اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

تغییر کسب و کارها در 5 سال آینده


عضو هیأت مدیره شرکت ارتباطات سیار ایران در دومین کنفرانس «دولت همراه»، تکنولوژی‌های جدید از جمله اسمارت‌فون‌ها را عامل تحولات زندگی در چند سال آینده دانست.

خبرگزاری ایسنا: رسول سرائیان در دومین کنفرانس «دولت‌همراه، آرمان شهرالکترونیک» که امروز در مرکز همایش‌های بین‌المللی دانشگاه شهیدبهشتی برگزار شد، با بیان اینکه در پنج سال آینده تأثیرات بنیادی در روند دیجیتالی‌شدن زندگی مردم شکل می‌گیرد گفت: این تغییرات پارادایم‌های جدید را شکل می‌دهد و تغییرات اساسی در کسب و کار، سبک زندگی رفتار مردم و ... ایجاد می‌شود.

عضو هیأت مدیره همراه اول با بیان اینکه تلفن‌همراه نقش اصلی را در تغییر این پارادایم ایفا می‌کند، گفت: جوانان نسل هزاره سوم که به آنها نسل y (جوانان بین ۱۲ تا ۳۲ سال) می‌گویند. مهم‌ترین بخش از نیروی کار تا پایان سال ۲۰۲۰ را تشکیل می‌دهند که برخلاف نسل قبل، معلم والدین خود هستند و چگونگی استفاده از تکنولوژی را به آن‌ها آموزش می‌دهند.

سرائیان در ادامه گفت: نسل y از نظر اقتصادی بیشترین پول را در دنیا خرج می‌کند و ارزش اقتصادی آنها بیش از ۲.۵ تریلیون دلار است، ۸۰ درصد این نسل اسمارت‌فون دارند و ۹۴ درصد از آنها از این طریق به اینترنت وصل می‌شوند.

وی تصریح‌کرد: دولت همراه دولتی است که بتواند با استفاده از تکنولوژی‌های جدید بهره‌وری خود را بالا برد، همراه اول از سال گذشته بحثی جدی را در این زمینه شروع کرده و با استفاده از دو پلتفرم داخلی و خارجی به قوه قضائیه، وزارت بهداشت، شرکت پست، شهرداری تهران، وزارت ورزش و جوانان و نیروی انتظامی بر بستر سرویس‌های USSD، SMS، IVR و اپلیکیشن خدمت‌رسانی می‌کند.

سرائیان با بیان اینکه ظرف یک‌سال گذشته بالای ۴۰ میلیون اسمارت‌فون در ایران خریداری شده است گفت: دولت باید یک الزام استراتژیک در مورد تحولات پارادایم جدید نوآوری داشته باشد و یک پروژه ملی در این زمینه تعریف شود تا با بومی‌سازی این تغییرات، خودمان داخل کشور رشد و بهره‌وری را به دست بگیریم.

در این مراسم، سیدحسن سیدموسوی، دبیر علمی کنفرانس و مشاور مدیرعامل همراه اول نیز با بیان اینکه به کارگیری تلفن‌همراه توسط عموم مردم برای دریافت سرویس های جدید بر پایه ارتباطات سیار با توجه به خاصیت «درهر کجا»، «درهر زمان» و «مقرون به صرف بودن» در حال افزایش است گفت: این موضوع اپراتورها را به سمتی پیش می‌برد تا با ارائه خدمات داده و مبتنی بر وب و دولت الکترونیک کاهش درآمد ناشی از تماس تلفنی را جبران کنند.

موسوی در ادامه گفت: اجزای اکوسیستم دولت همراه بر پنج اصل «قابلیت همکاری»، «امنیت»، «بازبودن»، «انعطاف پذیری» و «مقیاس پذیری» و بر پایه استانداردهای دولت همراه استوار است و خود قادر به بهبود اثربخشی در ارتباطات نیز است.

 مهم‌ترین مسأله در این بخش، مقوله تغییرات و چرخه عمر فناوری در حوزه خدمات اینترنت و همراه است که لازم است با ترغیب بخش خصوصی و عمومی برای همکاری در راستای تطبیق با فناوری‌های جدید صورت گیرد.

دومین کنفرانس ملی دولت همراه، با هدف ارتقای کیفیت و کمیت خدمات و تسهیل در ارائه اطلاعات شفاف به مخاطبان، همچنین فرهنگ‌سازی و جلب اعتماد مردم برای مشارکت هوشمندانه در این زمینه، با ارائه ۳۶ مقاله منتخب در شش نشست تخصصی، ۱۲ کارگاه آموزشی و برپایی نمایشگاه جانبی از میان برترین شرکت‌های ارائه دهنده فناوری‌های نوین در این حوزه برگزار شد.

