اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

تلویزیون با این برنامه مردم را غافلگیر کرد


شامگاه شنبه اول تیر ، برخی از بخش های خبری سیما در قالب یک مستند به چرایی انتخاب و پیروزی حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری پرداختند؛ برنامه ای که با عنوان «چرا روحانی» پخش شد و بینندگان را غافلگیر کرد.

عصر ایران: شامگاه شنبه اول تیر ، برخی از بخش های خبری سیما در قالب یک مستند به چرایی انتخاب و پیروزی حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری پرداختند؛ برنامه ای که با عنوان «چرا روحانی» پخش شد و بینندگان را غافلگیر کرد.

چرا که ابتدا تصور می شد شاهد تکرار نگاه و ادبیات یکسویه رادیکال ها در ادعای انتساب رییس جمهور منتخب به اصول گرایان باشیم اما آنچه در تصویر  دیده و شنیده شد متفاوت بود:


- پس از مدت ها چهره شهروندانی را می دیدیم که همه روزه در کوی و خیابان می بینیم ؛با ظاهر ها و پوشش های متفاوت. همچنین سخنانی را می شنیدیم که در کوی و خیابان ومحل کارو تاکسی یا اداره و مغازه نیزمی شنویم. حتی یکی گفت رای نداده است. پیشتر در گزارش هایی از این دست چهره های متنوع دیده نمی شد و انگار یک سخن را از چند زبان می شنیدیم.

- دراین گزارش تایید شد که انصراف عارف و حمایت هاشمی و خاتمی از روحانی در تغییر نتیجه و پیش بینی نظرسنجی ها در 48 ساعت آخر موثر بوده است.
این در حالی است که در یک هفته پس از اعلام نتایج شماری از اصول گرایان اصرار داشته اند این تاثیر را انکار کنند.
با این که تصویر هاشمی و خاتمی را نشان ندادند اما در همان یک دقیقه و بیان سریع نیز این سخن صریح قابل تامل بود. هر چند هیچ یک از مصاحبه شوندگان  به رای به روحانی به خاطر نظر خاتمی اشاره نکرد اما دلایل دیگر همان سخنانی است که از زبان شهروندان می شنویم.

- سمت و سوی مستند «چرا روحانی» به این سو بود که نقش مناظره های تلویزیونی را از هر عامل دیگری موثر تر معرفی کند که این نکته نیز باز یک واقعیت بود و قابل انکار نیست چرا که مناظره سوم نقش موثری در تصمیم نهایی رای دهندگان ایفا کرد خاصه این که با انصراف عارف جایی برای تردید باقی نماند.

در رقابت تلویزیون ایران با شبکه های ماهواره ای فارسی زبان تا کنون مهم ترین مزیت نسبی  صدا و سیمای جمهوری اسلامی برنامه های ورزشی و مسابقات فوتبال بوده است. چنانچه روند پخش مستنداتی مانند « چرا روحانی » ادامه یابد سیما می تواند به مزیت نسبی تازه ای دست یابد. مزیتی که برای رسانه رسمی کشور می تواند اعتبارآفرین باشد.

این نکات ستایش آمیز البته به این معنی نیست که کاستی ها به تمامی مرتفع شده و این روند الزاما ادامه می یابد.اما شرط انصاف اقتضا می کند در کنار انتقادها به این رویکرد نیز توجه شود: عیب مِی جمله بگفتی هنرش نیز بگوی... .


ویدیو مرتبط :
غافلگیر شدن خواننده در برنامه زنده

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

قلعه‌نویی: پس از برد کره به مردم دروغ گفتیم/ تلویزیون 10 تا 12 برنامه علیه من ساخت



آیا یک ربع فوتبال بازی کردن جلوی ازبکستان پیشرفت است؟

قلعه‌نویی: پس از برد کره به مردم دروغ گفتیم/ تلویزیون 10 تا 12 برنامه علیه من ساخت

سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: امیدوارم برابر پیکان بازی خوبی ارائه دهیم و مانند بازی با سپاهان به نتیجه خوبی دست پیدا کنیم.

