اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

تعویق لایحه تحریم جدید ایران در سنای آمریکا



اخبار,اخبارسیاست  خار جی,تحریم جدید علیه ایران

 

کمیته بانکداری سنای آمریکا با انتشار اطلاعیه‌ای در پایگاه اینترنتی خود اعلام کرد که جلسه بررسی لایحه تصویب تحریم علیه ایران تحت عنوان قانون «ایران عاری از سلاح هسته‌ای 2015» را یک هفته به تعویق انداخت.

رمارک کیرک، سناتور جمهوری‌خواه ایلینویز و رابرت منندز، سناتور دموکرات نیوجرسی گفته‌اند که طرح آنها تحریم‌هایی ا در صورت شکست مذاکرات هسته‌ای ایران علیه تهران اعمال خواهد کرد و کمیته بانکداری سنا این طرح را روز پنج‌شنبه به بحث گذاشته و احتمالا درباره آن رای‌گیری خواهد کرد.

براساس گزارش پایگاه اینترنتی کمیته بانکداری سنا این لایحه ابتدا قرار بود، پنج شنبه هفته جاری برابر با 22 ژانویه بررسی شود، اما رسیدگی به این لایحه پنج‌شنبه هفته آینده یعنی 29 ژانویه انجام خواهد شد.

 

به گزارش «ایسنا»، سناتورهای آمریکا در حالی برای اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران تلاش می‌کنند که اولا این لایحه با حقوق بین‌الملل مغایرت دارد؛ به‌عنوان مثال در این پیش‌نویس آمده است که گزارش‌های راستی‌آزمایی مربوط به آژانس (بدون نام بردن از آژانس) باید به کنگره ارائه شود. ثانیا این اقدامات دارای ماهیت سیاسی است که اساسا اعتبار آن را زیر سوال می‌برد. از جمله اینکه در لایحه مذکور آمده است آمریکا باید به اعمال تحریم‌ها علیه دولت ایران و اشخاص ایرانی به سبب 1 -نقض مستمر حقوق بشر و 2- اقداماتش در حمایت از رژیم بشار اسد در سوریه ادامه دهد. در حالی که هیچ قطعنامه‌ای در شورای امنیت حاکی از ممنوعیت حمایت از بشار اسد و مردم مظلوم سوریه وجود ندارد. آمریکا با این اقدامات اساسا رویکرد تخریبی نسبت به مذاکرات هسته‌ای و «بازی متهم‌سازی» در رسانه‌ها دارد.

 

همان‌طور که روز گذشته جفری فلتمن معاون بان‌کی‌مون، دبیر کل سازمان ملل گفته بود، اصلی‌ترین عامل به نتیجه نرسیدن مذاکرات صرفا بررسی آن در عربستان، ترکیه و اسرائیل است. باراک اوباما رئیس‌جمهور آمریکا روز جمعه در یک نشست خبری مشترک با نخست وزیر بریتانیا گفت که تصویب هرگونه تحریم جدید علیه ایران را وتو خواهد کرد، چون به روند دیپلماتیک مذاکرات هسته‌ای آسیب می‌زند.


  اخبار سیاست  خارجی  - ایسنا  


ویدیو مرتبط :
لایحه ممنوعیت سلاح به سنای آمریکا می

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

به بهانه ایران؛ لایحه تحریم بانک مرکزی اروپا به سنای آمریکا می رود



اخبار,اخبارجدید,اخبار جالب

به بهانه ایران؛ لایحه تحریم بانک مرکزی اروپا به سنای آمریکا می رود

روزنامه فایننشال تایمز در گزارشی نوشت که لایحه تحریم بانک های اروپایی به منظور فشار بیشتر بر بانک مرکزی اروپا برای جلوگیری از نقل و انتقالات مالی با ایران به سنای آمریکا می رود.

به گزارش عصر ایران بر اساس این لایحه  و به منظور فشار بیشتر بر بانک مرکزی اروپا، موسسات و بانک های اروپایی که در زمینه سیستم پرداخت (TARGET2) ( نقل و انتقال سریع پرداخت یکپارچه اتوماتیک فرااروپایی) با ایران همکاری می کنند تحت تحریم های آمریکا قرار می گیرند.

بر اساس این لایحه فشار بر سیستم بانک مرکزی اروپا برای پرداخت های بانکی فرامرزی به مقصد ایران افزایش می یابد. این طرح بخشی از بسته جدید تحریمی است که هدف آن پرداخت های برون مرزی شرکت ها و بانک های ایرانی است که مشمول نقل و انتقال "یورو" می شود.

این لایحه که هفته آینده به سنا می رود با هدف بستن راه های فرار ایران از تحریم های مالی و بانکی آمریکا است که در 18 ماه گذشته به مورد اجرا گذاشته شده است.

فایننشال تایمز می نویسد از نظر دولت آمریکا و قانونگزاران این کشور تحریم های قبلی آمریکا هر چند توانسته تا میزان قابل توجهی در کاهش نقل و انتقال دلاری ایران موثر باشد اما این تحریم ها در عمل نتوانسته موفقیت چندانی در سایر ارزها داشته باشد و این لایحه جدید که از حمایت قانونگزاران دو حزب جمهوریخواه و دموکرات برخوردار است ، قرار است این بخش از ضعف تحریم ها را پوشش دهد.

با این حال فایننشال تایمز می نویسد بسته جدید تحریمی آمریکا علیه بانک مرکزی اروپا ،این خطر و ریسک را دارد که  همکاری نزدیک اروپایی ها  در تحریم های ایران را که از نظر آمریکا مهم است ، کمتر کند.  

قرار است جزییات بیشتر این لایحه در هفته آینده در سنا مورد بحث و بررسی قرار گیرد./عصرایران