در این کنفرانس که چهارشنبه ۱۸ شهریورماه به کار خود پایان می‌دهد، یک مقاله با موضوع «ارائه یک چارچوب کار دولت همراه مبتنی بر مدل تداوم کسب و کار در اپراتورهای موبایل باند پهن» توسط سیدموسوی و دو کارگاه، با عناوین، «دولت همراه، تجربیات موفق» و «راه کارهای سازمانی»، توسط صیدی از سوی همراه اول ارائه می‌شود.


ویدیو مرتبط :
فناوری پخت نان درمنزل ، رستورانها و تغییر آینده کسب و کار نانوایی ها

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

مشاغل در 20 سال آینده تغییر میكند



 

انقراض نانواها ،خرید پا درفوتبال


مشاغل در 20 سال آینده تغییر میكند

 

گزارشی دولتی در انگلستان اعلام می کند پیشرفت های علمی و ادامه یافتن تغییرات جوی می تواند به صورت ناگهانی مشاغل و حرفه های موجود در جهان را تغییر داده و متحول سازد.

بر اساس این گزارش ، باید حرفه هایی مانند قصابی، نانوایی و شمعدانی سازی را فراموش کرد زیرا طی 20 سال آینده مشاغلی مانند کشاورز سطوح عمودی ، خلبان فضایی و سازنده قطعات یدکی بدن انسان جایگزین مشاغل قدیمی خواهند شد. به بیانی دیگر تغییرات سریع آب و هوایی و پیشرفت رو به جلوی علم و فناوری باعث خواهد شد مشاغلی که در حال حاضر ناشناخته و غیر واقعی به نظر می آیند به واقعیت تبدیل شده و از محبوبیت ویژه ای در میان انسانها برخوردار شوند.

شرکت Fast Future از گروهی از متخصصان و اندیشمندانی که آینده بشر را پیش بینی می کنند درخواست کرد پیشرفت احتمالی دانش و نوآوری را قبل از اشاره به مشاغل خاص پیش بینی کنند. نتیجه این بررسی ها لیستی 110 تایی از مشاغل بود که از این میان 20 شغل برای مطالعه انتخاب شدند.

بر این اساس مشاغلی حیاتی مانند پزشکی و کشاورزی به استفاده از رایانه ها و روباتها وابستگی شدیدی پیدا خواهند کرد و مشاغلی که با روابط اجتماعی در ارتباط است گسترش پیدا کرده و از این رو شبکه های اجتماعی نیز رو به پیشرفت بیشتر خواهند گذاشت.

یکی از جالب توجه ترین پیشرفتها در زمینه دانش و مشاغل جدید به واقعیت تبدیل شدن تولید اندامهای بدن انسان است. به این معنی که شغلی به نام تولید کننده اندامهای مختلف بدن به وجود آمده و میزان تقاضا در این صنعت رو به رشد خواهد گذاشت.

فناوری نانو نیز از جمله فناوری هایی است که بر اساس این گزارش پیشرفت قابل توجهی کرده و بیشترین پیشرفت در زمینه تولید نانو قایق هایی برای انتقال داروهایی برای مبارزه با سرطان و سلول های سرطانی خواهد بود.

به گفته مدیر شرکت Fast Future گسترش صنعت تولید اندام های بدن در موارد نظامی بسیار مورد استقبال قرار خواهد گرفت اما استقبال اصلی آن به صنعت ورزش و به خصوص فوتبال تعلق دارد.

به گفته وی زمانی که تیمی 80 میلیون پاوند را برای خرید یک بازیکن هزینه می کند با پرداخت دو میلیون پاوند دیگر می تواند یک جفت پای اضافه برای فوتبالیست خود فراهم کند. به این شکل با پیشرفتهای که در زمینه پزشکی به وجود خواهد آمد می توان دریافت که پاها چه زمانی توانایی خود را از دست داده و نیازمند تعویض هستند. به این شکل به جای ماه ها سپری کردن دوران مصدومیت، فوتبالیست پس از تعویض پاهایش می تواند پس از چند روز یا چند هفته به میدان بازی بازگردد.

گسترش گردشگری فضایی، خطر ویروسهای کشنده و تغییرات شدید آب هوایی از عواملی معرفی شده اند که می توانند خلق مشاغلی به نام خلبان فضایی یا راهنمای تور فضایی را تسریع کنند.

بر اساس گزارش تلگراف، شرکت Fast Future به سفارش وزارت بازرگانی، نوآوری و مشاغل انگلستان این گزارش و لیستی از مشاغل را در راستای کمپین علوم این کشور که از سال گذشته با هدف تشویق دانشجویان برای دستیابی به درک بهتری از دانش و گرایش به مشاغل جدید مورد نیاز آغاز شده است، ارائه کرد.

 

 

منبع : zirmizi