 

اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

امیر قلعه‌نویی در نشست خبری پیش از دیدار تیمش برابر پیکان گفت: پیش از آنکه بخواهم درباره این بازی صحبت کنم، دو نکته را باید بیان کنم؛ اول اینکه صحبت‌هایم در نشست خبری بازی با سپاهان انگار به برخی افراد برخورده است. منظور من از آن صحبت‌ها این بود که فوتبال باید به دست فوتبالی‌ها باشد. نباید حرف من به کسی بربخورد. هرچند افرادی مثل سردار رویانیان یا سرهنگ جعفری در فوتبال زحمت کشیده‌اند و هر کاری که به عنوان مدیر لازم بوده انجام داده‌اند، اما حرف من این است که هر کسی باید سر جای خودش باشد. دولت 98 درصد پول فوتبال را می‌دهد پس بهتر است که این بودجه را در اختیار اهل فن قرار دهد.

وی ادامه داد: مسئله دوم درباره تیم ملی است. حالا که کفاشیان درباره کی‌روش اعلام موضع کرده است می‌گویند که او پس از باخت برابر ازبکستان مظلوم واقع شده است. کفاشیان هر کاری که یک مدیر لازم بوده را انجام داده، هم مربی بزرگ خارجی آورده و هم همه چیز از جمله تعطیلی لیگ را در اختیار او قرار داده است. اما با این حال کفاشیان ایرادهای زیادی در کارش دارد و این در حالی است که او مدیری از جنس ورزش است. کفاشیان پس از پیروزی برابر کره آدم خوبی بود و حالا که تیم ملی برابر ازبکستان باخته، بد شده است؟ خودم این تجربه تلخ را دارم. وقتی ما زیر باران به حریف باختیم من محاکمه شدم، اما وقتی مربی خارجی زیر باران باخت گفتند استوک کفش‌ها خراب بوده است!

وی در ادامه درباره بازی فردای تیمش برابر پیکان هم گفت: ویسی هم از دوستان خوب من است و هم از سرمایه‌ها و مربیان آینده فوتبال ماست. طبیعتا بازی سختی برابر پیکان خواهیم داشت، اما خوشحالم که برابر تیمی بازی می‌کنیم که نگرش مربی و بازیکنانش بازی هجومی است. همچنین بازیکنان خودم را ستایش می‌کنم که جلوی سپاهان یک بازی معرفتی، فنی، تاکتیکی داشتند و امیدوارم که فردا هم بازی خوبی برابر پیکان داشته باشند. بازی قبلی پیکان را برابر ملوان دیدم. آن‌ها تغییراتی در بازی خود داشتند.

قلعه‌نویی ادامه داد:‌وقتی آدم مسئولیتی را بر عهده می‌گیرد باید خدا را در نظر داشته باشد. کما اینکه یک بار درباره حرمت قلم این حرف را زدم و برخی بدون اینکه منظور من را بفهمند از من شکایت کردند، این حرف درباره گزارشگران بازی‌ها هم صدق می‌کند. من وقتی بازی پیکان و ملوان را دیدم از گزارش گزارشگر بازی لذت بردم. او هر جا هر کدام از دو تیم لیاقت داشتند تعریف می‌کرد و بیشتر کارشناسی فنی می‌کرد تا گزارش، اما زمانی که ما از جام ملت‌ها بازگشتیم کانال‌های مختلف تلویزیون 10 تا 12 برنامه علیه من پخش کردند و حتی من را در فراکسیون مجلس محاکمه کردند. این نشان می‌دهد که برنامه‌ای علیه من داشتند وگرنه من در کارهایم همیشه خدا را در نظر گرفته‌ام و برای کارم هیچ گاه به هیچ مدیری زنگ نزدم و پشت هیچ دری بست ننشستم.

