اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

تاثیر آلودگی هوا بر بیماری های مادرزادی


یک فوق تخصص قلب کودکان گفت: آلودگی هوا تاثیر مستقیم بر ابتلا به بیماریهای مادرزادی نوزادان دارد لذا مادران باردار باید مراقب این خطر بزرگ باشند.

خبرگزاری ایرنا: یک فوق تخصص قلب کودکان گفت: آلودگی هوا تاثیر مستقیم بر ابتلا به بیماریهای مادرزادی نوزادان دارد لذا مادران باردار باید مراقب این خطر بزرگ باشند.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان فوق تخصصی رضوی، دکتر محمد رضا صبری در حاشیه همایش ملی بیماریهای مادرزادی و ساختمانی قلب در این بیمارستان افزود: بانوان برای بارداری باید آموزش ببینند تا ناخواسته حامله نشوند یا زود از حاملگی خود باخبر شوند.

وی بیان کرد: مادران باردار باید در هفته های نخست بارداری علاوه بر مصرف نکردن بی مورد دارو از تماس با موارد مشکل زا نظیر رنگ مو، لاک ناخن، لاک پاک کنها، مواد مورد استفاده برای خشکشویی لباس ها، ضد عفونی کننده های سبزیجات و حشره کشها که برای جنین خطرناک است، خودداری کنند.

استاد دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ادامه داد: آلودگی هوا، پارازیت ها و مواد شیمیایی محیط برای مادر باردار خطرناک است و مسئولان برای مدیریت آنها باید برنامه ریزی کنند.

250 نفر از جراحان و متخصصان قلب به همراه سایر گروههای پزشکی از سراسر کشور برای شرکت در همایش یک روزه بیماریهای مادرزادی و ساختمانی قلب به شیوه های نوین تشخیص و درمان در بیمارستان فوق تخصصی رضوی در مشهد گردهم آمدند.


ویدیو مرتبط :
آلودگی هوا و تاثیر آن بر سلامتی و نشاط

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تاثیر آلودگی هوا بر تشدید بیماری روماتیسم مفصلی



اخبار,اخبارعلمی,تحقیقات  علمی

پژوهش های انجام شده محققان نشان می دهد که علائم و شدت آرتریت روماتوئید یا همان روماتیسم مفصلی افرادی که در معرض آلاینده های هوا قرار دارند، افزایش پیدا می کند.

 پژوهشگران موسسه علوم پزشکی هند مطالعات خود را روی ۵۰۰ نفر از  بیمارانی انجام دادند که برای بیش از ده سال ساکن شهر دهلی که یکی از شهرهای آلوده این کشور محسوب می شود، بوده اند. آنها  در مطالعات خود دریافتند که در طول ماه های نوامبر و دسامبر (آبان و آذر ماه) به دلیل افزایش ذرات معلق و آلودگی های جوی، علائم رماتیسم مفصلی این بیماران شدت پیدا کرده است.

یکی از پزشکان موسسه علوم پزشکی هند (AIIMS) در رابطه با این مساله می گوید: «ما داده ها و اطلاعات کیفیت هوای چند سال گذشته دهلی را از سازمان هواشناسی مستقر در دهلی نو به دست آوردیم و پس از آن وضعیت بیماران تحت درمان رماتیسم مفصلی را در موسسه علوم پزشکی هند پیگیری کردیم و در نهایت دریافتیم هنگامی که میزان ذرات معلق در هوا بالا بوده بروز علائم بیماری در بیماران افزایش پیدا کرده است. بر اساس این آمارها، در ماه های نوامبر و دسامبر علائم بیماری در این بیماران بدتر شده چرا که ذرات معلق در هوا از ۲.۵ میکرومتر ریزتر بوده است. ما در این بازه زمانی علائمی چون افزایش درد و تورم مفاصل را که به دلیل بالا رفتن آلاینده های هوا در این بیماران ایجاد شده بود، مشاهده کردیم.»

کارشناسان پزشکی در حوزه رماتیسم اعلام کردند که اختلالات رماتیسمی یکی از بیماری های ناتوان کننده و بد شکل است که مردم از آن آگاهی بسیار کمی دارند. لازم به تاکید است که تاخیر در درمان این بیماری می تواند موجب تغییر شکل مفاصل شده که آسیب رسانی آن به ارگان ها برگشت ناپذیر است.

بیماری آرتریت روماتوئید یا روماتیسم مفصلی یک بیماری سیستماتیک و مزمن است. در مجموع نشانه‌ های آرتریت روماتوئید شامل سفتی صبحگاهی مفاصل، تورم مفاصل، درد مفصلی، ضعف و خستگی می شوند که درد در مفاصل درگیر و تشدید آن در اثر حرکت، شایع ‌ترین علائم آرتریت روماتوئید بوده که تاکنون ثبت و شناسائی شده است.

 

اخبار علمی  -  مهر