اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

تاکید سفیر واتیکان در تهران بر اتحاد ادیان در مقابله با تروریسم



اخبار,اخبار سیاسی,لیو بوکاردی

سفیر واتیکان در تهران نقش دین در مبارزه با تروریسم را بسیار مهم توصیف کرد.

لیو بوکاردی در دیدار با سیدمحمدجواد هاشمی‌نژاد، دبیر کنگره بین‌المللی 17000 شهید ترور با اشاره به این‌که «معرفی مسئله تروریسم به جامعه ایرانی امری مهم به شمار می‌رود» افزود: دلیل اهمیت این معرفی از آن جهت است که تروریسم برای زندگی مردم بسیار بسیار خطرناک است.

وی در ادامه به اهمیت نقش دین در امر مبارزه با تروریسم اشاره کرد و افزود: فکر می‌کنم دین می‌تواند نقش مهمی در مبارزه علیه تروریسم ایفا کند؛ چراکه تروریسم مولود بنیادگرایی است و بنیادگرایی و افراط‌گرایی تروریسم را ایجاد می‌کنند. بنیادگرایی و افراط‌گرایی ایدئولوژی است و تروریست‌ها افرادی هستند که اقدامات وحشیانه‌ای را مرتکب می‌شوند.

وی گفت: معتقدم ادیان نقش مهمی در ترویج، احترام و درک و گفت‌وگو دارند و نه بنیادگرایی و افراط گری. هم‌چنین بر این باور هستم که واتیکان و پاپ فرانسیس نقش مهمی در این زمینه دارند. شورای پاپی گفت‌وگوی بین ادیان در پیامی در آخر ماه رمضان مسلمانان و مسیحیان را به اتحاد علیه افراطی‌گری و خشونت فراخواند.

سفیر واتیکان در تهران تاکید کرد: ما باید این نکته را با قوت به جهانیان اعلام کنیم که هیچ‌کس حق ندارد برای اهداف سیاسی از نام خدا یا دین استفاده کند. این پیام را باید بسیار واضح به جهانیان اعلام کنیم و در مقابل داعش و سایر گروه‌های تروریستی با یکدیگر متحد باشیم.

 

هیچ‌کس حق ندارد به اسم خدا افراد را بکشد و این کفر است. این کفر است و من معتقدم افرادی که با استفاده از نام خدا چنین جنایاتی علیه بشریت مرتکب می‌شوند انسان نیستند، بلکه حیوان هستند.

وی با بیان این‌که «نه تنها مسلمانان بلکه مسیحیان در عراق و سوریه هم قربانی تروریسم هستند، ولی دنیا شاهد این مسئله نیست»، گفت: تروریست‌ها انسان‌ها را می‌کشند اما جهان، آمریکا و اتحادیه اروپا نمی‌بینند.

 

مسیحیانی که در موصل، نینوا و عراق زندگی می‌کردند اکنون در حال ترک شهرها و روستاهای خود هستند و هیچ‌کس چیزی نمی‌گوید.

وی اعضای داعش را اعضای سابق ارتش صدام دانست.
لیو بوکاردی در ادامه با اشاره به وجود بنیادی مشابه بنیاد هابیلیان(خانواده شهدای ترور) در ایتالیا تحت عنوان کانون خانواده‌های قربانیان ترور گفت که تعداد قربانیان ترور در این کشور شاید تنها به هزار نفر برسد.

وی آمار 17 هزار شهید ترور در ایران را آماری قابل توجه دانست و تصریح کرد:‌ 17000 نفر، آمار قربانیان یک جنگ است.

وی افزود: متأسفم، به نظرم اکنون می‌توانیم بگوییم که تمام حوادث تروریستی برنامه‌ریزی شده و یک استراتژی است. چراکه یک نفر علاقه‌مند است جهان امروز، جهان صلح نباشد؛ بلکه جهان ترور باشد.

در این دیدار هاشمی‌نژاد نیز در سخنانی به نقش ادیان در مبارزه با پدیده تروریسم اشاره کرد و گفت: نقش ادیان حقیقی در مبارزه با این پدیده شوم می‌تواند بسیار مؤثر باشد چرا که نگاه مردم عادی به ادیان و رهبران آن است.

وی ادامه داد: ادیان و رهبران آن انسان‌های افراطی نیستند. عراق و سوریه مهد تمدن‌های قدیمی بوده و قرن‌های طولانی، فرقه‌های مختلف اسلامی در کنار مسیحیت و یهودیت با خوبی و بدون نگاه خاصی زندگی می‌کردند.

 

اما ناگهان شاهد طرح موضوعاتی شدیم که چیز جدیدی نبودند. همه می‌دانستند که چه کسی مسیحی و چه کسی مسلمان و در بین مسلمانان چه کسی شیعه و چه کسی سنی است.