قلعه‌نویی ادامه داد: باید واقعیت‌ها را بپذیریم. آمار تماشاگران فوتبال ما به 3 هزار نفر کاهش پیدا کرده است. در حالی که توجه رسانه‌ای و هزینه‌ها در فوتبال بیشتر شده، چرا باید جمعیت تماشاگران اینقدر کم شود. بارها گفته‌ام که قداست‌ها نباید زیر پا گذاشته شود و مربیان، بازیکنان و مدیران رو در روی هم قرار بگیرند. بارها در تلویزیون این اتفاق رخ داده است. این مسائل دردی از فوتبال دوا نمی‌کند. اگر من علیه همکارم حرف بزنم یا داوران علیه یکدیگر مصاحبه کنند، هیچ مشکلی حل نمی‌شود. این شرایط را فقط فوتبالی‌ها می‌توانند بهبود دهند چون خاک فوتبال را خورده‌اند. آقایان در تلویزیون می‌خواهند از این کانال به آن کانال بروند تا مشهور شوند. در حالی که اگر این اتفاق هم بیفتد محبوب نمی‌شوند.

وی درباره تیم ملی و احتمال حضورش در کادر فنی این تیم هم گفت: تاکنون هیچ بحثی در این رابطه با من نشده است. کفاشیان هم که موضع خود را در حمایت از کادر فنی اعلام کرده است. همه فکرم در حال حاضر موفقیت با استقلال است چون به این تیم تعهد دارم. بارها نشان داده‌ام که کارم را نیمه کاره رها نمی‌کنم. اتفاقا جلسه‌ی خوبی با آقای فتح‌الله‌زاده داشتم که در آن برنامه خود را برای نیم فصل به ایشان ارائه دادم تا بتوانیم با اتخاذ تصمیم‌های مناسب و جذب بازیکنان جدید این تیم را تقویت کنیم. کفاشیان هم نظر خوبی درباره کادر فنی و ثبات آن داشت، اما سوال این است که چرا این حرف‌های خوب درباره کی‌روش هست ولی درباره دایی و امثال او نبود.

وی ادامه داد: من همیشه گفته‌ام که نباید مربیان به راحتی تغییر کنند و مدیران باید آرامش داشته باشند اما یکی از کارشناسان گفته است که فوتبال ما پیشرفت کرده و سوال اینجاست که کدام پیشرفت؟ آیا یک ربع فوتبال بازی کردن جلوی ازبکستان پیشرفت است؟ در بازی‌های گذشته تیم ملی فقط یک بازی برابر بحرین خوب بودیم که آن هم برابر 20 درصد بحرین بازی کردیم و مشکلات سیاسی آن کشور را هم همه می‌دانند. ما وقتی کره را بردیم به مردم دروغ گفتیم و حالا هم که از ازبکستان باخته‌ایم باز هم دروغ می‌گوییم. ما فوتبال را هم تهدید می‌دانیم و هم فرصت. اگر آن را یک فرصت بدانیم باید به شاخ و برگش نیز بپردازیم که همان برنامه‌ریزی و سپردن کار به اهل فن است.

وی درباره‌ی توجه به فوتبال پایه نیز گفت: اگر نگاه کوتاهی به فوتبال امیدهایمان بیندازیم می‌بینیم که مشکلات ما خیلی زیاد است. من از تیم خودم مثال می‌زنم ورزشگاه مرغوب‌کار به یک پارکینگ تبدیل شده است. کیفیت زمین، رختکن و سرویس بهداشتی‌اش اصلا مناسب نیست. ضمن اینکه کشورهای اروپایی از چند سال پیش برنامه‌های خود را تا سال 2020 تدوین کرده‌اند اما قانون ورزش ما قائم به فرد است. باید وزارت ورزش قانونی داشته باشد که وقتی آقای عباسی رفت، همه طرح‌ها را با خودش نبرد و همه چیز از نو شروع نشود. همین باشگاه استقلال تاکنون 30 بار چارت عوض کرده است.

قلعه‌نویی در پایان گفت: به عنوان یکی از مسائلی که باید به آن بپردازیم، باید بگویم که در حال حاضر همه باید دست به دست هم بدهیم و کسی مثل علی دایی را به عنوان کاندیدا برای ریاست AFC معرفی کنیم. او نباید در شرایطی کار کند که یک هفته در میان آنقدر حرص بخورد که رگش بیرون بزند./ایسنا