اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

تهرانی ها دنبال چه گوشی‌ هایی هستند؟


برای رسیدن به درک درست نسبت به این که ایرانی‌ها و البته بهتر است بگوییم تهرانی‌ها دنبال چه گوشیهایی هستند، به بازار گوشی‌ها در تهران سر زدیم.

خبرگزاری ایسنا: برای رسیدن به درک درست نسبت به این که ایرانی‌ها و البته بهتر است بگوییم تهرانی‌ها دنبال چه گوشیهایی هستند، به بازار گوشی‌ها در تهران سر زدیم.

"دوست دارم یه گوشی تپل مثل اپل بگیرم" این جمله را پسری که روی صندلی در مجتمع پایتخت نشسته می‌گوید.

معمولا اکثر مردم حداکثر یک میلیون تومان برای تلفن‌همراه خرج می‌کنند ولی عده‌ای هم هستند که به دنبال مدل‌های روز می‌آیند. این را یک فروشنده می‌گوید و تاکید می‌کند: اگر پول داشتم آخرین مدل را خریداری را می‌کردم ولی با توجه به وضع مالی‌ام در حال حاضر می‌توانم نوکیا 1100 بخرم.

هنگامی که از این فروشنده در مورد رده‌بندی برندهایی که مردم بیشتر به دنبال آن می‌آیند پرسیدم، پاسخ داد: اول سامسونگ، دوم اپل، سوم سونی و بعد هم اچ.تی.سی.

اما یکی از افرادی که برای خرید گوشی به بازار آمده نظر متفاوتی دارد و می‌گوید: هیچ وقت سامسونگ نمی‌خرم چون یاد یخچال و یا تلویزیون می افتم و به نظرم سونی و اچ.تی.سی مدل‌های جالبتری دارند.

عده‌ای از خریداران هم ترجیح می‌دادند یک گوشی معمولی داشته باشند و پول خود را برای خرید یک تبلت با امکانات کامل صرف کنند.

اکثر افرادی که با آن‌ها صحبت شد، حداکثر تا قیمت یک میلیون تومان را برای خرید گوشی اختصاص می دادند و وقتی از آن‌ها در مورد بهترین برندهای گوشی سوال می‌شد، معمولا جواب می‌دادند اپل، سامسونگ، سونی یا اچ.تی.سی.

اما یکی از خریداران گوشی معتقد بود: اگر کوشی کارایی خوبی داشته باشد به نظرم اصلا قیمتش مهم نیست. من گوشی‌ای می خواهم که وقتی آن را در دستم می گیرم، بتوانم 90 درصد فعالیت‌هایم را انجام دهم. تنها زمانی به سراغ رایانه خواهم رفت که با نرم‌افزاری تخصصی کار داشته باشم.

در رابطه با این موضوع مرتضی افراسیابی - کارشناس گوشی‌های تلفن همراه - معتقد است که ایرانی‌ها در انتخاب برند در بازار محدود هستند؛ هنگامی که برای خرید به بازار مراجعه می‌کنند اکثرا با مدل‌های سامسونگ، سونی، اچ.تی.سی، ال.جی و یا نوکیا روبرو خواهند شد.

به گفته او در ایران رویه‌ای ایجاد شده که تجربه‌ی 10 سال پیش را به امروز انتقال می‌دهند به طوری که اگر با 10 نفر در مورد کیفیت گوشی‌هایی مثل ال.جی صحبت کنیم، شاید 9 نفر از آن‌ها تعجب کنند. این درحالی است که این برند سال‌ها است که تغییر کرده و در حال حاضر برند چهارم در دنیای موبایل محسوب می‌شود.

وی در رابطه با بودجه‌ای که معمولا کاربران برای خرید گوشی‌ صرف می‌کنند افزود:‌ کاربران معمولا با هزینه‌ای بین 700 هزار تومان تا یک میلیون تومان به دنبال گوشی‌های خوب هستند و اگر قصد داشته باشند که در این محدوده خرید کنند معمولا باید یک یا دو نسل قدیمی از گوشی‌های روز را بخرند.

او همچنین برند سامسونگ را برای کاربران ایرانی تکراری دانست و عنوان کرد: در حال حاضر کاربران ایرانی به دنبال تجربه جدیدتری هستند با این حال فکر می کنم سامسونگ بیشترین فروش را داشته باشد. فروش گوشی‌های سونی هم پیشرفت خوبی داشته و سونی این فروش را به اسم خود در لوازم صوتی و تصویری مدیون است.

