اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

توزیع شیشه در برخی آرایشگاه‌های زنانه



اخبار,اخبار اجتماعی,مواد مخدر

 

زیدوند به شیوع مصرف شیشه در بین نوجوانان و جوانان اشاره کرد و افزود: در برخی از آرایشگاه‌های زنانه به بهانه زیبایی چهره و تناسب اندام، شیشه توزیع می‌شود که باید مردم در این زمینه آگاه شوند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی خطر اعتیاد زنان را برابر با خطر بمب هسته‌ای ارزیابی و بیان کرد: متأسفانه سن اعتیاد زنان بیش‌تر بین 15 تا 19 سال است که به واسطه آثار مخربی که در اجتماع بر جای می‌گذارد، بسیار خطرآفرین و نیازمند توجه است.

به گزارش ایسنا، محمد زیدوند در جلسه شورای فرعی مبارزه با مواد مخدر گفت: مسئله اعتیاد با توجه به اینکه چهارمین بحران دنیا محسوب می‌شود، بسیار اهمیت دارد.

وی بر لزوم اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر تأکید و بیان کرد: بعضأ ما شاهد اعتیاد یقه سفید در جامعه هستیم که به مصرف‌کنندگانی که از نظر سطح سواد و موقعیت اجتماعی در جایگاه مناسبی قرار دارند، اطلاق می‌شود.

وی در خصوص اقداماتی که در عمر 36 ساله انقلاب اسلامی انجام شده، اشاره و اظهار کرد: افزایش تعداد معتادان این نکته را یادآور می‌شود که اقدامات صورت گرفته با وجود تعدد، آنچنان که باید در حد انتظار مفید واقع نشده است.

زیدوند به شیوع مصرف شیشه در بین نوجوانان و جوانان اشاره کرد و افزود: در برخی از آرایشگاه‌های زنانه به بهانه زیبایی چهره و تناسب اندام، شیشه توزیع می‌شود که باید مردم در این زمینه آگاه شوند.

وی در خصوص سود حاصل از فروش مواد مخدر اظهار کرد: مافیای مواد مخدر در دنیا سالانه 500 تا 600 میلیارد دلار از فروش این مواد درآمد کسب می‌کنند و با پولشویی و اختلاس این پول را وارد چرخه اقتصادی کرده و گردش مالی قابل توجهی را در دنیا رقم می زند.

زیدوند از افزایش 36 درصدی کشت خشخاش افغانستان در سال 2013 نسبت به سال 2012 خبر داد و عنوان کرد: با تلاش‌ها و اقدامات فرهنگی ایران کشت خشخاش در استان‌های کشور افغانستان که با ایران همجوارند، کمتر شده است، ولی افزایش 1500 تنی خشخاش در سال 2014 در این کشور قابل توجه است.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان به بازی سیاست با جان انسان‌ها اشاره و بیان کرد: دشمنان به خاطر اهداف سیاسی خود مردم را به مصرف روانگردان و مواد مخدر با بهانه استعمال موادی که اعتیاد آور نیست، ترغیب می‌کنند.

به گفته‌ی زیدوند، طبق آمارها 67 درصد مبتلایان به اچ آی وی، 25 درصد قتل‌ها، 23 درصد خشونت‌ها، 40 درصد سرقت‌ها، 64 درصد زندانی‌ها و 51 درصد همسرکشی‌ها در کشورمان ناشی از سوءمصرف مواد مخدر بوده و خسارت‌ ناشی از مصرف موادمخدر در ایران سالانه بین 10 تا 20 هزار میلیارد تومان است.

به گزارش ایسنا، حسین بختیاری فرماندار اراک نیز گفت: مرکز اختصاصی درمان سرپایی مختص زنان در سطح شهر اراک را‌ه‌اندازی شده است.

وی از نقش رسانه‌ها در رابطه با اطلاع‌رسانی مطلوب در زمینه مبارزه با مواد مخدر تشکر و اظهار کرد: بمباران رسانه‌ای موجب آگاهی جوانان و خانواده‌ها خواهد شد.

بختیاری به لزوم حمایت از خانواده‌هایی که عضوی از آنها در دام اعتیاد گرفتار است، تأکید و بیان کرد: در این خانواده‌ها به علت اثر روانی که مسئله اعتیاد ایجاد می‌کند، تنش‌های روحی روانی اتفاق می‌افتد که نیاز به توجه دارد.

