اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

تعداد بیماران کلیوی در کشور چند برابر شد؟



خبار,اخباراجتماعی,انجمن بیماران کلیوی


 اخبار اجتماعی - افزایش 2برابری بیماران کلیوی در کشور

مدیرکل تعالی بیمارستانی وزارت بهداشت گفت: با توجه به شیوع بیماری های دیابت، فشارخون و سایر عوامل مربوطه، تعدادبیماران کلیوی تاسال 1400 به دو برابر تعداد فعلی افزایش می یابد.

به گزارش فارس، احمد تارا شامگاه پنچشنبه در جشن گلریزان انجمن بیماران کلیوی در سالن همایشهای برج میلاد تهران گفت: طبق آمارهای موجود در حال حاضرحدود 28هزار بیمار دیالیزی در کشور وجود دارند که پیش بینی می شود تا سال 1400شمسی تعداد بیماران دیالیزی و پیوند کلیه دست کم به 90هزار نفر افزایش یابد.

وی با بیان اینکه در دنیا بین 8 تا 15درصد بودجه های سلامت صرف بیماران کلیوی می شود تصریح کرد: امسال به خاطر توجه ویژه عملیاتی دولت، شخص وزیر بهداشت و سایردست اندرکاران مربوطه 950میلیاردتومان بودجه برای بیماران خاص و صعب العلاج اختصاص داده شده است.

فوق تخصص بیماری های کلیه خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات سالهای متمادی کشور در این زمینه مربوط به کمبود بخش و دستگاههای دیالیز بوده است .به همین خاطر در حال حاضر سالانه نیازمند افزایش 1500 دستگاه دیالیز به مراکز درمانی کشور هستیم و این افزایش باید تا چند سال به طور مداوم صورت گیرد.چرا که تعدادقابل توجهی از بیماران ،در سالهای آتی به جمع بیماران نیازمند دیالیز خواهند پیوست.بنابراین هم بایدبه فکر بیماران کنونی و هم به فکر بیماران آینده باشیم.

وی با اشاره به طرح تحول نظام سلامت در کشور ابرازامیدواری کرد در آینده نه چندان دور شاهد تحولات جدی در خدمات رسانی به بیماران در مراکز درمانی دولتی و دانشگاهی خواهیم بود.

تارا با اشاره به نقش و جایگاه انجمن بیماران کلیوی در حمایت از این بیماران درسراسرکشور گفت: بدون شک این انجمن بدون کمکهای مردم و نیکوکاران نمی توانسته به موفقیتهای کنونی اش دست یابد و به طور قطع برای ادامه این مسیر و ارائه خدمات بهتر و بیشتر نیازمندیاری خیرین خواهد بود.
 اخبار اجتماعی - فارس


ویدیو مرتبط :
تقدیم به بیماران کلیوی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تعداد دانشجویان و دانشگاههای کشور



 

 

 

تعداد دانشجویان و دانشگاههای کشور

 

 

معاونت آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با تهیه آمار تعداد دانشجویان در دانشگاهها و مراکز آموزشی مختلف در سال ۱۳۸۸ علاوه بر ارائه آمار تعداد دانشگاههای کشور، جزئیات ظرفیت پذیرش دانشگاهها و مراکز آموزش عالی را اعلام کرد.

● ظرفیت پذیرش دانشجوی روزانه در دانشگاهها در سال ۸۸

در مقطع کاردانی دوره روزانه ۶ هزار نفر، در دوره کارشناسی روزانه ۶۷ هزار نفر، در دوره کارشناسی ارشد روزانه ۳۲ هزار نفر، در دوره دکتری حرفه ای ۳ هزار نفر و در دکتری تخصصی ۶ هزار نفر پذیرفته شدند.

● ظرفیت پذیرش دانشجوی شبانه در دانشگاهها در سال ۸۸

همچنین در دوره کاردانی شبانه ۴ هزار نفر، در دوره کارشناسی شبانه ۳۲ هزار نفر، در دوره کارشناسی ارشد شبانه ۱۵ هزار نفر و در دوره دکتری حرفه ای ۲۰۰ نفر پذیرفته شدند.

● ظرفیت پذیرش دانشگاه پیام نور در سال ۸۸

دانشگاه پیام نور در سال ۸۸ در دوره کارشناسی ۳۰۰ هزار نفر، در کارشناسی ارشد ۵ هزار نفر، در دکتری تخصصی ۱۶۰ نفر دانشجو پذیرش کرد.

● ظرفیت پذیرش دانشگاه علمی کاربردی در سال ۸۸

دانشگاه علمی کاربردی در سال ۸۸ در دوره کاردانی ۲۰۰ هزار نفر و در دوره کارشناسی ۴ هزار و ۵۰۰ نفر دانشجو پذیرفت.

● ظرفیت دانشگاههای وابسته به دستگاههای اجرایی

در دانشگاههای وابسته به دستگاههای اجرایی در مقطع کاردانی ۲ هزار نفر، در کارشناسی ۹ هزار نفر و در کارشناسی ارشد ۱ هزار نفر دانشجو پذیرش شد.

● ظرفیت پذیرش آموزشکده های فنی و حرفه ای

در آموزشکده های فنی و حرفه ای وابسته به آموزش و پرورش در کاردانی ۱۱۰ هزار دانشجو و در کارشناسی ۴۴ هزار دانشجو پذیرش شدند.

● ظرفیت پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی در سال ۸۸

دانشگاه آزاد در دوره کاردانی ۲۸۰ هزار نفر، در دوره کارشناسی ۲۵۰ هزار نفر، در دوره کارشناسی ارشد ۲۱ هزار نفر، در دکتری حرفه ای ۲۰۰ نفر و در دکتری تخصصی ۱هزار نفر را در سال گذشته پذیرش کرد.

● ظرفیت پذیرش در دانشگاههای غیردولتی

در دانشگاههای غیردولتی و غیرانتفاعی در دوره کاردانی ۶۰ هزار نفر، در دوره کارشناسی ۱۲۰ هزار، در دوره کارشناسی ۱ هزار و ۸۵۰ و در دوره دکتری تخصصی ۶۰ نفر پذیرفته شدند

● برآورد جمعیت دانشجویی در سال ۸۸

در دوره کاردانی ۱ میلیون و ۴۱۲ هزار و ۲۲۰ نفر، در کارشناسی ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار و ۱۴۰ نفر، در کارشناسی ارشد ۱۵۲ هزار و ۱۰۰ نفر، در دکتری حرفه ای ۲۰ هزار و ۷۵۰ نفر، در دکتری تخصی ۲۰ هزار و ۵۳۰ نفر و در مجموع در سال ۸۸ برآورد جمعیت دانشجویی ۳ میلیون و ۸۰۵ هزار و ۷۴۰ نفر است.

● تعداد دانشگاهها و مراکز آموزش عالی موجود

در حال حاضر ۱۱۹ دانشگاه و موسسه آموزشی وابسته به وزارت علوم، ۲۷۴ مرکز آموزش عالی وابسته به وزارت آموزش و پرورش، ۲۸ موسسه آموزش عالی وابسته به دستگاههای اجرایی، ۵۵۰ واحد دانشگاه پیام نور، ۵۸۱ واحد دانشگاه جامع علمی کاربردی، ۲۹۵ موسسه آموزش عالی غیردولتی- غیرانتفاعی، ۳۸۵ واحد دانشگاه آزاد اسلامی در کل کشور وجود دارد...../تحلیل:مهر