اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

تلاش کلینتون برای همراهی کشورهای خلیج فارس علیه ایران



 

 

تلاش کلینتون برای همراهی کشورهای خلیج فارس علیه ایران

 

کلینتون پیش از این نیز با رد برآوردهای اسرائیل درباره تاخیر در پیشرفت برنامه هسته ای ایران وعده داد: واشنگتن به فعالیت های بیشتری در زمینه تحریم ایران برای تسلیم این کشور دست خواهد زد.

هیلاری کلینتون در نخستین مرحله از سفر به چند کشور منطقه خلیج فارس در ابوظبی مدعی شد: تحریم های بین المللی علیه ایران به ویژه در زمینه مانع سازی در روند پیشرفت برنامه هسته ای ایران در حال ثمردهی است.

به گزارش عصر ایران، وزیر امور خارجه آمریکا روز دوشنبه در گفت وگو با شبه عربی زبان "ام بی سی" که در جمع تعدادی از دانشجویان انجام شد گفت: جدیدترین تحلیل ها (درباره برنامه هسته ای ایران) می گوید که تحریم ها در حال نتیجه دادن است. تحریم ها، تحقق آرمان های هسته ای ایران را بسیار سخت کرده است. ایران با مشکلات فنی روبه رو شده که برنامه زمانبدی اش را به تاخیر انداخته است.

وی ادامه داد: ما برخی مشکلات را در ایران می بینیم اما سئوال اصلی این است که چگونه تهران را قانع کنیم که سلاح هسته ای منجر به امنیت بیشتر برای ایران نخواهد شد و قدرت این کشور را افزایش نخواهد داد بلکه، عکس این موضوع اتفاق می افتد.

کلینتون پیش از این نیز با رد برآوردهای اسرائیل درباره تاخیر در پیشرفت برنامه هسته ای ایران وعده داد: واشنگتن به فعالیت های بیشتری در زمینه تحریم ایران برای تسلیم این کشور دست خواهد زد.

هدف از سفر پنج روزه وزیر خارجه آمریکا به منطقه خلیج فارس تقویت تحریم ها علیه ایران و پی گیری تحولات عراق اعلام شده است.

کلینتون علاوه بر ابوظبی به دبی، مسقط و دوحه نیز سفر خواهد کرد.

گروه 1+5 متشکل از پنج عضو دائم شورای امنیت (آمریکا، انگلیس، فرانسه، چین و روسیه) به علاوه آلمان قرار است در روزهای آینده در استانبول مذاکراتی را با سعید جلیلی دبیر شورای عالی امنیت ملی درباره پرونده هسته ای کشورمان داشته باشد.

پیش از این نیز کاترین آشتون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا از رد دعوت تهران از چند کشور اروپایی برای بازدید از تاسیسات هسته ای ایران خبر داده بود.

کلینتون گفت: پیش بینی رئیس سابق سازمان جاسوسی اسرائیل درباره برنامه هسته ای ایران نباید به تاخیر در تصمیم گیری جامعه بین الملل برای ادامه اعمال فشار بر تهران از طریق تحریم ها و دیگر وسایل شود.

چند روز پیش از این مئیر داگان در مراسم تودیع خود از ریاست سازمان جاسوسی خارجی اسرائیل (موساد) مدعی شد که برنامه هسته ای ایران با کندی به پیش می رود و ایران تا قبل از سال 2015 به بمب اتمی دست نمی یابد.

کلینتون همچنین در مصاحبه ای با خبرنگاران همراه اش در هواپیما و قبل از رسیدن به منطقه خلیج فارس با بیان عبارت "زمان بندی برنامه هسته ای ایران به اندازه تلاش های بین المللی برای تحریم ایران مهم نیست. تلاش های بین المللی برای رسیدن به این تضمین که ایران در هیچ زمانی برای تولید سلاح هسته ای تلاش نکند ادامه دارد."

وی افزود: فکر نمی کنم (بیان زمان بندی برنامه هسته ای ایران ) به کسی در منطقه خلیج فارس یا کسی در کشوری که ایران وعده نابودی آن را داده احساس راحتی بدهد.

کلینتون در عین حال گفت که نظرات داگان نشانه ای از اعتماد جدید اسرائیل به اعمال تحریم هایی علیه ایران به رهبری آمریکا و اقداماتی برای توقف یا تاخیر در برنامه هست ای ایران است.

وزیر امور خارجه آمریکا در عین حال هشدارهای داگان را تکرار کرد و از احتمال کاربرد زور علیه ایران سخن به میان آورد و وعده داد با هر حمله ای از ایران علیه منافع اسرائیل یا آمریکا، مقابله خواهد کرد.

