اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

توصیه‌هایی درباره آنفلوآنزای دانش‌آموزان



اخبار,اخبار اجتماعی, آنفلوآنزای دانش‌آموزان

برای اینکه کودکان در مدرسه دچار بیماری آنفلوآنزا نشوند و آن را به منزل منتقل نکنند، توصیه‌هایی وجود دارد که برخی از آنها در اینجا مطرح شده است.

امیر حسین قبادیان متخصص داخلی گفت: واکسن آنفولانزا معمولا برای همه افراد لازم نیست برخی از افراد که نیاز به تزریق واکسن آنفلونزا دارند، عبارتند از: افرادی که دچار نقص ایمنی هستند، افرادی که پیوند کلیه یا کبد شده اند، افرادی که طحالشان را درآورده اند، افرادی که بیماری قلبی و یا تنفسی دارند، گروه پزشکی و پرستاران .

وی در ادامه گفت: این واکسن در سال اول باید به میزان 2 عدد و به فاصله 1 ماه تزریق کرد، اما در سالهای بعد فقط سالی 1 عدد کافی است.

 

زدن این واکسن ها بهتر از نزدن آنهاست زیرا بسیاری از ویروس های مسبب آنفلونزا شناخته شده اند و این نوع واکسن ها می تواند 60 الی 70 درصد از ابتلای افراد به آنها جلوگیری کند.

قبادیان گفت: میزان تزریق واکسن آنفلولانزا در کودکان زیر 3 سال، به اندازه نصف واکسن می باشد و برای افراد بالای 3 سال نیز باید کامل تزریق شود ، این واکسن باید سالانه تزریق شود زیرا ویروس های آن جهش ژنی پیدا می کند.

وی بیان کرد: امکان آن وجود دارد که حتی با زدن واکسن نیز فرد به بیماری آنفلولانزا دچار شود، زیرا ممکن است این واکسن برای آن نوع ویروس جهت یافته نباشد.

توصیه هایی برای جلوگیری از انتقال آنفلوآنزا در بین دانش آموزان:
1. مراجعه سریع به پزشک.
2. استراحت فرد تا زمان به اتمام رسیدن آن بیماری.
3. استفاده از ماسک های تنفسی.
4. شستشوی مرتب دست ها.
5. پرهیز از دست دادن های غیرضروری.

اخبار اجتماعی - باشگاه خبرنگاران


ویدیو مرتبط :
توصیه های لازم به اولیا و دانش آموزان در فصل امتحانات

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

توصیه پزشکی به دانش‌آموزان در هوای آلوده



 

 

 

هوای آلوده

 

 

 

یک متخصص بیماری‌های داخلی گفت: دانش‌آموزان در هوای آلوده ماسک‌های مورد تأیید وزارت بهداشت را تهیه کرده و هر یک تا دو ساعت تعویض کنند.

به گزارش فارس اسماعیل زمانی در خصوص مضرات آلودگی هوا اظهار داشت: دی‌ اکسید نیتروژن، دی‌ اکسید گوگرد و مونوکسیدکربن از جمله گاز‌های بسیار خطرناکی هستند که افزایش آنها بر روی پوست، مو، چشم و ریه اثرات بسیار مخربی دارد.

وی ادامه داد: در حال حاضر هوای شهر تهران به علت افزایش این گازها بسیار آلوده است و مردم تهران خصوصاً دانش‌آموزان، برای خارج شدن از منزل، مسائل ایمنی را در زمینه سلامت خود و دیگران رعایت کنند.

این متخصص بیماری‌های داخلی افزود: به افراد و دانش‌آموزان توصیه می‌شود که حتی الأمکان از منزل خارج نشوند ولی اگر برای انجام کار و تحصیل از منزل خارج شدند، حتماً از ماسک‌های مورد تأیید وزارت بهداشت استفاده کنند و توجه داشته باشند که ماسک‌ها تنها برای استفاده در یکی دو ساعت مفید است و نمی‌توانند در طول روز از آن استفاده کنند.

زمانی تصریح کرد: از آنجایی که دانش‌آموزان دستگاه تنفسی حساستری دارند، خانواده‌ها و مسئولان مدارس باید در زمینه حفظ سلامتی آنها با رعایت قوانین و انجام اقدامات ضروری تلاش بیشتری داشته باشند.

وی بیان کرد: دانش‌آموزانی که مدرسه نزدیک منزلشان است، زمانی که از مدرسه خارج شدند، بدون توقف به سمت خانه حرکت کنند و آنهایی که سرویس دارند، راننده سرویس شیشه‌ها را بالا بکشد تا هوای آلوده به داخل نفوذ نکند.

این متخصص بیماری‌های داخلی با اشاره به اینکه خانواده‌ها موقتاً ورزش و به ‌خصوص کوهنوردی را کنار بگذارند، خاطرنشان کرد: به خانواده‌ها سفر به مناطق خوش آب ‌و هوا در این ایام توصیه می‌شود چرا که دور بودن از محیط آلوده بهترین پیشگیری و مناسب‌ترین درمان است..../تحلیل:عصرایران