اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

بهترین و بدترین برندهای لپ‌تاپ


اهمیت برند را در خرید یک محصول نمی‌شود نادیده گرفت؛ فرقی نمی‌کند صحبت از خرید یک اتومبیل باشد یا یک ماشین ظرفشویی و هر وسیله‌ی دیگری. به‌همین خاطر است که وب‌سایت‌های تخصصی هر حوزه معمولا در دوره‌های منظم برندهای فعال در آن حوزه را ارزیابی می‌کنند و به آن‌ها امتیاز می‌دهند.

مجله دیجی کالا - فرشته سلیمانی: اهمیت برند را در خرید یک محصول نمی‌شود نادیده گرفت؛ فرقی نمی‌کند صحبت از خرید یک اتومبیل باشد یا یک ماشین ظرفشویی و هر وسیله‌ی دیگری. به‌همین خاطر است که وب‌سایت‌های تخصصی هر حوزه معمولا در دوره‌های منظم برندهای فعال در آن حوزه را ارزیابی می‌کنند و به آن‌ها امتیاز می‌دهند. وب‌سایت Laptop Mag هم در ارزیابی‌های سالانه‌ی خود به بررسی برندهای تولیدکننده‌ی لپ‌تاپ می‌پردازد و بهترین و بدترین برندها را انتخاب می‌کند.

بهترین و بدترین برندهای تولیدکننده‌ی لپ‌تاپ به انتخاب Laptop Mag

با ما همراه باشید تا انتخاب‌های امسال Laptop Mag را بشناسید.

بهترین و بدترین برندهای تولیدکننده‌ی لپ‌تاپ به انتخاب Laptop Mag

مبنای امتیازهای Laptop Mag دارا بودن فناوری‌های متنوع و البته سیستم پشتیبانی این برندهاست. با این وجود تاکید شده که حتی کم‌امتیازترین برند گاهی قابلیت‌هایی را ارایه داده که برندهای حاضر در صدر جدول رتبه‌بندی تنها کمی از آن فراتر رفته‌اند.

بهترین و بدترین برندهای تولیدکننده‌ی لپ‌تاپ به انتخاب Laptop Mag

امسال برندهای اپل و دل به‌ترتیب رتبه‌های اول و دوم را در این رتبه‌بندی به دست آورده‌اند. رتبه‌ی سوم به ایسوس تعلق گرفته؛ برندی که سال گذشته در رتبه‌بندی مشابه در مرتبه‌ی هفتم قرار داشت. Laptop Mag علت ارتقای رتبه‌ی این برند را در تولید برخی محصولات قدرتمند می‌داند. این در حالی‌ست که برند HP نسبت به سال گذشته از رتبه‌ی سوم به رتبه‌ی ششم سقوط کرده که علت آن عرضه‌ی مجموعه‌ای از لپ‌تاپ‌های رده متوسط، کمبود نوآوری در تولیدات و بالاخره پشتیبانی ضعیف بوده است.

رتبه‌ی اول: اپل

بهترین و بدترین برندهای تولیدکننده‌ی لپ‌تاپ به انتخاب Laptop Mag

این هفتمین سال است که اپل، عنوان بهترین برند تولید‌کننده‌ی لپ‌تاپ را از Laptop Mag دریافت می‌کند. و این به‌خاطر ترکیبی است که این برند از ساخت لپ‌تاپ‌های رده‌بالا با پشتیبانی‌اش از تکنولوژی‌های جدید ایجاد کرده. همچنین نرم‌افزارهای قدرتمند و ضمانت محصولاتش که به‌راحتی خواه از راه دور و خواه به‌صورت حضوری در دسترس است، از امتیازهای بزرگ این برند محسوب می‌شود.

رتبه‌ی دوم:‌ دل

بهترین و بدترین برندهای تولیدکننده‌ی لپ‌تاپ به انتخاب Laptop Mag

دل، برای دومین سال متوالی برترین عرضه‌کننده‌ی لپ‌تاپ‌های PC به انتخاب این سایت شده است. امتیازهای این برند این بار هم طبق معیارهای Laptop Mag به‌خاطر خط تولید لپ‌تاپ‌های قدرتمند و گارانتی مناسبش بالا رفته است. این شرکت طیف وسیعی از لپ‌تاپ‌ها در چندین رده عرضه کرده که از لپ‌تاپ‌های رده پایین با سیستم ویندوز و کروم‌بک‌ تا قوی‌ترین سیستم‌های مناسب بازی را شامل می‌شود. بهترین لپ‌تاپ تولید دل به‌انتخاب این سایت، XPS 13 است.

