اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

تنبیه شدن روحانی توسط معلم دوم دبستان!


حسن روحانی در کتاب خاطرات خود، درباره دوران دبستان و ضعف درسی در این دوران، به تنبیه معلم بابت اشتباه در پاسخ‌گویی به جدول ضرب اشاره کرده و می‌نویسد: اولین و آخرین باری که از معلم کتک خوردم، در همین کلاس و برای جدول‌ضرب بود.

مشرق نیوز: حسن روحانی در کتاب خاطرات خود، درباره دوران دبستان و ضعف درسی در این دوران، به تنبیه معلم بابت اشتباه در پاسخ‌گویی به جدول ضرب اشاره کرده و می‌نویسد: اولین و آخرین باری که از معلم کتک خوردم، در همین کلاس و برای جدول‌ضرب بود.

معلم کلاس از من پرسید 9.9 تا؟ در جواب به‌جای 81، گفتم: 18 و همین باعث شد معلم با خط‌کشی که در دست داشت، به دست من بزند!

ثلث اول کلاس دوم با مشکلات فراوان گذشت و در ثلث دوم، به‌خصوص در ثلث سوم وضع درسی من کمی بهتر شد. گرچه تا پایان سال همچنان وضع درسی من متوسط و حتی ضعیف بود، ولی بالاخره قبول شدم و از اینکه کلاس دوم را با موفقیت طی کردم و تجدیدی نیاوردم، خوشحال بودم.

البته روحانی در صفحه 40 کتاب می‌گوید که در کلاس‌های چهارم، پنجم و ششم همیشه شاگرد اول بودم و بی انصافی است اگر این را نقل نکنیم.

[1] - خاطرات حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی، تهران، مرکز اسناد انقلاب اسلامی، ج اول، 1388،ص .37


ویدیو مرتبط :
تنبیه معلم

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

نمایندگان جمهوری خواه کنگره آمریکا: تحریم جدید با وجود "روحانی" تنبیه رای دهندگان ایرانی است



نمایندگان جمهوری خواه کنگره آمریکا,تحریم جدید ایران

نمایندگان جمهوری خواه کنگره آمریکا: تحریم جدید با وجود "روحانی" تنبیه رای دهندگان ایرانی است

اگر دولت اوباما با وجود انتخاب روحانی همچنان بر رویکرد اعمال تحریم های بیشتر عیله ایران تمرکز کند، حکومت ایران دیگر انگیزه زیادی برای آمدن پای میز مذاکره نخواهد داشت و در عوض انگیزه بیشتری به حکومت ایران خواهد داد تا برنامه های هسته ای خود را به طور جدی دنبال کند.

همزمان با بالا گرفتن بحث هایی در آمریکا درباره رویکرد دولت اوباما در قبال انتخاب حسن روحانی به ریاست جمهوری و برنامه هسته ای ایران، دو نماینده جمهوری خواه مجلس نمایندگان آمریکا با نگارش مقاله ای نوشتند که آمریکا باید از فرصت انتخاب روحانی بهترین استفاده را کند.

 

به گزارش عصر ایران " کیت الیسون " و " جیم مکدرموت" دو نماینده جمهوری خواه مجلس نمایندگان آمریکا با نگارش مقاله ای که وب سایت  " پولیتیکو" آن را منتشر کرده، به دولت اوباما توصیه کرده اند که به جای اعمال تحریم های بیشتر علیه ایران، از فرصت انتخاب روحانی برای حل و فصل مشکلات در روابط دو جانبه به ویژه در مساله هسته ای استفاده کنند.

 

این دو نماینده در این مقاله با اشاره به اینکه " روحانی " یکی از منتقدان جدی سیاست های دولت احمدی نژاد در 8 سال گذشته بوده است، انتخاب او را غیر منتظره می خوانند و نشانه ای از تغییر محتمل در سیاست های ایران می دانند.

 

آنها در ادامه با اشاره به برخی مواضع روحانی در جریان رقابت های انتخاباتی و بعد از آن از جمله تاکید او بر تعامل مثبت و سازنده با جامعه جهانی و عدم استقبال او از تنش بیشتر در روابط خارجی با آمریکا ، می نویسند:" روحانی فرصتی است که آمریکا می تواند با استفاده از آن هم از گزینه تسلیح ایران به سلاح هسته ای جلوگیری کند و هم از ورود به عرصه یک جنگ ویرانگر با ایران که ممکن است به یک جنگ منطقه ای گسترده منجر شود جلوگیری کند و این  هر دو تامین کننده منافع ایالات متحده آمریکا است."

 

این دونماینده جمهوری خواه در ادامه از دولت اوباما خواسته اند که بیش از ایران تحریم های جدیدی علیه ایران وضع نکنند، چون بنا به گفته آنها تحریم های جدید با وجود انتخاب روحانی ، تنبیهی علیه رای دهندگان خواهان "تغییر و میانه روی" در ایران خواهد بود و پیامی به آنها و رهبران شان می فرستد که ایالات متحده آمریکا صرف نظر از اینکه چه کسی در ایران سر کار باشد تنها می خواهد با ایران از در تقابل در آید و فشارهای فلج کننده علیه ایران اعمال کند.

 

این دو نماینده می افزایند اگر دولت اوباما با وجود انتخاب روحانی همچنان بر رویکرد اعمال تحریم های بیشتر عیله ایران تمرکز کند، حکومت ایران دیگر انگیزه زیادی برای آمدن پای میز مذاکره نخواهد داشت و در عوض انگیزه بیشتری به حکومت ایران خواهد داد تا برنامه های هسته ای خود را به طور جدی دنبال کند.

 

در ادامه این مطلب این دو نماینده جمهوریخواه اعلام کرده اند که امریکا برای رویکرد جدید خود در قبال ایران باید سه گام بردارد :

 

نخست: وزارت خارجه تحت ریاست جان کری باید رویکرد عدم تماس و گفتگوی رسمی با ایران را کنار بگذارد؛

 

دوم : ایران و آمریکا توافق کنند بدون پیش شرط و در مورد همه موارد برجسته مورد اختلاف به طور دو جانبه و رودررو گفتگو کنند و در نهایت اینکه رویکرد کنگره در قبال ایران باید علاوه بر تحریم یک رویکرد جدید دیپلماتیک و تاکید بر مساله حقوق بشر متمرکز شود.

 

سوم: این دو نماینده پیشنهاد کرده اند برای پیگیری این رویکرد جدید در کنگره بهتر است مجالس قانونگزاری آمریکا (مجلس نمایندگان و سنا) یک "فرستاده ویژه " برای پیش بردن تعامل و گفتگوهای دو و چند جانبه با ایران تعیین کند.

 

این دو نماینده کنگره آمریکا در خاتمه گفته اند با وجود همه اینها گشودن دریچه تعامل با ایران کار ساده ای نخواهد بود و نیاز به عزم و اراده و کار طاقت فرسا و صبر و تحمل است و در نهایت اینکه :" یک دیپلماسی دقیق و پایدار تنها و بهترین راه آمریکا برای جلوگیری از دست یابی ایران به سلاح هسته ای و آغاز یک جنگ جدید و ویرانگر در منطقه خاورمیانه خواهد بود."/عصرایران