اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

تملیک دارایی بنگاه‌های بدهکار غلط است


رئیس کل بانک مرکزی نسبت به رفتار بانکها با واحدهای تولیدی که قادر به بازپرداخت تسهیلات دریافتی نیستند، هشدار داد و گفت: تملیک دارایی های بنگاه‌های تولیدی بدهکار بانکی توسط بانکها غلط است.

محمود بهمنی خطاب به بانکها در مورد بنگاه‌ها و واحدهای تولیدی دارای بدهی معوق گفت: نباید اینگونه تصور شود که تمام واحدهای تولیدی دارای بدهی معوق مجرم هستند، بلکه بانکها برای بازپرداخت تسهیلات باید به واحدهای تولیدی که قدرت بازپرداخت تسهیلات دریافت شده قبلی را ندارند، کمک کنند.

رئیس کل بانک مرکزی بر تقسیم بندی واحدهای تولیدی و جداسازی آنها از افرادی که به عمد بدهی بانکها را بازپرداخت نمی کنند، تاکید و بیان کرد: بسیاری از واحدهای تولیدی فعالیت تولیدی و اقتصادی دارند، اما به مشکلات مالی برخورد کرده اند.

وی افزود: برخی از واحدهای تولیدی نتوانستند نقدینگی مورد نیاز را تامین کنند و به همین دلیل در بازپرداخت تسهیلات بانکی دچار مشکل شده اند، بنابراین باید بین اینگونه بنگاهها و افرادی که مثلا در بخش بازرگانی تسهیلات دریافت و کالای خود را وارد کرده، فروخته و به پول خود رسیده اند اما تسهیلات دریافتی از بانکها را بازپرداخت نکرده اند، تفاوت قائل شد.

بهمنی با تاکید بر اینکه این افراد یا باید پول بانکها را پس دهند و یا اینکه کالا را بدهند، عنوان کرد: باید واحدهای تولیدی با واحدهای غیر تولیدی و بخشهای بازرگانی و غیره از یکدیگر تفکیک شوند.

رئیس کل بانک مرکزی با تاکید بر اینکه نباید با واحدهای تولیدی مشکل دار برخوردهای سختی را در بازپرداخت تسهیلات داشته باشیم، اظهارداشت: برخی از واحدهای تولیدی دارای نیروی کار با تعداد بالا هستند و باید تمام این موارد توسط بانکها در نظر گرفته شود.

وی بر راه اندازی مجدد بنگاهها و واحدهای تولیدی مشکل دارد تاکید و تصریح کرد: گماردن ناظر برای واحدهای تولیدی می تواند موثر واقع شود.

به گفته بهمنی، صدور اجرائیه، تملیک اموال و غیره واحدهای تولیدی توسط بانکها به هیچ وجه موثر نخواهد بود، زیرا به طور حتم اگر واحد تولیدی در اختیار صاحب آن بماند، کارآیی و عملکرد بهتری خواهد داشت تا اینکه به تملک بانکها در آید، این امر مانند این است که فرزند را از مادر گرفته و به زن پدر بدهیم، هیچگاه زن پدر دلسوزتر از مادر نخواهد بود.

وی تملیک واحدهای تولیدی بدهکار بانکی توسط بانکها را اشتباه توصیف کرد و افزود: این در حالی است که باید با افراد متخلفی که از بانکها تسهیلات دریافت کرده اند و در جاهایی غیر از آنچه که باید به مصرف رسانده اند، برخورد شدید شود.

رئیس کل بانک مرکزی عنوان کرد: در عین حال باید به واحدهای تولیدی که دارای نیروی انسانی کار هستند، کمک کرده تا به چرخه اقتصادی و تولیدی بازگردند.

منبع : خبرگزاری مهر

باز نشر: مجله اینترنتی Bartarinha.ir


ویدیو مرتبط :
چرا به مخاطره افتادن همه دارایی ها در یک کار ضعف بنگاه های کوچک است؟

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

باورهای غلط درباره شامپوها



 

شامپو

 

از زماني که اولين توليدکننده صنعتي شامپو در دهه 1930، اين فرآورده را در مقياس کوچک توليد نمود تا زمان حال که اين محصول پرفروش‌ترين محصول بهداشتي شده است، زمان زيادي مي‌گذرد. با اين وجود در مورد شامپو باورهاي غلطي وجود دارد که بسياري از آنها ناشي از تبليغات شرکت‌هاي تجاري است.

