اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

تابستان امسال ، پر از بحث های "جنجالی و بی فایده "خواهد بود؛ قرار است افکار عمومی مشغول باشند




 تابستان امسال ، پر از بحث های

 

تابستان امسال ، منتظر مباحث پرطمطراق و جنجالی زیادی باشید ؛ قرار است افکار عمومی مشغول باشند!

تا همین الان هم چند موضوع داغ و البته بی فایده و بی نتیجه را بر سر زبان ها انداخته اند ؛ آقای رئیس جمهور چند روز پیش اعلام کرد که به هر خانواده ایرانی یک زمین 1000 متری می دهد ، آن هم به صورت رایگان تا در 100 مترش یک خانه سه طبقه بسازند و در 900 متر باقی مانده ، باغ درست کنند و خوش باشند!
بدین ترتیب افکار عمومی متوجه این ماجرا شد: یکی در حمایت از این طرح سخن گفت که "بله! خیلی خوب است؛ این همه زمین بلااستفاده در این مملکت هست ، بدهند مردم حالش را ببرند" و دیگر از سر نقد و انتقاد وارد بحث شد که" این طرح امکان اجرا ندارد و این هم دلایلش... ".

چند روز بعد که فضا کمی آرام شد ، بار دیگر رئیس جمهور به میدان آمد و درباره جزییات طرح سخن گفت ، از جمله این که حساب کرده احداث این باغ وبلاها برای هر خانواده 60 میلیون تومان آب می خورد و ... و دوباره روز از نو روزی از نو: تیتر ، سرمقاله ، خبر ، یادداشت و گفت و گوهای اعضای خانواده و فامیل و دوستان و همسفران مترو و اتوبوس و تاکسی.

جالب اینجاست که این وعده نه در عمل قابل اجراست و نه قانون اساسی که بر تعلق "انفال" به هه ملت و نسل های آینده تاکید دارد ، چنین چیزی را بر می تابد و جالب تر این که این وعده در حالی به مردم داده می شود که نه تنها در مجلس تصویب نشده ، بلکه حتی در خود دولت هم مصوبه ندارد! فقط سخنی است که رئیس جمهور به میان افکنده و مردم و رسانه ها بدان مشغول شده اند؛ همین!

یا بحث دیگری که جنجال آفریده ، نامه محمود احمدی نژاد است به وزرای علوم و بهداشت است درباره منع تفکیک جنسیتی و بازنشسته کردن استادان ؛ و این در حالی است که هر دو موضوع ، سال هاست در دولت نهم و دهم پیگیری می شده ولی اکنون که نیاز به فضاسازی جدید است ، رئیس جمهور نامه می نویسد که " شنیده شده" چنین موضوعاتی وجود دارند و دستور توقف می دهد تا موجی از نظرات موافق و مخالف شکل بگیرد و این مساله ، به تیتر اول مسائل کشور تبدیل شود.

باید گفت که هر دو فضاسازی هم موفقیت آمیز بوده اند و هر چند از این مباحث ، آبی برای ملت حاصل نشده ، نانی برای بعضی ها پخته شده است.
قضیه از این قرار است که بحث برخورد با برخی دولتمردانی که متهم به سوءاستفاده های فوق کلان مالی اند ، بسیار جدی شده است. حتی "خط قرمز" نامیدن کابینه هم تمهیدی برای جلوگیری از این اتفاق بزرگ بود.
استمرار بحث های مربوط به این جریان در جامعه ، نوعی مطالبه گری در میان مردم برای پیگیری اتهامات مطروحه ایجاد می کرد. وقتی هر روز گوشه ای از سوء استفاده ها در رسانه ها عیان شود ، افکار عمومی بعد از چندی خواهند گفت که چرا با این افراد برخورد نمی شود؟! بنابراین لازم است مباحث جذابی مانند دادن 1000 متر زمین مفت به کل ملت مطرح شود تا بحث جریان مفسد(که رئیس جمهور آنها را سالم می داند) ، قدیمی شود و به حاشیه رود.

ایران ، در زمستان امسال ، انتخابات مجلس را پیش رو دارد و هر برخوردی با جریان قدرتمند مذکور باید در زمانی صورت بگیرد که تبعات سیاسی و روانی آن ، دامنگیر انتخابات نشود.
یک اتفاق مهم سیاسی ، (مانند دستگیری یک دولتمرد) تصویری مانند انداختن سنگ در آب دارد که دور آن ، امواج حلقه ای شکل می گیرد. برخورد با جریان مذکور هم باید در مقطعی انجام شود که امواج آن ، به انتخابات و حتی نزدیکی آن نرسد و این زمان ، قاعدتاً نمی تواند دیرتر از تابستان 1390 باشد.
اگر این جریان بتواند از تابستان امسال ، جان سالم به در برد ، شانس برخورد با آن به شدت کاهش می یابد(هر چند به صفر نمی رسد). لذا هر تاکتیکی برای منحرف کردن جامعه از این موضوع می تواند در راستای خرید وقت برای جریان مذکور تلقی شود.