وی از تحمیل اعتیاد به برخی از معتادان اشاره و عنوان کرد: برخی از معتادین بواسطه خانواده ‌یا محیطی که در آن زندگی می‌کرده‌اند در سنین پایین به دام اعتیاد افتاده‌اند‌ یا برخی از زنان به واسطه اعتیاد و اجبار همسرانشان گرفتار شده‌اند و این افراد باید با رفتاری به دور از خشونت به اجتماع بازگردانده شوند.
اخبار اجتماعی - ایسنا

 


ویدیو مرتبط :
توزیع شیشه در آرایشگاه ها و باشگاه ها

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

توزیع مخدر شیشه در آرایشگاه‌های زنانه



اخبار,اخباراجتماعی ,مخدرهای صنعتی

مصرف شیشه در چند هفته اول موجب بروز بی اشتهایی شده و کاهش وزن افراد را به دنبال دارد هر چند که، این بی اشتهایی طبیعی نیست و فردی که به این روش وزن کم می‌کند، مانند فردی مریض وزن کم کرده و عملا قسمت‌هایی از بدنش را از دست می‌دهد

 در حالی که چاقی و اضافه‌وزن از دغدغه‌های فکری بسیاری از زنان است برخی از مسئولان آرایشگاه‌های زنانه از ناآگاهی زنان و البته غفلت برخی مسئولان استفاده کرده و زنان و دختران را به مصرف شیشه برای تناسب اندام تشویق می کنند. این در حالی است که بسیاری از مردم به ویژه زنان تصور می‌کنند که شیشه اعتیادآور نیست اما، کارشناسان اعتیاد معتقدند که شیشه به همان اندازه که موجب بالا رفتن حس هوشیاری و سرخوشی می‌شود و فرد را به اوج می‌رساند به همان سرعت افول می‌کند و موجب بروز افسردگی، خستگی شدید و ناتوانی می‌شود.هر چند مصرف شیشه در آرایشگاه‌های زنانه تا همین چند سال پیش تکذیب می‌شد اما، واقعیت‌هایی که در این باره وجود دارد باعث شده است مسئولان به این معضل اذعان کنند.
 
به گزارش آرمان، 27 دی امسال دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی خطر اعتیاد زنان را برابر با خطر بمب هسته‌ای ارزیابی و بیان کرد: متأسفانه سن اعتیاد زنان بیشتر بین 15 تا 19 سال است که به واسطه آثار مخربی که در اجتماع بر جای می‌گذارد، بسیار خطرآفرین و نیازمند توجه است. محمد زیدوند آن زمان بر توزیع شیشه در برخی آرایشگاه‌های زنانه تاکید کرد. این در حالی است که بر اساس یک باور غلط برخی افراد فکر می‌کنند شیشه اعتیادآور نیست.

شیشه بر خلاف اعتقاد بسیاری از مردم  که اعتیادآور نیست به شدت  موجب وابستگی فرد به آن شده  و فرد بعد از هر بار استفاده ولع بیشتری به مصرف آن پیدا می‌کند.  یک روانشناس با بیان این مطلب و درباره اثرات منفی شیشه به آرمان می گوید: افزایش ضربان قلب، احساس رخوت، شل شدن عضلات صورت، ضعیف شدن تنفس، کاهش اشتها، یبوست و تهوع  از اثرات شیشه است و از آنجا که مواد مخدر باعث تغییر رنگ  و رو و لاغر شدن افراد می‌شود برخی از دختران و زنان به مصرف این ماده روی می‌آورند.

 

مسعود براتی با اشاره به اینکه در چند سال اخیر با طیف بیشتری از افراد مصرف کننده شیشه رو‌به رو شده‌ایم که زنان نیز در این طیف قرار گرفته‌اند می‌گوید: زنان و دختران تصور می‌کنند که شیشه لاغر می‌کند و باعث حفظ تناسب اندام آنها می‌شود اما، لاغری با شیشه موجب لاغری برخی از اندام‌های حیاتی می‌شود و تغییرات زیادی را در بدن زنان ایجاد می‌کند.

 باید به سرعت وزن کم می کردم
شیوا 25 ساله دانشجوی گرافیک است و تا چهار ماه دیگر مراسم ازدواجش برگزار می‌شود. او می‌گوید: اضافه وزن داشتم و این برای دختران در لباس عروسی اصلا خوب نیست. برای لاغر شدن به یکی از باشگاه‌های ورزشی مراجعه کردم. باید به سرعت وزن کم می‌کردم و برای مراسم عروسی آماده می‌شدم. شیوا با اشاره به اینکه پس از سه ماه ورزش و تمرین تغییر چندانی در کم کردن وزن خود ندیدم می‌گوید: کم کم داشتم از لاغر شدن مایوس می‌شدم که مربی باشگاه گفت شیشه بکش سریع تر لاغر می‌شوی اعتیاد هم ندارد.

