اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

تصمیم اپراتور اول برای حذف بسته پرطرفدار


به‌دنبال مشکلاتی که به واسطه حذف یک بسته اینترنتی پرطرفدار برای مشترکان ایجاد شد، روابط عمومی شرکت ارتباطات سیار بار دیگر تاکید کرد: این شرکت جهت جلب رضایت مشترکان ناراضی یک گیگابایت اینترنت رایگان در اختیار آنها می‌گذارد.

خبرگزاری ایسنا:به‌ دنبال مشکلاتی که به واسطه حذف یک بسته اینترنتی پرطرفدار برای مشترکان ایجاد شد، روابط عمومی شرکت ارتباطات سیار بار دیگر تاکید کرد: این شرکت جهت جلب رضایت مشترکان ناراضی یک گیگابایت اینترنت رایگان در اختیار آنها می‌گذارد.

ماه گذشته اپراتور اول ارتباطی یا همان شرکت همراه اول یکی از بسته‌های اینترنتی پرطرفدار خود را حذف کرده و طبق اعلام روابط عمومی این شرکت، پیش از حذف بسته 2.5 گیگابایتی آلفا این موضوع از طریق ارسال پیامک، اطلاع‌رسانی‌ شده بود.

بدین ترتیب پیامکی با این متن به مشترکان بسته مذکور ارسال شده و به آنها اعلام شد: «مشترک گرامی، شما تاکنون جهت اتصال به اینترنت همراه از بسته ماهانه آلفا با سرعت محدود استفاده کرده‌اید. مفتخریم به اطلاع برسانیم از تاریخ 95/02/13 محدودیت سرعت برداشته خواهد شد. بسته‌های جایگزین با سرعت بدون مرز به زودی به اطلاع شما خواهد رسید.»

درباره علت حذف این بسته نیز اینگونه عنوان شده بود که پیش از این از سوی این اپراتور بسته‌های اینترنت آلفا ارائه می‌شد تا اگر مشترکی در نقطه‌ای زندگی می‌کند که در آن منطقه پوشش 3G وجود ندارد، نسبت به او اجحاف نشود، اما اکنون با توجه به این‌که پوشش 3G همراه اول در بیشتر نقاط کشور وجود داشته و در اکثر شهرهای بزرگ این پوشش تقریبا کامل است اپراتور تصمیم گرفته بسته‌ آلفای 2.5 گیگ خود را حذف و آن را به «آلفا +» که دارای سرعت بیشتری است تبدیل کند.

البته همچنان سایر بسته‌های پرطرفدار آلفا باقی مانده و ارائه می‌شوند، اما درباره بسته 2.5 گیگابایتی آلفا این بسته از لیست بسته‌های اینترنت اپراتور حذف شده و به گفته اپراتور، موضوع در دو نوبت از طریق پیامک به کاربران بسته‌های اینترنتی اپراتور اول اعلام شده است، با این وجود همچنان برخی کاربران به دلایل مختلف این پیام را دریافت نکرده و بدون اطلاع آنها بسته 2.5 گیگابایتی آلفای آنها با بسته 1+1 گیگابایت آلفاپلاس جایگزین شده است.

اگرچه این دو بسته از نظر قیمت یکسان هستند اما حجم بسته آلفاپلاس به مراتب کمتر از بسته آلفا بوده و همین موضوع موجبات اعتراض برخی مشترکان این بسته را فراهم آورده است چراکه همزمان با استفاده حجم قابل توجهی از بسته آلفا مشترک پیامی بدین مضمون دریافت می کرد: «شما 85 درصد حجم بسته اینترنت آلفا 30 روزه 2.5 گیگابایت را مصرف نموده‌اید ...پس از پایان این بسته، بسته اینترنت آلفا 30 روزه 2.5 گیگابایت برای شما به صورت خودکار تمدید خواهد شد.»

اما در عمل پس از فعال‌سازی بسته مذکور اپراتور با ارسال پیام دیگری به مشترک اعلام می‌کرد: « بسته اینترنت آلفا 30 روزه 2.5 گیگابایت شما به پایان رسیده و با توجه به ارتقای شبکه همراه اول، به صوت خودکار با بسته پرسرعت ماهانه 1گیگا بایت+1گیگابایت شبانه با قیمت یکسان جایگزین شد. برای اطلاع از وضعیت بسته *100*0#را شماره‌گیری کنید.»

بدین ترتیب در نهایت در روز 13 اردیبهشت ماه و همزمان با حذف این بسته برخی مشترکان به دلایل مختلف با چنین اتفاقی مواجه شده و به جای آنکه بسته 2.5 گیگابایتی آلفا برای آنها فعال شود، بسته‌ آلفاپلاس شامل یک گیگابایت اینترنت روزانه و یک گیگابایت اینترنت شبانه برای آنها فعال شد.