هم از این روست که در صدر مطلب نوشتیم: تابستان امسال ، منتظر مباحث پرطمطراق و جنجالی زیادی باشید ؛ قرار است افکار عمومی مشغول باشند!..../تحلیل:انتخاب


ویدیو مرتبط :
#27 چرا به AMP نیاز داریم؟

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تاثیر رفتار اخلاقی امین متوسل زاده بر افکار عمومی اسپانیا



 

 

 

تاثیر رفتار اخلاقی امین متوسل زاده بر افکار عمومی اسپانیا

 

چند شب پیش، امین متوسل‌زاده به عنوان جوانمرد ترین ورزشکار سال 2010جهان شناخته شد و جایزه اش را از دست رئیس کمیته بین‌المللی المپیک در سوئیس گرفت.

مهاجم فعلی راه آهن که در فصل گذشته پیراهن مقاومت سپاسی را بر تن داشت، هنگامی که متوجه شد دروازه بان حریف مصدوم شده و روی زمین افتاده است، موقعیت بسیار عالی حمله تیم خود را متوقف کرده و توپ را به بیرون از زمین بازی زد.

ژاک روگ، رئیس کمیته بین‌المللی المپیک با تقدیر از رفتار جوانمردانه این ورزشکار ایرانی جایزه پیر دوکوبرتن را پس از یک سال به مهاجم تیم فوتبال راه‌آهن اهدا کرد.

در این مراسم نماینده سازمان جهانی یونسکو، نمایندگان فدراسیون‌ های بین‌المللی فوتبال، والیبال، بسکتبال، دوومیدانی، کشتی و راگبی جهان حضور داشتند. این جایزه همه ساله به ورزشکاری اهدا می‌شود که بارزترین حرکت جوانمردانه را انجام داده باشد.

در ۸ بهمن سال ۱۳۸۸، تیم استیل آذین در ورزشگاه حافظیه شیراز به مصاف مقاومت شهید سپاسی رفت. این دیدار با نتیجه ۲ بر یک به سود استیل آذین خاتمه یافت. البته اگر متوسل زاده در آن صحنه گلزنی می کرد نتیجه متفاوت می بود. سال گذشته، حرکت متوسل‌زاده رفتار برتر اخلاقی لیگ نهم شد.

مدیرعامل باشگاه مقاومت‌سپاسی بعد از آن بازی گفت: "به خاطر حرکت زیبای متوسل زاده بازی مقابل استیل آذین را واگذار کردیم. متوسل زاده کار بزرگی انجام داد. اگر آن توپ گل می شد بازی ۲ بر صفر می شد و حتی می توانستیم بازی را ۳ بر صفر کنیم اما به دلیل حرکت زیبای متوسل زاده باختیم.

ما نشان دادیم در عمل باشگاه فرهنگی و ورزشی هستیم و امیدوارم این درسی باشد برای برای سایر باشگاه ها. از فدراسیون فوتبال هم ممنون هستیم که از این بازیکن تقدیر کرده است."

در همان روزها سرمربی تیم فوتبال مقاومت شیراز با تمجید از حرکت جوانمردانه بازیکن تیمش در دیدار مقابل استیل آذین تهران گفت: "امین متوسل‌زاده با این حرکت راه حضرت علی(ع) را ادامه داد."

دبیر ستاد منشور اخلاقی لیگ نیز در سال گذشته تاکید کرد: "۳ میلیون تومان پاداش برای این بازیکن درنظر گرفته شده است" در یکی از بازی های بعدی تیم مقاومت سپاسی حرکت جوانمردانه این بازیکن توسط مسئولان تیم ابومسلم هم قدردانی شد. در این خصوص قبل از بازى تیمهاى مقاومت و ابومسلم، مسئولین این باشگاه رقیب، با اهداى سکه از او قدردانى کردند.

متوسل زاده در این خصوص گفت: "تشکر می کنم. اما خواهش مى کنم از این به بعد مسئولان براى تقدیر از حرکت من صحبت مادیات را پیش نکشند. این حرکت من قابل تقدیر با مسائل مادى نیست هر چند که مى دانم مسئولان نسبت به من لطف دارند. هیچ نیازى به تقدیر مادى ندارم و هر کس هم مى خواهد از این حرکت من تقدیر کند خواهش مى کنم با مادیات این کار را نکند."

