اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

تصویری که سرنوشت آواره سوری را تغییر داد


روزنامه دیلی تلگراف انگلیس داستان زندگی یکی از آوارگان سوری و سختی های او را به تصویر کشیده است که اخیرا تصاویرش در شبکه های اجتماعی بازتاب گسترده ای داشته است.

پایگاه خبری العالم: روزنامه دیلی تلگراف در شماره امروز خود موضوع مرد آواره سوری را منتشر کرده است که شبکه های اجتماعی در روزهای اخیر تصویر او را درحالی که کودک خردسالش را به دوش دارد و در خیابانهای بیروت دستفروشی می کند، نشان می دهد.

عبدالحلیم العطار در یکی از خیابانهای بیروت خودکار می فروخت و دختر خردسال و خسته اش روی شانه های او به خواب رفته بود که یکی از فعالان مدنی با انتشار عکسی تصمیم گرفت با جمع آوری پول به وی کمک کند.

نتیجه تلاش برای کمک به این آواره سوری از طریق انتشار عکسی از او در شبکه های اجتماعی جمع آوری 40 هزار پوند در طول 24 ساعت بود.

تصویری که سرنوشت آواره سوری را تغییر داد

 دیلی تلگراف افزود: انتشار این تصویر باعث شد که گروه کثیری با این مرد آواره سوری ابراز همدردی کنند و هزاران نفر آن را در شبکه های اجتماعی بازنشر دهند. این تصویر را گسور سیمونارسون فعال ایرلندی روز چهارشنبه منتشر کرد و در طول چند ساعت هویت این مرد روشن شد.

العطار یک شهروند فلسطینی- سوری است که براساس گزارشها در اردوگاه آوارگان فلسطینی الیرموک در نزدیک دمشق زندگی می کرد و سه سال پیش درپی وقوع نبردها در سوریه به خاک لبنان فرار کرد.

دیلی تلگراف نوشت: تصویر دیگری العطار با فرزند خردسالش روز جمعه درحالی که می خندیدند و به او بستنی می داد.

سیمورنارسون به این روزنامه گفت: وقتی این مرد را دیدم، سعی کردم کاری برایش انجام دهم. تصویرش را که منتشر کردم باور نمی کرد که چه چیزی بعد از آن روی خواهد داد.

دیلی تلگراف نوشت: العطار از طریق جمعیت های خیریه محلی لبنان که ویژه رسیدگی به آوارگان هستند، این مبلغ را در چند مرحله دریافت خواهد کرد اما العطار به محض آگاهی از مبلغ کمک های جمع آوری شده برایش گفت که "می خواهم  به دیگر سوری ها کمک کنم".


ویدیو مرتبط :
برخورد غیرانسانی خبرنگار اروپایی با آواره های سوری

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

خرید و فروش 5 هزار لیره ای دختران آواره سوری و عراقی در ترکیه



اخبار,اخباربین الملل, دولت ترکیه


 اخبار بین الملل -   خرید و فروش 5 هزار لیره ای دختران آواره سوری و عراقی در ترکیه

دختران پناهجو حتی خرید و فروش می شوند. دختران باکره و نوجوان با قیمت 5 هزار لیره (2500 دلار) در داخل ترکیه خرید و فروش می شوند.

رییس موسسه " ترکیه قرن بیست و یک " در آلمان و سردبیر نشریه " قرن بیست و یکم " در دویسبورگ آلمان در سخنانی از خرید و فروش دختران نوجوان پناهجوی سوری و عراقی در خاک ترکیه خبر داد.

به گزارش عصر ایران به نقل از سی ان ان ترک دکتر" امید اوزداق" سردبیر نشریه قرن بیست و یک در آلمان در سخنانی شب گذشته در دویسبورگ با انتقاد از حزب حاکم ترکیه ، سیاست های دولت ترکیه در جذب پناهجویان سوری و عراقی را مورد انتقاد قرار داد.

او با اشاره به اینکه دولت ترکیه بدون برنامه به پناهجویان سوری و عراقی اقامت می دهد این اقدام را دارای پیامدهای اجتماعی و فرهنگی گسترده در ترکیه دانست.

او در ادامه با اشاره به اینکه هزاران نفر از پناهجویان به جای استقرار در کمپ های برپا شده در مرز وارد شهرهای مختلف ترکیه شده اند، گفت : "دختران پناهجو حتی خرید و فروش می شوند. دختران باکره و نوجوان با قیمت 5 هزار لیره (2500 دلار) در داخل ترکیه خرید و فروش می شوند."

دولت ترکیه می گوید از زمان آغاز جنگ داخلی در سوریه پذیرای صدها هزار پناهجو از این کشور بوده است.

بر اساس اعلام دولت آنکارا پس از پیدایش بحران گروه تروریستی داعش در عراق سیر مهاجرت عراقی ها نیز به پناهجویان سوری افزوده شده است و تنها در یک مورد در حمله داعش به شهر کوبانی قریب به 200 هزار نفر از ساکنان این شهر به دلیل نزدیکی مرز ترکیه، به این کشور پناه بردند.

حزب حاکم ترکیه می گوید برای پذیرایی از این تعداد پناهجو باید نهادهای بین المللی ، دیگر کشورها و سازمان ملل به دولت ترکیه کمک کنند. سازمان ملل متحد نیز اعلام کرده است بیش از 1.7 میلیون آواره سوری که در کشورهای ترکیه، اردن، لبنان ، عراق و مصر سرگردان هستند، نیازمند دریافت کمک های غذایی فوری اند.

ترکیه در حالی پذیرای صدها هزار پناهجوی سوری و عراقی است که روابط خوبی با دولت دمشق وبغداد ندارد و روابط آنکارا با سوریه و عراق متشنج است.

پیشتر گزارش های زیادی درباره تبدیل شدن ترکیه به ترمینال ورود تروریست های خارجی به سوریه منتشر شده است. دولت سوریه می گوید تروریست های خارجی با حمایت دولت ترکیه وارد خاک این کشور شده و از طریق مرز مشترک 900 کیلومتری بین دو کشور وارد خاک سوریه می شوند. دولت ترکیه این اتهام را رد می کند.

اخیرا ولید المعلم وزیر امور خارجه سوریه اعلام کرد تنها راه پایان جنگ داخلی در سوریه، بسته شدن مرز ترکیه با این کشور و پایان دادن به ورود تروریست های خارجی از خاک ترکیه به سوریه است.

 

 اخبار بین الملل  - عصر ایران