اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

به دیوید کامرون هم بفهمانید که ما مسلمان تروریست نداریم...



 

 

به دیوید کامرون هم بفهمانید که ما مسلمان تروریست نداریم...

 

مرکز اسلامی منچستر با همکاری رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در انگلستان به مناسبت سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی روز شنبه مورخ 15 بهمن ماه 1389 کنفرانسی با عنوان «انقلاب اسلامی؛ مقاومت در برابر هژمونی جهانی» برگزار کرد.

این کنفرانس با شکوه که با شرکت هموطنان و سایر علاقمندان از کشورهای مختلف از جمله عراق، پاکستان، افغانستان و گروه هایی از انگلستان و با سخنرانی و پرسش و پاسخ توسط 4 نفر از صاحب نظران مسائل ایران برگزار شد به شدت مورد استقبال حاضرین در کنفرانس واقع گردید.

بنابر این گزارش، در ابتدای این کنفرانس که به زبان انگلیسی برگزار شد، فیلم کوتاهی از دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران در زمینه های مختلف صنعتی، اقتصادی، فرهنگی و ورزشی به نمایش در آمد و سپس «حجت الاسلام و المسلمین بدیعی» مدیر مرکز اسلامی منچستر ضمن خوش آمدگویی به حاضرین، به نقش انقلاب اسلامی و رهبری بی بدیل امام خمینی(ره) پرداخت و خیزش های صورت گرفته اخیر در کشورهایی همچون تونس و مصر را ادامه بیداری اسلامی دانست که با انقلاب اسلامی آغاز شده است.

وی همچنین اسلام را سرمنشاء مقاومت در برابر زیاده خواهی و هژمونی استکبار معرفی کرد و اظهار امیدواری نمود تا قیام های صورت گرفته در بعضی از کشورهای اسلامی به سایر کشورهای تحت ستم نیز سرایت کرده و زیاده خواهان مستکبر را مایوس و سرنگون سازد.

«دکتر حلمی» رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در انگلستان نیز در سخنان خود استکبار ستیزی و ایستادگی در برابر ظالمان را از خصوصیات برجسته انقلاب اسلامی دانست که بدون رهبری داهیانه امام خمینی و هدایت و توجه ویژه مقام معظم رهبری قطعا در طول زمان از بین می رفت.

وی مقابله با زیاده خواهان در کشورهای منطقه را محصول درخت تنومند انقلاب دانست که به مرور با استحکام ریشه ها، ثمرات آن در دنیا، کام حق جویان را شیرین و مستکبران را ناامید نموده است.

«دکتر شکسپیر»، استاد دانشگاه و نویسنده شناخته شده بین المللی دیگر سخنران این مراسم بود که به بازگشت اخیر خود از کنفرانسی در عراق اشاره کرد و گفت: من با اطمینان اعلام می کنم که هژمونی آمریکا و سایر قدرت های سلطه گر در ضعیفترین وضع خود قرار گرفته و مقاومت در برابر این هژمونی روز به روز منسجم تر می شود.

وی به نقش انقلاب اسلامی ایران در ایجاد این مقاومت اشاره کرد و امام خمینی را بنیانگذار بنای ایستادگی در برابر مستکبران دانست.

وی دموکراسی غربی را شیوه ای شکست خورده معرفی کرد و برخورد آمریکا را با مسائل بین المللی دو گانه دانست.

شکسپیر افزود: در حالی که آمریکا به حکومت دینی و الهی ایران انتقاد می کند، خود از کشورهای دیگری که از دوستان آمریکا هستند و سیاست های به ظاهر دینی و غیر بشری را ترویج و به اجرا می گذارند، حمایت می کند.

وی اضافه کرد: ایران کشوری با ثبات است و آمریکا و دوستانش از این ثبات نگرانند. وی اسلام و تشیع را مروج عدالت دانست و بانکداری اسلامی و قوانین زکات را در بسط عدالت الگویی برای دیگران معرفی کرد.

«خانم دکتر آذرپی» استاد دانشگاه، سخنران بعدی بود. وی اسلام را مایه سعادت بشری و انقلاب اسلامی و دستاورهایش را الگویی برای سایر کشورها معرفی کرد و افزود: اگر سایرین از انقلاب و رهبری آن پیروی کنند می توانند هژمونی آمریکا و زورمداران دیگر را از بین ببرند.

