اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

تب کنگو باز هم قربانی گرفت


رئیس شبکه بهداشت و درمان آمل گفت: یک مازندرانی بر اثر تب کریمه کنگو جان خود را از دست داد.

خبرگزاری فارس: رئیس شبکه بهداشت و درمان آمل گفت: یک مازندرانی بر اثر تب کریمه کنگو جان خود را از دست داد.

حمزه قاسمی صبح امروز در شورای بهداشت شهرستان آمل با اشاره به اینکه این فرد دامدار اهل چمستان نور بوده است، تصریح کرد: یک مورد مشکوک به این بیماری نیز در آمل گزارش شده بود که نتیجه آزمایش‌ منفی شد.

وی با بیان اینکه تب خونریزی دهنده کریمه کنگو با بیماری ویروسی مشترک میان انسان و دام است، یادآور شد: این بیماری ابتدا در کشور اوکراین شناسایی شد اما در سال ‌جاری در استان‌های مشهد، تهران و مازندران بیشتر از سایر مناطق کشور دیده می‌شود.

قاسمی بیان کرد: بر اثر این بیماری دو نفر در مشهد و یک نفر در مازندران جان خود را از دست داده‌اند.

وی با اعلام اینکه انتقال این بیماری از طریق کنه‌ها صورت می‌گیرد، از برگزاری دوره‌های آموزشی برای پرستاران و پزشکان خبر داد و بیان داشت: این بیماری بیشتر سلامتی افرادی که با دام سروکار دارند را تهدید می‌کند.

به گفته وی، بیماری فصلی دیگر که در تابستان بروز می‌کند بیماری وبا است که با شستشوی کامل دست‌ها، میوه‌ و سبزی‌ها می‌توان از بروز آن جلوگیری کرد.

رئیس شبکه بهداشت و درمان آمل با تاکید بر اینکه سالانه 600 مورد گازگرفتگی حیوانات در این شهرستان گزارش می‌دهد، اظهار داشت: وضعیت سگ‌های ولگرد در آمل باید ساماندهی شود.

وی با اشاره به اینکه باید مقدماتی برای ساماندهی کامل این سگ‌ها صورت گیرد، افزود: این حیوانات سلامت جامعه شهری را تهدید می‌کنند.

قاسمی خواستار راه‌اندازی شعبه ویژه تخلفات زیست‌محیطی و بهداشتی در آمل شد و گفت: دوگانگی در صدور احکام برای متخلفان حوزه بهداشت برخورد با این عوامل را دشوار می‌کند.

وی اذعان کرد: بارها از دادگستری درخواست کردیم که یک قاضی و شعبه ویژه برای رسیدگی به تخلفات بهداشتی درنظر بگیرد تا بتوانیم مجازات‌هایی متناسب با تخلفات داشته باشیم.   


ویدیو مرتبط :
‫60 ثانیه: از معرفی هسته های پردازشی جدید آرم تا دفن قربانی تب کریمه کنگو در مبارکه‬‎

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تب کریمه کنگو به تهران رسید! +علائم بیماری



اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

آشنایی با تب کریمه کنگو

 

هشدار به شهروندان:

تب کریمه کنگو به تهران رسید! +علائم بیماری

بیماری تب کریمه کنگو که در دور جدید ورودش اخیر 9 نفر را در خراسان رضوی مبتلا کرده و جان دو نفر را نیز گرفته است طی روزهای اخیر به پایتخت رسیده است به طوری که اکنون حال دو شهروند وخیم گزارش شده است.

تب کریمه کنگو در حالی در استانهای شرقی شیوع پیدا کرده که خبرها حاکی از رسیدن این بیماری به تهران و حال وخیم دو شهروند به دلیل ابتلا به آن است. در این میان دستگاههای مسئول همچون وزارت بهداشت و صدا و سیما همچنان در زمینه اطلاع رسانی و راههای پیشگیری از این بیماری واگیردار کم‌کاری می‌کنند.

به گزارش مهر، چندی قبل بیماری جدید که از طریق دام های آلوده از مرزهای شرقی وارد کشور شده بود به علت ناآشنایی افراد و کم کاری در اطلاع رسانی صحیح وزارت بهداشت و صدا و سیما در استان سیستان و بلوچستان و خراسان رضوی فراگیر و به معضل بهداشتی جدید برای کشور تبدیل شد.

این بیماری که در دور جدید ورودش اخیر 9 نفر را در خراسان رضوی مبتلا و جان دو نفر را نیز گرفته است طی روزهای اخیر به پایتخت رسیده است به طوریکه اکنون حال دو شهروند وخیم گزارش شده است.

با این همه البته مسئولان وزارت بهداشت و صداو سیما از کنترل این بیماری خبر می دهند و رسیدن آن به پایتخت را انکار می کنند.

یک کارشناس بهداشت با اعلام اینکه راههای پیشگیری از این بیماری آسان است، گفت: دامداران می توانند با سمپاشی از انتقال این بیماری که توسط حشراتی مانند کنه به وجود می آید جلوگیری کنند. ضمن اینکه مصرف کنندگان نیز می توانند با استفاده از دستکش در زمان تماس با گوشت و نگهداری آن ظرف مدت 48 ساعت در فریزر از ابتلا به این بیماری جلوگیری کنند.

علائم بیماری

دوره کمون بیماری به طور متوسط چهار روز و حداکثر دوازده روز می‌باشد. معمولاً تا روز چهارم علائم غیر خونریزی مانند تب، سردرد، احساس سرما، خستگی درد عضلانی، پرخونی صورت، پرخونی ملتحمه و چشم، استفراغ و دردهای بالای معده می‌باشد. علائم خونریزی از روز چهارم شروع می‌شود که به صورت پتشی در مخاط دهان و پوست، خونریزی از لثه‌ها، بینی، معده، روده ورحم و زیر پوست ناحیه ساق پا و دستها ظاهر می‌شود. مرگ بیمار ناشی از شوک، کم خونی خونریزی شدید ریوی، عفونت منتشر و اختلال انعقادی داخل عروقی پیش رونده‌است./مهر