 

این افراد سال‌ها در کنار یکدیگر زندگی می‌کردند، با هم ازدواج می‌کردند و با یکدیگر مراوده داشتند و قرن‌ها این کار ادامه داشته است اما چطور شد در مقطعی خاص به طور سیستماتیک این اختلافات عیان شد؟

وی با اشاره به رشد افراط‌گرایی در منطقه تصریح کرد: بسیار عجیب است که ما الان بخواهیم به طور ناگهانی این مسئله را بپذیریم که افراط‌گرایی به وجود آمده است. شاید اینکه بخواهیم صرفاً نگاه افراط‌گرایی و ایدئولوژیک به موضوع داشته باشیم، ما را به بیراهه ببرد.

وی با تاکید بر این‌که نمی‌توان اغراض سیاسی را نادیده گرفت، افزود: ما نمی‌توانیم اهداف سیاسی موجود در پشت این جریانات را نادیده بگیریم. مخصوصا این‌که برخی از شخصیت‌های مهم بین‌المللی صراحتا در اسنادشان ذکر کردند که برخی از این گروه‌های تروریستی را خودشان به وجود آوردند؛ مثلا وزیر امور خارجه یکی از قدرت‌های جهانی صراحتاً اعلام کرده است که «گروه داعش را ما به وجود آوردیم.»

 

این امر نشان می‌دهد که برای پیشبرد اهداف سیاسی، موضوعات ایدئولوژیک و اختلافات توسط این قدرت‌ها بزرگ شده و از آن‌ها برای پیشبرد اهداف سیاسی استفاده می‌شود.

دبیر دومین کنگره بین‌المللی 17000 شهید ترور در ادامه با بیان این‌که قطعاً مسیحیت با اسلام تفاوت‌های بسیار دارد، تصریح کرد: اگر اشتراکات ادیان به هم نزدیک شود نه تنها افراط‌گرایان مشخص شده و در انزوا قرار می‌گیرند بلکه اهداف سیاسی پشت سر نیز خنثی خواهد شد.

وی با اشاره به برگزاری کنگره بین‌المللی 17000 شهید ترور در نهم و دهم شهریور ماه امسال گفت:‌ این احساس وجود دارد که این کنگره در سایه نبود شخصیت‌های روحانی جامعه مسیحیت با کمبود مواجه است.

 

روحانیون واقعی جهان اسلام باید حقیقت اسلام را بیان کنند که چیزی جز رأفت و رحمانیت در آن نیست، همچنان‌که باید در جامعه مسیحیت، حقیقت روح دین مسیحیت بیان شود تا افراط‌گرایان در انزوا قرار بگیرند.

اخبار سیاسی - ایسنا


ویدیو مرتبط :
تجربه سفیر واتیکان در مسیحی کردن شیعیان؛

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

دادستان تهران تاکید کرد مقابله با ماهواره‌ها/برخورد با پارتی‌های شبانه/ نظارت بر پانسیون‌ها



 اخباراجتماعی ,خبرهای  اجتماعی ,دادستان تهران

دادستان تهران با تاکید بر عزم دادستانی برای برخورد با موارد آشکار فساد، قاچاق دختران، اعمال نظارت بر پانسیون‌ها و لزوم رصد پلیس بر فعالیت‌ برخی صنوف مرتبط با امنیت اجتماعی را ضروری دانست.

به گزارش (ایسنا)، جلسه‌ای با حضور دادستان عمومی تهران، تعدادی از معاونان دادستان و رئیس پلیس امنیت عمومی و اطلاعات تهران بزرگ در دادستانی تهران، پیرامون راهکارهای مبارزه با تخلفات و جرایم مرتبط با امنیت اجتماعی برگزار شد.

نقش پیش‌گیرانه‌ دادستان در زمینه‌ جرایم و آسیب‌های اجتماعی

در ابتدای جلسه، جعفری دولت‌آبادی دادستان عمومی و انقلاب تهران با تبریک ایام‌الله دهه‌ مبارک فجر و تأکید بر ضرورت پاسداشت دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران، بر نقش مدعی‌العموم در پیشگیری از وقوع جرم تصریح کرد و با تاکید بر ضرورت مبارزه با جرایم و آسیب‌های اجتماعی مانند حضور متکدیان و زنان خیابانی در سطح شهر، شرارت‌ها، مقابله با جرایم مجرمین حرفه‌ای، جلوگیری از فعالیت واحدهای صنفی فاقد مجوز، اقدامات مجرمانه در فضای مجازی، تخلفات و جرایم ارتکابی در برخی مشاغل مرتبط با زنان و باشگاه‌های ورزشی، این امر را لازمه‌ تحقق امنیت اجتماعی و اخلاقی در جامعه دانست.

عزم دادستانی بر مقابله با صنوف متخلف

دادستان تهران بر ضرورت همکاری مسئولان اتحادیه‌های صنفی جهت حل مشکلات تاکید کرد و با اشاره به عزم دادستانی در برخورد با صنوف متخلف، از فرمانده پلیس امنیت تهران خواست به طور ماهیانه گزارش‌های مستمر و مستند در این زمینه ارسال کند.

