اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

توضیح درباره ورود خبرنگار اسرائیلی به ایران


یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان این که خبرنگار رژیم صهیونیستی که به ایران سفر کرده بود جاسوس نبوده است گفت که برای جلوگیری از تکرار چنین اتفاقاتی خواستار جلوگیری از ورود متولدان اسراییل به ایران هستیم.

خبرگزاری ایسنا: یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان این که خبرنگار رژیم صهیونیستی که به ایران سفر کرده بود جاسوس نبوده است گفت که برای جلوگیری از تکرار چنین اتفاقاتی خواستار جلوگیری از ورود متولدان اسراییل به ایران هستیم.

محمد صالح جوکار درتوضیح آخرین بررسی‌ها از حضور خبرنگار رژیم صهیونیستی در ایران گفت: طبق بررسی‌های انجام شده از طریق وزارت اطلاعات و سایر نهادهای مربوطه این فرد تحت پوشش گردشگر با پاسپورت آمریکایی و از فرانکفورت آلمان در قالب توری با حضور 29 نفر دیگر به ایران آمده است.

وی افزود: سفر این فرد 14 روز به طول انجامیده که به استان‌های مختلف از جمله همدان رفته است و از سفرش گزارشی را در روزنامه‌ی رژیم صهیونیستی منتشر کرده و در آن مدعی شده که مردم بی صبرانه منتظر توافق هستند و مشکلات اقتصادی دارند.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: طبق بررسی‌های انجام شده این فرد جاسوس نبوده و حداقل فعالیت‌های جاسوسی در کشور نداشته و بیشتر قصدش گردشگری و تهیه گزارش بوده است، همچنین ارتباط گیری خاصی نداشته است.

جوکار با بیان این که این خبرنگار متولد اسراییل بوده است گفت: با توجه به این اتفاقات به دنبال این هستیم که افراد متولد رژیم صهیونسیتی اجازه ورود به این کشور را نداشته باشند چون ممکن است این افراد تحت پوشش سرویس‌های امنیتی بیگانگان با اهدافی وارد کشور شوند.

وی در پایان گفت که هنوز بررسی‌ها کامل نشده است و بعد از جمع بندی گزارش نهایی به کمیسیون ارائه می‌شود.

چندی پیش اورلی آزولای خبرنگار روزنامه اسرائیلی یدیعوت آهارانوت سفری 14 روزه به ایران داشته است که در آخرین اظهارنظر وزیر فرهنگ و ارشاد تأکید کرده که این فرد با پاسپورت اروپایی و در قالب گردشگر به ایران سفر کرده است.


ویدیو مرتبط :
سفر یک خبرنگار صهیونیست اسرائیلی به ایران!

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

توضیح درباره منع ورود نماینده ایران به آمریکا


معاون حقوقی و بین الملل وزارت امور خارجه کشورمان در واکنش به اقدام کنگره و دولت آمریکا در مورد گزینه پیشنهادی تهران برای تصدی مسئولیت نمایندگی ایران نزد سازمان ملل و تصویب قانونی برای منع ورود وی به نیویورک ، گفت: وزارت امور خارجه از طریق مکانیزم های حقوقی پیش بینی شده در سازمان ملل در حال پیگیری این موضوع است .

خبرگزاری مهر: معاون حقوقی و بین الملل وزارت امور خارجه کشورمان در واکنش به اقدام کنگره و دولت آمریکا در مورد گزینه پیشنهادی تهران برای تصدی مسئولیت نمایندگی ایران نزد سازمان ملل و تصویب قانونی برای منع ورود وی به نیویورک ، گفت: وزارت امور خارجه از طریق مکانیزم های حقوقی پیش بینی شده در سازمان ملل در حال پیگیری این موضوع است .

وی افزود: گزینه جایگزین برای آقای ابوطالبی در نظر نداریم و این مسئله را از طریق مکانیزم های حقوقی پیگیری می کنیم .

بر اساس این گزارش در پی معرفی حمید ابوطالبی معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور به عنوان نماینده ایران در سازمان ملل ، کنگره آمریکا به بهانه دست داشتن ابوطالبی در گروگانگیری سفارت آمریکا در ایران در سال 1358 با تصویب قانونی از ورود وی به نیویورک جلوگیری کرده است . دولت آمریکا نیز این اقدام کنگره را مورد تأیید قرار داده است .

حمید ابوطالبی پیش از این اعلام کرده بود که در جریان گروگانگیری سفارت آمریکا تنها در دوره ای به عنوان مترجم فعالیت داشته است .

ابوطالبی در واکنش به اقدام امریکا در تصویب قانون ممنوعیت ورود وی به امریکا در صفحه توییتر خود نوشت:آمریكا از نظر حقوقی رویه جدید و مسیر نوینی را إیجاد كرد، این كه با مصوبات پارلمان های ملی می توان تعهدات بین المللی كشور را زیر پا نهاد.

نمایندگی کشورمان در سازمان ملل متحد در نخستین واکنش به اعلام رسمی کاخ سفید مبنی بر خودداری از صدور روادید حمید ابوطالبی اعلام کرد: این تصمیم آمریکا نابخردانه و نقض آشکار حقوق بین الملل است.

وزیر امور خارجه کشورمان نیز پیش از این در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر  درباره اقدام امریکا در عدم صدور روادید برای سفیر جدید ایران در سازمان ملل، گفت: ما به امریکایی ها اعلام کردیم یکی از مجرب ترین و منطقی ترین و با سابقه ترین دیپلمات ها را برای نمایندگی ایران در سازمان ملل تعیین کرده ایم ، ‫ایشان سابقه سفارت در چندین کشور اروپایی من جمله ایتالیا و بلژیک و استرالیا را دارند.

وی ادامه داد: آقای ابوطالبی قبلا به عنوان دیپلمات جمهوری اسلامی مسئولیت و مدیر کل در وزارت امور خارجه مسئولیت داشته اند و ‬ ‫به نیویورک سفر کرده و در جلسات سازمان ملل شرکت کردند‬.باید اجازه  داد گروهی تندرو دستور کار حضور ایران در سازمان ملل را تعیین کنند‬.

ظریف تاکید کرد: ‫این رفتار برای ما قابل قبول نیست‬، سازو کارهایی در سازمان ملل وجود دارد و حسب مورد رفتار می کنیم.

وی ادامه داد: ایالات متحده به خوبی آگاهی دارد که این رفتار برای جمهوری اسلامی ایران قابل قبول نیست.