«پروفسور دکتر ابومهند» سخنران بعدی از شکوه انقلاب اسلامی و رهبری مدبرانه امام خمینی گفت و نقش انقلاب اسلامی ایران را در عراق مورد بررسی قرار داد.

وی از حاضرین سوال کرد که آیا عراق واقعا کشور مستقلی است؟ سپس پاسخ داد: آمریکایی ها تمام تلاش خود را می کنند که همه کاره عراق شوند.

وی همچنین به کنفرانسی اشاره کرد که گر چه از طرف وزارت نیروی عراق اعلام عمومی شده بود ولی بعد معلوم شد که آمریکایی ها هر که را دوست داشتند دعوت کرده بودند و عملا نیروهای دلسوز به کنفرانس دعوت نشدند.

«دکتر احمد آفتاب» عضو سابق شورای شهر منچستر که گرداننده جلسه و میزگرد پرسش و پاسخ بود از حاضرین در جلسه خواست که به هر شکل ممکن صدای خود را به گوش نخست وزیر انگلیس دیوید کامرون برسانند و به او بفهمانند که ما مسلمان تروریست نداریم. مسلمان نمی تواند تروریست باشد.

وی افزود: چرا هنگامی که گروه های ستیزه جوی ایرلندی علیه حکومت مرکزی مبارزه و اقدام به حرکت های تروریستی می کردند کسی به آنان نمی گفت تروریست های مسیحی اما در مورد مسلمانان اصرار دارند کلمه اسلام و مسلمان را به همراه کلمه تروریست بیاورند.

گفتنی است، در این کنفرانس شرکت اساتید دانشگاه های منچستر، سالفورد و مترپولیتن چشمگیر بود...../تحلیل:تابناک


ویدیو مرتبط :
دیوید کامرون: حق توهین وجود دارد

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

دیوید کامرون نان می‌پزد!



نخست‌وزیر انگلیس , دیوید کامرون

دیوید کامرون نان می‌پزد!

نخست‌وزیر انگلیس در اظهارات جنجالی خود اقرار کرد که قیمت یک قرص نان را نمی‌داند چرا که خودش نان می‌پزد!

به گزارش ایسنا،‌ به نقل از خبرگزاری فرانسه، رسانه‌ها گاها از سیاستمداران انگلیسی قیمت اقلام اصلی سبد خانوار را می‌پرسند تا ببینند آن‌ها چقدر با جامعه در تماس هستند و تلاش دارند تا آن‌ها را گاهی به اشتباه بیندازند.

دیوید کامرون 46 ساله، نخست‌وزیر دولت ائتلافی انگلیس که در کالج نخبگان "اتون" و دانشگاه آکسفورد تحصیلات خود را گذرانده گفت که "ارزان‌ترین قرص نان سوپر مارکت‌" را هم نمی‌خورد، زیرا از یک نان پز برقی و آردی استفاده می‌کند که در جنوب انگلیس تهیه می‌شود.

وی به رادیو ال‌بی‌سی لندن گفت: شما مقداری آرد را که به خوبی در منطقه کاتسولدز‌ (واقع در جنوب غربی لندن) آسیاب شده برمی‌دارید و به سرعت در نان پز می‌گذارید. تایمر را شب تنظیم می‌کنید و در نتیجه هنگامی که صبح بیدار می‌شوید، بوی شگفت‌انگیزی در آشپزخانه‌تان به مشام می‌رسد.

این اعتراف کامرون پس از آن صورت گرفت که بوریس جانسون، شهردار لندن که همانند کامرون در دانشگاه‌های اتون و آکسفورد تحصیل کرده، در شبکه تلویزیونی بی‌بی‌سی اقرار کرد که قیمت شیر را نمی‌داند.

مایکل دوگر، معاون رئیس حزب مخالف کارگر گفت: بنابراین دیوید کامرون بسیار دور از دسترس است و خود مضحکه خودش است.

وی عنوان کرد: شگفت‌آور نیست که او نان نمی‌خرد. تنها شگفتی هنگامی است که او گفت یک نان‌ پز دارد. بسیاری از مردم تصور خواهند کرد که او به جای یک دستگاه نان‌پز،‌ یک نانوای شخصی دارد. /ایسنا