به تاکید این کارشناس کاربران باید در نظر داشته باشند که به دنبال چه مشخصاتی هستند، اگر یک گوشی ارزان قیمت تا سقف یک میلیون تومان می‌خواهند که حداقل یک پردازنده دو هسته‌یی داشته باشد مثلا می‌توانند به سراغ هوآوی یا ال.جی بروند و اگر از دوربین گوشی بیشتر استفاده می کنند بهتر است سونی را انتخاب کنند. در مورد کیفیت برند هم هوآوی در ارزان قیمت‌ها و اچ.تی.سی گزینه‌های مناسبی هستند.

افراسیابی در رابطه با مشخصات سخت افزاری هم گفت: اگر خودم بخواهم گوشی بخرم و بودجه‌ای زیر یک میلیون داشته باشم به سراغ ال.جی یا هوآوی خواهم رفت و با بودجه‌ای بین یک میلیون تا یک میلیون و 500 هزار تومان، انتخاب‌هایی در سامسونگ و ال.جی خواهم داشت. اما با بودجه‌ای بین یک میلیون و 500 هزار تومان تا دو میلیون میتوان در سونی انتخاب‌های خوبی داشت و برای بالای دو میلیون تومان هم اچ.تی.سی وان را انتخاب می‌کنم.

اما شما به عنوان یک کاربر ایرانی طرفدار چه گوشی‌هایی هستید و چقدر بابت خرید تلفن همراه دلخواه‌تان پول خرج خواهید کرد؟

در جدول زیر قیمت حدودی بعضی از تلفن‌های همراه در بازار انتخاب شده است:

ردیف

مدل گوشی

قیمت (تومان)

1

Huawei G600

712000

2

LG Optimus Vu P893

1239000

3

Nokia Lumia 920

1629000

4

Sony Xperia Z

1779000

5

Samsung Galaxy S4

2050000

6

HTC One-32

2299000

7

iPhone5-32

2879000



ویدیو مرتبط :
روزگار شلوغیه خانم تهرانی(هدیه تهرانی با 3 فیلم جدید)

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

۹۸ درصد زنان تهرانی گوشی شوهر خود را چک می‌کنند



اخبار,اخبار اجتماعی ,طلاق در ایران

یکی از مشکلات عمده طلاق در ایران عدم اعتماد بین زوجین و خیانت به یکدیگر است، آمارهای تکان دهنده ای در این زمینه ها وجود دارد که گویای چنین مشکلاتی است
۹۸ درصد زنان تهرانی گوشی شوهر خود را چک می‌کنند

 عضو شورای فرهنگی اجتماعی زنان گفت:۹۸درصد از خانم‌های تازه ازدواج کرده در تهران گوشی موبایل همسر خود را چک می‌کنند و دائما از او می‌پرسند:"کی بهت زنگ زد؟"، "به کی پیامک دادی؟" که این موضوعات متأسفانه یکی از عوامل مهم طلاق در ایران است.

به گزارش آنا، دکتر فرشته روح‌افزا عضو شورای فرهنگی اجتماعی زنان در شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور این خبر را در هفدهمین مراسم ازدواج دانشجویی دانشگاه پیام نور استان اصفهان بیان کرد.

اهم اظهارات وی بدین قرار است:
مدل زندگی در جامعه کنونی ما مدل زندگی صحیحی نیست و اگر مدل زندگی اسلامی در جامعه ما وجود داشت زندگی های مشترک بهتری میان زوجین بود.

درست است که دنیای غرب در تکنولوژی از ما پیشرفته تر هستند و ما به دلیل آنکه بشر نیاز به پیشرفت دارد می بایست از آنها علم بیاموزیم ولی این دلیل نمی شود که در مباحث سبک زندگی ما بخواهیم از آنان تقلید کنیم چرا که آنها خود در این مسائل با مشکل مواجهند و در مسائل خانواده به صورت علمی پیشرفتی نداشته و موفق نبوده اند.

اگر بخواهیم سبک زندگی اسلامی را برای شروع یک زندگی مشترک انتخاب کنیم نمی توانیم قسمتی از آن را حذف کنیم و فرهنگی غربی جایگزین آن کنیم چرا که اینگونه شیوه ها برای زندگی به نتیجه نمی رسد و باعث پاشیده شدن زندگی ها از هم خواهد شد.