کلینتون تاکید کرد که مطمئن است تحریم های فعلی علیه ایران دارای بسیار تاثیر گذار هستند.

این دومین سفر دوره ای کلینتون به خلیج فارس در دو ماه گذشته است.

رویترز می نویسد: هدف از این سفر تاکید بر تعهدات امنیتی آمریکا به هم پیمانانش در خلیج فارس است...../تحلیل:عصرایران


ویدیو مرتبط :
طعنه جالب رهبر انقلاب به برخی کشورهای حاشیه خلیج فارس

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تلاش عربستان برای تشکیل اتحادیه بین کشورهای عرب خلیج فارس: می خواهیم به ایران بگوییم که پایش را از گلیمش درازتر نکند!



اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

بحرین: بین دو تا سه کشور اتحادیه ایجاد می شود؛

تلاش عربستان برای تشکیل اتحادیه بین کشورهای عرب خلیج فارس: می خواهیم به ایران بگوییم که پایش را از گلیمش درازتر نکند!

سمیرا رجب وزیر اطلاع رسانی بحرین در این مورد گفت: ما در اجلاس سران کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس در مورد اتحاد تمامی کشورهای خلیج به بحث خواهیم نشست، نه فقط اتحاد میان عربستان سعودی و بحرین.

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب :  سمیرا رجب وزیر اطلاع رسانی بحرین در این مورد گفت: ما در اجلاس سران کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس در مورد اتحاد تمامی کشورهای خلیج به بحث خواهیم نشست، نه فقط اتحاد میان عربستان سعودی و بحرین.

به گزارش سرویس بین الملل انتخاب، منامه اعلام کرده است که همه اعضای شورای همکاری خلیج فارس با طرح اتحاد عربستان سعودی - بحرین موافق هستند، هدف از اجرای این طرح ایجاد یک بلوک اقتصادی و سیاسی قدرتمند، علیه نفوذ ایران شیعه است.

سمیرا رجب اظهار داشت: فکر می کنم که حداقل بین دو تا سه کشور اتحادیه ایجاد شود.

همچنین، شاهزاده خلیفه بن سلمان نخست‌وزیر بحرین در گفتگو با روزنامه الریاض گفت:  گزینه ی تشکیل اتحادیه خلیج فارس ضروری شده است.

وی در ادامه از آمادگی کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس برای استحکام روابط امنیتی و دیپلماتیک خود با بکدیگر برای مقابله با مسائلی چون بهار عرب و اختلافات با ایران سخن گفت.

شیخ خلیفه بن سلمان آل خلیفه افزود: انتظار دارم در نشست جدید شورای همکاری کشورهای خلیج فارس طرح اتحاد بیشتر این کشورها پیش برود.

به گزارش سرویس بین الملل انتخاب، یک منبع در گفتگو گلف نیوز گفت: تشکیل اتحادیه توسط کشورهای خلیج فارس با هدف انتقال و ارسال این پیام به ایران است: پای تان را ار گلیم تان درازتر نکنید و فکر نکنید که می توانید تاریخ و وضعیت جغرافیایی را تغییر دهید.

همچنین روزنامه السفیر به نقل از یک منبع نوشت: تشکیل اتحادیه توسط اعراب خلیج فارس در مقابل پیشنهاد تشکیل اتحادیه تهران و بغداد توسط دولت ایران است.

السفیر نوشت: شینده های حاکی از آن است که کویت تصمیم دارد که با تشکیل اتحادیه مخالفت کند.

 

به گزارش سرویس بین الملل انتخاب، شیخ صباح الخالد الصباح می‌گوید: کویت به هیچ وجه تصمیم ندارد در این زمینه تصمیمی اتخاذ کند و منتظر مانده است تا ببیند که نتیجه بررسی‌های کمیته تخصصی خلیج فارس که در حال بررسی پیشنهاد ملک عبدالله که در نشست قبلی شورای همکاری در ریاض مطرح کرد، چیست.

همچنین، احمد السعدون، رئیس پارلمان کویت در سال 2011 با اشاره به عربستان سعودی گفت: اتحاد ما با کشورهایی که زندان هایشان پر از کسانی است که تنها جرمشان ابراز عقیده است، سخت هست.

بنابراین گزارش، انتظار می رود چندین کشور دیگر از جمله قطر با تشکیل چنین اتحادیه ای مخالف کنند./انتخاب