اجرای فاز دوم هدفمندی در قالب لایحه بودجه 93 گفت:دولت در این جلسه قول داد تلاش کند تا تکلیف اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها را در لایحه بودجه 93 مشخص کند و در قالب پیشنهاد به کمیسیون تلفیق ارائه دهد.

به گزارش مهر، اعتبارات بودجه ای کل کشور نسبت به قانون سال 92 به میزان 7.3 درصد کاهش داشته  و اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای نیز نسبت به قانون به میزان 33 درصد کاهش داشته است، اما نسبت به عملکرد دولت در سال جاری 3 برابر شده است .

با این حال پس از ارائه لایحه بودجه مجمع نمایندگان استان های کردستان، خوزستان، مازندران در اعتراض به بودجه استان هایشان تهدید به استعفا کردند که با وساطت هیات رئیسه مجلس استعفاها منتفی شد.
اخبار اقتصادی - مهر