مدل زندگی در جامعه ما مدل زندگی اسلامی نیست و نشأت گرفته از سبک زندگی غربی است که در آن نگاه به "زوجیت" جایگاهی ندارد و این خود باعث جدایی پس از ازدواج خواهد بود.

البته قوانین خوبی هم در دولت های غربی وضع شده که امنیت در ازدواج ها را بالا می برد؛ برای مثال قانونی که می گوید نصف درآمد حاصل از دست رنج شوهر متعلق به همسر او خواهد بود. حدود 70 درصد از خانواده های آمریکایی به صورت قراردادی زندگی می کنند و متعهدانه با هم ازدواج می کنند.

دوره نامزدی در فرهنگ جوامع غربی گاها تا 15 سال یا بیشتر ادامه می یابد و ممکن است زوجین هنوز برای ازدواج اطمینان کاملی نداشته باشند حتی اگر دارای فرزند هم شوند و عقد نکرده باشند به زندگی خود ادامه می دهند تا شاید پس از آن به کلیسا بروند و مراسم ازدواج خود را برگزار کنند.

در فرهنگ غربی به دلیل اینکه زوجین از انتخاب خود مطمئن نیستند رابطه های عاطفی ناپایدار شکل می گیرد، حال اینکه ریشه ناپایداری عاطفی چیست و این ریشه ها در فرهنگ ما هم وجود دارد یا خیر بحث قابل توجهی است که نیاز به تحقیق و بررسی دارد.

 یکی از مشکلات عمده طلاق در ایران عدم اعتماد بین زوجین و خیانت به یکدیگر است، آمارهای تکان دهنده ای در این زمینه ها وجود دارد که گویای چنین مشکلاتی است؛ 98 درصد از خانم های تازه ازدواج کرده در تهران گوشی موبایل همسر خود را چک می کنند و دائما از همسر خود می پرسند: "کی بهت زنگ زد؟"، "به کی پیامک دادی؟" و ... که این موضوعات متأسفانه یکی از عوامل اصلی طلاق در ایران می باشد.

طبیعی است که در هر موضوعی از زندگی بخواهیم رفتاری را الگو قرار دهیم می‌بایست دستاورد های آن الگو را هم بپذیریم و چون ما در ایران عمدتاً روش غربی را برای زندگی جامعه خود در نظر گرفته ایم باید منتظر دستاورد آن که بالا رفتن آمار طلاق است باشیم.

مشکل دیگری که در دنیا وجود دارد این است که هویت بسیاری از کودکان به دلیل عدم ازدواج والدین نامعلوم است و حدود 20 میلیون فرزند در دنیا وجود دارند که پدران خود را نمی شناسند، این موضوعی بود که چندی پیش باعث شد تا یکی از این کودکان 17 نفر را در مدرسه ای در آمریکا بکشد چرا که به گفته خودش مادر او تا کنون 5 مرد را به عنوان پدر به او معرفی کرده و بعدا هم در دادگاه گفته که بی تقصیر است.

همچنین آماری در سال 2007 منتشر شد که در سال رقمی بالغ بر 1714643 کودک (در جهان) از زنان ازدواج نکرده متولد می شوند و آماری غیر رسمی و نگران کننده هم از ایران درباره سقط جنین گویای مرگ روزانه 1000 انسان به وسیله سقط جنین است.

آماری دیگر از کشور آمریکا متوسط مردم آمریکا عمده عمر خود را در زندگی ازدواج نکرده به سر می برند و موفق به ازدواج نمی شوند. راضی نشدن به یک نفر در زندگی مشترک یکی از مهمترین مشکلات خانواده در غرب است.

متأسفانه دختران در ایران به دلیل بالا بردن سطح توقعات خود در ابعاد مختلف تحصیلی، مادی و ... موفق به ازدواج نشده و آمارها نشان می دهند که بالای 70 درصد از دانشجویان دختر مقاطع دکتری مجرد می‌مانند و نیمی از دخترانی که وارد دانشگاه می شوند موفق به ازدواج با هم کُفو سطح تحصیلات خود نمی شوند که فاصله سطح تحصیلات باعث سرکوب‌های خانواده و نهایتا به طلاق منجر می شود.

 

اخبار اجتماعی - آنا