رتبه‌ی سوم: ایسوس

بهترین و بدترین برندهای تولیدکننده‌ی لپ‌تاپ به انتخاب Laptop Mag

علت پرش سه‌پله‌ای ایسوس در این رتبه‌بندی، تولید محصولات جذاب و خوش‌ساختی است که در سال ۲۰۱۵ وارد بازار کرده. لپ‌تاپ باکیفیتی مثل ZenBook UX305 توان رقابتی این برند را بسیار بالا برده است. به علاوه ایسوس دست به تولید لپ‌تاپ‌هایی زده که با قیمت پایین به دست مشتری می‌رسد اما مشخصه‌های قابل‌توجهی دارد. F555LA نمونه‌ای از این قبیل تولیدات ایسوس است که با قیمتی کمتر از ۴۰۰ دلار عرضه شده در حالی‌که رزولوشن صفحه‌نمایش آن 1080p است.


ویدیو مرتبط :
لپ تاپ-تبلت سونی وایو تپ 11 Sony Vaio Tap - کافه لپ تاپ

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

اکنون، بدترین زمان برای خرید"لپ‌ تاپ"


مهم نیست قصد خرید چه لپ‌تاپی را دارید، در حال حاضر اصلا زمان مناسبی برای خرید لپ‌تاپ نیست.

شرق:  مهم نیست قصد خرید چه لپ‌تاپی را دارید، در حال حاضر اصلا زمان مناسبی برای خرید لپ‌تاپ نیست.

نمایشگاه Computex نشان داد كه انقلابی در دنیای لپ‌تاپ اتفاق افتاده است.

اینتل پردازنده‌های جدید خود را معرفی كرده، مایكروسافت ویندوز ۸ را به‌زودی منتشر می‌كند، اپل در حال تغییر خط تولید كامپیوترهای خود است و دستگاه‌های دورگه كه مرز میان تبلت و اولترابوك‌ها را از بین برده‌اند بسیار جذاب به نظر می‌رسند.

حتی اگر هیچ كدام از اینها برایتان مهم نباشد باز هم باید شكیبا باشید... چرا؟ مدتی است كه از این سو و آن سو می‌شنویم كه اپل تغییرات اساسی در خط تولید MacBook Pro ایجاد خواهد كرد.

این تغییرات فقط در بهبود ویژگی‌های سخت‌افزاری محدود نمی‌شود، بلكه یك بازنگری اساسی اعمال خواهد شد. Macbook Proهای تولید ۲۰۱۲ احتمالا به پردازنده نسل جدید اینتل یعنی Ivy Bridge مجهز خواهند شد كه عملكرد پردازنده گرافیكی این محصول را ۳۰‌درصد افزایش خواهد داد. آن طور كه گزارش شده، اپل قرار است دیسك سخت را كنار گذاشته و سراغ SSD برود، كه به معنای عمر باتری و سرعت بیشتر است.

و البته آنها می‌خواهند سنت تكنولوژی را زیر پا گذاشته و فقط پورت‌های تاندربولت، USB و یك SD Card Reader را در این محصول قرار دهند كه آن را بیشتر شبیه به Macbook Air خواهد كرد.

وجود نمایشگر و گرافیك بهتر نیز محتمل است. اگر لپ‌تاپ‌هایی با قابلیت حمل بالا یا كامپیوترهای دسكتاپ را ترجیح می‌دهید، باز هم باید دست نگه دارید. به نظر می‌رسد همه مك‌ها تغییراتی را تجربه خواهند كرد.

گزارش شده كه اپل MacBook Pro، MakBook Air، iMac و Mac Pro را نیز به روزرسانی كرده و آنها را نیز در كنار MacBook Proهای جدید معرفی خواهد كرد. همه اینها با آخرین نسخه از سیستم عامل اپل یعنی Mountain Lion عرضه خواهند شد كه بسیار شبیه به پلتفرم موبایل این كمپانی است (قدمی دیگر در نزدیك كردن iOS و OS X).

در حالی كه هیچ‌یك از این خبرها تایید نشده است، اما احتمال بالایی وجود دارد كه دستگاه‌های جدید و به‌روزشده‌ای از اپل شاهد باشیم.