به دنبال اعتراض افرادی که چنین مشکلی برای آنها ایجاد شده بود، اپراتور اینگونه اعلام کرد که این افراد می‌توانند از طریق تماس با 9990 مشکل خود را پیگیری کنند، چرا که اپراتور در این زمینه راهکاری در نظر گرفته تا مشکلات مشترکان برطرف شود.

حال چند روز از این می‌گذرد و پیگیری‌های برخی مشترکان گویای آن است که برخی کارشناسان مرکز 9990 در این باره اظهار بی‌اطلاعی می‌کنند، حتی پیگیری‌های برخی مشترکان از سوی سازمان تنظیم مقررات ارتباطات و سامانه 195 هم نتیجه‌ای به دنبال نداشته است.

با این وجود روابط عمومی همراه اول تاکید دارد بر اساس آخرین تصمیمات اخذ شده در این زمینه، قرار بر آن است که هفته آینده اپراتور اول برای تمامی مشترکانی که در تاریخ مذکور بسته آنها تمدید شده یک گیگابایت اینترنت رایگان ارائه کند.


ویدیو مرتبط :
فروش دستگاه مخمل پاش تک اپراتور و دو اپراتور/ اموزش صفر تا صد

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

شاهکار مجلس: اول تصمیم ، سپس بررسی! / پیشنهادهایی برای حذف و ادغام وزارتخانه ها



 

شاهکار مجلس: اول تصمیم ، سپس بررسی! / پیشنهادهایی برای حذف و ادغام وزارتخانه ها

 

عصرایران ؛ جعفر محمدی - هر چند مطابق قانون برنامه پنجم توسعه ، می بایست تعداد وزارتخانه ها از 21 وزارت کنونی به عدد 17 تقلیل یابد ، اما با استیضاح وزیر راه و ترابری ، این روند وارد فاز جدیدی شد و رئیس جمهور اعلام داشت که وزارت راه را در یک وزارتخانه زیربنایی ادغام خواهد کرد.

 

سپس علی نیکزاد ، وزیر مسکن و شهرسازی به عنوان سرپرست وزارت راه منصوب شد تا مشخص شود که احمدی نژاد در نظر دارد دو وزارت راه و مسکن را در هم ادغام نماید.

از آنجا که ساختار وزارتخانه ها از مسائل مهم و اصلی کشور به شمار می رود و هر گونه اقدام عجولانه یا لجوجانه می تواند صدمات غیرقابل جبرانی را به کشور وارد کند، نکات زیر را متذکر می شویم:

1) اصلاً معلوم است مجلسی ها چه کار می کنند؟

مجلس از یک طرف دولت را موظف می کند که تعداد وزارتخانه ها را کاهش دهد و در همان حال ، خودش وزارتخانه جدیدی به نام ورزش و جوانان تاسیس می کند!

اگر سیاست مجلس کاستن از وزارتخانه هاست ، این وزارت جدید چیست که مصوب کرده و اگر عکس این را می خواهد ، تکلیف به کاستن از تعداد وزارتخانه ها چیست؟

همچنین مجلسی ها ، از عدم امکان نظارت مستقیم بر برخی مجموعه ها مانند میراث فرهنگی و گردشگری ناراضی اند (چون این مجموعه ها عنوان وزارت ندارند و از تیغ سوال و استیضاح مجلس مصون اند.) حال به جای آن که این مجموعه ها را نیز تبدیل به وزارت کنند تا بتوانند نظارت نمایند ، دستور داده اند که دولت از تعداد وزارتخانه های کنونی اش هم بکاهد!

به نظر می رسد خود مجلسی ها هم دقیقاً نمی دانند چه می خواهند و چه می کنند؟!

2 ) کدام وزارتخانه ها نباید ادغام شوند؟

در تاریخ جمهوری اسلامی ، برخی ادغام ها موفق و ضروری بوده اند مانند ادغام وزارت سپاه با وزارت دفاع یا ادغام معادن و فلزات و صنایع و صنایع سنگین و نیز ادغام جهاد سازندگی و کشاورزی.

اما این بدان معنا نیست که می توان هر وزارتخانه ای را با وزارتخانه دیگر تلفیق کرد و مجموعه بهتری به دست آورد. اگر بناست که حتماً از تعداد وزارخانه ها کاسته شود و تعدادی از آنها نیز در هم ادغام شوند ، نباید وزارتخانه های بزرگ و زیربنایی با یکدیگر ادغام شوند.

