اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

تاریخ نابودی بالقوه زمین تعیین شد!


قطر این صخره آسمانی یک کیلومتر اعلام شده و هر دو ساعت و شش دقیقه یک بار حول محور خود می‌چرخد.

خبرگزاری ایسنا: تاریخ نابودی بالقوه زمین 16 مارس سال 2880 و زمانی خواهد بود که یک سیارک سرگردان در فضا احتمالا به سیاره خاکی برخورد کند.

محققان با مطالعه این صخره دریافته‌اند بدنه آن به حدی سریع می‌چرخد که باید از هم متلاشی شود اما در مسیر خود به سوی زمین سالم باقی مانده است.

گفته می‌شود مولفه‌های این جرم کیهانی توسط نیروهای منسجم‌کننده وان‌دروالس به یکدیگر گره‌ خورده‌اند و گرچه کشف این موضوع در نوع خود موفقیتی بزرگ به شمار می‌آید، دانشمندان هنوز نمی‌دانند چگونه حرکت سیارک را متوقف کنند.

تحقیقات پیشین نشان داده‌اند سیارک‌ها مجموعه‌ای از مولفه‌های سست هستند که توسط اصطکاک و گرانش به هم گره‌ خورده‌اند. با این حال بر اساس بررسی‌های تیم دانشگاه تنسی، سیارک 1950 DA به اندازه‌ای سریع می‌چرخد که این نیروها را نادیده می‌گیرد.

قطر این صخره آسمانی یک کیلومتر اعلام شده و هر دو ساعت و شش دقیقه یک بار حول محور خود می‌چرخد.

با محاسبه دما و تراکم آن، تیم تحقیقاتی نیروهای واندروالس را که از تجزیه‌شدن سیارک جلوگیری می‌کنند، شناسایی کرده‌اند. این سیارک با سرعت 15 کیلومتر در ثانیه به سمت زمین در حرکت است و شاید به اندازه‌ای به سیاره خاکی نزدیک شود که با سرعت 61 هزار و 160 کیلومتر در ساعت در اقیانوس اطلس سقوط کند.

گفته می‌شود 1950 DA احتمالا با نیروی حدود 44 هزار و 800 مگاتن تی‌ان‌تی به زمین برخورد می‌کند. گرچه احتمال چنین برخوردی فقط 0.3 درصد اعلام شده، این امر 50 درصد خطر بیشتری را نسبت به امکان برخورد دیگر سیارک‌ها به زمین ایجاد می‌کند. سیارک مزبور در 23 فوریه سال 1950 کشف و به مدت 17 روز مشاهده شد؛ سپس برای نیم قرن از دیدگان پنهان ماند.

جزئیات این دستاورد علمی در مجله Nature منتشر شد و دارای مضامینی بالقوه برای حفاظت از زمین در مقابل برخورد سیارک‌های عظیم است.


ویدیو مرتبط :
پیدایش زمین تا نابودی ان.....

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تعیین تاریخ درخواست عضویت فلسطین در سازمان ملل



 

 

تعیین تاریخ درخواست عضویت فلسطین در سازمان ملل

 

ریاض مالکی وزیر امور خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین می گوید آنها هفته آینده در خواست عضویت کامل در سازمان ملل متحد را ارائه خواهند کرد.

 

بر اساس گزارش ها قرار است محمود عباس، رهبر تشکیلات خودگردان فلسطینی روز ۲۳ سپتامبر در خواست عضویت به سازمان ملل را ارائه دهد.

 

در همین حال بینامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل گفته است در جریان نطقش در نشست سالیانه مجمع سازمان ملل درباره مخالفت های اسرائیل در این مورد، سخنرانی خواهد کرد.

 

آخرین دور گفتگوهای صلح بین اسرائیل و فلسطینیان یک سال پیش با شکست مواجه شد.

 

از آن زمان فلسطینیان تلاش هایی را برای پیوستن به سازمان ملل به عنوان یکی از اعضای این سازمان که رسما مورد شناسایی قرار گرفته و مرزهای آن شامل مرزهای تعیین شده در سال ۱۹۶۷ می شود و پایتخت آن بیت‌المقدس شرقی است ، آغاز کرده اند.

 

اما اسرائیل و آمریکا می گویند ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی تنها از راه مذاکره مستقیم ممکن است.

 

ریاض مالکی وزیر امور خارجه فلسطین گفته است: "ما به سازمان ملل می رویم؛ تنها به این دلیل که می خواهیم شانس از سرگیری مذاکرات را بیشتر کنیم. ما سعی خواهیم کرد تا پیشنهادات ارائه شده را به دقت بررسی کنیم."

 

آقای مالکی می افزاید چنانچه پیشنهاد خوبی دریافت نکنیم، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطینی روز ۲۳ سپتامبر ساعت ۱۲:۳۰ درخواست عضویت به سازمان ملل را ارائه خواهد کرد.

 

گزارش ها حاکی است دیپلمات های ارشد آمریکایی و اروپایی برای متوقف کردن تلاش های صورت گرفته برای عضویت کشور مستقل فلسطینی در سازمان ملل متحد، راهی خاورمیانه شده اند.

 

دنیس راس، مشاور ارشد کاخ سفید و دیوید هیل، فرستاده ویژه آمریکا به خاورمیانه، چهارشنبه با بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل و ایهود باراک، وزیر دفاع این کشور دیدار کردند.

 

کاترین اشتون، رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا با سفر به اسرائیل با مقامات این کشور دیدار و مذاکره کرد

 

کاترین اشتون، رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز که چهارشنبه با آقای نتانیاهو دیدار کرد، اقامت خود را در خاورمیانه برای ادامه گفت و گوها تمدید کرده است.

 

تونی بلر، رئیس گروه چهارجانبه صلح خاورمیانه هم به منطقه سفر کرده است.

 

همزمان، هیلاری کلینتون، وزیر خارجه آمریکا به طور جداگانه با آقای بلر و خانم اشتون گفت و گوی تلفنی کرده است.

 

به گفته مارک تونر، از سخنگویان وزارت امورخارجه آمریکا، "این (گفت و گو ها) بخشی از تلاش فشرده ایالات متحده برای پیدا کردن راه حلی برای حرکت به جلو است."/عصرایران