اقدام زیبا و تحسین برانگیز "امین متوسل‌زاده" و حرکت جوانمردانه‌اش، در آن روزها بازتابی جهانی پیدا کرد تا جایی که روزنامه اسپانیایی "مارکا" در صفحه‌ی اینترنتی‌اش با قراردادن تصویر ویدئویی صحنه‌ای که امین متوسل‌زاده پس از اطلاع از مصدومیت بازیکن استیل‌آذین، توپ را به بیرون زده، گزارش کوتاهی از این اقدام تحسین برانگیز نوشت.

«یک بازیکن ایرانی به جای گلزنی به خاطر مصدومیت بازیکن حریف، توپ را به بیرون زد.» تیتر این گزارش است.

این گزارش بیش از دویست نظر کاربران سایت مارکا را در پی داشت که در اینجا به بعضی از این نظرها اشاره می کنیم (نقل به مضمون):

* (نظر ۲۳۵) درس خوبی برای بازیکنان و مربیان میلیونر اسپانیایی است!

* (نظر ۲۲۲)‌ این ها همان دشمنان بشر هستند که آمریکا می گوید باید به آن ها حمله شود چون می خواهند بمب بسازند و به دنیا حمله کنند!!!!!؟ ما باید از فرهنگ ها درس بگیریم.

* (نظر ۲۱۸) راه جدیدی برای گل نخوردن! چند ثانیه قبل از گل خوردن، کافی است دربازه بان خودش را به زمین بزند.

* (نظر ۱۹۶) صحنه ای تکان دهنده بود. در فوتبال امروز نادر است. وقتی بازیکن های تیم مقابل هم از او تشکر می کنند، تصاویر بسیار زیبا هستند.

* (نظر ۱۸۷) ما اسپانیایی ها حال به هم زن هستیم. به فوتبال مثل جنگ نگاه می کنیم. گویا باید به هر قیمتی برنده شد.

* (نظر ۱۸۰) این حرکات در لیگ های غیر حرفه ای دیده می شود که در آن ها فوتبال تبدیل به تجارت نشده است و هنوز یک ورزش ساده است

* (نظر ۱۶۸) این بازیکن نشان داد که "انسان" خوبی است.

* (نظر ۱۴۰) زیباترین قسمت موضوع این است که هم تیمی های این بازیکن نیز برای او دست می زنند

* (نظر ۱۳۷) برای او مجسمه ای خواهند ساخت و زیر آن خواهند نوشت "فوتبال به سبک اسلامی"

* (نظر ۱۳۴) اگر ۶-۰ جلو بودند، کار او منطقی می بود. ولی احمقانه است که در یک بازی پایاپای همچین کاری بکند

* (نظر ۱۳۲) فهمید که نمی تواند گل بزند. پس توپ را بیرون زد تا قهرمان شود

* (نظر ۱۱۳) بسیار جوانمردانه بود. و بله، بسیار احمقانه

* (نظر ۱۱۰) به نظر من، این حرکت بیش از یک گل ارزش داشت

* (نظر ۱۰۸) آن قدرها هم موقعیتش خوب نبود. حداقل سه مدافع جلوی او بودند

* (نظر ۹۸) وظیفه ی داور است که بازی را نگه دارد. اگر بازی را نگه نداشته است، باید به بازی ادامه بدهد تا کسی فیلم بازی نکند.

* (نظر ۸۹) در آن زمان بسیار کوتاه بازیکن فرصت آن را ندارد که به چیزی فکر کند. او دربازه بان را می بیند، و تصمیم می گیرد که برای او توپ را به بیرون بزند. این جوانمردانه و قابل تقدیر است.

* (نظر ۸۷)‌ به خاطر کار مسخره اش، این مهاجم در اروپا دستمزد خوبی نخواهد گرفت

* (نظر ۵۷) کار جالبی بود. ولی جالبتر این که به همتیمی مصدوم خودش توجه نمی کند و می رود سراغ دربازه بان تیم مقابل!

* (نظر ۵۰) چرا اول گل نزد که بعد به دربازه بان رسیدگی شود؟ فرقش ۳ ثانیه هم نمی شد

* (نظر ۴۹) مربی او باید او را کتک بزند! ولی در عین حال، کارش زیبا بود

* (نظر ۴۱) من ایرانی هستم؛ فکر می کنم نمی توانست گل بزند. به همین دلیل توپ را بیرون زد تا آبرویش نرود که گل خالی را خراب کرده است. هاها.

* (نظر ۲۸) طوری زمین می خورد که گویا تیر خورده است!

* (نظر ۱۱) مرحبا. به این می گن "ورزش"