اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

ترکان: 8 سال ارز را ارزان فروختند



نرخ ارز,  تثبیت نرخ ارز

ترکان: 8 سال ارز را ارزان فروختند

مشاور ارشد رئیس جمهور در مراسم آغاز بکار دومین نمایشگاه برترین های مبلمان، کابینت، نورپردازی، دکوراسیون خانه، آشپزخانه و هتل تاکید کرد: اصلی‌ترین حمایت دولت از تولید داخلی، واقعی کردن و تثبیت نرخ ارز است.

 محمد ترکان افزود: در 8 سال اخیر با ارزان فروشی ارز در واقع به واردات یارانه می‌پرداختیم و امروز حمایت ما از تولید در مقابل واردات، واقعی کردن و تثبیت نرخ ارز است.

وی اظهار داشت: زمانی که ارز به قیمت 1226 باشد واردات برای وارد کنندگان مقرون به صرفه است.

ترکان گفت: با ارز 1226 هم اکنون 50 درصد از ظرفیت واحدهای تولیدی در شهرک‌های صنعتی کاملا تعطیل شده است و برای فعال کردن باید نرخ ارز واقعی شود.

مشاور ارشد رئیس جمهور در این حال گفت: یکی از دلایل بالا بودن گوشت در کشور ما وارداتی بودن خوراک دام است که با ارز 2500تومان وارد می شود.

مشاور ارشد رئیس جمهور با اشاره به نرخ تورم 39درصدی در کشور گفت: دولت یازدهم امیدوار است بتواند نرخ تورم را تا پایان سال جاری به 35 درصد کاهش دهد./واحد مرکزی خبر

 


ویدیو مرتبط :
مستند آلمانی - تاریخ ترکان (ترکان مخترعین الفبا)

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

پیش‌بینی ترکان از قیمت ارز در سال آینده



اخبار,اخبار اقتصادی ,نرخ ارز

دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی گفت: چون دولت در سال آینده با محدودیت ارزی مواجه خواهد شد، ممکن است قیمت ارز بالا رود؛ بنابراین باید کاری کرد که تقاضای ارزی کم و از واردات کالاهای ساخته‌ شده به شدت جلوگیری شود.

به گزارش ایسنا، اکبر ترکان - مشاور عالی رییس‌جمهور با بیان اینکه فلسفه وجودی مناطق ویژه اقتصادی، ایجاد و رونق تولید است، اظهار کرد: این مناطق باید به سمت ارتقای توانمندی تولیدی و صادرات پیش روند.
 
وی با بیان این‌که هم‌اکنون در سراسر کشور ۶۳ منطقه ویژه به تصویب رسیده است، تصریح کرد: از بین این ۶۳ منطقه، ۲۵ منطقه فعال‌ شده و بقیه به دلیل نداشتن توجیه اقتصادی یا ناتوانی سازمان مربوطه دایر نشده‌اند.
 
دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در خصوص انتظارات بخش خصوصی از دولت گفت: در سال آینده به تدریج منابع ارزی کاهش می‌یابد و باید کاری کنیم که تقاضای ارز در بازار نیز کاهش یابد. با توجه به کاهش واردات در آینده پیش رو، افزایش تقاضا در بازار ایجاد خواهد شد و چون دولت با محدودیت ارزی مواجه است، ممکن است موجب بالا رفتن قیمت ارز شود؛ بنابراین باید کاری کرد که تقاضای ارز کم شود و از واردات کالاهای ساخته‌ شده از خارج به شدت جلوگیری شود.
 
وی تصریح کرد: باید با سازوکارهای تعرفه‌ای از تولیدکنندگانی که عمق ساخت بالاتری دارند، حمایت شود چراکه برخی از تولیدکنندگان تنها به نام ساخت کار می کنند؛ برای مثال وقتی لوازم‌ خانگی در داخل کشور ساخته می‌شود نباید بازار آن را به‌ آسانی تقدیم دیگران کنیم.
 
دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی با بیان اینکه ایجاد منطقه ویژه اقتصادی برای صنعت لوازم خانگی به طور یقین قابل انجام است، گفت: البته استانداری‌ها آغازگر و پیشنهاد دهنده برخورداری از یک منطقه ویژه هستند، استانداری‌ها پس از مطالعات در این ارتباط پیشنهاد می‌دهند و دبیرخانه این پیشنهاد را به شورای عالی ارجاع می‌دهد.

اخبار اقتصادی - ایسنا