 

من هم بدون فکر، کشیدن شیشه را شروع کردم و در مدت یک ماه  خیلی لاغر شدم اما به شیشه اعتیاد پیدا کردم. او  تاکید می‌کند: خانواده‌ام از موضوع  مطلع شدند و مرا نزد یکی از مشاوران مرکز ترک اعتیاد بردند. من دوست نداشتم  ترک کنم اما ناراحتی خانواده‌ام را دیدم و فکر اینکه نامزدم بفهمد و مرا ترک کند آزارم داد و شیشه را ترک کردم.

افزایش گرایش به شیشه
یک عضو مرکز مطالعات اعتیاد درباره علل گرایش زنان به شیشه به آرمان می‌گوید: در حال حاضر گرایش زنان به مصرف مواد مخدر نسبت به قبل افزایش پیدا کرده و  به دلیل اینکه شیشه یکی از مواد مخدر است که مصرف آن تمرکز را افزایش می‌دهد عده‌ای از دانشجویان و کسانی که کارشان نیازمند تمرکز بیشتری است گرایششان به مصرف آن بیشتر می‌شود.

علی حامدی ادامه می‌دهد: مصرف شیشه در چند هفته اول موجب بروز بی اشتهایی شده و کاهش وزن افراد را به دنبال دارد هر چند که، این بی اشتهایی طبیعی نیست و فردی که به این روش وزن کم می‌کند، مانند فردی مریض وزن کم کرده و عملا قسمت‌هایی از بدنش را از دست می‌دهد و ظاهر بدی پیدا می‌کند.

 

به گفته او در دنیای امروز زنان توجه زیادی به تناسب اندام خود دارند و زنانی را داریم که برای کاهش وزن رو به مصرف شیشه آورده‌اند یا حتی در بسیاری از مواقع برخی در آرایشگاه‌ها این ماده را توزیع و توصیه می‌کنند که تناسب اندام پیدا خواهید کرد اما، آنقدر شیشه سنگین است که فرد را معتاد می‌کند و قادر به کنار گذاشتن آن نیست.

 باورهای غلط باعث گرایش زنان به شیشه شده است
یک آسیب‌شناس هم درباره علل گرایش زنان به شیشه به آرمان می‌گوید: دوستان ناباب و روابط خارج از قاعده در میان برخی زنان افزایش پیدا کرده که عاملی برای گرایش زنان به شیشه است. به گفته امان‌ا... قرایی مقدم اعتقادات و باورهای دینی و حیا کم رنگ شده و آرایشگاه‌های زنانه‌ای در شهرها وجود دارد که به بهانه لاغری به زنان مصرف شیشه را توصیه می‌کنند. همچنین شب‌نشینی و پول زیادی نیز از عوامل گرایش زنان به شیشه است. او معتقد است: وقت گذرانی، نارضایتی خانوادگی از نظر روابط عاطفی و سرخوردگی موجب گرایش به شیشه در میان زنان شده است.

 رواج مخدرهای صنعتی بین دختران
رواج اعتیاد بین دختران از سنتی به صنعتی رفته که این امر نگران کننده است. یک کارشناس موادمخدر با بیان اینکه مصرف آسان، دسترسی راحت و ارزان مواد مخدر صنعتی موجب گرایش بیشتر به مصرف این مواد شده گفت: مصرف کنندگان مواد مخدر سنتی به دلیل وابستگی بیش از حد و حالت کندکنندگی این مواد روی به مصرف مواد مخدر صنعتی آورده‌اند.

محمد مرادی می‌گوید: ریشه مواد مخدر سنتی گیاهانی مانند خشخاش و شاه دانه است ولی مواد مخدر صنعتی موادی هستند که از فرمول‌های شیمیایی ساخته می‌شوند.

 

سه ماده مخدر قرص‌های اکس، شیشه و  ال اس دی در تقسیم بندی مواد مخدر صنعتی قرار می‌گیرد اما به اشتباه ماده مخدر کراک که ریشه گیاهی تریاک دارد در سال‌های اخیر جزو این دسته از مواد مخدر قرار گرفته است.شیشه و قرص‌های اکس سردمداران مواد مخدر صنعتی هستند و ماده مخدر  ال اس دی  به دلیل کمیاب بودن از رده مواد مخدر صنعتی خارج شده و کراک جایگزین آن شده است. موضوعی که عمق این مساله را بیشتر می کند پایین آمدن سن مصرف مواد و گرایش نسل جوان جوامع مختلف به سمت مصرف مواد مخدر و به ویژه مخدرهای صنعتی است. 


 اخباراجتماعی  -  آرمان