 

تاثير شامپوها با آب گرم افزايش پيدا مي‌کندبسياري از افراد عادت دارند سر خود را با آب گرم بشويند و معتقدند اين کار چربي موها را تميزتر کرده و شامپو نيز بهتر کف مي‌کند. اما اين باور تا حد زيادي نادرست است.

 

بهتر است قبل از مصرف شامپو، موها را با آب ولرم بشوييد. هنگام آبکشي موها، ابتدا با آب گرم و در انتها با آب ولرم و حتي سرد موها را بشوييد تا منافذ غدد چربي پوست سر بسته شوند. اين کار موجب مي‌شود تا موها ديرتر چرب شوند. استفاده از آب گرم به تنهايي توصيه نمي‌شود.

 

شامپو

 

شستشوي مو هرچه بيشتر، بهتر

 

برخي معتقدند بايد هر روز موهايشان را شامپو بزنند. برخي نيز معتقدند هفته اي يک بار شامپو بزنند. در حقيقت فاصله شامپوکردن موها بستگي به نوع مو دارد. به طور کلي مواد شوينده براي زدودن چرک و آلودگي‌هاي محيطي و ترشحات چربي و غدد عرق استفاده مي‌شود.

 

اگر موهايتان زود کثيف و چرب مي‌شود، دفعات شستشو را مي‌تواند افزايش دهيد، اما بايد به خاطر داشته باشيد که شستشوي زياد همراه با شانه زدن، موجب شکستگي موها مي‌شود.

 

در مورد موهاي چرب، حداکثر هفته‌اي 3 بار شستشو با شامپوي مخصوص موي چرب توصيه مي‌شود.به خاطر داشته باشيد غلافي که به طور طبيعي دور مو وجود دارد، همراه مقداري چربي که از غدد چربي پوست سر ترشح مي‌شود، مانند لايه‌اي روي ساقه مو را گرفته و مانع تبخير آب در ساقه مو مي‌شود. اگر اين غلاف آسيب ببيند، قدرت نگهداري آب کم و در نهايت مو خشک و شکننده مي‌شود که يکي از علت‌هاي مهم آن شستشوي زياد و مصرف مواد شوينده نامناسب است.

 

 

شامپوها هرچه قوي‌تر، بهتر

 

هرچند شامپوهاي قوي موهاي چرب را بهتر تميز مي‌کنند، اما مصرف آن در درازمدت به هيچ وجه توصيه نمي‌شود.

 

چنانچه مو و پوست سرتان چرب باشد، بهتر است از شامپوي گياهي استفاده کنيد، چون شستشوي مرتب مو با شامپوهاي قوي و شيميايي به موي سر آسيب مي‌رساند.

 

به ياد داشته باشيد يک شامپو بايد قدرت پاک کنندگي ملايمي‌ داشته باشد. شامپويي که کل چربي موها را بزدايد، شامپوي مطلوبي نيست.

 

شامپو

 

شامپوهاي ويتامينه، مو را تقويت مي‌کنند

 

تمام کساني که از شامپوهاي ويتامينه يا تقويت کننده استفاده مي‌کنند، از پانتنول در داخل شامپو استقبال مي‌کنند. اين ويتامين، به عنوان حالت دهنده و نرم‌کننده در شامپوها، اسپري مو و حالت دهنده‌هاي مو مصرف فراواني دارد. در فرآورده‌هايي که به منظور مراقبت از مو توليد مي‌شوند، پانتنول ميزان آب ساقه مو و در نتيجه الاستسيته آن را افزايش مي‌دهد. پانتنول مي‌تواند از مناطق فاقد کوتيکول وارد ساقه مو شود و حالت پذيري، درخشش و نرمي‌مو را افزايش داده و از الکتريسيته ساکن آن بکاهد. با تمام اين خواص مثبت، پانتنول تاثيري بر افزايش ضخامت مو به طور دايم ندارد. در واقع به علت جذب آب توسط اين ويتامين، موها قدري ضخيم‌تر به نظر مي‌رسند که البته پس از مدتي از بين مي‌رود.