برای هیجان‌زده شدن طرفداران ویندوز، موارد بیشتر و علامت‌سوال‌های كمتری وجود دارد. هفته گذشته نمایشگاه Computex شاهد محصولات فوق‌العاده جذاب مبتنی بر ویندوز ۸ بودیم. تقریبا تمام تولیدكنندگان بزرگ كامپیوتر در این نمایشگاه محصولات تازه خود را معرفی كردند. بسیاری از این دستگاه‌ها نیز مجهز به نسل سوم پردازنده‌های Ivy Bridge اینتل هستند.

اینتل در هفته گذشته رسما خبر از تولید ۱۱۰ اولترابوك Ivy Bridge توسط شركت‌های مختلف داد كه حتی از آن همه كامپیوتری كه در دو روز اول Computex معرفی شدند نیز بیشتر است.

اینتل به صراحت گفته كه این محصولات نازك‌تر خواهند بود (برای نمایشگرهای رده كوچك‌تر از ۱۴ اینچ، ضخامت آنها كمتر از ۱۸ میلیمتر خواهد بود و اگر نمایشگر بزرگ‌تر از ۱۴ اینچ داشته باشند، ضخامتی كمتر از ۲۱ میلیمتر خواهند داشت).

به علاوه، این اولترابوك‌ها قدرتمندتر، ایمن‌تر، سریع‌تر و عمر باتری بیشتری دارند و پورت‌های ورودی/خروجی فوق‌العاده پرسرعتی نیز خواهند داشت (USB ۳.۰ یا تاندربولت).

محصول مهم و بزرگ دیگری كه قرار است عرضه شود، ویندوز ۸ است كه فقط چند ماه با عرضه رسمی آن فاصله داریم.

مایكروسافت به ضرورت تغییرات اساسی داخلی در پلتفرم محبوب خود پی برده و با این تغییرات بنیادین ظاهر جدید آن خیلی زیبا و دلربا شده است. از آنچه كه ما در نسخه پیش‌نمایش قبل از انتشار این سیستم عامل دیده‌ایم، باید بگوییم كه بسیار زیباست، اما این سیستم عامل تا پاییز ارایه نخواهد شد.

البته می‌توانید آن موقع با پرداخت مبلغ كمی ویندوز ۷ را به نسخه ۸ به‌روزرسانی كنید. اما چرا خودتان را به دردسر بیندازید... اگر می‌توانید صبر كنید و وقتی ویندوز ۸ ارایه شد، محصول مورد نظرتان را بخرید. شاید بهترین خاصیت ویندوز ۸ آن باشد كه در تمام دستگاه‌های نامتعارف نیز قابل اجراست.

در نمایشگاه Computex، شاهد گروهی از دستگاه‌های هیبرید با دو نمایشگر مثل Asus Taichi بودیم و همچنین با برخی محصولات دیگر كه در واقع تركیب تبلت‌ و اولترابوك‌ بودند، آشنا شدیم.

ایسوس در واقع چندین محصول را به دسته محصولات تركیبی خود اضافه كرده است، مثل Tablet ۶۰۰ كه یك تبلت Tegra ۳ با صفحه كلید جداشدنی است و Transformer Book كه لپ‌تاپی است كه به تبلت تبدیل می‌شود. هر دو این محصولات نیز مبتنی بر ویندوز ۸ هستند، پس اگر به این جهش نژادی عجیب و غریب علاقه‌مندید، باز هم باید كمی صبر كنید.

توشیبا نیز U۸۴۵W را كه یك اولترابوك فوق‌العاده واید است، رونمایی كرد كه برای تماشای فیلم و تلویزیون و همچنین انجام همزمان چند كار، بسیار مناسب است. این دستگاه ماه آینده برای فروش وارد بازار خواهد شد.

حتی اگر هیچ یك از این‌ موارد شگفت‌انگیزی كه بیان شد، نظرتان را جلب نمی‌كند، باز هم اگر الان لپ‌تاپ بخرید اشتباه كرده‌اید! به محض آنكه این دستگاه‌های جدید راهی بازار شوند، قیمت دستگاه‌های كنونی سقوط خواهد كرد.

پس حتی اگر موارد جدید شما را مشتاق به انتظار كشیدن نمی‌كند، باز هم بهتر است شكیبا باشید تا چندصد دلار صرفه‌جویی كنید.