به عنوان مثال همین وزارت راه و ترابری را در نظر بگیرید که ابتدا گفته شد قرار است در وزارت ارتباطات ادغام شود و بعد مشخص گردید که می خواهند آن را در وزارت مسکن ادغام نمایند؛ وزارت راه از وزارتخانه های زیر بنایی است و ادغام آن با هر مجموعه دیگر ، یعنی فروکاستن از جایگاه استراتژیک این مجموعه و تضعیف عملکردهای آن.

همچنین است وزارتخانه هایی مانند کشاورزی ، صنایع ، نفت ، نیرو ، خارجه ، دفاع و ... که ادغام آنها نمی تواند عقلانی باشد.

3 ) راهکار کاستن از تعداد وزارتخانه ها

چنانچه اصرار بر کاهش تعداد وزارتخانه ها وجود داشته باشد ، صرفاً می توان روی موارد زیر بررسی علمی کرد و سایر گزینه ها با توجه به مقتضیات کشور و ماموریت های وزارتخانه ها ، چندان معقول و مقرون به صلاح نیستند:

الف - حذف وزارت دادگستری: وزارت دادگستری ، عملاً کار چندانی در کشور ندارد و عمدتاً رابط دو قوه مجریه و قضاییه به شمار می رود. این وزارتخانه از کم ارباب رجوع ترین مجموعه های دولتی است چه آن که نه کار دولتی خاصی انجام می دهد و نه صلاحیت کار قضایی دارد. لذا با حذف آن ، هیچ اتفاقی در مملکت رخ نمی دهد و اندک وظایف آن را می توان بر دوش معاونت حقوقی ریاست جمهوری گذاشت.

ب - حذف وزارت رفاه : هنگامی که بحث تشکیل وزارت رفاه مطرح بود ، در توجیه شکل گیری اش چنین گفته می شد که با توجه به کثرت نهادهای حمایتی و صندوق ها و بیمه های درمانی و ... ، دچار موازی کاری هستیم و لذا لازم است وزارتخانه ای تشکیل و همه این امور را عهده دار شود.

در آن زمان مثال می آوردند که در موضوعی مانند جمع آوری و هدایت زنان خیابانی ، متکدیان ، کودکان کار و ... شهرداری موضوع را متوجه نیروی انتطامی می کند ، نیروی انتظامی این کارها را وظیفه بهزیستی می داند ، بهزیستی هم آن را به گردن کمیته امداد می اندازد و کمیته هم می گوید شهرداری باید جمع کند و ... .

از این رو باید یک مجموعه واحد شکل گیرد تا این موازی کاری ها ، دور باطل ها و سلب مسوولیت ها تمام شود.

با این حال ، با تشکیل وزارت رفاه ، همه آن نهادهای موازی همچنان به کار خود ادامه دادند و مشکلات قبلی برجای ماندند و تنها یک وزارت خانه به تشکیلات قبلی افزوده شد.

اگر امروز وزارت رفاه حذف شود ، هیچ مسوولیتی بر زمین نمی ماند زیرا وزارت رفاه ، در واقع متشکل از نهادهایی مانند بهزیستی و خدمات درمانی و ... است که بدون وجود ساختمان وزارت رفاه و وزیر رفاه نیز می توانند کار کنند کما این که سال ها کار کرده اند.

ج ) ادغام وزارت تعاون در وزارت کار و تامین اجتماعی

وزارت تعاون ، متصدی حمایت از کارآفرینی های گروهی در قالب تعاونی هاست و چون خود ، کار میدانی انجام نمی دهد و در این راستا ، صرفاً سیاستگذار و ناظر است ، می توان این وظیفه را در قالب وزارت کار محقق ساخت و این دو وزارتخانه را در هم ادغام نمود.

یا این حذف و ادغام ها ، 3 وزارتخانه از مجموع وزارتخانه های موجود کم می شود و البته باز به عدد 17 که مد نظر مجلس هست نمی رسیم. از آنجا که تعداد وزارتخانه ها ، مصوب مجلس  و قانون عادی است و نه دستور قانون اساسی ، مجلس می تواند با توجه به واقعیت ها ، در مصوبه خود تجدید نظر نماید و عدد غیر کارشناسی 17 را بر دولت و مردم تحمیل ننماید.

در غیر کارشناسی بودن این عدد همین بس که مجلس هنگام تصویب کاهش تعاد وزارتخانه ها به 17 مجموعه ، اشاره ای به نام هیچ  وزارتخانه ای نکرده و تنها دولت را موظف به کاهش نموده و گفته است که دولت خودش برود بررسی کند و نتیجه را به مجلس اعلام کند؛ یعنی اول تصویب کرده اند و بعد گفته اند بررسی شود!.../عصرایران