وی با احصاء مهم‌ترین پدیده‌های علیه امنیت اجتماعی، در مقابله با این گونه جرایم و آسیب‌های اجتماعی ضمن تصریح بر عزم دادستانی برای برخورد با موارد آشکار فساد، قاچاق دختران، اعمال نظارت بر پانسیون‌ها و لزوم رصد پلیس بر فعالیت‌ برخی صنوف مرتبط با امنیت اجتماعی را ضروری دانست.

دادستان عمومی و انقلاب تهران، مقابله با تجهیزات دریافت از ماهواره‌ها را در اجرای قانون ضروری دانست و با اشاره به این‌که امروزه برخی شهروندان تجهیزات مذکور را در بالکن‌ها نصب می‌کنند، اظهار کرد: این امر مانع از اجرای قانون توأم با اتخاذ تدابیر لازم نخواهد بود.

انتقاد دادستان تهران از متولیان امر حجاب و عفاف

دادستان عمومی و انقلاب تهران عدم ورود سایر متولیان امر حجاب را زمینه‌ساز برخی معضلات موجود در جامعه دانست و با اشاره به دستور دادستانی مبنی بر توقیف خودروهایی که در معابر عمومی در آن‌ها کشف حجاب می‌شود، اعلام کرد: برخورد با جرایم ارتکابی از سوی باغ‌ تالارها، باشگا‌های بدن‌سازی غیرمجاز و پارتی‌های شبانه از دیگر اقدامات دادستانی تهران است.

در ادامه قطبی معاون دادستان تهران در امور ضابطان، گزارشی از اقدامات مشترک دادستانی تهران با پلیس در برخورد با پدیده‌های مجرمانه‌ مرتبط با امنیت اجتماعی ارائه کرد.

وی با بیان این‌که، در حال حاضر در تهران 300 هزار واحد صنفی دارای مجوز و پروانه‌ کسب فعالیت می‌کنند، اظهار کرد: در مقابل، حداقل تعداد 100 هزار واحد صنفی بدون داشتن پروانه‌ کسب، به فعالیت مشغولند.

قطبی با اشاره به عرضه و استعمال مواد مخدر و داروهای غیر مجاز لاغری در برخی واحدهای صنفی ضمن انتقاد از فقدان عزم جدی در اتحادیه‌ها‌ی مربوطه برای برخورد با متخلفان، خواستار اقدام در این زمینه شد.

در این جلسه حضور گسترده‌ اتباع خارجی فاقد مجوز اقامت، به ویژه اتباع افغانستان و زندگی بسیاری از آنان در قالب سکونت‌گاه‌های جمعی و پیامدهای ناشی از آن مورد انتقاد قرار گرفت.

در ادامه سرهنگ لطفی، رییس پلیس امنیت تهران، اظهار کرد: صلاحیت صنوف، از حیث صلاحیت فردی، صلاحیت انتظامی و صلاحیت ترافیکی بررسی می‌شود و اخیراً وزارت صنعت، معدن و تجارت به دنبال حذف بررسی صلاحیت فردی از حیطه‌ اختیارات و وظایف پلیس امنیت است که در درازمدت مشکلاتی را در پی خواهد داشت.

وی با تشریح برخی اقدامات صورت گرفته از سوی پلیس امنیت، از عدم توجه برخی اتحادیه‌ها‌ی صنفی به وظایف قانونی خود، انتقاد کرد و ضمن نسبت دادن این امر به ساختار اتحادیه‌ها، خاطرنشان کرد: اخیراً با گسترش موارد استفاده از آرم و علائم شیطان‌پرستی مواجه بوده‌ایم که تعداد قابل توجهی از آن‌ها به دستور سرپرست دادسرای ارشاد جمع‌آوری شد.

معاون دادستان و سرپرست دادسرای رسیدگی به جرایم پزشکی تهران با بیان حکم مقرر در تبصره‌ 2 ماده‌ 13 قانون مواد خوردنی، آرایشی و بهداشتی، خواستار همکاری مأموران انتظامی با مأموران بهداشت و تعطیل و مهر و موم کردن واحدهای متخلف شد.

ذبیح‌زاده با اشاره به فروش الکل در برخی واحدهای صنفی اعلام کرد: وفق قانون می‌بایست موضوع حداکثر ظرف مدت 24 ساعت از سوی مرجع انتظامی گزارش شود؛ در حالی که چنین گزارش‌هایی اغلب با تاخیر ارسال می‌شود.

کارگر معاون دادستان و سرپرست ناحیه 5 دادسرای عمومی و انقلاب تهران، با بیان تجربه‌ این ناحیه‌ دادسرا در امر برخورد با فعالیت رستوران‌ها، سفره‌خانه‌ها و قهوه‌خانه‌های فاقد مجوز یا فعالیت این اماکن در ساعات اولیه‌ی بامداد در منطقه‌ کن و سولقان و امام‌زاده داوود، تداوم این روند را برای جلوگیری از تخلفات واحدهای صنفی، ضروری دانست.


  اخبار اجتماعی  -  ایسنا