 

حتي به گفته بسياري از متخصصان، تقريبا تمامي ‌ويتامين‌ها براي رشد موها ضروري هستند، اما بايد بدانيد:بسياري از ويتامين‌ها كه نام آنها روي شامپوها درج مي‌شود، اصولا به داخل مو نفوذ نمي‌كنند و ذكر نام آن ها صرفا يك نوع تبليغ تجاري محسوب مي‌شودو استفاده از اين ويتامين ‌ها هيچ تاثيري روي موهاي شما نخواهد داشت.

 

حامل‌هاي ويتامين بايد طوري باشند تا ويتامين بتواند فعاليت خود را حفظ كند و از طرفي نبايد با ويتامين تركيب شود يا آن را غيرفعال يا تجزيه كند. همچنين بايد شرايط نفوذ ويتامين به مو را فراهم كند. در طول ساخت، در بسته‌بندي نهايي و در طول مصرف، بايد ويتامين در فرم فعالش باقي بماند. مهم تر از همه اين‌كه، ويتامين بايد به بافت هدف خود برسد. اين شرايط سخت توليد باعث شده بسياري از شامپوها و محصولات آرايشي و بهداشتي مربوط به مو كه ادعاي ويتامينه بودن مي‌كنند، در حقيقت خالي از ويتامين موثر باشند.

 

 

شامپوهاي تقويتي باعث رشد مو مي‌شوند

 

شامپوهاي تقويتي موجب رشد مو نمي‌شوند و اين باور يكي از رايج‌ترين باورهاي غلط در مو و شامپو است كه سالانه در تمام دنيا موجب فروش ميليون‌ها شامپوي تقويتي موي سر مي‌شود، زيرا شامپوهاي تقويت كننده ملكول‌هاي بزرگي دارند كه جذب پوست سر نمي‌شوند.

 

در عين حال، اين شامپوها مانند لايه اي روي ساقه مو را مي‌پوشانند و باعث ترميم آسيب‌هاي آن مي‌شوند، اما بر رشد مو تاثيري ندارند. حتي اگر رشد مو كم است علت آن شامپو نيست، چون بزرگ‌ترين خاصيت يك شامپو تميز كنندگي موست و بزرگ‌ترين آسيبي كه ممكن است موها ديده باشند آسيب‌ديدگي به علت استفاده از رنگ‌هاي مو و دكلره كردن و ... است كه براي اين كار هم شامپوهاي مخصوصي وجود دارد.

 

 

بعضي شامپوها جلوي ريزش مو را مي‌گيرند

 

بسياري از مردم شامپوهاي گران‌قيمت ويتامينه را براي جلوگيري از ريزش مو مي‌خرند. در حالي كه استفاده از شامپوها و لوسيون‌هاي حاوي ويتامين‌ها اصولا تاثيري در جلوگيري از ريزش مو ندارند و پس از شستشو با آب نيز تقريبا از دست مي‌روند، بنابراين افزودن اين ها به مواد شوينده ارزش چنداني ندارد.

 

ويتامين‌ها به ويژه ويتامين‌هاي C و E خاصيت ضد راديكال‌هاي آزاد را دارند و در سطح پوست اگر به حالت ثابت باقي بمانند، مي‌توانند تا اندازه‌اي در پيشگيري از آسيب‌هاي پوستي در مقابل نور آفتاب موثر باشند، ولي روي موهايي كه فاقد خواص پوست زنده هستند، چنين اثراتي ندارند.

 

اكثر شامپوهايي كه تحت عنوان جلوگيري از ريزش مو با قيمت‌هاي گزاف فروخته مي‌شوند، در واقع شامپوهاي بسيار ملايمي‌هستند كه به ساقه مو آسيب نمي‌رسانند و به نوعي ساقه موهاي باقي‌مانده را محافظت مي‌کنند.